back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Sclerodermie

 


 
Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
 
necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 15:00

Ce stiti despre sclerodermie ?Exista sanse de vindecare a acestei boli ?


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 20:11

n-am auzit de ea poate nu e bine scris are legãturã cu scleroza ? dermul e pielea eu am învãțat legat de ea în termeni medicali spirocheta palida dacã știi e un virus


lyly

500 mesaje
Membru din: 20/08/2008
Oras: Petrosani

Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 12:18

Sclerodermia

sanatate.jurnalul.ro/articole/116404/sclerodermia.html

O boalã neobiºnuitã ºi rarã, sclerodermia modificã aspectul pielii. Ea devine rigidã ºi perfect întinsã. În formele severe, boala afecteazã ºi organele interne. Se ºtie pînã în prezent cã apare din cauza unei dereglãri a sistemului imunitar, însã nu se cunoaºte deocamdatã mecanismul prin care se declanºeazã. Sclerodermia este rãspînditã mai frecvent la femei decît la bãrbaþi.


O boalã neobiºnuitã ºi rarã, sclerodermia modificã aspectul pielii. Ea devine rigidã ºi perfect întinsã. În formele severe, boala afecteazã ºi organele interne. Se ºtie pînã în prezent cã apare din cauza unei dereglãri a sistemului imunitar, însã nu se cunoaºte deocamdatã mecanismul prin care se declanºeazã. Sclerodermia este rãspînditã mai frecvent la femei decît la bãrbaþi.


Piele rigidã
Boala are douã forme: sistemicã ºi localizatã. Sclerodermia sistemicã are la debut manifestãri similare celor din sindromul Raynauds, cu crize de vasospasm, care se repetã periodic: la frig sau la contactul cu apa rece, degetele mîinilor se învineþesc, sînt dureroase, apare o senzaþie de amorþealã ºi de cãldurã. În timp, dupã cîþiva ani, degetele îºi modificã aspectul: se subþiazã, au vîrful ascuþit, pielea îºi pierde elasticitatea, devine rigidã, uscatã ºi perfect întinsã, iar articulaþiile sînt umflate ºi anchilozate. Unele degete pot rãmîne fixate în semiflexie. "Se poate ajunge pînã la ulceraþii ºi osteoporozã a ultimelor falange", explicã dr Carmen Madeleine Curea, medic primar dermatolog în cadrul Spitalului Clinic Colentina. "Sclerodermia este cunoscutã îndeosebi pentru modificãrile pe care le aduce la nivelul pielii feþei, care devine rigidã, imobilã ºi perfect întinsã, dar nenatural. Mimica dispare, ridurile se ºterg, ochii devin bulbucaþi, nasul ascuþit, gura strînsã, iar buzele subþiri dezvelesc arcada dentarã. Modificãrile sînt atît de sugestive, încît pun diagnosticul clar de sclerodermie", ne spune dr Carmen Curea. Uneori, scleroza cutanatã de la nivelul feþei progreseazã ºi cuprinde gîtul, iar în cazurile foarte grave afecteazã întreg tegumentul, ca o carcasã. La aceste manifestãri se pot adãuga viniºoare dilatate, calcificãri ale pielii, ulceraþii cutanate, tulburãri de pigmentaþie. Pot fi afectate ºi cordul, aparatul digestiv (în special mucoasa bucalã sau cea esofagianã, provocînd tulburãri de înghiþire), sistemul osteoarticular, muscular sau cel nervos. În asemenea situaþii se impune atît un consult dermatologic, cît ºi unul de medicinã internã.

Tratamentul variazã în funcþie de stadiul bolii. Medicii pot administra vasodilatatoare, antiinflamatoare, antifibrozante, în formele rapid progresive recomandîndu-se corticoterapie sistemicã sau citostatice.


Localizat
Pe lîngã scleroza sistemicã mai existã ºi o formã de boalã localizatã, care se mai numeºte ºi morfee. Ea afecteazã doar pielea ºi se manifestã prin pete, mai întîi roºii, apoi scleroase, rigide, care apar de obicei pe abdomen ºi pe membre. Ele nu mai permit formarea pliurilor pe zona respectivã ºi nici creºterea pãrului, devenind atrofiate. Bolnavul poate avea una sau mai multe plãci, dispuse pe diferite zone ale corpului. Specialiºtii au identificat cauza de apariþie a sclerodermiei localizate: un microb pentru care se administreazã penicilinã.


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 12:24

sclerodermia este o boala foarte rara, din cate stiu eu face parte din afectiunile autoimune ...... poate fi localizata sau sistemica .... formele localizate ating pielea si / sau tesuturile subcutanate iar formele sistemice afecteaza pielea, vasele de sange sau organe .... nu am intalnit des boala asta si din cate stiu eu diagnosticul nu este usor de pus.

insa un medic a pus diagnosticul de sclerodermie ..... sau este vorba de o alta afectiune ..... lupus eritematos ..... ?


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 12:25

a uite lyly a raspuns mult mai corect si la obiect


lyly

500 mesaje
Membru din: 20/08/2008
Oras: Petrosani

Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 14:21

De la: cla03, la data 2009-01-06 12:25:24a uite lyly a raspuns mult mai corect si la obiect


Citesc de multi ani despre bolile autoimune , deorece Sindromul Raynaud , boala de care sufar , este tot o boala autoimuna.



gabicomarinescu

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Craiova

Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 12:00

www.inforenergetica.ro/
www.santamia.ro/

Bunã ziua. Luaþi vã rog legãtura cu aceastã fundaþie. Cereþi ajutor pe forumul SANTAMIA.
Imposibil sã nu vã rãspundã cineva din bucureºti.
Aveþi încredere în vindecare. acolo unde medicina clasicã dã din umeri se mai întâmplã ºi minuni.
Sãnãtate multã.


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 16:06

Multumesc tuturor pentru raspunsuri.Un medic a pus diagnosticul de sclerodermie localizata la nivelul pielii(morfee).


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 00:37

sclerodermia nu se vindeca...poate fi adusa in stare de remisiune ..stagnare...
am sclerodermie [CREST]


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 00:43

durea articulatiilor face parte din simptomele bolii...veti observa si o oarecare rigiditate a acestora. incercati un gel antireumatic si nu lasati ca articulatiile sa fie expuse la frig.


Fosta membra 9am.ro

152 mesaje
Membru din: 21/09/2008
Oras: Timisoara

Postat pe: 7 Martie 2009, ora 01:03

Salve. Este adevarat ca sclerodermia, boala autoimunitara din categoria bolilor orfane (rare) nu se vindeca. Poate insa fi blocata, daca este descoperita in timp util. Eu am doi ani si jumatate de cand sufar. Se vehicula ideea sclerodermiei, a vasculitei, a sindromului lui Raynaud... Abia in urma cu doua saptamani am avut norocul sa ajung sub observatia unui profesor doctor imunolog-endocrinolog, care imediat mi-a spus ca de fapt am sindromul lui Sjogren, care include toate cele trei afectiuni autoimune mai suw mentionate, si in plus lupus eritematos si artrita reumatismala. Asta pentru ca nefiind individuata mai devreme, a degenerat si mi.-a atins diverse organe si articulatii, nu doar pielea. In cateva saptamani ma voi supune unor interventii chirurgice (nu foarte grave, dar totusi interventii chirurgice, si mai am o multime de examinari medicale de facut ca sa evalueze corect si concret ( pe cat posibil) daca si in ce masura mi-a atins si arterele si venele deoarece sunt indicii ca au creat dezastre si acolo.


*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !* *Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.* *Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia* *Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent. Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat. Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere." (Serban Milcoveanu)**
necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 20:06

Am citi mai multe articole despre aceasta boala pentru ca am pe cineva in familie cu aceeasi problema......aceasta sclerodermie localizata poate afecta si muschiul aflat sub pielea afectata si in cele mai grave situatii osul......insa faptul ca este o sclerodermie liniara este o veste buna pentru ca este cea mai simpla forma de boala ...........aceasta boala este foarte grava atunci cand este generalizata sau sistemica..........de cele mai multe ori forma localizata isi gaseste rezolvare de la sine.........


9am123877

1 mesaj
Membru din: 26/08/2009
Postat pe: 26 August 2009, ora 17:30

la galati este un medic dermatolog foarte bun mia spus de cum ma vazut ca am sclereodemie in placi
urmez tratament antibiotic si unguent si ma simt mai bine


Fosta membra 9am.ro

152 mesaje
Membru din: 21/09/2008
Oras: Timisoara

Postat pe: 27 August 2009, ora 15:18

Eu am inceput de doua saptamani terapia Dr. Gerson. A fost conceputa special pentru tratarea bolilor degenerative si a cancerelor (inclusiv in metaztaza). Unii medici nu stiu, iar cei care stiu nu o spun: sclerodermia ca si alte boli sistemice, ca si multe forme de cancer, ca si multe maladii "genetice" sunt fruct al semintelor diversilor virusi si bacterii pe care prin vaccinuri sau alte medicamente i-am lasat sa intre in corpurile noastre. Acestia stau in stare latenta de cele mai multe ori, dar intr-o situatie de stres sau oboseala accentuata, prelungita, incep sa actioneze, aducand sistemul imunitar la stare de "faliment" Astfel ca, la un moment-dat nu mai este in masura sa identifice adevaratii dusmani ci incepe sa loveasca in celulele sanatoase ale corpului. La acestea se adauga pesticidele, hormonii si restul substantelor chimice pe care le ingeram prin consumul de apa,si alimente. Sanatate multa tuturor!
Sper sa gresesc, dar dupa cum evolueaza lucrurile, in curand va geme lumea de tot mai multe cazuri de "sclerodermie" lupus eritematos, sindrom Sjogren, Sindrom Raynaud, Varii forme de vasculite... Deschideti ochii la ce mancati, la ce medicamente inghititi si la ce apa beti!


*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !* *Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.* *Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia* *Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent. Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat. Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere." (Serban Milcoveanu)**
silviu_m74

118 mesaje
Membru din: 7/09/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 23:28

slerodermia face parte din categoria bolilor autoimune, se poate incerca un tratament cu imunomodulatoare, unul dintre acestea si pare-se ca si cel mai eficient este TRANSFER FACTOR...cine doreste detalii,le pot oferi pe mailcu placere


www.4life-romania.ro
Fosta membra 9am.ro

152 mesaje
Membru din: 21/09/2008
Oras: Timisoara

Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 16:29


Azi, la distanta de circa 6 luni de cand am plecat pe calea autovindecarii folosind cocktail-ul Gerson-Treben-Pauling-Di Bella- Pantellin-Naccii, etc, va pot spune cu convingere maxima ca FUNCTIONEAZA!
Am eliminat complet riscul tumorilor intestinale despre care fusesem avertizata in mai, fapt confirmat prin examen colonoscopic in luna noiembrie.
Am eliminat (sau in orice caz diminuat considerabil emfizemul pulmonar (respir efectiv mult mai liber si mai cu sat decat in urma cu 6 luni), pielea mea a inceput sa isi recapete elasticitatea si sa-si piarda acel aspect de bloc de beton. (Toate acestea se considera ca ar fi afectate de sclerodermie).
Bineinteles nu am ajuns inca la capatul tunelului, dar in mod categoric am facut importanti pasi inainte.
La ora actuala lupt pentru curatarea venelor de colesterolul care... Dumnezeu stie de unde si din ce se formeaza, si care imi creaza o serie nu chiar de neglijat de probleme.
Merge ceva mai greoi vindecarea acum, cand lipsesc pregnant din comert o multime de alimente care sunt efectiv necesare acestei diete-terapii. Important este sa...supravietuiesc ( :) ) pana in primavara inaintata, cand va incepe sa rodeasca ceea ce am pus si voi pune in gradinita casei.
Din pacate, nu se poate avea incredere in toti oamenii... Ma refer la increderea ca produsele lor sunt chiar 100% biologice... Eu din pacate (sau... din fericire?!) avertizez si cel mai mic aport de produs chimic din alimente, din produsele de igiena, si de multe ori chiar si din atmosfera, ceea ce nu se intampla si celorlalti din preajma mea. Corpul meu a ajuns sa selecteze cu mare repeziciune ceea ce nu ii prieste...

Tratamentul meu pentru sclerodermie (si nu numai) consta in:
* de 3 ori pe zi cate 5 perle de thyosinaminum
*1 gr de ascorbat de potasiu /zi distribuit in 3 portii, dizolvat in circa 50-100 ml apa rece, de preferat inainte de mese cu circa 30 minute, in care am adaugat cate 30 de picaturi de tinctura de echinaceea.
*100-150 ml de apa continand clorura de magneziu (25-30 gr clorura de magneziu, dizolvata in 1 l de apa, care apoi se pastreaza la frigider), 5 gr de acid ascorbic (vitamina C) (deocamdata, pentru ca intentionez sa maresc doza cat de curand)
*150 mg niacina (vitamina B3) in 3 portii/zi, luata impreuna cu B complex. (cate o tableta)
*6000 mcg vitamina A, distribuita in 2 portii (doua perle/zi, la mesele principale)
*40 mg Coenzima Q10 (2 capsule / zi, la mesele principale)
*600 UI vitamina E, distribuita in 3 portii/zi (cate o perla in timpul meselor)
*cate 2 perle de ulei de peste cu Omega 3 (pana acum luam de la Nutrilite; in ultima vreme am luat direct ulei de merlucius, (cate 3 linguri /zi, intrucat am rezultat carenta de vitamina D)
**Pentru intestin si plamani am baut zilnic cate 6 inghitituri de macerat de radacina de "obligeana", inainte si dupa fiecare masa;
am baut (si inca mai continuu sa beau) cate 250 ml infuzie de "coada calului" dimineata cu 30 de minute inainte de micul dejun si 250 ml seara cu 30 de minute inainte de cina;
pe durata intregii zile am baut (si mai beau) 1,5-2 l de infuzie de "coada soricelului";
in plus, am facut cateva saptamani la rand impachetari cu "coada calului" oparita pe aburi si cu bitter suedez, precum si bai complete si de sezut, cu macerat de "coada calului" (durata de 20 de minute).
**Pentru frigul la maini si picioare, datorat Sindromului Raynaud, am facut bai complete cu macerat de radacina de obligeana (durata de 20 minute).
** Pentru rinichi au prins bine aceleasi impachetari si bai cu "coada calului" si bitterul suedez,carora le-am adaugat infuziile de urzica, splinuta de padure si dragaica.
**Pentru ca incepusem sa am suferinte mari la nivelul venelor (in special safena mica) mi-am preparat crema de galbenele in casa, si mi-am facut impachetari si masaje puternice cu aceasta.
Pe langa beneficiile enumerate mai sus, si presiunea arteriala a reintrat in limitele parametrilor normali, fiind acum stabila intre 12/70-13,5/85 (de la constant 21/11-19/9)...

Pana nu demult ma gandeam ca poate ar fi trebuit sa maresc doza de vitamina E, pentru ca aveam aldosteronul exagerat de marit si mare parte a simptomelor sugerau posibilitatea unei forme tumorale rare la nivelul suprarenalelor , pe care nimeni nu m-a ajutat sa o clarific desi dureaza de multa vreme. Dar nefiind monitorizata de niciun medic prefer sa merg incetunel dar sigur. Ce sa fac! M-am declarat in mod deschis impotriva oricarei terapii alopate si asta a atras dupa sine..."pedepsirea", in sensul ca, mi s-au refuzat sistematic chiar si trimiterile la a face pana si banale analize de sange. De curand am schimbat medicul, ca in 5 luni de zile a refuzat, in ciuda rezultatelor preocupante ale analizelor anterioare sa aprofundeze situatia...Si am facut cateva analize ale sangelui si urinei. Am avut satisfactia sa constat ca valoarea uneia dintre formele aldosteronului a reintrat intre limitele de referinta, iar ce-a de-a doua desi s-a redus considerabil este totusi inca deasupra limitei maxime.
Intr-un fel, acum chiar regret ca am facut aceasta investigatie, pentru ca in felul asta mi-au introdus in corp substanta de contrast care mi-a declansat o multime de reactii grele de suportat, pe care si acum ma chinui sa le elimin.
Am acceptat-o intr-un moment de slabiciune, cand de fapt ar fi trebuit sa gandesc ca nu mai era atat de necesara cum ar fi fost de exemplu in urma cu 6-7 luni, cand inca nu aveam niciun tratament si ar fi fost important de stiut ce se intampla acolo. Acum, ar fi trebuit cu atat mai mult sa o refuz, cu cat deja am probe inconfutabile ca terapia pe care merg da rezultate multumitoare. asta e! Acum am facut-o!
Chiar din seara respectiva am inceput sa simt efectele substantei de contrast: arsuri in gat, apoi pe trahee, apoi in tot corpul, in special la nivelul rinichilor unde am inceput efectiv sa ma umflu. Si transpiratii foarte abundente si usturatoare. Mi-a crescut tensiunea si cu greu am reusit sa restabilesc totul, marind numarul clismelor cu cafea si infuzie de splinuta, urzica si dragaica, si luand Clorella si Agint Colloidal, care au darul de a depura si respectiv elimina substantele radioactive, metalele grele si a toxinelor in general din organism.
Desi hiper-aldosteronemia asta cu toata suita ei de simptome grele si ciudate ma insotea de ani de zile, pana la punctul ca acum vreo 2 luni simteam in zona glandei suprarenale drepte un ceva cam aproape de marimea unui pumn, abia acum o saptamana, am reusit sa fac o rezonanta magnetica cu substanta de contrast, pentru a examina aceste glande. Nu m-ar surprinde sa mi se spuna ca..." nu este nimic". Pentru ca, sucurile proaspete de fructe si frunze verzi, impreuna cu avalansa de vitamine si alimentatia extrem de atenta si-au facut din plin datoria; asa cum s-a intamplat si in cazul intestinului , unde am reusit sa evit transformarea multimii de adenomi in tumori maligne si sa imi curat chiar intestinul de orice materie periculoasa; asa cum s-a intamplat la nivel de epiderma, unde nodurile subcutane s-au redus vizibil atat ca numar cat si ca dimensiuni, iar pielea redevine elastica.
Mai am ceva suferinte si in zona rinichilor, mai ales in partea stanga (unul dintre organele iubite de scleroza sistemica este rinichiul), dar... noul medic sustine ca din analize nu rezulta ca ar fi probleme... Asteptam rezultatul rezonantei.
Am tinut sa relatez toate aceste lucruri, in speranta ca aceste informatii ar putea fi de folos multor alte persoane care pe langa suferinta fizica generata de boala in sine, mai trebuie sa suporte si ingoranta, umilintele, nepriceperea si nepasarea pe care cu multa generozitate ni le ofera sistemul sanitar.
Si eu am bajbait si desi gasisem informatii indeajuns de logice, nu aveam curajul sa le aplic in cazul meu. Dar cand mi-am dat seama cum se sta la nivel global in privinta sanatatii si nu numai... mi-am asumat dreptul ca experimentele pe corpul meu sa le fac eu si nu altii.
Si ma felicit pentru asta, pentru ca nu numai ca in acest fel am evitat incarcarea corpului meu cu substante chimice (cu exceptia rezonantei recente) care in timp dauneaza iremediabil organismului, dar chiar am obtinut rezultate extraordinare, pe care putini, foarte putini medici sunt dispusi sa le recunoasca.
Celor care le-au admis (deci nu au avut nerusinarea de a nega evidentele documentate, ca majoritatea) le adresez intregul meu respect si sper ca intr-o zi lumea noastra sa fie populata cu tot mai multi medici cu asemenea cinste si morala profesionala si umana.
Un singur lucru mai adaug si apoi inchei: aceasta dieta-terapie pe care am urmat-o si o urmez eu, poate aduce rezultate excelente si in diverse forme de cancer si alte boli degenerative, pentru ca reprezinta de fapt terapia baza pentru curatarea corpului de toxine, alimentarea corespunzatoare cu vitamine si minerale, reeducarea sistemului imunitar pentru a redeveni apt si eficient in rolul sau de aparator al organismului impotriva oricarui factor agresiv.
Va doresc sa gasiti in voi curajul si taria de a alege ce este mai bine pentru recapatarea sanatatii voastre. Sa fiti sanatosi!


*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !* *Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.* *Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia* *Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent. Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat. Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere." (Serban Milcoveanu)**
Fosta membra 9am.ro

152 mesaje
Membru din: 21/09/2008
Oras: Timisoara

Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 13:19


Am incheiat traducerea unei salbe de video, gandindu-ma la voi, la toti bolnavii de boli grave, in cea mai mare parte considerate nevindecabile, care asa cum faceam si eu pana nu chiar de mult, nu conteniti a va intreba " de ce?" "cum de nu exista tratamente cu adevarat eficiente?", etc, etc.
Va invit sa le vizionati, si sa le faceti cunoscute cat mai multor oameni. Este important ca lumea sa inceapa sa cunoasca raspunsurile la atatia "de ce?" pana acum fara raspuns concret, pertinent, logic.
Sunt 14 in total, dar vor fi postate in internet pe rand, pentru ca nu am cunostiinte prea bogate in acest sens. Pana acum am postat deja 7 dintre ele. Va asigur ca dupa ce le veti viziona pe toate nu veti considera ca v-ati irosit in mod inutil timpul.
Exista, pe pagina unde vor fi facute publice, o rubrica de comentarii la dispozitia celor care viziteaza acest blog, pe care va invit sa o folositi, pentru ca de parerea voastra pro sau contra depinde daca vom duce sau nu mai departe acest blog, al carui unic scop este acela de a va pune la dispozitie informatii pe care niciun ziar, revista sau post de televiziune oficiala nu vi le va dezvalui vreodata.
Urmariti asadar:
www.restulstirilor.blogspot.com/

Raporteaza abuz de limbaj
*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !* *Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.* *Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia* *Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent. Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat. Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere." (Serban Milcoveanu)**
doinapetcu

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Tulcea

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 19:18

Buna Copil pribeag,
Numele meu este Doina, am sclerodemie si m-ar interesa adresa ta de email daca se poate ca as dori sa ma consult cu tine referitor la dieta pe care ai. Multumesc.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

152 mesaje
Membru din: 21/09/2008
Oras: Timisoara

Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 17:47

De la: doinapetcu, la data 2010-04-06 19:18:29Buna Copil pribeag,
Numele meu este Doina, am sclerodemie si m-ar interesa adresa ta de email daca se poate ca as dori sa ma consult cu tine referitor la dieta pe care ai. Multumesc.


Pentru toti cei interesati si hotarati sa lupte eficient impotriva sclerodermiei si a altor boli ale colagenului, dar si impotriva altor boli autoimune, degenerative, "genetice", adresa mea de e-mail este floriingrau@gmail.com.
Desi nu am prea mult timp la dispozitie, o sa incerc sa comunic tuturor datele si pasii esentiali pentru a tine sub control in modul cel mai natural posibil aceste boli infame, si chiar pentru a obtine vindecarea. Tin sa precizez ca nimeni nu trebuie sa se astepte ca rezultatele sa apara de azi pe maine. Boala (bolile) au patruns in corp si s-au dezvoltat cu siguranta de-a lungul mai multor ani, iar pentru a o (le) elimina si curata organismul de orice urma a ei (lor), vor fi necesari cel putin tot atatia ani cati i-au trebuit ei sa se imposeseze de corpul nostru si sa ne faca viata iad.Pot garanta pana in prezent ca, daca se va respecta un regim corect, o alimentatie majoritar vegetariana si mai ales daca macar odata pe saptamana se vor tine doua zile de post, ori complet (negru) ori macar exclusiv vegetarian si doar cu strictul necesar, fara "indopare", veti reusi ss eliminati toxinele din organism, metalele grele adunate pe intregul parcurs al vietii, virusii si bacteriile care colcaie in corpul nostru si care in alt mod nu vor fi eliminati. Eu pana acum am obtinut cateva (nu putine!) rezultate foarte bune, ceea ce mi-a dat si mai multe sperante si m-au stimulat sa merg mai departe pe aceeasi linie, sa caut sa perfectionez aceasta terapie, sa ma informez mereu, sa evaluez noi posibilitati. Ca sa obtineti rezultate bune trebuie sa stiti ce vreti, sa stiti sa fiti determinati, sa stiti sa fiti consecventi, sa aveti vointa, incredere si credinta. SE POATE!

Raporteaza abuz de limbaj
*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !* *Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.* *Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia* *Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent. Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat. Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere." (Serban Milcoveanu)**
9am188521

2 mesaje
Membru din: 24/05/2010
Postat pe: 24 Mai 2010, ora 21:35

De la: Copil_Pribeag, la data 2010-04-07 17:47:05
De la: doinapetcu, la data 2010-04-06 19:18:29Buna Copil pribeag,
Numele meu este Doina, am sclerodemie si m-ar interesa adresa ta de email daca se poate ca as dori sa ma consult cu tine referitor la dieta pe care ai. Multumesc.


Pentru toti cei interesati si hotarati sa lupte eficient impotriva sclerodermiei si a altor boli ale colagenului, dar si impotriva altor boli autoimune, degenerative, "genetice", adresa mea de e-mail este floriingrau@gmail.com.
Desi nu am prea mult timp la dispozitie, o sa incerc sa comunic tuturor datele si pasii esentiali pentru a tine sub control in modul cel mai natural posibil aceste boli infame, si chiar pentru a obtine vindecarea. Tin sa precizez ca nimeni nu trebuie sa se astepte ca rezultatele sa apara de azi pe maine. Boala (bolile) au patruns in corp si s-au dezvoltat cu siguranta de-a lungul mai multor ani, iar pentru a o (le) elimina si curata organismul de orice urma a ei (lor), vor fi necesari cel putin tot atatia ani cati i-au trebuit ei sa se imposeseze de corpul nostru si sa ne faca viata iad.Pot garanta pana in prezent ca, daca se va respecta un regim corect, o alimentatie majoritar vegetariana si mai ales daca macar odata pe saptamana se vor tine doua zile de post, ori complet (negru) ori macar exclusiv vegetarian si doar cu strictul necesar, fara "indopare", veti reusi ss eliminati toxinele din organism, metalele grele adunate pe intregul parcurs al vietii, virusii si bacteriile care colcaie in corpul nostru si care in alt mod nu vor fi eliminati. Eu pana acum am obtinut cateva (nu putine!) rezultate foarte bune, ceea ce mi-a dat si mai multe sperante si m-au stimulat sa merg mai departe pe aceeasi linie, sa caut sa perfectionez aceasta terapie, sa ma informez mereu, sa evaluez noi posibilitati. Ca sa obtineti rezultate bune trebuie sa stiti ce vreti, sa stiti sa fiti determinati, sa stiti sa fiti consecventi, sa aveti vointa, incredere si credinta. SE POATE!

Raporteaza abuz de limbaj
9am188521

2 mesaje
Membru din: 24/05/2010
Postat pe: 24 Mai 2010, ora 21:49

Buna seara!
Ma numesc Marci si m-ar interesa mai multe informatii referitoare la tratarea sclerodermiei. Am o matusa, care-mi este tare draga, si care este afectata de aceasta boala. Din ce mi-a povestit matusa, a dezvoltat o forma care nu este suficient cunoscuta. A facut citostatice vreme de 6 luni care nu au avut rezultatele scontate. Matusa arata tare rau, deja are probleme cu vederea dar si cu deplasarea. Am citit despre aceasta reteta si as fi vrut sa aflu mai multe (daca mai urmati tratamentul prescris de medic sau este complementara medicatiei). Multumesc mult!
De la: 9am188521, la data 2010-05-24 21:35:04
De la: Copil_Pribeag, la data 2010-04-07 17:47:05
De la: doinapetcu, la data 2010-04-06 19:18:29Buna Copil pribeag,
Numele meu este Doina, am sclerodemie si m-ar interesa adresa ta de email daca se poate ca as dori sa ma consult cu tine referitor la dieta pe care ai. Multumesc.


Pentru toti cei interesati si hotarati sa lupte eficient impotriva sclerodermiei si a altor boli ale colagenului, dar si impotriva altor boli autoimune, degenerative, "genetice", adresa mea de e-mail este floriingrau@gmail.com.
Desi nu am prea mult timp la dispozitie, o sa incerc sa comunic tuturor datele si pasii esentiali pentru a tine sub control in modul cel mai natural posibil aceste boli infame, si chiar pentru a obtine vindecarea. Tin sa precizez ca nimeni nu trebuie sa se astepte ca rezultatele sa apara de azi pe maine. Boala (bolile) au patruns in corp si s-au dezvoltat cu siguranta de-a lungul mai multor ani, iar pentru a o (le) elimina si curata organismul de orice urma a ei (lor), vor fi necesari cel putin tot atatia ani cati i-au trebuit ei sa se imposeseze de corpul nostru si sa ne faca viata iad.Pot garanta pana in prezent ca, daca se va respecta un regim corect, o alimentatie majoritar vegetariana si mai ales daca macar odata pe saptamana se vor tine doua zile de post, ori complet (negru) ori macar exclusiv vegetarian si doar cu strictul necesar, fara "indopare", veti reusi ss eliminati toxinele din organism, metalele grele adunate pe intregul parcurs al vietii, virusii si bacteriile care colcaie in corpul nostru si care in alt mod nu vor fi eliminati. Eu pana acum am obtinut cateva (nu putine!) rezultate foarte bune, ceea ce mi-a dat si mai multe sperante si m-au stimulat sa merg mai departe pe aceeasi linie, sa caut sa perfectionez aceasta terapie, sa ma informez mereu, sa evaluez noi posibilitati. Ca sa obtineti rezultate bune trebuie sa stiti ce vreti, sa stiti sa fiti determinati, sa stiti sa fiti consecventi, sa aveti vointa, incredere si credinta. SE POATE!

Raporteaza abuz de limbaj
diana_popescu

2 mesaje
Membru din: 11/02/2009
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 21:17

Buna seara
fetita mea Catalina ( 15 ani) a fost diagnosticata in ianuarie 2009 cu sclerodermie morphea lineara si dupa ce am urmat in Romania un tratament cu citostatice timp de trei luni( fara rezultat de altfel, boala progresa foarte agresiv) am plecat in Germania, la Koln, unde am primit recomandarea pt tratament experimental cu penicilina( 5.000.000 U/la 8 ore).
In Romania nu am gasit intelegere sa facem acest tratament si pe 29 iunie 2009 am plecat in Germania
la o clinica privata sa facem tratamentul.
In noiembrie 2009, am fost la Koln la consult iar medicii ne-au spus ca suntem pe drumul cel bun.
In aprilie 2010, pe 13 aprilie mai exact, am fost din la consult iar medicii specialiasti de la Koln ne-au spus:
"boala a stagnat, nu mai aveti nevoie de nicio vizita la noi,piciorul a inceput sa se refaca, trebuie doar sa traiasca sanatos, in mediu curat,sa faca sport in continuare!!!
De la medicii romani nu am primit decat prognoze sumbre: sa vedem cum evolueaza, mergeti acasa ca oricum in sase luni e in carucior, nu stim cum va evolua boala-urmariti culoarea pielii si multe astfel de raspunsuri descurajante.
Nu va ginditi ca am platit sume exobirtante( lclinica si pensiunea ne-au costat 800 euro pt 20 zile), in Romania am cheltuit triplu , fara sa facem nimic.
Este adevarat ca boala era, in momentul tratamentului cu penicilina, in primul an de evolutie si poate de aceea si rezultatele au fost foarte rapide si vizibile.
Ma intreb de multe ori ce am fi facut daca nu am fi plecat in Germania?

Raporteaza abuz de limbaj
maria2010

1 mesaj
Membru din: 25/10/2010
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 14:57

daca stie cineva o fundatie de sclerodermie in germania imi puteni spune...va multumesc

Raporteaza abuz de limbaj
diana_popescu

2 mesaje
Membru din: 11/02/2009
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 15:33

Buna ziua,

Eu am fost la Koln:KLINIK und POLIKLINIK fur Dermatologie und Venerologie
Klilikdirektor:Prof.Dr. Thomas Krieg
Telefon: 0049/2214785853
Fax:0049/22147886327
www.uk-koeln.de

Sunt specializati in sclerodermie juvenila, puteti suna si sa faceti o programare.
Nu stiu de vreo fundatie, eu am aflat de ei de pe site-ul Organizatiei de sclerodermie.
Daca pot sa va mai ajut cu ceva va rog sa ma contactati.

Diana

Raporteaza abuz de limbaj
Eurybia

2 mesaje
Membru din: 2/06/2010
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Martie 2011, ora 21:26

Multe multumiri pentru gandurile bune si urarile adresate lui Copi_Pribeag!
Astept un alt raspuns de la cea care deja mi-a scris, dupa care am sa ii transmit informatiile.
Sunteti intr-adevar asa cum v-a descris Copil_Pribeag!
Din pacate, eu nu am timp ca sa stau pe forum, in internet si intru doar foarte, foarte rar si pe fuga. Dar ma bucur ca "v-am cunoscut" chiar si asa!


Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Membru din: 25/04/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Martie 2011, ora 06:07

De la: Eurybia, la data 2011-03-16 21:26:55Multe multumiri pentru gandurile bune si urarile adresate lui Copi_Pribeag!
Astept un alt raspuns de la cea care deja mi-a scris, dupa care am sa ii transmit informatiile.
Sunteti intr-adevar asa cum v-a descris Copil_Pribeag!
Din pacate, eu nu am timp ca sa stau pe forum, in internet si intru doar foarte, foarte rar si pe fuga. Dar ma bucur ca "v-am cunoscut" chiar si asa!


I-am transmis si lui Eugen, era foarte nelinistit si acum se bucura mult de vesti.
Asteptam sa ne contactezi, Copil Pribeag, multa sanatate!


Nu te teme ca ai prea mult bun simt
julyo

1 mesaj
Membru din: 21/03/2011
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 23:39

buna ziua tuturor
Am fost diagnosticata in 2004 cu sclerodermie in romania,am urmat un tratament cu antibiotic si vit A care nu au avut un efect vizibil,dar inmod inexplicabil dupa cateva luni au disparut de la sine(ma refer la sclerodermia localizata la nielul tegumentului inzona toracelui)ceea ce vreau sa va transmit este sa nu va pierdeti speranta,aveti credinta se intampla si minuni cateodata.precizez ca in cei sapte ani de la disparitia simptomelor nu am mai avut absolut nimic!multa sanatate tuturor!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Membru din: 25/04/2010
Postat pe: 23 Martie 2011, ora 18:12

SI DE AICI MI-ATI STERS POSTAREA ?
ERA DOAR UN SALUT PRIETENESC SI-O URARE DE SANATATE PENTRU COPIL PRIBEAG....
Daca si asta era de sters, nu ma mai mir de ce e atat de pustiu forumul si se fac doua postari /ora
Ramaneti sanatosi!

Raporteaza abuz de limbaj
9am249392

2 mesaje
Membru din: 14/10/2011
Postat pe: 14 Octombrie 2011, ora 18:42

Buna, am o afectiune "sora"buna cu sclerodermia -scleredema. As dori daca se poate sa ma contactati pe adresa n.hirzoiu@yahoo.com ca sa-mi spuneti daca ati mai aflat si alte tratamente intre timp.Multumesc foarte mult!!!

Raporteaza abuz de limbaj
9am249392

2 mesaje
Membru din: 14/10/2011
Postat pe: 14 Octombrie 2011, ora 18:45

Buna, am o afectiune "sora" buna cu sclerodermia -scleredema. Am mai scris pe acest forum si as dori sa iau legatura cu toate persoanele care sufera de aceasta boala.daca se poate sa ma contactati pe adresa n.hirzoiu@yahoo.com ca sa-mi spuneti daca ati mai aflat si alte tratamente intre timp.Multumesc foarte mult!!!


Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Sclerodermie
Mergi la: