Info
x
Fenomene la limita cunoasterii
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 23:39
A fost si Tesla implicat in experimentul Philadelphia?
S-au s-a folosit ceva de la el, vreo teorie inca nepublicata?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 15:38
De la: cristianvitu, la data 2010-09-12 23:31:11iar între voi ºi politicã "miu" are valoare nulã!...asta a propos de frecare...EXISTÃ TOPIC PENTRU POLITICÃ !!!Mai bine se scotea unul si pentru ..............frecare
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1253 mesaje Membru din: 28/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 00:55
De la: nastasemihail, la data 2010-09-12 23:39:05A fost si Tesla implicat in experimentul Philadelphia? A fost..in sensul ca s-au folosit de teoriile lui desi el nu a fost de acord cu experimentul.Stia el de ce..
|
Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 01:47
De la: adakaleh, la data 2010-09-14 00:55:10De la: nastasemihail, la data 2010-09-12 23:39:05A fost si Tesla implicat in experimentul Philadelphia? Deci e cum am banuit sau am aflat din aer. Ca Einstein a iesit in fata, cu teorii si experimente ale mai multora. Cred ca e clar spiritul de inventica folosit cum trebuie. Acolo au murit f multi marinari in experiment. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 834 mesaje Membru din: 13/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 11:31
,,O legendã chinezã spune cã demult, niºte oameni de staturã micã, subþiri, de culoare galbenã, au coborât din cer cu o navã spaþialã. Creaturile aveau capete bombate ºi erau aºa de urâte la înfãþiºare, încât multe au fost vânate ºi ucise. Povestea seamãnã izbitor de mult cu mesajul descifrat de pe discurile de piatrã, de un cercetãtor din Beijing.
În 1938, Chi Pu Tei, profesor de arheologie la Universitatea din Beijing, a plecat cu studenþii sãi într-o expediþie în munþii Bayan Kara-Ula, la frontiera dintre China ºi Tibet. Grupul a cercetat o reþea de peºteri, despre care existau informaþii cã au fost sculptate artificial, semãnând mai mult cu un sistem complex de tuneluri ºi depozite subterane. În interiorul peºterilor, studenþii au descoperit un ºir ordonat de morminte, care conþineau schelete ciudate. Nici unul nu mãsura mai mult de 1,20 metri. Oasele erau foarte subþiri, iar craniile disproporþionat de mari. O parte din membrii echipei au sugerat cã ar fi vorba de rãmãºiþele unei specii necunoscute de gorilã de munte. Replica profesorului Chi Pu Tei, “Cine a mai auzit ca maimuþele sã se îngroape una pe alta?”, i-a redus însã pe toþi la tãcere. Cercetãtorii au descoperit apoi cã pereþii peºterilor erau acoperiþi de pictograme ale bolþii cereºti: imagini ale soarelui, lunii, pãmântului ºi ale unor stele neidentificate, unite printr-o serie de linii punctiforme. Chiar înainte de plecare, echipa profesorului Chi a mai fãcut o descoperire uluitoare. Studenþii au gãsit, pe jumãtate îngropat în pãmânt, un disc de piatrã ciudat, care pãrea ºlefuit de mâinile unor creaturi inteligente. Discul avea aproximativ 25 de centimetri diametru ºi 2 centimetri grosime, iar în mijloc o gaurã perfect circularã, de 2 centimetri. Pe suprafaþa pietrei se vedea un ºanþ spiralat foarte fin, semãnând mult cu un fel de înregistrare fonograficã primitivã. La o privire mai atentã, cu lupa, ºantul s-a dovedit a fi o linie continuã de hieroglife ciudate. Caracterele aproape microscopice erau într-o limbã necunoscutã. “ªanþurile vorbitoare” Discul a fost trimis la Beijing, pentru a fi decodificat de experþi, însã nimeni n-a reuºit sã înþeleagã semnificaþia mesajului. S-a stabilit doar cã piatra avea o vechime cuprinsã între 10000 ºi 12000 de ani. În 1965, alte 716 discuri gravate au fost gãsite în peºterile din Himalaya.Unul dintre cercetãtorii Academiei de Preistorie din Beijing, doctorul Þum Um Nui, a perseverat în studierea ciudatelor inscripþii, în dorinþa de a rãspunde la urmãtoarele întrebãri:”Cum au ºlefuit atât de precis discurile, niºte oameni primitivi? Cum au reuºit sã le inscripþioneze la dimensiuni aproape microscopice? Cine erau aceºti oameni ºi care a fost rostul ºlefuirii sutelor de pietre?”