Info
x
Imunitatea parlamentara o inventie care apara coruptia
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 19:00
Fac ce vreau intr-o tara de fraieri !
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic� am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 19:09
si eu care credeam ca esti....un picut de smecher.....iluzieeeee
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 10:36
De la: 999florin, la data 2009-07-06 07:02:56999 Ce frumoasa-i tara noastra, imaginile sunt superbe!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
MANELISTUL 271 mesaje Membru din: 16/01/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 11:49
De la: Subredul, la data 2009-01-14 20:10:20Imunitatea r�st�lm�cit� ap�r� corup�ia. Si eu o inteleg la fel,sa fac ce vreau fara sa ma tem de lege,sa fac amor lu Lenuta in necazul TUTUROR,sa ramin presedinte pina la prescrierea Dosarului flota,sau pina mor Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 10:30
De la: gigilipianu, la data 2009-12-10 16:42:49Din pacate "Zarurile au fost aruncate" ! Acum nu se mai poate face nimic. Va veni ziua cand multi vor dori sa vina un VADIM si acesta nu va mai putea veni. Deocamdata nu vor trece 6 luni si, in special unii care l-au votat pe candidatul Traian Basescu, isi vor roade unghiile si isi vor frange mainile cu care au introdus buletinul de vot in urna. Am intalnit oameni seriosi care, in mod neasteptat pentru mine, au votat cu acest om care va face mult rau Romaniei si romanilor. Nu va reprosez d-stra nimic, pentru ca nu stiti multe lucruri. Devreme ce alianta PSD + PNL s-au comportat atat de inconstient la loviturile lui Traian Basescu care lovituri puteau fi usor anticipate inca de la demisia lui NICA din Guvernul BOC. Nici macar zambetul sinistru al lui Traian Basescu aruncat ori de cate ori era atacat de adversari sau de reprezentanti massmedia nu l-a citit nimeni. Strategia lui Traian Basescu, de-a dreptul diabolica si neonoranta pentru noi ceilalti dar foarte eficienta pentru el, nu a fost inteleasa nici macar de multi membrii marcanti chiar din PDL. Linistea cu care acesta si-a dus la indeplinire toate actiunile de fraudare nu a fost simtita de multi dintre noi. Marturisesc, cu toate ca eu l-am simtit de mult, ca unele actiuni ale sale m-au surprins si pe mine. Unele dintre acestea inca nu se stiu nici acum si vor fi date in vileag mai tarziu cand acestuia nici nu-i va pasa. Desi Vadim a anticipat in mare parte dimensiunile fraudei nici acesta nu le-a stiut si nu le stie inca pe toate. Chiar daca viitoare lege a alegerilor presidentiale le va anihila aproape in intregime aceste fraude vor putea fi evitate si prin modernizarea sistemului de vot. Vom ramane in istorie insa cu cea mai frauda electorala din lume luata prin prisma strategiei complicate si lipsite de orice transparenta cu care nici macar COSA NOSTRA nu s-ar putea lauda. Aveti rabdare ca veti mai afla multe lucruri si de acum incolo despre acest scrutin atat de nefast pentru romani. Da, Traian Basescu este unul dintre cei mai mari talhari si escroci ai timpurilor noastre, din punctul meu de vedere se numeste, IMPOSTORUL DE LA COTROCENI, nefiind presedintele legitim al Romaniei, ci ca un jefuitor de flota, de ziariste, a ajuns sa jefuiasca si alegerile. SPER CA VOM TERMINA CU SISTEMUL ASTA MEDIEVAL DE VOTARE, CAND ORICE ESCROC POATE INTRODUCE IN URNE TONE DE BULETINE DE VOT, SI VOM FOLOSI SI NOI SISTEMUL INFORMATIC PRIN INTERNET. INTRODUCEM FRUMOS OMUL DUPA CNP IN BAZA DE DATE, SI ORICINE SE PREZINTA LA VOTARE ESTE MAI INTAI VERIFICAT DUPA CNP PE NET, IAR DACA ESTE PRINS PENTRU TENTATIVA DE VOT MULTIPLU, SA FIE AMENDAT INCEPAND DE LA 2000 RON CEL PUTIN. Propun sa incepem sa folosim acest sistem odata cu alegerile parlamentare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa fie clar, daca guvernantii refuza inseamna un singur lucru: este dovada ca au fraudat alegerile prezidentiale si doresc fraudarea in continuare. ACEEA VA FI DOVADA ABSOLUTA SI DE NEINLATURAT CA ATI CONDUS TARA PRIN FRAUDA!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 11:04
