back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine merita sa fie premier al romaniei?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 20:23

Administrația prezidențială confirmă faptul că noțiunile de „păsăric㔠și „țigancă împuțit㔠aparțin exclusiv președintelui Băsescu și folosirea acestora nu reprezintă un abuz de limbaj.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
angela2005s

6 mesaje
Oras: Campia Turzii

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 20:33

Vlad Tepes !!! : AR FI CEL MAI POTRIVIT
In niciun caz ISARESCU,TARICEANU,BOC...,dAR CE NU MAI SUNT ALTII ?CARE, POATE AR PUNE SUFLET SI AR FACE CEVA PT TARA ASTA
PANA IN PREZENT TOTI AU FOST PRIM MINISTRII NUMAI PT EI ,SI VAD CA-I SOCOTITI DE NEINLOCUIT

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 20:42

De la: angela2005s, la data 2009-07-20 20:33:58Vlad Tepes !!! : AR FI CEL MAI POTRIVIT
In niciun caz ISARESCU,TARICEANU,BOC...,dAR CE NU MAI SUNT ALTII ?CARE, POATE AR PUNE SUFLET SI AR FACE CEVA PT TARA ASTA
PANA IN PREZENT TOTI AU FOST PRIM MINISTRII NUMAI PT EI ,SI VAD CA-I SOCOTITI DE NEINLOCUIT
Nu-ti face griji,tara e pe maini bune...peste 500 de ani,urmasii nostri isi vor dori un premier ca BOC...

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 09:51

De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-20 20:42:18
De la: angela2005s, la data 2009-07-20 20:33:58Vlad Tepes !!! : AR FI CEL MAI POTRIVIT
Nu-ti face griji,tara e pe maini bune...peste 500 de ani,urmasii nostri isi vor dori un premier ca BOC...

Domnu ' Shlomo , punem pariu ca peste 500 ani n-o sa-l mai vrea nimeni pe Boc ? o sa ne convingem atunci .! Felicitari pentru ideea cu Vlad Tepes., este cea mai buna !!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 09:55

De la: ticu, la data 2009-07-21 09:51:10

Domnu ' Shlomo , punem pariu ca peste 500 ani n-o sa-l mai vrea nimeni pe Boc ? o sa ne convingem atunci .! Felicitari pentru ideea cu Vlad Tepes., este cea mai buna !!

Salutari domnului Ticu ,buna dimineata .Domnule Ticu,profit de ocazie ca va gasesc online si va fac o dezvaluire senzationala,incredibila ,premiera .Dom'le ,vedeti ca va fura Base caimacu' cu ungurii!!!!. Aveti mare grija ca ramane tribunu' fara admiratori,s-a cam molesit Vadim de cand este coleg de Comisie Parlamentara Europeana cu Lazlo Tokes .Daca merge pe linia asta Base sa nu va mirati ca peste 500 de ani lumea inca o sa-l vrea pe Boc .

9am058164

8 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 11:42

Daianu este el foarte destept dar ce a facut cat a fost minisru?

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 12:03

La cat de frumos a evoluat Romania in ultimii19 ani,in mod sigur romanii vor ajunge sa-l regrete pe Boc!O sa te sun cand o-i avea varsta lui Vlad Tepes...sa-mi spui daca-l regreti or ba!Eu cred c-o sa-l regreti...si inca cum!

9am061126

1 mesaj
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 14:49

Isarescu , dar nu e prost sa primeasca acesta functie. Este singurul care ar putea sa stapaneasca situatia fara implicatt politice, dar sa-si faca guvernul pe care in vrea fara sa-i fie impus de partide

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 20:15

De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-21 12:03:09

La cat de frumos a evoluat Romania in ultimii19 ani,in mod sigur romanii vor ajunge sa-l regrete pe Boc!O sa te sun cand o-i avea varsta lui Vlad Tepes...sa-mi spui daca-l regreti or ba!Eu cred c-o sa-l regreti...si inca cum!
:

sml-confused0067: Bine, o sa vedem atunci, astept telefonul , dar cred ca matale dai pariul .!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 20:16

De la: 9am061126, la data 2009-07-21 14:49:56Isarescu , dar nu e prost sa primeasca acesta functie. Este singurul care ar putea sa stapaneasca situatia fara implicatt politice, dar sa-si faca guvernul pe care in vrea fara sa-i fie impus de partide