. Doctorul a transcris semnele ºi, dupã câteva luni de muncã intensã, a început sã decodifice mesajul, deºi multe hieroglife erau ºterse din cauza trecerii timpului. Mai întâi, cercetãtorul a descoperit cã mesajele de pe pietre au fost scrise de un popor numit Dropa. O vreme, el a crezut cã textul este un mit sau un fragment dintr-o ceremonie religioasã preistoricã. La sfârºit însã, când a dus la bun sfârºit munca de decriptare a textului, doctorul Þum a rãmas þintuit în scaun. Povestea relatatã de discurile Dropa era pur ºi simplu incredibilã. Mesajul Dropa Discurile Dropa relateazã istoria unei nave spaþiale, trimisã de pe o planetã îndepãrtatã, care s-a prãbuºit în munþii Baian-Kara-Ula din Himalaya. Potrivit inscripþiilor, creaturile n-au reuºit sã-ºi repare nava avariatã ºi n-au mai putut sã ia legãtura cu semenii lor. Ocupanþii navei ºi-au gãsit refugiul în peºterile din munþi. În ciuda intenþiilor lor paºnice, Dropa au trezit antipatia tribului Ham, care ocupa peºterile din împrejurimi. O parte dintre creaturile venite din cer au fost vânate ºi chiar ucise. Cu timpul, bãºtinaºii ºi noii veniþi au început sã convieþuiascã paºnic. De altfel, unii cercetãtori considerã cã aceºtia s-au amestecat ºi cã urmaºii lor au supravieþuit pânã astãzi. În prezent, zona este locuitã de douã triburi, Dropa ºi Han. Antropologii n-au reuºit sã le încadreze în nici un trib dintr-o rasã cunoscutã; locuitorii nu sunt nici chinezi, nici tibetani. Membrii triburilor au staturã de pigmeu. Înalþimea medie este de 1,25 metri, iar greutatea corpului variazã între 20 ºi 30 de kilograme. Locuitorii au corp subþire, capete disproporþionat de mari, identice rãmãºiþelor scheletice gãsite în peºteri, în 1938. Pãrul de pe corp este rar. Ochii sunt mari, cu un iris de culoare albastru-deschis. Între scepticism ºi aprobare Doctorul Þum a notat descoperirile sale ºi le-a prezentat Universitãþii din Beijing. Academia de Preistorie i-a interzis sã publice sau sã vorbeascã despre descoperirea fãcutã, sub pretextul cã lumea nu trebuie sã ºtie nimic despre Dropa ºi cãlãtoria lor spre Pãmânt, pentru cã o astfel de descoperire ar fi provocat un ºoc enorm în conºtiinþa omenirii. Totuºi, doi ani mai târziu,Þum Um Nui a publicat lucrarea, sub titlul: ” ªanþurile inscripþionate referitoare la nava spaþialã care, potrivit înregistrãrilor de pe disc, a aterizat pe Pãmânt acum 12 mii de ani”. Cu puþine excepþii, traducerea ºi teoriile sale au fost ridiculizate de lumea arheologilor. Unul dintre oamenii de ºtiinþã care i- a acordat credit lui Þum a fost cercetãtorul rus V. Saiþev. În 1968, el a republicat articolele despre Dropa ºi a examinat discurile de piatrã. S-a dovedit cã acestea aveau câteva însuºiri foarte ciudate. În primul rând, concentraþia de cobalt ºi alte metale grele era foarte mare, fapt ce pune sub semnul întrebãrii capacitatea unor oameni primitivi de a ciopli literele pe discuri, mai ales când este vorba de caractere atât de minuscule. Discul a fost testat ºi cu un oscilograf. Aparatul a înregistrat un ritm oscilatoriu surprinzãtor, ca ºi cum, spun oamenii de ºtiinþã, discul ar fi fost încãrcat electric mai demult. Oricare ar fi natura, originea sau scopul lor, discurile Dropa prezintã un mister pentru antropologi. Au fost într-adevãr Dropa vizitatori de pe o planetã îndepãrtatã, sau totul se rezumã la un mit al creaþiei imaginat de o culturã primitivã? Dacã aceastã ultimã variantã este adevãratã, mitul se adaugã unui ºir nesfârºit de legende ale unor culturi strãvechi, care pretind cã înaintaºii lor au coborât pe pãmânt, din ceruri. Iar dacã acest din urmã lucru este valabil, pietrele Dropa reprezintã prima mãrturie înregistratã a vizitei unei civilizaþii extraterestre pe Pãmânt.'' |
|
9am242332 16 mesaje Membru din: 18/09/2010 |
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 17:50
Perfect adevarat,la frontiera romana cu moldova sosesc mereu niste fiinte ciudate ,care vorbesc stricat romaneste cu vize romanesti si care trecind prin Romania ,dispar in vest.Incredibil, aceste fiinte de cind au primit ajutorul rominesc ,au platit pe vize circa 300 miliarde de euro,traficantilor de vize romanesti.