De la: cifra66, la data 2008-11-03 08:28:29 De observat ca majoritatea celor care se inghesuie sa candideze in ROMANIA ,pentru functii demnitare ,sint excroci,hoti,tot felul de borfasi care urmaresc sa ajunga in functii demnitare si sa se protejeze de IMUNITATE Ma ajuta mult imnul national,dormiti in pace ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 14:21
De la: politrucul, la data 2010-01-19 11:04:57De la: cifra66, la data 2008-11-03 08:28:29 De observat ca majoritatea celor care se inghesuie sa candideze in ROMANIA ,pentru functii demnitare ,sint excroci,hoti,tot felul de borfasi care urmaresc sa ajunga in functii demnitare si sa se protejeze de IMUNITATE o teapa data cetatenilor acestei tari de catre cei aflati la conducere...tepa,teapa,teapa
|
SOGUNUL 389 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 21:30
un moment de cumpana pentru omenire
Trimis de fulgerul1989 la 21 Iunie 2008, ora 04:37 omul este un animal evoluat dar imperfect,stapineste pamintul de miliarde de ani.Au fost civilizatii mult mai avansate care au disparut datorita cataclismelor terestre provocate de membrii civilizatiilor respective.Actuala generatie se trage din supravetuitorii ultimului cataclism produs in urma cu 3 milioane de ani,are creerul foarte dezvoltat dar este folosit doar 033%.Faptul ca in lunga sa peregrinare pe tera a suportat multe cataclisme marunte ,omul a fost nevoit sa se adapteze.A aparut lupta pentru suprematie,stocarea averilor,forme de intimidare scornite pentru dominarea maselor credule si inapoiate mintal cum este religia,politica,inarmarea excesiva.Cind religia nu a mai fost credibila a aparut politica,o forma bazata pe minciuni si promisiuni desarte ,facuta celor slabi pentru a acorda votul unor excroci cu limbarnita,care doresc sa profite sa beneficieze de imunitate pentru a nu fi pedepsiti de lege.In prezent religia si politica au dat mina in scopul mentinerii suprematirii asupra celor slabi si inapoiati,religia constituind o frina in calea dezvoltarii iar politica o forma de invrajbire a diferitelor grupuri de oameni,crearea zonelor de conflict armat pe principiul ;divide si cucereste "Datorita exploatarii salbatece si necontrolate a subsolului terestru au fost creiate mari goluri care vor fi inundate de apele oceanului.Astfel pamintul se va reaseza,faliile fiind acum intr-un puternic dezechilibru,zona Americi va deveni fund de ocean ,Asia va suporta mari cutremure,Antarctida va disperea,partea deinspre Italia,Franta,Spania,Portugalia va deveni un teritoriu arid african,mare parte dintre supravetuitori vor veni in Est,in Romania,Bulgaria si zona europeana Turcia,vor fi lupte pentru supravetuire din cauza lipsei de alimente.Omul va continua sa suprvetuiasca inca 7 miliarde de ani pina la stingerea nucleului Solar. un moment de cumpana pentru omenire Trimis de fulgerul1989 la 21 Iunie 2008, ora 04:37 omul este un animal evoluat dar imperfect,stapineste pamintul de miliarde de ani.Au fost civilizatii mult mai avansate care au disparut datorita cataclismelor terestre provocate de membrii civilizatiilor respective.Actuala generatie se trage din supravetuitorii ultimului cataclism produs in urma cu 3 milioane de ani,are creerul foarte dezvoltat dar este folosit doar 033%.Faptul ca in lunga sa peregrinare pe tera a suportat multe cataclisme marunte ,omul a fost nevoit sa se adapteze.A aparut lupta pentru suprematie,stocarea averilor,forme de intimidare scornite pentru dominarea maselor credule si inapoiate mintal cum este religia,politica,inarmarea excesiva.Cind religia nu a mai fost credibila a aparut politica,o forma bazata pe minciuni si promisiuni desarte ,facuta celor slabi pentru a acorda votul unor excroci cu limbarnita,care doresc sa profite sa beneficieze de imunitate pentru a nu fi pedepsiti de lege.In prezent religia si politica au dat mina in scopul mentinerii suprematirii asupra celor slabi si inapoiati,religia constituind o frina in calea dezvoltarii iar politica o forma de invrajbire a diferitelor grupuri de oameni,crearea zonelor de conflict armat pe principiul ;divide si cucereste "Datorita exploatarii salbatece si necontrolate a subsolului terestru au fost creiate mari goluri care vor fi inundate de apele oceanului.Astfel pamintul se va reaseza,faliile fiind acum intr-un puternic dezechilibru,zona Americi va deveni fund de ocean ,Asia va suporta mari cutremure,Antarctida va disperea,partea deinspre Italia,Franta,Spania,Portugalia va deveni un teritoriu arid african,mare parte dintre supravetuitori vor veni in Est,in Romania,Bulgaria si zona europeana Turcia,vor fi lupte pentru supravetuire din cauza lipsei de alimente.Omul va continua sa suprvetuiasca inca 7 miliarde de ani pina la stingerea nucleului Solar. un moment de cumpana pentru omenire Trimis de fulgerul1989 la 21 Iunie 2008, ora 04:37 omul este un animal evoluat dar imperfect,stapineste pamintul de miliarde de ani.Au fost civilizatii mult mai avansate care au disparut datorita cataclismelor terestre provocate de membrii civilizatiilor respective.Actuala generatie se trage din supravetuitorii ultimului cataclism produs in urma cu 3 milioane de ani,are creerul foarte dezvoltat dar este folosit doar 033%.Faptul ca in lunga sa peregrinare pe tera a suportat multe cataclisme marunte ,omul a fost nevoit sa se adapteze.A aparut lupta pentru suprematie,stocarea averilor,forme de intimidare scornite pentru dominarea maselor credule si inapoiate mintal cum este religia,politica,inarmarea excesiva.Cind religia nu a mai fost credibila a aparut politica,o forma bazata pe minciuni si promisiuni desarte ,facuta celor slabi pentru a acorda votul unor excroci cu limbarnita,care doresc sa profite sa beneficieze de imunitate pentru a nu fi pedepsiti de lege.In prezent religia si politica au dat mina in scopul mentinerii suprematirii asupra celor slabi si inapoiati,religia constituind o frina in calea dezvoltarii iar politica o forma de invrajbire a diferitelor grupuri de oameni,crearea zonelor de conflict armat pe principiul ;divide si cucereste "Datorita exploatarii salbatece si necontrolate a subsolului terestru au fost creiate mari goluri care vor fi inundate de apele oceanului.Astfel pamintul se va reaseza,faliile fiind acum intr-un puternic dezechilibru,zona Americi va deveni fund de ocean ,Asia va suporta mari cutremure,Antarctida va disperea,partea deinspre Italia,Franta,Spania,Portugalia va deveni un teritoriu arid african,mare parte dintre supravetuitori vor veni in Est,in Romania,Bulgaria si zona europeana Turcia,vor fi lupte pentru supravetuire din cauza lipsei de alimente.Omul va continua sa suprvetuiasca inca 7 miliarde de ani pina la stingerea nucleului Solar. Raporteaza abuz de limbaj
http://promotia70eltc.nvn.ro/istoric/71-istoric.html
|
|
|
|
|
cezarul 54 mesaje Membru din: 20/01/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 07:05
De la: intelus1946, la data 2010-01-19 21:30:14un moment de cumpana pentru omenire Un mare adevar ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
ticuta2IV1940 46 mesaje Membru din: 29/07/2009 Oras: Braila |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 17:36
Nu stiti cine a inventat imunitatea parlamentarilor in Romania?Pai cine altul,decat Ilici!! cu un singur scop: sa se castige puterea economica pe langa cea politica de catre asa zisul partid de stanga care apara interesele cetateanului,Aiurea!! apara mai degraba ceace au furat in cei 12 ani de guvernare PSD-ista,cu 10 ani sub imparatia lui Ilici(bunicuta)
|
ego_ego 6 mesaje Membru din: 12/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 21:39
Ei si-au asigurat imunitate ca sa fie siguri ca pot fura fara sa poata fi trasi la raspundere. In cazul asta de ce nu asigura imunitate tuturor functionarilor publici ? Un amarat de functionar public este judecat la urgenta daca ia spaga un pachet de tigari, iar parlamentarii fura pe rupte, saracesc tara fara sa ii intrebe nimeni de sanatate. Asta e Romania, la asa tara, asa alegatori, la asa alegatori, asa alesi.
|
ego_ego 6 mesaje Membru din: 12/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 21:40
imi cer scz pt greselile strecurate. Saracesc tara, asta e Romania
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 02:20
De la: 9am178165, la data 2010-01-19 10:30:09TOCMAI DIN ACEASTA CAUZA NU S-A PERMIS VOTAREA CU CARTEA DE ALEGATOR,PENTRU CA ACEEA ,PE DOS ARE HARTIE SI NU SE POATE STERGE STAMPILA,OARE DE CE NU AU VRUT SA VOTAM CU CARTEA? PENTRU CA NU SE PUTEA FACE TURISM ELECTORAL.De la: gigilipianu, la data 2009-12-10 16:42:49Din pacate "Zarurile au fost aruncate" ! Acum nu se mai poate face nimic. Va veni ziua cand multi vor dori sa vina un VADIM si acesta nu va mai putea veni. Deocamdata nu vor trece 6 luni si, in special unii care l-au votat pe candidatul Traian Basescu, isi vor roade unghiile si isi vor frange mainile cu care au introdus buletinul de vot in urna. Am intalnit oameni seriosi care, in mod neasteptat pentru mine, au votat cu acest om care va face mult rau Romaniei si romanilor. Nu va reprosez d-stra nimic, pentru ca nu stiti multe lucruri. Devreme ce alianta PSD + PNL s-au comportat atat de inconstient la loviturile lui Traian Basescu care lovituri puteau fi usor anticipate inca de la demisia lui NICA din Guvernul BOC. Nici macar zambetul sinistru al lui Traian Basescu aruncat ori de cate ori era atacat de adversari sau de reprezentanti massmedia nu l-a citit nimeni. Strategia lui Traian Basescu, de-a dreptul diabolica si neonoranta pentru noi ceilalti dar foarte eficienta pentru el, nu a fost inteleasa nici macar de multi membrii marcanti chiar din PDL. Linistea cu care acesta si-a dus la indeplinire toate actiunile de fraudare nu a fost simtita de multi dintre noi. Marturisesc, cu toate ca eu l-am simtit de mult, ca unele actiuni ale sale m-au surprins si pe mine. Unele dintre acestea inca nu se stiu nici acum si vor fi date in vileag mai tarziu cand acestuia nici nu-i va pasa. Desi Vadim a anticipat in mare parte dimensiunile fraudei nici acesta nu le-a stiut si nu le stie inca pe toate. Chiar daca viitoare lege a alegerilor presidentiale le va anihila aproape in intregime aceste fraude vor putea fi evitate si prin modernizarea sistemului de vot. Vom ramane in istorie insa cu cea mai frauda electorala din lume luata prin prisma strategiei complicate si lipsite de orice transparenta cu care nici macar COSA NOSTRA nu s-ar putea lauda. Aveti rabdare ca veti mai afla multe lucruri si de acum incolo despre acest scrutin atat de nefast pentru romani. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 02:25
Vadim....? Asta ar mai trebui!! Acest individ libidinos este tot la fel de nemernic ca si toti ceilalti pliticieni.........mine ingusta trebuie sa ai frate ....!
Raporteaza abuz de limbaj
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
BOBITA 638 mesaje Membru din: 8/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 06:03
De la: acumvotez2009, la data 2010-01-24 02:25:24Vadim....? Asta ar mai trebui!! Acest individ libidinos este tot la fel de nemernic ca si toti ceilalti pliticieni.........mine ingusta trebuie sa ai frate ....! Acumvotez ,esti un borfas,tata nu este nemernic,este excroc sentimental,care profita de prosti ca tine
Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 17:25
BOBITA scumpa..!....ce mananci tu de esti asa de,, desteapta'' ?
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 19:50
ROMANI VOI CE CREDETI DE LEGILE ASTEA FACUTE DE OCHII VESTICILR??? CUM SA MAI CREADA OAMENI AIA IN NOI/////DACA TOT FACEM LEGI MEREU SI NU LE RESPECTAM/ .........
PAREREA MEA ESTE CA LEGILE SINT DESTUL DE BUNE SI TOT CAUTAM PORTITE SA O ELUDAM SI ASA NATIA ROMANA SE DUCE BRACULUI IN LOC SA MERGEM SPRE CIVILIZATIILE OCCIDENTALE MERGEM SPRE EPOCA DE PIATRA///// CUM VA PLACE??? Raporteaza abuz de limbaj |
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 20:06
De la: acumvotez2009, la data 2010-01-24 17:25:47BOBITA scumpa..!....ce mananci tu de esti asa de,, desteapta'' ? Sa stii mai desteptule ca va fi viitoarea printzesa a Romaniei Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 09:28
De la: cifra66, la data 2010-01-24 20:06:25De la: acumvotez2009, la data 2010-01-24 17:25:47BOBITA scumpa..!....ce mananci tu de esti asa de,, desteapta'' ? Pentru Bobita Cred ca fetita asta are limbrici....mananca kk de asa multa vreme.....si tot nu ia in greutate !!
|
|
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 20:01
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 16:37 Modifica Citeaza Raspunde De la: CAMELYA_, la data 2010-02-19 14:35:41Guvernul asta a lui Boc ..parca ar fi de extrema stanga..auziti boi stire ::Copiii care au parinti cu venituri mari nu mai primesc alocatii " Adica pentru ca eu castig mult, sa il penalizeze pe fi-miu. Eu zic sa ii faca si o steluta sa o poarte in piept si sa isi ia omor la scoala, al dracu burghez din familie nesanatoasa. Sau cum mai spuneau altii mai jos, sa nu mi se mai dea pensie pentru ca oricum am castigat destul de-a lungul vietii. Sau sa platesc franzela 50 de roni, ca imi permit da-ma dracu. Sau sa platesc inca 2-3 intretineri la bloc, si pentru aia care nu isi permit sa si le plateasca singuri, ca la valoarea mea ce mai e o intretinere. Bravo domle, tare logica aveti! Astia din PDL au facut un studiu si au vazut ca asistatii si coloratii se inmultesc mai mult asa ca s-au gandit sa-i stimuleze suplimentar ca sa-si asigure electorat in viitor. VOI SCRIE CU MAJUSCULE PENTRU CA PROPUN MASURI IMPORTANTE DE LUAT DE PARINTII CU COPII MINORI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOAMNELOR SI DOMNILOR, ASA CUM STIM, LEGISLATIA EUROPEANA PREVALEAZA IN FATA DREPTULUI INTERN ROMANESC!!!!!!!!!!! PRIN URMARE, VA ROG PE DVS. ASA CUM VOI PROCEDA SI EU LA TIMPUL POTRIVIT SA STUDIEM IN DETALIU DREPTUL EUROPEAN COMUNITAR CARE PROTEJEAZA COPILUL MINOR, SI SA ACTIONAM IN JUDECATA IN PROPORTII DE MASA, MINISTERUL MUNCII PENTRU CA INCALCA DREPTUL COPILULUI MINOR LA ALOCATIA SA, SI PRIN ACTIUNILE NOASTRE IN INSTANTA SA CEREM RASPUNDEREA PERSONALA A MINISTRULUI MUNCII, DL. SEITAN!!!!!!!! VA ROG SA AVETI IN VEDERE CA ACEST PARTID PD-L, INCEPE SA SE COMPORTE CA UN PARTID DE EXTREMA DREAPTA CARE INCEARCA EXTERMINAREA POPULATIEI PE ORICE CALE (FARA EXAGERARE). HAIDETI SA NU E MAI LAMENTAM, SI SA INCEPEM SA DESCHIDEM SUTE DE MII DE PROCESE, SI TRECAND PRIN TOT SISTEMUL DE INSTANTE DIN ROMANIA, SA AJUNGEM LA CURTEA EUROPEANA PENTRU DREPTURILE OMULUI LA STRASSBURG, PENTRU CA AVEM TOATE SANSELE SA DOVEDIM CA DREPTURILE OMULUI, ALE MINORULUI SUNT INCALCATE, ODATA PRIN DESFIINTAREA INSTITUTIILOR DE OCROTIRE A COPIILOR CU DIZABILITATI, APOI PRIN DISPONIBILIZAREA A 3000 DE ASISTENTI SOCIALI, SI ACUM PRIN TAIEREA ALOCATIILOR PENTRU COPII. MINISTERUL MUNCII, SI PERSONAL DL. SEITAN TREBUIE SA PLATEASCA DIN BUZUNARUL PROPRIU PARINTILOR CU COPII MINORI, RETROACTIV SUMELE TAIATE, DAUNE SI PENALIZARI PENTRU FIECARE ZI DE INTARZIERE A PLATII ALOCATIEI COPILULUI MINOR. LA FEL, RECOMAND PENSIONARILOR CU PENSIE DE INVALIDITATE, SPORTIVILOR DE PERFORMANTA, DACA SIMT CA LI S-AU INCALCAT DREPTURILE PREVAZUTE IN LEGISLATIA EUROPEANA, CARE INCA O DATA O REPET, SE APLICA CU PRECADERE INAINTEA DREPTULUI INTERN, SA SE ADRESEZE CU TOTII INSTANTELOR DE JUDECATA INTERNE SI INTERNATIONALE, PENTRU CA DACA NU REACTIONAM, ACEST GUVERN NE VA UCIDE, VEDETI CA DEJA DESFIINTEAZA ORICE MASURI DE PROTECTIE SOCIALA. LUATI ATITUDINE DACA VRETI SA SUPRAVIETUITI, PENTRU CA ACEST GUVERN NU DORESTE ACEST LUCRU, DVS. TREBUIE SA VRETI SA TRAITI. |
|
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 20:08
De la: NESIMTITUL, la data 2008-11-03 08:28:29 De observat ca majoritatea celor care se inghesuie sa candideze in ROMANIA ,pentru functii demnitare ,sint excroci,hoti,tot felul de borfasi care urmaresc sa ajunga in functii demnitare si sa se protejeze de IMUNITATE Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 20:09
De la: bseceta, la data 2010-01-16 19:00:49 |
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:18
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
|
tes_67 3 mesaje Membru din: 25/02/2009 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 14:09
Dezinteresul nostru ii face puternici pe cei care ne conduc.....
|
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 14:16
De la: tes_67, la data 2010-03-03 14:09:43Dezinteresul nostru ii face puternici pe cei care ne conduc..... Bine, bine, numai sa nu trecem in extrema cealalta!!!!!!!!!!!!!!! Ce se intampla cand poporul e chinuit, cand autoritatile sunt obediente puterii, cand justitia este complet aservita si opozitia e redusa la tacere?!!!!!!!!!!!!!!! VA SPUN EU: ASEDIEM COTROCENIUL SI PALATUL VICTORIA, SI LINSAM PREZIDENTUL CEL FRAUDULOS SI GUVERNUL!!!!!!!!!!!!!! In toate epocile, aceasta a fost SOLUTIA FINALA: RAZVRATIREA POPORULUI SI LINSAREA GUVERNANTILOR. NU NE PLACE DAR, ACEASTA E SINGURA CALE!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 12:31
De la: 9am178165, la data 2010-03-03 14:16:57De la: tes_67, la data 2010-03-03 14:09:43Dezinteresul nostru ii face puternici pe cei care ne conduc..... FALS..... FALS...nu maI SUNTEM INAINTE DE '89
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 12:42
De la: 9am178165, la data 2010-03-03 14:16:57De la: tes_67, la data 2010-03-03 14:09:43Dezinteresul nostru ii face puternici pe cei care ne conduc..... ATENTAT LA PERSOANA...CRIMA...ODIOS...
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 12:50
De la: mcherciu, la data 2010-03-04 12:42:30De la: 9am178165, la data 2010-03-03 14:16:57De la: tes_67, la data 2010-03-03 14:09:43Dezinteresul nostru ii face puternici pe cei care ne conduc..... Ia vezi de treaba ta ca nu toata lumea ia arginti de la Cotroceni, si nici nu mi-ar trebui chiar daca mi-ar ofer!!!!!!!! DAR INFOMETAREA POPORULUI NU ESTE O CRIMA? DAR LICHIDAREA DEMOCRATIEI PRIN LICHIDAREA OPOZITIEI NU ESTE UN ATENTAT?!!!!!!!!! DAR INCALCAREA PRINCIPIULUI SEPARATIEI PUTERILOR IN STAT NU REPREZINTA UN DERAPAJ INADMISIBIL DE LA DEMOCRATIE? DAR SMULGEREA BANUTULUI DIN MANA INVALIDULUI SI DIN MANA COPIILOR ROMANIEI NU SUNT CRIME? DACA II VOM LINSA PE GUVERNANTI SI PE CAPII PD-L, O VOM FACE IN LEGITIMA APARARE, SA TII MINTE ASTA CINICO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am042611 48 mesaje Membru din: 1/05/2009 |
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 13:58
Daca esti cinstit n-ai nevoie de nici-un fel de imunitate. Tara in care cinstea , corectitudinea, adevarul si dragostea pt. om sunt legi de viata nu are nevoie de nici-un fel de imunitate. La noi politica fiind plina de hoti este nevoie de multa imunitate.
|
puiu_1956 2 mesaje Membru din: 1/12/2008 |
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 15:15
este o noua smecherie inventata de fostii comunisti pentru salvarea averilor personale si pentru a se putea imbogati in continuare,de a se obtine alte avantaje(privilegii) fara a fi trasi la raspundere conform legilor in vigoare!de regula legile se aplica celor multi!ceilalti sunt protejati de legile date de catre alesii pe care noi ii votam din 4 in 4 ani pentru *binele nostru*!traiasca smecheria *oamenilor de bine*
|
|
|

si eu care credeam ca esti....un picut de smecher.....iluzieeeee
CUM POATE FUNCTIONA UN stat de drept in asemenea conditii???
In socialism -comunism exista suprastructura (cei care faceau parte din gasca conducerii de partid) acum au inventat IMUNITATEA
romani dormiti ??sinteti orbi ???
o teapa data cetatenilor acestei tari de catre cei aflati la conducere...tepa,teapa,teapa
FALS.....