A mai fost Isarescu si rezultatul ????- dezastru. ! tara nu e banca >!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 21:07

romtar

1 mesaj
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 20:39 Modifica Citeaza Raspunde

romtar

1 mesaj
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 07:56 Citeaza Raspunde

TINETI MINTE ACESTE CATEVA (ZECI DE ) CUVINTE:
Acest topic a ajuns la pagina 25 fiind lansat ca persiflare, in ironie si bascalie de catre o caprita ignoranta care mehaie cand si cand provocari s incearca sa incite, sa excite si sa invrajbeasca topicuri si cu diferite teme despre care, in ignoranta de care da dovada, nu are opinii, argumente...ci doar venin, o intreaga punga de venin din glanda complexelor si prejudecatilor. Acest sarpe femela se numeste conspirativ CAMELYA din Mangalia si are si alte pseudoidentitati (ca si 666PETRE VFLORIN PREDA care citit in oglinda...). Camelya (prenume real al unei functiionare din Primaria Mangalia) a intiat acest topic imediat dupa lansarea in aprilie-mai a candidatului Radu Duda, in cursa pentru Cotroceni. Pe zi ce ce trece observam ca acest topic tot creste, pagina cu pagina desi a plecat din gluma proasta a unei ignorante. Acest topic va creste cu tot mai mare repeziciune pe masura ce candidatura Principelui Radu este luata in serios si personalitatea acestuia este cunoscuta si mediatizata. Cine a urmarit ascensiunea din cvasianonimat a presedintelui Obama va intelege mai bine fenomenul... iar dupa alegeri si ocuparea fotoliului prezidential de catre ASR Principele Radu, in toamna, topicul dedicat ironic, inconstient si in bataie de joc de catre Camelya de la primaria Mangalaia va depasi in timp recortd, ca volum de pagini si consistenta a comentariilor, topicul dedicat Bsescului cel de toate scandalurile si sforaraiele a carui imagine acum confuza se altereaza de la zi la zi intr-o perioada critica, de criza economica, politica si MORALA. Exista o conspiratie anti-Basescu, nu uitati! Hidra securisto-financiarda nu iarta esecul de a nu fi reusit sa il suspende pe cotrocean, din functia de sef al statului, in urma cu 3 ani cand incerca sa devina total, suprem si de nestavilit in pofta de putere si manipulare a maselor. Este un profesionist...
Dar daca Basescu nu va mai candida, din motive tot mai evidente de erodare, de uzura si compromitere a imaginii sale populare si populiste de stadion, de bodega, de taifas la sarbatori populare la tara cu bai de multime regizate de catre primarii de partid, de macinare prin scandalurile (initriate de catre adversarii mediatici din trusturi), scandaluri legate de Eba, Ridzi, Udrea si cate vor mai urma, Geoana si Antonescu nu vor avea mari sanse, lipsiti de personajul spre care isi vor fi reglat tirul: Basescu!
O confruntare a unuia dintre acesti "poiliticieni" marioneta cu Radu Duda le-ar fi fatala. Doar si fiindca electoratul chiar s-a saturat de (astfel de) politicieni, de politicieni in general.
Cineva sa faca pariurile! Eu imi sustin vehement punctul de vedere, optiunea, "premonitia" si, daca exista amatori, pariez contra cui doreste (cu exceptia indivizilor cameleonico-poilitici si cu multiple identitati electronice, paranoide, psihotice de genul 666 PETRE FLORIN PREDA, alias ADERP_NIROLF_ERTEP999) si a altor debili si labili care se reproduc pe topicuri si se manifesta cu un pronuntat extremism, cu un radicalism malefic, de tip neonazist, postand sub mai multe identitati care au in comun si il tradeaza pe individ prin ura, minciuna si violenta, prin jocuri murdare, din ce in ce mai murdare. Ma rog...
Va propun, asadar, un pariu. In fapt nu fac decat o provocare pentru tema acestui topic. Se pare ca a inceput sa "creasca" deja cu o...pagina pe zi.

Redau mai jos atitudinea laudabila a unui coleg de topic, ca reactie la textul (nneajustat de mai sus). Va asigur ca pot reveni la liumbajul decent, la dialogiul civilizat, fara injurii, in masura in care luati atitudine si eliminati prin optiune si atitudine personajele care provoaca si intretin vrajba, dihonia, personaje de genul celor amintite (pentru demascare) in randurile de mai sus.
Imi cer iertare fata de doamne si domnisoare, fata de adevaratii domni din aceasta comunitate pentru unele cuvinte fara lesa si zgarda.

Raporteaza abuz de limbaj

eugenb

87 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 13:35 Citeaza Raspunde

Uite usere "romtar" ca se poate discuta si fara sa folositi cuvinte "suburbane". Ca suntem sau nu de acord cu ce sustine un alt forumist este ceva normal. Anormal este cand lasam ... "nervii:" sa gandeasca si sa se exprime in locul nostru. Felicitari ! Va doresc, sa puteti sa va abtineti si in viitor la folosirea expresiilor care nu-si au locul pe acest forum..
Inca o data va spun : FELICITARI ! BRAVO ! ASA DA !

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 21:30

De la: ticu, la data 2009-07-21 20:15:04

:

sml-confused0067: Bine, o sa vedem atunci, astept telefonul , dar cred ca matale dai pariul .!!
Eu ma prind,pe cate beri poti duce dar,sa nu-ti schimbi numarul de telefon! boc,boc,boc...asta va fi tonul de apel al telefonului tau la acea vreme!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 09:30

De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-21 21:30:56
De la: ticu, la data 2009-07-21 20:15:04

:

Eu ma prind,pe cate beri poti duce dar,sa nu-ti schimbi numarul de telefon! boc,boc,boc...asta va fi tonul de apel al telefonului tau la acea vreme!
:

sml-confused0067: Domnu' Shlomo, asigur pe toti ca din toamna si sute de ani inainte,tonul de apel al telefonului va fi ;vadiiii, vadiii, vadiii, vadiii......!

Ticu
Celina

180 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 00:19

Nici unul din cei enumerati! EU!!

-
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 15:36

De la: 9am130394, la data 2009-09-09 00:19:49 Nici unul din cei enumerati! EU!!

Si cand vei ajunge premier, sa -i ti pe judecatori in greva mult si bine,ca fac cinste,ca am un proces cu soacra-mea pe avere , ce s-a amanat din cauza grevei , si asa sa stea pana o lua o Domnul la El [ soacra , nu greva }

Ticu
Marcel_Ghilinta

127 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 16:09

Sigur Isarescu

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 14:58

Cine merită să fie premier al României ?
Eu zic să se înființeze funcția de premier bufon fără portofoliu și acela să fie Boc.

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
rimogard_08

5 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 18:58

oricine in afara de un politician (ex. soacra'mea, amanta, vecina, pacala, fat-frumos, zmeu, etc)

Fosta membra 9am.ro

14 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 04:33

IOHANIS CLAUS

9am025509

24 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 15:28

Exclus Geoana si Tariceanu. Isarescu DA!

titibogda

4 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 18:02

EU PERSONAL L-AS DESEMNA PE CLAUSS,E DESTEPT SASU.

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 18:53

De la: Tycu, la data 2009-07-21 20:16:59
De la: 9am061126, la data 2009-07-21 14:49:56Isarescu , dar nu e prost sa primeasca acesta functie. Este singurul care ar putea sa stapaneasca situatia fara implicatt politice, dar sa-si faca guvernul pe care in vrea fara sa-i fie impus de partide

A mai fost Isarescu si rezultatul ????- dezastru. ! tara nu e banca >!

Vasile Roaita ,nu ar fi bun de prim ?

Fosta membra 9am.ro

152 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 03:05

De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-07-18 14:23:07Mugur Isarescu

Este? In cazul in care inca mai esti convins(a) de ceea ce ai postat atunci, cauta sa citesti pana la capat articolul pe care il vei gasi pe link-ul de mai jos, si reflectand intreaba-te si raspunde-ti daca Isarescu ti se mai pare potrivit.
O fi el bun economist, dar cu siguranta nu pentru popor! Daca ca guvernator al Bancii Nationale a permis acest lucru, pus in fruntea obstii ce-ar mai face?
www.urbaniulian.ro/2009/12/04/discutie-incendiara-piata-imobilia...