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 17:57
De la: 9am242332, la data 2010-09-18 17:50:26Perfect adevarat,la frontiera romana cu moldova sosesc mereu niste fiinte ciudate ,care vorbesc stricat romaneste cu vize romanesti si care trecind prin Romania ,dispar in vest.Incredibil, aceste fiinte de cind au primit ajutorul rominesc ,au platit pe vize circa 300 miliarde de euro,traficantilor de vize romanesti. ªi sâ facâ sî iei, limita trebuie înºercatî ºî strãjerii le fac probleme
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 529 mesaje Membru din: 30/03/2010 |
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 21:26
De la: Ingrid, la data 2010-09-18 17:57:06De la: 9am242332, la data 2010-09-18 17:50:26Perfect adevarat,la frontiera romana cu moldova sosesc mereu niste fiinte ciudate ,care vorbesc stricat romaneste cu vize romanesti si care trecind prin Romania ,dispar in vest.Incredibil, aceste fiinte de cind au primit ajutorul rominesc ,au platit pe vize circa 300 miliarde de euro,traficantilor de vize romanesti. Dapai,trebuiesc impozitati bre ! Ce ziceBoc ?
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 11 mesaje Membru din: 20/09/2010 |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 08:24
De la: TEMERAR, la data 2010-09-18 21:26:36De la: Ingrid, la data 2010-09-18 17:57:06De la: 9am242332, la data 2010-09-18 17:50:26Perfect adevarat,la frontiera romana cu moldova sosesc mereu niste fiinte ciudate ,care vorbesc stricat romaneste cu vize romanesti si care trecind prin Romania ,dispar in vest.Incredibil, aceste fiinte de cind au primit ajutorul rominesc ,au platit pe vize circa 300 miliarde de euro,traficantilor de vize romanesti. Boc lucreaza la Ordonanta ,pentru impozit pe vinturi si base ...
|
9am242357 6 mesaje Membru din: 20/09/2010 |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 11:50
De la: nastasemihail, la data 2008-11-03 03:49:31HAIDETI SA DEZBATEM FENOMENE DE GENUL: ENERGETICA UMANA, ENERGETICA VIULUI IN GENERAL, FENOMENE NATURALE INEXPLICABILE SI ALTELE. Radu Morar si Andreea PORA DE LA b1tv si teoria mogulilor portocalii.
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 15:36
ce este o lumina curba?//?
|
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 04:20
De la: Tramp, la data 2010-09-20 15:36:06ce este o lumina curba?//? Care trece printr-o fibra de sticla. Curba? Dar o lumina ce se opreste in loc? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 04:24
O sa iei premiu ptr notiune, Tramp.
Lumina ce se opreste in spatiu, exista, dar nu la noi oamenii. La ozn-uri. Si daca faci misto de asta, si o iei pe lateral, nu mai discut cu tine. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 04:34
Fasciculele de particule pot fi deviate in cimpuri de forta. Deci si curbate.
|
|
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 13:24
Curbarea traiectoriei luminii la trecerea prin câmpul gravitaþional generat de structurile cosmice masive (stele, galaxii, gãuri negre) a fost prezisã de Albert Einstein înainte de publicarea teoriei relativitãþii generalizate. Una din manifestãrile acestui fenomen este ºi inelul Einstein, despre care puteþi citi câteva detalii în continuare.
,,Inelul Einstein este efectul deformãrii traiectoriei luminii venite de la o sursã depãrtatã (stea sau galaxie) care apare observatorului de pe Terra sub forma unui inel luminos datoritã efectului de lentilã gravitaþionalã produs de o masã enormã (galaxie sau gaurã neagrã). Fenomenul apare atunci când sursa depãrtatã de luminã, lentila gravitaþionalã ºi Pãmântul sunt perfect aliniate. Primul inel Einstein complet, botezat B1938+666, a fost descoperit în 1998 de astronomi englezi de la Universitatea din Manchester în colaborare cu colegii lor americani de la NASA, care au folosit telescopul spaþial Hubbl'' Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am057262 1 mesaj Membru din: 21/05/2009 Oras: Sighisoara |
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 14:41
NU TREBUI SA VA SPERIATI DE ACESTE TRAIRI CI DIN CONTRA SA FITI MAI PUTERNICI SI CAND SPUN MAI PUTERNICI MA GANDESC LA DIVINITATEA FIECARUIA LA SUFLET.SUNT SIGURA CA FIECARE DINTRE NOI A AVUT TRAIRI MINUNATE IN ACEASTA VIATA PANA ACUM DAR NU TOTI LE INTELEGEM MESAJELE,D-ZEU ESTE BUN RABDATOR,PASNIC PLIN DE IUBIRE IAR DACA NOI FACEM SI PRIVIM LUCRURILE DIN VIATA NOASTRA CU IUBIRE LAUNTRICA ATUNCI TOTUL DEVINE POSIBIL DIN IMPOSIBIL.SUNT CONVINSA K IN LUMEA ACEASTA EXISTA CELE DOUA FORTE CARE PE FIECARE DINTRE NOI NE SUPUNE LA FEL DE FEL DE INCERCARI CUM AR FI PIERDEREA S-AU CASTIGAREA SUFLETULUI DAR SA NU UITATI K DE FIECARE DATA CAND CONSTATATI K NM PUTETI IESI DINTR-O BELEA,NECAZ ESTE BINE SA VA RUGATI LA D-ZEU CHEMAND-UL PRINTR-UN MOD IPERSONAL S-AU PERSONAL SI ANUME:"DOAMNE,ISUSE HRISTOASE,FIUL LUI D-ZEU, MILUIESTE-MA PE MINE PACATOSUL!". CREDETI-MA CA AM TRECUT PRIN FOARTE MULTE INCERCARI PANA ACUM SI DACA NU STIAM SA ALEG CU INIMA IMI PIERDEAM SUFLETUL.SA NU UITATI K MENIREA NOASTRA A OAMENILOR ESTE SALVAREA DE SUFLETE.M-AS BUCURA NESPUS DC ATI TINE CONT DE ACEST MESAJ SI NU L-ATI IGNORA! Raporteaza abuz de limbaj
Idia
|
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 07:15
SE FAC ANGAJARI !
COMPANIE intima, colaborare pt. masaj si companie intima, doamne si domnisoare 18-40 ani, aspect fizic placut, ingrijit, serioase, sociabile, comunicative, comision 50% la client, bonusuri, posibil si cazare, rog seriozitate maxima; 0726 494319
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 13:30
De la: bseceta, la data 2010-09-23 07:15:05SE FAC ANGAJARI ! dar pe acelea intre 40-80 de ani sunt expirate?
|
Fosta membra 9am.ro 24 mesaje Membru din: 15/02/2010 |
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 15:54
De la: bseceta, la data 2010-09-23 07:15:05SE FAC ANGAJARI ! In familia ta ai incercat?Surori ai?Dar cumnate?Verisoare,ceva?Iti dau o idee:fa 2-3 copii,creste`i si baga`i pe treaba!Si uite asa,cu multa munca,pui un ban la pusculita si treci de criza.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Septembrie 2010, ora 21:04
Poate daca am indrazni mai mult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
9am242482 6 mesaje Membru din: 24/09/2010 |
Postat pe: 24 Septembrie 2010, ora 21:45
De la: corinaflorina, la data 2008-11-07 13:31:34HAIDETI SEXI, tandra, sex in 3, oral neprotejat cu finalizare, cunnilingus, igiena, discretie, dus impreuna, masaj, arat foarte bine locatie centrala, rog seriozitate, pt.domni manierati, poze noi reale, garantez revenirea, suntem doua, 24 Sep 19:57 0734.076.868 0734.076.868 Pret 100L Super !
|
|
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 03:11
De la: Tramp, la data 2010-09-21 13:24:48Curbarea traiectoriei luminii la trecerea prin câmpul gravitaþional generat de structurile cosmice masive (stele, galaxii, gãuri negre) a fost prezisã de Albert Einstein înainte de publicarea teoriei relativitãþii generalizate. Una din manifestãrile acestui fenomen este ºi inelul Einstein, despre care puteþi citi câteva detalii în continuare.Vezi ca se poa.
|
|
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 11:31
,,lumina curba''
Teoria lui Einstein ,,. Ea aratã spre existenþa gãurilor negre—regiuni de spaþiu în care spaþiul ºi timpul sunt distorsionate într-atât încât nimic, nici mãcar lumina, nu mai pot ieºi de acolo—ca stare finalã a evoluþiei stelelor masive. Existã indicii cã astfel de gãuri negre stelare, precum ºi alte tipuri mai masive de gãuri negre sunt rãspunzãtoare pentru radiaþiile intense emise de unele tipuri de obiecte astronomice, cum ar fi nucleele galactice active sau microquasarii. Curbura luminii sub efectul gravitaþiei poate conduce la apariþia de lentile gravitaþionale, prin care se vãd pe cer mai multe imagini ale aceluiaºi obiect astronomic. Relativitatea generalã prezice existenþa undelor gravitaþionale, care au fost mãsurate indirect; o mãsurare directã a acestora este scopul unor proiecte cum ar fi LIGO. În plus, relativitatea generalã stã la baza modelelor cosmologice actuale ale unui univers în expansiune.'' Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 20:05
Gaurile negre sint doar un concept teoretic. Din moment ce o galaxie teoretic fiinteaza cit un univers. Cele actuale, sint de acum 10 miliarde de ani, Acum e al doilea rind de stele. Se subintelege, ca centrele lor, nu functioneza chiar ca teoria. Adica, nu maninca galaxia. De mult universul trebuia sa fie format numai din gauri negre, si atit. Si nu e deloc asa.
Undeva nu se tine cont ca totul e in transformare, nu se merge numai intr-o singura directie in cazul oricarui fenomen. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 21:14
De la: adakaleh, la data 2010-09-14 00:55:10De la: nastasemihail, la data 2010-09-12 23:39:05A fost si Tesla implicat in experimentul Philadelphia?
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 14:58
De la: nastasemihail, la data 2010-09-26 20:05:59Gaurile negre sint doar un concept teoretic. Din moment ce o galaxie teoretic fiinteaza cit un univers. Cele actuale, sint de acum 10 miliarde de ani, Acum e al doilea rind de stele. Se subintelege, ca centrele lor, nu functioneza chiar ca teoria. Adica, nu maninca galaxia. De mult universul trebuia sa fie format numai din gauri negre, si atit. Si nu e deloc asa. Misule!gaura aia neagra a ratat-o romanii in '89?Spuneu unii ca au vazut o luminita in capatu iei,oare cum se putea vede a asa ceva daca era neagra? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 13:12
De la: 9am242482, la data 2010-09-24 21:45:11De la: corinaflorina, la data 2008-11-07 13:31:34HAIDETI Spor la lucru...........dac tot sunteti doua! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 13:22
A
pielea pe Tramp!!Nu-ti mai ajunge una, iti trebuiesc doua!!
|
Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 13:36
De la: M_Elody, la data 2010-09-29 13:22:22A Acesta-i un fenomen la limita cunoasterii
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 13:40
De la: Tramp, la data 2010-09-30 13:36:19De la: M_Elody, la data 2010-09-29 13:22:22A nu-i nevoie sa faceti cunostinta...
Daniela
|
|
|
|

pielea pe Tramp!!