back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Femeia care nu are orgasm nu stie ce-i dragostea

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 10:11

Eu dece m-am apucat de politica?Ma solicita prea mult si ma framinta ideia,asa ca tot cu vibratorul este solutia

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 10:11

Eu dece m-am apucat de politica?Ma solicita prea mult si ma framinta ideia,asa ca tot cu vibratorul este solutia

CHIOMPALIUL

360 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 03:13

stiu ele cum sa-l provoace si fara barbat

http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
va_ciuruim

225 mesaje
Oras: Turnu Magurele

Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 15:00

Depinde de starea emotionala a momentului si in general cind se consuma multa cafea si alcool ,de fapt femeia se excita daca barbatul este mai afectuos si nimai la suprafata nu in profunzime cum se lupta unii sa intre cu totul

conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
dana_zana2007

1 mesaj
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 21:20

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 18:38

Are dreptate bordura,femeia este sensibila se excita usor mai in fata clitoridian ,ce sa faci cu boii ?care mai de care se grabesc sa intre cu totul sa te despice in doua si dupa 2 minute le cinti aleluia si te masturbezi singura,halal barbatir!

eastside

179 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 23:56

E tare misto atunci cind dama termina macar o data, ai sentimentul lucrului bine facut . E nevoie totusi de implicare bilaterala, altfel tu dai in gol, ea ramine cu impresia ca ti-a facut un serviciu; si e obosita sau o doare capul vreo trei luni dupa.... Serios acum - degeaba te apuci de o treaba daca n-o duci la capat. Faci ce este de facut si n-are cum sa nu iasa, ca doar n-o fi de lemn.......

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 00:27

Asa este ,femeia este un bibelou,trebuie mingiiata ,sarutata si pe urma rezolvata

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
va_ciuruim

225 mesaje
Oras: Turnu Magurele

Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 10:39

bORDURISTELE CUNOSC MESERIE SI POD DA LECTII,APELATI CU INCREDERE

conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
jojondurant

148 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 00:38

Se-ntalnesc doua amugence;
- servus teee! ce faci,no
-apoi bine,dar tu?
- si io,da ia spune,te-ai maritat,cumu-i al tau?
-da tu ,e ferches,þifras,dar are un beteºug..
-nooo,apoi nu spune,si ce beteºug are?
-draga ,ajunge acasa ,mananca,se culca,vine seara,mananca se culca,
apoi doarme tu ca bolandu si uite aºe,zi de zi si noapte de noapte.
-ioi,tulai doamne,chir boland.
-apoi ii mai ziceam,da mai scoala mai Ioane si mai fa si treaba in casa asta,el se-ntoarcea pe a parte si sforaia.
-si n-ai fost la un doftor?
- ba fostam.- ei,si?
-draga i-o dat niste buline si acu tare-i de treaba saracuþu,da amu spunemi,
al tau cumu-i?
- draga si al meu e fercheº,tifraº,dar si cu el e mare bai..
-No aºe,saracuþa de tine da ce bai mare?
-draga,a mieu cum vine acasa cum ma þâpa in pat,nu apuc sa strang masa ca bolandul iar ma þâpa,vine seara si aºe o þine ca apucatu si no aºe zi de zi,seara de seara.
-tulai Doame,si n-ai fost la un doftor,apoi aºa beteºug..?
-fostam draga,dar..
- si ce-o zis doftorul?
-apoi o zis descumpanit,doamna,soþul dumitale nu mai are þinere de minte.

E bine ca barbatul sa n-aiba tinere de minte,dar pentru asta ar trebui ceva tehnici din TANTRA YOGA(controlul energiei sexuale prin contentatie,reglarea inspiratiei,inspiratie brusca de cateva ori si remisiunea penisului,apasarea de partenera sau de el ,puternic la baza penisului,ori de cate ori se simte senzatia de pierdere a controlului ejacularii. Erectiile pot deveni si mai puternice,raporturile repetate,cu orgasme repetate. Nu este obligatoriu risipirea lichidului spermatic pentru orgasmul la barbati.
Asta se poate face cat mai rar,si in special cand se doreste procreatia.
Tine mult si de cunoasterea partenerilor,de pozitiile diverse,de preludiu,de tandrete,de arsenalul sentimental al femeii,care stie sa trezeasca pasiuni nebanuite,aici fiind vorba de relatii normale,sex la sex.

jojondurant

148 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 19:51

Parerea unui muzician despre ce este femeia:
femeia este o vioara sensibila,ca cat tragi arcusul mai bine pe ea,cu atat
scoate sunete mai melodioase.
Parerea unui medic;
femeia este asemeni pacientului care se vindeca numai la pat.
Parerea unui investitor nepriceput:
femeia este o afacere din care niciodata nu scoti pe cat bagi.

jojondurant

148 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 19:51

Parerea unui muzician despre ce este femeia:
Parerea unui medic;

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 19:53

De la: jojondurant, la data 2009-02-23 19:51:48Parerea unui muzician despre ce este femeia:
Parerea unui medic;

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 19:53

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 15:35

Multe femei spun ca nu stiu cum e sa traiesti un orgasm, si mi se pare o prostie.
Aici o mica parte de vina are barbatul, care uneori se gandeste numai la el si atunci nu mi se pare corect sa mimezi un orgasm, sau sa minti ca ai avut unul , mai ales ca el simte cand femeia are orgasm (barbatul simtit :) ).

Daca nu ai avut orgasm niciodata si barbatul cu care esti nu stie ca te aduca la orgasm, incearca singura.

Orgasmul nu are legatura cu sexul, dragostea sau cu atractia fizica. El se leaga automat de cum sti sa traiesti actul sexual in sine.

Sexul nu este o rusine (cand o faci cu un partener stabil). Este chiar un mod sanatos de viata, este un "sport", iar orgasmul este ca o "eliberare". Dupa orgasm femeia concepe altfel actul fata de femeia care nu ajunge la el.

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 11:57

De la: camelia_mng, la data 2009-02-24 15:35:22Multe femei spun ca nu stiu cum e sa traiesti un orgasm, si mi se pare o prostie.
Aici o mica parte de vina are barbatul, care uneori se gandeste numai la el si atunci nu mi se pare corect sa mimezi un orgasm, sau sa minti ca ai avut unul , mai ales ca el simte cand femeia are orgasm (barbatul simtit :) ).

Daca nu ai avut orgasm niciodata si barbatul cu care esti nu stie ca te aduca la orgasm, incearca singura.

Orgasmul nu are legatura cu sexul, dragostea sau cu atractia fizica. El se leaga automat de cum sti sa traiesti actul sexual in sine.

Sexul nu este o rusine (cand o faci cu un partener stabil). Este chiar un mod sanatos de viata, este un "sport", iar orgasmul este ca o "eliberare". Dupa orgasm femeia concepe altfel actul fata de femeia care nu ajunge la el.
BRAVO CAMELIA ! ESTI O FEMEIE INTELEAPTA-ADEVARATA-ASA SE MENTINE RELATIA

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 21:18

Daca o face pe bani sigur nu are orgasm se preface

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 15:50

" Sexul este energia cea mai vitala a fiintei umane si nu ar trebui sa constituie o finalitate in sine . Sexul ar trebui sa ghideze omul spre sufletul sau . Obiectivul este : din desfrau catre lumina " Osho .

CHIOMPALIUL

360 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 22:46

Aha daia prefera fetele figura 69

http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 05:43

Depinde de preludiul si tandretea barbatului,in general un preludiu de 30 minute da rezultate

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 17:03

De la: mia_rusu1970, la data 2009-01-06 15:24:22Pacat sa ajungi la vibrator......... cand este din plin.....nu mi se pare normal

O fi normal pentru unii, ca exista.

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 3 Martie 2009, ora 02:23

Dragostea adevarata e in suflet,in inima, nu in satisfactia de acest gen.Acesta(orgasmul) este o completare a iubirii dintre 2 persoane,dragostea adevarata e sa poti conta cu adevarat pe cel de langa tine si el asemenea.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Martie 2009, ora 06:10

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

307 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 3 Martie 2009, ora 19:23

De la: nicobekesi, la data 2009-03-03 02:23:05Dragostea adevarata e in suflet,in inima, nu in satisfactia de acest gen.Acesta(orgasmul) este o completare a iubirii dintre 2 persoane,dragostea adevarata e sa poti conta cu adevarat pe cel de langa tine si el asemenea.
>> Sunt foarte de acord...Aici este cheia succesului intr-o relatzie!... Implicarea totala intr-o relatzie...duce cu sigurantza la orgasm... "total"..inseamna emotzional... sufleteste...fizic.. Si sa nu uitam...Orgasmul este rupt din rai Daca iubesti dumnezeieste

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 3 Martie 2009, ora 21:18

Apogeul actului sexual il reprezinta orgasmul. Asadar, sexul in sine reprezinta o actiune.

Dragostea, in schimb, este un sentiment, o stare, nu se materializeaza intr-un anume fel.
Este mult prea complexa in comparatie cu sexul, nu poate fi explicata pe deplin pentru ca fiecare persoana o percepe intr-un alt mod.
Si sincer cred ca nu iubesti un om mai putin, pentru ca nu ai facut sex cu el.
Dragostea inseamna sa faci sex cu cineva atunci cand iubesti, in timp ce sexul inseamna doar placere fizica, trupeasca, fara implicatie sentimentala.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 14:14

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 15:17

Feromonii reprezinta acele substante chimice pe care nici nu le vedem, nici nu suntem constienti de prezenta lor, insa care ne stimuleaza intens organismul in special pe planul atractiei. Desi discutiile despre feromonii umani sunt controversate, totusi ei sunt studiati intens de zeci de ani pe insecte.
Cert este ca studii efectuate pe loturi umane au scos la iveala actiunea similara feromonilor a unor substante. Astfel, cu ajutorul metodelor imagistice (RMN) s-a observat ca hipotalamusul unor barbati homosexuali a reactionat similar hipotalamusului unor femei heteroxsexuale la aplicarea unui stimul olfactiv obtinut dintr-un derivat de testosteron (hormon sexual masculin). De aici se deduce ca implicat in interpretarea semnalelor induse de feromoni ar fi hipotalamusul, structura nervoasa implicata si in alte functii esentiale: controlul temperaturii corpului, al oxigenarii, al senzatiei de foame sau satietate, al setei etc.
Un alt studiu ce scoate in evidenta existenta feromonilor se refera la ciclul menstrual al femeilor. Astfel s-a dovedit ca intr-un colectiv de femei, dupa un anumit timp, toate ajung sa aiba menstruatia la date apropiate, explicatia fiind ca fiecare femeie percepe feromonii celorlalte femei si tind sa formeze un grup. De asemenea, tot legat de ciclul menstrual, s-a demonstrat ca o femeie prezinta un grad de atractie mai mare in perioada ovulatiei.
Insa in cazul oamnilor, fiinte cu capacitati rationale deosebite, se pare ca rolul feromonilor nu este la fel de puternic ca in cazul animalelor sau plantelor, efectul lor fiind eclipsat de interpretarea psihica. Astfel atractia este mult influentata de maniere, voce, limbaj verbal sau al trupului, vestimentatie, ingrijire etc.
De asemenea functia de secretie a feromonilor poate fi invatata prin diverse tehnici, existand pe piata carti destinate acestei arte.
Sursa: Healthy

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 09:09

Daca femeia sta deasupra si face opturi cu talent ,are orgasme multiple,unele femei se excita intens la sexul oral,barbatii prefera pe la spate

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2009, ora 14:25

De la: cordeluta, la data 2009-03-09 09:09:57 Daca femeia sta deasupra si face opturi cu talent ,are orgasme multiple,unele femei se excita intens la sexul oral,barbatii prefera pe la spate

Incearca sa compui un manual pentru obtinerea orgasmului. S-ar putea sa ai mare succes...

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2009, ora 14:35

faza cu opturile e haioasa rau

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului FEMEIA CARE NU ARE ORGASM NU STIE CE-I DRAGOSTEA
Mergi la: