Info
x
Exista extraterestri?
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Ianuarie 2011, ora 14:14
De la: Gaius_Baltar, la data 2011-01-02 10:07:03De la: gabigabi, la data 2011-01-02 09:54:12De la: Gaius_Baltar, la data 2011-01-01 22:07:36 ei, a cui perceptie mein herr ? danke ptr. raspunsul asteptat ,dar sa nu mai vrei si alte cuvinte in germana ca nu mai stiu altele....aaaaa, ba da : ich lieben dich ! |
|
Fosta membra 9am.ro 1257 mesaje Membru din: 20/07/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 2 Ianuarie 2011, ora 15:13
O prezenta extraterestra dezvaluita
In 1908 si 2002, in Tunguska, Siberia (Rusia), au avut loc explozii colosale. Urmatoarele pasaje sunt o transcriere a unui interviu filmat de Vallery Uvarov, de la National Security Academy din Rusia, realizat de Graham W. Birdsall, editor al revistei britanice UFO Magazine. Interviul a avut loc cu ocazia celui de-al 12-lea Festival de Film "Congres international privind OZN-urile" care s-a tinut intre 2-8 februarie 2003 la Laughlin, in Nevada, SUA. GB: Care este titlul dvs. oficial? VU: Sunt sef al serviciului de cercetari si de informari stiintifice si tehnice privind OZN-urile de la National Security Academy, avand sediul in St. Petersburg, in Rusia. GB: Este vorba de o agentie guvernamentala ruseasca oficiala? VU: Absolut. Sunt sub ordinele a doua persoane, care trebuie sa dea socoteala superiorilor lor direct care nu este altul decat presedintele nostru. GB: Din ce consta exact munca dvs.? VU: Activitatile noastre de cercetare se impart in doua. Mai intai, analizam constant datele care ne parvin din lumea intreaga. Extragem atunci din baza noastra de date informatiile pe care le consideram cele mai interesante, dupa ce le-am atribuit un cod de culoare (rosu sau galben). Aceste informatii sunt imediat difuzate in diverse servicii din intreaga Rusie. Alt aspect al cercetarilor noastre decurge din urmatoarea intrebare: OZN-urile exista sau nu? Suntem siguri ca exista dar ce se ascunde in spatele activitatii lor, care este interesul lor? Pentru noi este punctul cel mai important si pe el ne concentram in principal investigatiile noastre. GB: Exista o cooperare activa intre NASA si responsabilii domeniului aerospatial rus, din punct de vedere tehnic, stiintific si poate chiar militar. Sunteti in contact sau aveti legaturi cu organizatii straine similare cu cea a voastra? Pot sa va spun, cu toata onestitatea, ca cu doua zile inainte de a ma imbarca in SUA, am avut o intrevedere cu... sa le zicem, patronii mei. S-au aratat foarte interesati pentru o cooperare cu alte organizatii... sa zicem, prietenii nostri occidentali. Pot deci sa va spun ca aceasta misiune particulara nu este decat la inceputurile sale. Sunt insarcinat de a gasi cele mai bune persoane. O data ce asta va fi facut, si cand etapa urmatoare va fi activa, vom putea sa facem cateva avansuri concrete. GB: Putin mai devreme, in afara camerei, ati facut aluzie la anumite dezvoltari importante privind explozia de la Tunguska din 1908. Puteti sa ne spuneti oficial de ce credeti ca cunoasteti cauza sa? VU: Nu-i pur si simplu o supozitie; cunoastem cauza. A fost un meteorit, dar un meteorit care a fost distrus de... sa zicem, o racheta. Aceasta racheta a fost generata de o instalatie materiala. Nu stim cine a construit-o insa ea a fost construita cu mult timp in urma si se situeaza in Siberia, la mai multe sute de kilometri nord de Tunguska. Pot sa va spun ca ancheta noastra a revelat ca a avut loc mai mult de o explozie la Tunguska. Ultima data cand aceasta instalatie a tras o racheta a fost la 24 si 25 septembrie anul trecut. Americanii... poseda trei baze... si ei, de asemenea, au remarcat aceasta explozie. GB: Scuzati-ma insa unii vor spune ca asta pare ceva science-fiction. VU: Stiti ca atunci cand vorbim de adevaruri care se ascund sub acest subiect, nu o facem decat cu cei care inteleg importanta inerenta a subiectului. Si stiti ca avem de a face cu o tehnologie mult mai avansata decat a noastra, cu o tehnologie capabila de a face lucruri care ne sunt imposibile. GB: Puteti sa ne dati mai multe precizari asupra amplasamentului acestei instalatii? Cautati situl exploziei de la Tunguska. La sud-est se gaseste celebrul mare lac Baikal. Deasupra, catre nord, un imens teritoriu steril practic nelocuit se intinde pe 100.000 km. Aici nu se gaseste niciun oras si niciun sat. Acolo am localizat instalatia... GB: Sunteti la curent cu povestirile stranii sau zvonurile privind ceea ce se numeste planeta X? Daca un nou corp celest ar fi intrat in sistemul nostru solar, astronomii l-ar fi detectat cu siguranta si i-ar fi semnalat prezenta. VU: Nu stiu ce cred austronautii occidentali dar ai nostri afirma ca nu avem de ce sa ne temem. Am auzit oameni vorbind despre o rotatie de 3600 de ani pentru aceasta planeta, care se gaseste pe o orbita similara celei a Terrei dar in urma Soarelui. Stim ca aceasta planeta si instalatia din Siberia au o stransa legatura. Permiteti-mi sa va spun ca eu cred ca instalatia mentine aceasta planeta pe o orbita stabila. Daca aceasta s-ar fi schimbat, schimbandu-si orbita, tot sistemul solar va deveni instabil. In sanul asociatiei, suntem siguri ca aceasta planeta este locuita si ca instalatia este construita pentru a proteja la urma urmei pe locuitorii sai si pe noi-insine. Suntem convinsi ca nu se va intampla nimic periculos. Totul este sub control. Investigatiile noastre au aratat ca Terra avea un impuls - o frecventa perfect regulata care afecta absolut totul, orice lucru viu. Acum 12.500 de ani, acest impuls corespundea unui numar de 360 de zile din an - studiati vechiul calendar egiptean - si atunci un asteroid a lovit Terra. Credem ca orbita Terrei a fost modificata, artificial, pentru a contrabalansa asta. Planeta noastra s-a indepartat de Soare, pana la a atinge un impuls de frecventa de 365. Asta ne-a facut sa credem ca avem prieteni, prieteni care vegheaza asupra noastra, in tacere. Nu au lasat, si nu vor lasa viitorului, o planeta, o cometa sau un asteroid sa loveasca si sa distruga Terra. Este, pentru noi, un punct perfect clar astazi. Si a spune ca exista unii care doresc sa doteze spatiul cu arme... pentru a va spune adevarul, ne face rau tuturor celor care suntem implicati in acest proiect: suntem acolo, pe cale de a ancheta asupra acestei instalatii, si asupra altor lucruri, lucruri materiale, construite nici de rusi nici de americani ci de altcineva, de cineva originar din spatiul extra-atmosferic. Ce tristete sa ne imaginam ce s-ar putea intampla daca spatiul ar fi dotat cu arme. Va voi vorbi deschis. Aceasta instalatie poseda un sistem electric, o sursa de energie. Am localizat-o. In timpul conflictului din fosta Iugoslavie am remarcat pentru prima oara o crestere a acestei energii. Asta ni se parea incredibil dar stim acum ca aceasta instalatie reactioneaza la conflicte si bulversari sociale. O parte din cercetarile noaste implicand actiunea de “a sapa” in vechi registre si documente de arhive, am dat brusc peste peste textele lui Echutin Apposs Alanhor. Le vom numi ale lui Alanhor si ele sunt vechi de cel putin 4000 de ani. Ele descriu instalatia, in termeni stiintifici, relativ la ceea ce s-a petrecut. Este stupefiant. M-am dus acolo de doua ori. Prima data, echipa noastra a detectat niveluri ridicate de radiatii. Trebuie sa adaug ca erau foarte periculoase, nu ne puteam proteja. Rarii locuitori ai regiunii au auzit desigur vorbindu-se de instalatie si ne-au descris-o. Au vorbit de structuri asemanatoare metalului si ni le-au desenat. Am descoperit totul pe o harta. Dar acesti oameni, familiile lor si animalele sufereau de boli datorate iradierii. Nivelurile de radiatii sunt continuu controlate de sase ani si astazi toata lumea - inclusiv animalele - a golit padurea. Lasati-ma sa va marturisesc ceva despre explozia de la Tunguska, ceva despre care nu am mai vorbit. Cu doua luni inainte de explozie, toate animalele au fugit din regiune. S-a spus ca instalatia s-a pus sub tensiune pentru a se ocupa de asteroid. Aceasta a fost insotita de o crestere a radiatiei. Acelasi lucru se produce actual, chiar astazi. GB: S-a prevazut de a se face o alta expeditie in regiune si de a vizita instalatia? VU: Radiatia este un factor de luat in considerare dar, da, o alta expeditie este prevazuta... Nu vrem sa ascundem nimic. Vom fi fericiti de a primi participanti din lumea intreaga dar persoanele pe care le vizitam trebuie sa fie responsabile in ochii lumii. Vreau oameni onesti, deschisi si transparenti, doritori de a coopera si de a difuza informatiile stiintifice. Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Ianuarie 2011, ora 02:55
Cum adica si in 2002 ? Alta explozie? Acolo?
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
FIORUL 4 mesaje Membru din: 3/01/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Ianuarie 2011, ora 07:14
In urma cu 2,5 miliarde de ani ,atmosfera Pamintului era portocalie,fiind dominata de metan.Civilizatiile de atunci ,au experimentat diverse tehnologii care au produs oxigen si in timp combininduse cu azotul ,au creiat o atmosfera noua albastra ,care a dus la disparitia acelor civilizatii,care nu mai puteau supravetui,dezvoltinduse noile civilizatii intr-o noua atmosfera .Extraterestrii,nu exista,in alte siateme solare nefiind posibila aparitia vietii,datorita combinatieii necorespunzatoare de metan,oxigen si azot.Doar Pamintul, ofera conditii pentru dezvoltarea orcaror forme de viata,restul Universului este mort.Daca actuala civilizatie ,din inconstienta ,va mari concentratia de metan din atmosfera si pamintul va deveni un pustiu,o planeta portocalie ,intr-un Univers inghetat.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Ianuarie 2011, ora 07:26
De la: FIORUL, la data 2011-01-03 07:14:49In urma cu 2,5 miliarde de ani ,atmosfera Pamintului era portocalie,fiind dominata de metan.Civilizatiile de atunci ,au experimentat diverse tehnologii care au produs oxigen si in timp combininduse cu azotul ,au creiat o atmosfera noua albastra ,care a dus la disparitia acelor civilizatii,care nu mai puteau supravetui,dezvoltinduse noile civilizatii intr-o noua atmosfera .Extraterestrii,nu exista,in alte siateme solare nefiind posibila aparitia vietii,datorita combinatieii necorespunzatoare de metan,oxigen si azot.Doar Pamintul, ofera conditii pentru dezvoltarea orcaror forme de viata,restul Universului este mort.Daca actuala civilizatie ,din inconstienta ,va mari concentratia de metan din atmosfera si pamintul va deveni un pustiu,o planeta portocalie ,intr-un Univers inghetat. buna dimineata ! nu te contrazic , dar ceva in ce spui tu e ilogic ....spui ca atm. Pamintului era portocalie , fiind dominata de metan.....apoi spui ca Civilizatiile existente au reusit sa o schimbe , lucru care a dus insa la disparitia lor ! asta a fost cam tare : adica au produs oxigen din greseala sau intentionat ? .....dar intrebarea nr. 1 este : care civilizatii, daca spui ca atm . dominata de metan Nu e propice vietii ? si daca viata s-a putut dezvolta chiar si-n acea atm. de acum 2,5 mld. de ani, de ce n-ar mai putea face-odata ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
FIORUL 4 mesaje Membru din: 3/01/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Ianuarie 2011, ora 08:10
De la: gabigabi, la data 2011-01-03 07:26:14De la: FIORUL, la data 2011-01-03 07:14:49In urma cu 2,5 miliarde de ani ,atmosfera Pamintului era portocalie,fiind dominata de metan.Civilizatiile de atunci ,au experimentat diverse tehnologii care au produs oxigen si in timp combininduse cu azotul ,au creiat o atmosfera noua albastra ,care a dus la disparitia acelor civilizatii,care nu mai puteau supravetui,dezvoltinduse noile civilizatii intr-o noua atmosfera .Extraterestrii,nu exista,in alte siateme solare nefiind posibila aparitia vietii,datorita combinatieii necorespunzatoare de metan,oxigen si azot.Doar Pamintul, ofera conditii pentru dezvoltarea orcaror forme de viata,restul Universului este mort.Daca actuala civilizatie ,din inconstienta ,va mari concentratia de metan din atmosfera si pamintul va deveni un pustiu,o planeta portocalie ,intr-un Univers inghetat. Asa este ,au gresit ,au platit,civilizatia a disparut !Actuala civilizatie ,poate repeta gresala din inconstienta.Viata este o ardere intr-un mediu bine determinat al materiei,pe masura ce continutul materiei se modifica (boli,modificari organice,accidente) arderea incetineste pinala disparitie.In cazul fostelor civilizatii ,odata cu modificarea mediului prin disiparea oxigenului ,necontrolat in atmosfera ,combininduse cu azotul au creiat posibilitatea patrunderii undelor magnetice ucigatoare (razele soarelui)careau creiat noul mediu propice aparitiei vietii si civilizatiilor noi.Viata pe Pamint in conditiile actuale este asigurata functie de cele 486 de elemente contributive din care stiinta actuala nu poate reproduce decit 287,iar in Univers exista doar 136 ,facind imposibila aparitia vietii.Povesti cu extraterestrii ,au fost ,vor fi ,este o posibilitatede rulaj financier si specula. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Ianuarie 2011, ora 11:52
De la: FIORUL, la data 2011-01-03 08:10:45De la: gabigabi, la data 2011-01-03 07:26:14De la: FIORUL, la data 2011-01-03 07:14:49In urma cu 2,5 miliarde de ani ,atmosfera Pamintului era portocalie,fiind dominata de metan.Civilizatiile de atunci ,au experimentat diverse tehnologii care au produs oxigen si in timp combininduse cu azotul ,au creiat o atmosfera noua albastra ,care a dus la disparitia acelor civilizatii,care nu mai puteau supravetui,dezvoltinduse noile civilizatii intr-o noua atmosfera .Extraterestrii,nu exista,in alte siateme solare nefiind posibila aparitia vietii,datorita combinatieii necorespunzatoare de metan,oxigen si azot.Doar Pamintul, ofera conditii pentru dezvoltarea orcaror forme de viata,restul Universului este mort.Daca actuala civilizatie ,din inconstienta ,va mari concentratia de metan din atmosfera si pamintul va deveni un pustiu,o planeta portocalie ,intr-un Univers inghetat. Ãsta-i comentariu demn de câºtigat postul de IDIOT-ªEF!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Preludiu 20 mesaje Membru din: 3/01/2011 Oras: Urziceni |
Postat pe: 3 Ianuarie 2011, ora 13:35
De la: FIORUL, la data 2011-01-03 08:10:45De la: gabigabi, la data 2011-01-03 07:26:14De la: FIORUL, la data 2011-01-03 07:14:49In urma cu 2,5 miliarde de ani ,atmosfera Pamintului era portocalie,fiind dominata de metan.Civilizatiile de atunci ,au experimentat diverse tehnologii care au produs oxigen si in timp combininduse cu azotul ,au creiat o atmosfera noua albastra ,care a dus la disparitia acelor civilizatii,care nu mai puteau supravetui,dezvoltinduse noile civilizatii intr-o noua atmosfera .Extraterestrii,nu exista,in alte siateme solare nefiind posibila aparitia vietii,datorita combinatieii necorespunzatoare de metan,oxigen si azot.Doar Pamintul, ofera conditii pentru dezvoltarea orcaror forme de viata,restul Universului este mort.Daca actuala civilizatie ,din inconstienta ,va mari concentratia de metan din atmosfera si pamintul va deveni un pustiu,o planeta portocalie ,intr-un Univers inghetat. Nimic deocamdata nu poate fi demonstrat,doar presupuneri ,asa ca sa lasam imaginatia sa lucreze !
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 10:38
De la: , la data 2008-11-24 01:08:03 Nu va ajunge Basescu si Boc ?
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 10:47
De la: Preludiu, la data 2011-01-03 13:35:39De la: FIORUL, la data 2011-01-03 08:10:45De la: gabigabi, la data 2011-01-03 07:26:14De la: FIORUL, la data 2011-01-03 07:14:49In urma cu 2,5 miliarde de ani ,atmosfera Pamintului era portocalie,fiind dominata de metan.Civilizatiile de atunci ,au experimentat diverse tehnologii care au produs oxigen si in timp combininduse cu azotul ,au creiat o atmosfera noua albastra ,care a dus la disparitia acelor civilizatii,care nu mai puteau supravetui,dezvoltinduse noile civilizatii intr-o noua atmosfera .Extraterestrii,nu exista,in alte siateme solare nefiind posibila aparitia vietii,datorita combinatieii necorespunzatoare de metan,oxigen si azot.Doar Pamintul, ofera conditii pentru dezvoltarea orcaror forme de viata,restul Universului este mort.Daca actuala civilizatie ,din inconstienta ,va mari concentratia de metan din atmosfera si pamintul va deveni un pustiu,o planeta portocalie ,intr-un Univers inghetat. Tu , al catelea element esti din cele 486
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 10:48
De la: Dorulet, la data 2011-01-03 11:52:28De la: FIORUL, la data 2011-01-03 08:10:45De la: gabigabi, la data 2011-01-03 07:26:14De la: FIORUL, la data 2011-01-03 07:14:49In urma cu 2,5 miliarde de ani ,atmosfera Pamintului era portocalie,fiind dominata de metan.Civilizatiile de atunci ,au experimentat diverse tehnologii care au produs oxigen si in timp combininduse cu azotul ,au creiat o atmosfera noua albastra ,care a dus la disparitia acelor civilizatii,care nu mai puteau supravetui,dezvoltinduse noile civilizatii intr-o noua atmosfera .Extraterestrii,nu exista,in alte siateme solare nefiind posibila aparitia vietii,datorita combinatieii necorespunzatoare de metan,oxigen si azot.Doar Pamintul, ofera conditii pentru dezvoltarea orcaror forme de viata,restul Universului este mort.Daca actuala civilizatie ,din inconstienta ,va mari concentratia de metan din atmosfera si pamintul va deveni un pustiu,o planeta portocalie ,intr-un Univers inghetat. Sa nu te auda SILVIU ,ca i-ai gasit contra candidat la topicul sau!
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 03:09
Au aparut extraterestrii pe topic, si nu am fost aici?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1670 mesaje Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 04:44
Io am fost la ei in nava
Era o piramida imensa, cu intrarea sub forma de paralelogram, cu dungi galbene. In interiorul navei, care avea culoarea ruginei, pe pereti erau deasemenea dungi (linii galbene). Aveau un fel de cupola invizibila peste toata nava. Noi puteam vedea afara, dar cei de afara nu ne puteau vedea pe noi. 3 femei au fost admise ca sa fie vindecate. Un elicopter alb cu baza violeta se tot caznea sa ne gaseasca. Se tot invirtea in jurul nostru si u ne gasea. Elicopterul era destul de mare. Comunicam prin telepatie. Nava sta deasupra unui lac, in aer si nu se misca. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 04:48
EMIL!!! Trezeste+te ca visezi frumos!!
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 05:05
De la: Will, la data 2011-01-05 04:44:48Io am fost la ei in nava Eu te cred, nu-i baga pe ceilalti in seama. E rai.... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 05:06
De la: Ingrid, la data 2011-01-05 04:48:02 Nu poti sa dormi de grija extraterestrilor? Buna noapte dimi.
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 05:08
De la: nastasemihail, la data 2011-01-05 05:06:23De la: Ingrid, la data 2011-01-05 04:48:02 Bunaaaaa tre' sa fug la treba...terestra
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
SEMACA 9 mesaje Membru din: 5/01/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 07:13
De la: FIORUL, la data 2011-01-03 08:10:45De la: gabigabi, la data 2011-01-03 07:26:14De la: FIORUL, la data 2011-01-03 07:14:49In urma cu 2,5 miliarde de ani ,atmosfera Pamintului era portocalie,fiind dominata de metan.Civilizatiile de atunci ,au experimentat diverse tehnologii care au produs oxigen si in timp combininduse cu azotul ,au creiat o atmosfera noua albastra ,care a dus la disparitia acelor civilizatii,care nu mai puteau supravetui,dezvoltinduse noile civilizatii intr-o noua atmosfera .Extraterestrii,nu exista,in alte siateme solare nefiind posibila aparitia vietii,datorita combinatieii necorespunzatoare de metan,oxigen si azot.Doar Pamintul, ofera conditii pentru dezvoltarea orcaror forme de viata,restul Universului este mort.Daca actuala civilizatie ,din inconstienta ,va mari concentratia de metan din atmosfera si pamintul va deveni un pustiu,o planeta portocalie ,intr-un Univers inghetat. Ai dreptate! Degeaba se joaca aia din tunelul de 27 km ,sa obtina "bosonul Higgs"cu jetul de protoni ,Big Bang,nu se produce ,decit intr-un anumit mediu,care sa contina cele 486 de elemente.Dar jocul costa ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 17:41
Ce 486 elemente. Voi luati si izotopii. aia sint xu miile, poate zecile de mii. Sint 120 si ceva de elemente.
|
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 18:02
elementul 127 e folosit in propulsarea "farfuriilor", arata ca mercurul
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 18:08
De la: Will, la data 2011-01-05 18:02:32elementul 127 e folosit in propulsarea "farfuriilor", arata ca mercurul De unde stii asta? Eu stiam de elementul 142
|
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 18:08
La multia ani, Emile. Si multa sanatate.
|
|
REGRETE 134 mesaje Membru din: 17/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 21:43
De la: nosztradamus2012, la data 2009-01-06 14:35:04DACA INGERII COBOR DIN CER ATUNCIA EI CE SUNT inseamna ca teai imbatat !
Vasile Blaga a fost ales preºedinte al PDL cu 1097 de voturi pentru ºi 28 împotrivã. El a candidat cu moþiunea "PDL pentru o societate dreaptã" . Noul preºedinte a spus cã partidul are nevoie de unitate ºi este dispus sã colaboreze cu fostul premier Mihai Rãzvan Ungureanu în perspectiva alegerilor parlamentare. Ideea a fost completatã de europarlamentarul Cristian Preda care a vorbit despre Uniunea Democrat Liberalã din care sã facã parte alãturi de PDL, Noua Republicã, PNÞCD, PER ºi Mihai Rãzvan Ungureanu. Liderii democrat-liberali au apreciat propunerile deoarece doresc sa nu lase Guvernul Ponta sa le descopere afacerile oneroase cu Statul astfel ca impreuna cu presedintele Basescu sa saboteze si sa creieze noi Dosare penale pentru a zadarnici functionarea Guvernului USL.
INTERESUL pdl ESTE SARACIREA POPULATIE ,PENTRU A PUTEA SA REVENIM LA PUTERE.
|
|
REGRETE 134 mesaje Membru din: 17/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 21:46
De la: nastasemihail, la data 2011-01-05 17:41:21Ce 486 elemente. Voi luati si izotopii. aia sint xu miile, poate zecile de mii. Sint 120 si ceva de elemente. Studiile sunt incomplete in privinta elementelor.Noi suntem o materie nedefinita
Vasile Blaga a fost ales preºedinte al PDL cu 1097 de voturi pentru ºi 28 împotrivã. El a candidat cu moþiunea "PDL pentru o societate dreaptã" . Noul preºedinte a spus cã partidul are nevoie de unitate ºi este dispus sã colaboreze cu fostul premier Mihai Rãzvan Ungureanu în perspectiva alegerilor parlamentare. Ideea a fost completatã de europarlamentarul Cristian Preda care a vorbit despre Uniunea Democrat Liberalã din care sã facã parte alãturi de PDL, Noua Republicã, PNÞCD, PER ºi Mihai Rãzvan Ungureanu. Liderii democrat-liberali au apreciat propunerile deoarece doresc sa nu lase Guvernul Ponta sa le descopere afacerile oneroase cu Statul astfel ca impreuna cu presedintele Basescu sa saboteze si sa creieze noi Dosare penale pentru a zadarnici functionarea Guvernului USL.
INTERESUL pdl ESTE SARACIREA POPULATIE ,PENTRU A PUTEA SA REVENIM LA PUTERE.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1257 mesaje Membru din: 20/07/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 10:42
OZN-urile din cel de-al III - lea Reich realitate sau fictiune La 14 decembrie 1944 (cu sase luni inainte de terminarea razboiului) foarte seriosul si importantul cotidian american, “New York Times”, publica pentru prima oara, dupa primele observatii din lume ale “farfuriilor zburatoare”, un articol surprinzator: “Farfuriile zburatoare sunt arme secrete. O noua arma germana si-a facut aparitia pe frontul occidental. Pilotii U. S. Air Force raporteaza ca - sfere de argint - survoleaza Germania, uneori izolate, uneori in formatie. Unele par total transparente.” Ce s-a petrecut cu adevarat dupa razboi si de unde veneau aceste masinarii misterioase? In anul 1936, prevazand un al doilea conflict armat mondial inevitabil, Germania nazista s-a pregatit pentru asta metodic. Intre alte pregatiri era indispensabil de a prevedea o logistica performanta pentru razboiul maritim. Nazistii au incheiat acorduri secrete cu “aliatii Marelui Reich” si cu prieteni potentiali in anumite tari din America de Sud pentru a revitaliza parcul navelor de razboi. Aveau nevoie de o baza secreta, solida si inatacabila pentru submarinele din Kriegsmarine. In 1938, un port - avion, “Neues Schwabenland” a imbarcat o expeditie catre Antarctica si, sositi la locul prevazut, situat intre paralelele de 70* si 75* Sud (la 10* sub cercul polar antarctic), o regiune libera de gheata cu lacuri si munti, marginita la nord de Oceanul Atlantic, germanii si-au atribuit 600. 000 de km patrati de teren pe care le-au botezat “Neues Schwabenland.” Flotile intregi de submarine au pornit spre acest teritoriu si sute de submersibile germane echipate pentru a naviga sub apa timp de mai multe saptamani, s-au indreptat catre aceasta “baza”: unele faceau escala si unele ramaneau acolo. Nimeni nu le-a mai vazut revenind! Statele majore ale marinelor Aliatilor, in special cele ale SUA si Marii Britanii au estimat, dupa ce au facut un inventar al flotei de submarine germane dupa inceputul razboiului, dupa ce au au contabilizat pierderile reale, au considerat ca sute de aparate, cele mai recente in tehnologie, U-21 si U-23, au disparut in mod misterios... cu echipajele lor cu tot. Oficial si statistic, nimeni nu stie unde au disparut aceste submarine! Este logic de a gandi ca aceste submarine nu au plecat in neant si ca o parte de material sofisticat a fost debarcat la baza Neues Schwabenland, precum si o parte din discurile zburatoare, planurile si documentele tehnice permitand de a fi construite pentru a fi puse la adapost. La sfarsitul anului 1946, sub comanda amiralului Richard Evelyn Byrd, avand un trecut de explorator al Antarcticii, a efectuat o expeditie de cateva luni. O parte din nave au plecat de la baza americana Norfolk din Virginia la 2 decembrie 1946. Lor li s-au alaturat alte doua grupe de unitati in drum spre bazele din Antarctica. Tinta era in mod clar baza de la Neues Schwabenland. Dupa ce au instalat o tabara pe o zona centrala la Little America, zonele de Est si Vest fiind acoperite de patrule maritime si aeriene, la 13 februarie 1947 zborurile de recunoastere asupra principalului obiectiv au inceput, dar s-au inregistrat pierderi de avioane. S-a constat ca germanii dispuneau de o asemenea superioritate tehnologica neasteptata, incat era imposibil sa li se faca fata cu logistica militara cu care erau dotati americanii si aliatii lor in acel moment. La 3 martie 1947, s-a dat ordinul ca intreaga armata aliata sa abandoneze aventura si sa revina la Norfolk. Cu ce s-a confruntat aceasta expeditie ramane un mister adanc. Peste doua zile, ziaristul Lee van Atta, acreditat in timpul acestei operatiuni secrete, a publicat in coloanele celui mai mare cotidian sud - american, “El Mercurio”, un interviu cu amiralul Byrd in cursul caruia el a declarat: “Este dur de auzit, dar in cazul unui noi razboi, va trebui sa ne asteptam la atacuri de avioane care pot zbura de la un pol la altul.” El a mai lasat sa se inteleaga “ca acolo jos se afla o civilizatie avansata care se servea de o tehnologie superioara.” Membrii cei mai eminenti ai inaltelor societati secrete (Vril, Thule si Ordinul Negru SS) au avut acces la informatii secrete si au fost in masura ca pe baza unor documente vechi sa construiasca masinarii cu performante superioare celor clasice existente pe Terra. Trebuie sa admitem ca unii oameni au primit mesaje si informatii provenind de la surse care ne sunt necunoscute. Veteranii US Air Force si R.A.F. isi amintesc inca de aceste “aparitii bizare” in timpul misiunilor lor! Valul de observatii din iunie si iulie 1947 s-a multiplicat in America de Nord. Pentagonul si CIA nu a putut oferi niciun raspuns... Cine a construit aceste misterioase masini zburatoare? Ei au inceput sa-i irite pe oficialii militari care nu puteau sa localizeze dusmanul (in cazul OZN-urilor, era vorba de un adversar) si sa suporte provocarea. Nimeni nu a inteles functionarea si nici sistemul lor de propulsie. Dar nici “metalul” din care erau construite. Inainte de terminarea razboiului, documente privitoare la OZN-urile Reichului, strict secrete, au fost evacuate din timp si la loc sigur pentru a nu cadea in mainile Aliatilor (probabil sub forma de microfilme, procedeu clasic utilizat de tehnologiile de varf ale productiei germane ale celui de-al III - lea Reich). Aceste tehnologii secrete puteau apoi sa fie cu usurinta reconstruite in caz de distrugere locala si de asemenea de a face fata unui dezastru care se preconiza a fi iminent (cu cateva luni inainte de de caderea Berlinului). Era deci usor, sub o forma extrem de redusa, de a transporta toate planurile, caietele si alte protocoale de fabricatie a acestor masinarii zburatoare deja utilizate, fara a uita proiectele care nu au intrat inca in productie, cum ar fi stupefiantul Andromeda de 139 metri lungime prevazut pentru a lua la bord aproximativ 130 de persoane pentru zboruri dincolo de stratosfera, poate chiar intergalactice. Oamenii imbarcati la bordul submarinelor, beneficiau de tehnici de propulsie foarte avansate pentru acea perioada si erau echipati cu un sistem de recuperare de oxigen putand naviga sub suprafata timp de mai multe luni fara a fi reperat catre, intre altele, baza de la Neues Schwabenland in Antarctica. Este de usor de imaginat ca, din mai 1945 la sfarsitul lui 1946, tehnicienii si specialistii de la aceasta baza si personalul de la alte baze, puteau lucra activ la montarea masinariilor si de asemenea, de a elabora altele. Nimeni nu stie tot ceea ce a putut fi stocat, masini, utilaje si infrastructuri in Antarctica, in cel mai mare secret, in disciplina si securitate. Dupa ce s-a terminat conflictul mondial, atentia Aliatilor s-a indreptat spre alte preocupari politice si economice, in loc sa continue sa caute bazele fantoma greu de localizat... Dincolo de teritoriul antarctic al Neues Schwabenland exista insa si alte teritorii in lume sau colonii unde regimul nazist ar fi putut supravietui, cu vechi SS-isti si cu descendentii lor, in lagare perfect organizate printre care cel mai important este situat in Argentina pe un teritoriu de 16. 000 km (2), cumparat inainte de terminarea celui de-al doilea razboi mondial, pe malurile fluviului Limay la 2. 500 km sud de ecuator. Intr-un sector geografic din America de Sud, un sit bine cunoscut in Argentina, exista o baza de masinarii zburatoare intr-o anume parte a Cordilierilor (localizarea se citeste pe anumite planse ale lui Guilder) gratie structurilor utilizate sau conservate “in stat” de foarte mult timp... Toate plansele lui Guilder au fost “dictate” de o entitate atlanta, care putea sa “calatoreasca” in timp si sa descrie anumite “lucrari” contemporane. O alta baza s-ar situa in labirintul vailor inalte pierdute din Himalaya. Incercam sa intelegem de ce fortele chineze au tinut sa ocupe cu orice pret Tibetul, in pofida lipsei de importanta strategica a acestui teritoriu sacru! Apoi, sub gheturile Groenlandei si probabil si in alte puncte invizibile din anumite zone subterane ale planetei noastre, se afla baze secrete germane unde traiesc inca supravietuitorii nazisti si descendentii ultimului Batalion. Acest faimos ultim batalion nazist a fost citat de Hitler in discursul sau din 24 februarie 1945: “Va prezic azi, ca intotdeauna Credinta in poporul nostru, victoria finala a celui de-al treilea Reich unde in acest razboi nu va fi nici invins, ci doar morti si supravietuitori, dar ultimul batalion va fi german!” OZN-urile exista... Cine le conduce? Unii au zarit in timpul asa ziselor intalniri de al doilea tip: blonzi inalti, uneori de peste 2 metri, altii mai mici, pitici cu capete caraghioase. Parerile sunt diverse cu privire la ocupantii unor masinarii zburatoare. Misiunea lor ramane pentru noi un mare mister. [s :intern.rom.] Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 21:20
Sint vreo 50 de rase de fiinte.
De unde au avut aia care le-au clasificat atitea date, ca nici pe net, care e un intreg mapamond nu apar atitea relatari, sa le poti clasifica. Sint confuze relatarile, chiar daca or fi reale. Din relatari detaliate, clasificate? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 07:01
De la: Gaius_Baltar, la data 2011-01-06 10:42:05 Relatarile sunt diverse functie de drogul consumat ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 15:37
De cite ori sa va cint, aceeasi melodie?
Amiralul Bird a avut o audienta cu Masterul din Agharta, in interiorul Pamintului. Acolo, un "soare" artificial poate fi vazut tot timpul. A intrat pe la Polul Nord cu un avion de armata, diametrul deschiderii 2400 km. A vazut un continent nou cu dinozauri si mamuti, cu arbori de 1000 de metri inaltime. La scurt timp dupa intrare, 2 farfurii zburatoare au luat avionul in primire si l-au pilotat pina la aterizarea intr-un oras deosebit de frumos. Pilotii farfuriilor i s-au adresa in germana prima data, dupa aceea in engleza, spunind ca i s-a acordat o audienta cu Masterul (cam de 1000 de ani de batrin) Masterul i-a spus ca i s-a permis sa intre pentru ca era un om de integritate, si pentru ca era cunoscut pe plan international. Masterul i-a spus ca "Ei" de milioane de ani urmaresc omenirea, care tot timpul alearga spre distrugerea proprie. De fiecare data dupa o distrugere, ei ies si pornesc din nou civilizatia. Masterul i-a spus sa anunte guvernele sa opreasca inarmarea nucleara, si eperimentele nucleare, ca Pamintul nu este numai al oamenilor, ci si al lor! Daca oamenii nu se vor opri, ei vor interveni. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 15:44
Iarna asta, in Norvegia, unde se antreneaza 20.000 de soldati NATO, o farfurie zburatoare, a stat deasupra terenului cam 20 de minute, ne miscata in aer, din cind in cind se rotea in jurul axei.
Dupa aceea, cu o viteza uimitoare, a disparut. Cine vrea, poate sa vada: South Poll War Razboiul din Antarctica, pe you tube. Acolo, "farfuriile" curata avioanele, ca mustele. Dupa atac, farfuriile intra in ocean fara "splash"- adica, fara ca sa sara apa in sus. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 15:51
De la: Will, la data 2011-01-07 15:37:58De cite ori sa va cint, aceeasi melodie?Fiintele acelea cum naiba au fost vazute numai de Bird. Nici o alta persoana din echipaj. E o minciuna ce spune Bird. Parerea mea. In plus daca exista acele fiinte de sub plapuma, sunt cele ce ne-au influentat sa ne razboim. In mod perfid. Fiindca e clar ca noi oamenii, nu facem asta. Decit impinsi de niste dracusori. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

EMIL!!! Trezeste+te ca visezi frumos!!