*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !* *Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.* *Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia* *Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent. Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat. Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere." (Serban Milcoveanu)**
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 03:17

Unul care trebuie sa inteleaga ca a fi premier, nu inseamna sa ai numai viziuni inguste, pe anumite domenii. Trebuie o vedere f larga, chiar f larga. Si sa duca consecintele masurilor pe care le ia, pina in cele mai mici amanunte. Adica sa fi scapat cu bine...din multe.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

152 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 04:20

Reflectiile unei Maimute Anecdotice:
"Odata, o maimuta din neamul Anecdotic, Venind la sfat pe-o creanga de arbore exotic, A zis: Atentiune! Sunt foarte afectata! Tot circula o vorba, deloc adevarata Ca omul ar descinde din buna noastra rasa. Ba chiar ideea asta îmi pare odioasa! Si, zau, savantul Darwin , tot neamul ni-l jigneste Când spune cum ca omul cu noi se înrudeste! Ati pomenit vreodata divorturi printre noi? Copii lasati pe drumuri sau arme de razboi? Am inventat, noi, cipuri si alte dracarii? Insemne sataniste, otravuri, smecherii? Vazut-ati pe vreunul, retras în jungla deasa, Ca sa scorneasca arma distrugerii în masa? Tot ce lasam în urma, când mai sarbatorim, E biodegradabil. Natura o-ngrijim. Iar omul otraveste, în fiecare zi, Paduri, câmpii, si ape, si zarile-azurii... N- avem starlete porno sau dive-travestiti, Si, orisice s-ar zice, nu suntem trogloditi! Cine-a vazut în hoarda la noi bolnavi mintali, Drogati, lacomi de sânge sau homosexuali, Escroci, banditi, gherile sau vreo tutungerie? În neamul nostru nobil nu vezi asa prostie! Noi n-avem mafii crude în stirpea noastra-aleasa, Nici teroristi, nici dogme, nici luptele de clasa. Cât am batut eu jungla, scuzati, n-am observat in obstea maimuteasca vreun cocotier privat. Urmând calea cea buna si, evident, corecta, Adolescentii nostri parintii si-i respecta. În ierarhia noastra, cum e firesc si drept, Devine sef acela viteaz, agil, destept, Capabil viata obstei s-o tina, s-o pazeasca, De rele si primejdii turma sa si-o fereasca. Adesea seful nostru îsi risca mândra blana, Ca turmei sa-i gaseasca loc de dormit si hrana. Pe când, priviti ! La oameni, fereasca Domnul sfânt, Sefi sunt cei fara suflet si fara de cuvânt, Corupti, vicleni, jigodii, cu gura cât mai mare, Nebuni dupa putere si dupa bunastare! De turma lor n-au grija nici cât un bob de mei, Conteaza doar averea si înmultirea ei. Nu veti vedea vreodata, cât soarele si luna, O minte de maimuta dospind în ea minciuna. La om, tot ce înseamna minciuna, intrigi, ura Sunt legi de referinta, a doua lui natura. Chiar dac-as fi silita de vreun laborator, N-as deveni vreun Iuda ori vreun informator.. Si iata înc-un lucru din lumea mea, frumos: La noi nu se întâmpla razboi religios, Nici sfinte inchizitii, nici libertati în lanturi, Nici chefuri dupa care sa ne culcam prin santuri, Nici ordine mondiala, si nici nationalism, Si nici vreo îndoiala ce-aduce-a ateism... E-adevarat ca omul, acest biped gunoi, Arata ca maimuta, dar n-a descins din noi! "

*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !* *Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.* *Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia* *Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent. Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat. Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere." (Serban Milcoveanu)**
madalin_1969

7 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 11:47

ati dau dreptate ca Domnitorul VladaTepesi AR FI FOST FOARTE BUN CA PREMIER DAR SA AIBA NISTE TEPE FOARTE LUNGI SA ANCAPA TOTI HOTII AN EA.

madalin_1969

7 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 11:48

iSARESCU ALT HOT

9am025509

24 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 11:52

Cu cine ai facut Limba Romana ??Cu profa de educatie fizica?

9am025509

24 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 11:55

Pai sigur,doar face parte din categoria ,,Baietilor destepti,,

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 11:55

cu femeia de serviciu ......

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine merita sa fie premier al Romaniei?
Mergi la: