back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Fenomene la limita cunoasterii

Pagini: << 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 15:28

De la: Tycu, la data 2010-07-23 12:53:00
De la: gabigabi, la data 2010-07-23 07:48:48
De la: nastasemihail, la data 2010-07-23 03:39:48Cam asta spun si eu. Doar ca e nevoie citeodata sa-l aduci pe lumea asta. Adica sa mai faci si copii. Ca de fapt asta sint unele as zise posedari. Nevoia de viata.

...stai putin ...."nevoia de viata " ! a cui nevoie ? a unui suflet nedezlegat, nu ? a unui suflet ce bintuie in cautarea unei gazde, prin intermediul caruia sa-si satisfaca nevoiele si dorintele ....deci: aia nu-i posedare ? pe linga toate circiumile ,cimitirele, locurile rau famate, stau ciorchine, doar-doar se "alipesc" de vreunul / vreuna mai slab- foarte slab de Inger si, s-a procopsit, iar sufletul -gazda poate fi anihilat cu desavirsire ....e drept, nu se-ntimpla-n fiecare zi, dar se-ntimpla ! sa fereasca dumnezeu !

Gabi, posedarea in sensul adevarat al ei, o face numai satana,Sufletele [ se intelege ca sunt tot viii ] care cauta asa zise gazde pentru nevoi este simbolic numita posedare, in realitate se numeste influenta asupra psihicului celui 'slab de inger " , altfel s-ar intelege reancarnare si asa ceva nu exista !!

Si satana ce este? Este trimisul lui Dzeu pe pamint. e cam pici, printre noi.
Mai citeste c e se spune prin scrierile vechi....NOI....

SI NU STIU CUM ATI ADUS IAR VORBA DE SATANA VOASTRA, CU IMPARTIREA NEIMPARTITULUI, PE ACEST TOPIC. SINT DESTULE SUBIECTE DE RELIGIE. LASATI-MI TOPICUL, CA ASTA E CU FENOEMNE OBSERVATIONALE MAI PRAGMATICE. NU DIN ACELEA CU EXTAZE MISTICE. ACELEA SINT CU ADEVARAT PERSONALE, NU DE DISCUTAT IN SPATIUL PUBLIC, CA GENEREAZA INTOLERANTA DIN PARTEA "TOLERANTILOR RELIGIOSI".
FARA RELIGIE. SINT DESTULE DE RELIGIE, UNDE SI-AU DAT IN CAP CU SCRIERILE VECHI RIND PE RIND, LEGIUNI INTREGI.DE USERI.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 15:28

SI NU STIU CUM ATI ADUS IAR VORBA DE SATANA VOASTRA, CU IMPARTIREA NEIMPARTITULUI, PE ACEST TOPIC. SINT DESTULE SUBIECTE DE RELIGIE. LASATI-MI TOPICUL, CA ASTA E CU FENOEMNE OBSERVATIONALE MAI PRAGMATICE. NU DIN ACELEA CU EXTAZE MISTICE. ACELEA SINT CU ADEVARAT PERSONALE, NU DE DISCUTAT IN SPATIUL PUBLIC, CA GENEREAZA INTOLERANTA DIN PARTEA "TOLERANTILOR RELIGIOSI".
FARA RELIGIE. SINT DESTULE DE RELIGIE, UNDE SI-AU DAT IN CAP CU SCRIERILE VECHI RIND PE RIND, LEGIUNI INTREGI.DE USERI.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 16:05

De la: herra, la data 2010-07-23 11:51:34 pardon, dar nu cred chestia cu satana.....

Inteleg eu ce crezi, dar atentie , suntem cenzurati !!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 16:07

De la: Tycu, la data 2010-07-23 16:05:45
De la: herra, la data 2010-07-23 11:51:34 pardon, dar nu cred chestia cu satana.....

sunteti.....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 16:08

De la: Tycu, la data 2010-07-23 16:05:45

Pai da

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 16:16

Daca aveti chef de patinat pe aici, spuneti ce e cu monolitii de pe Luma. Multi km au aproape toti. Daca sinteti cuminti pun si linkuri. Pe care le stiu toti.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 16:21

Era un articol undeva, care spunea ca civilizatiile care scot din ele ceva cu o denumire...machtaba...parca, sint supuse acelor cicluri ce se termina in distrugeri.
Se cam confirma fiindca cei care supravietuiesc in forme asa zis rudimentare, sint populatiile indigene de peste tot. Si la noi.
Nu exista nici macar o singura civilizatie din asta cu pietre puse pe capul oamenilor, care sa fi durat mai mult de citeva sute de ani. Iar noi inca le adulam. Eu mai mult sint curios. Nu am un respect fata de pietre si ruine gigantice.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 19:04

De la: nastasemihail, la data 2010-07-23 15:10:15
De la: nastasemihail, la data 2010-07-23 03:39:48Cam asta spun si eu. Doar ca e nevoie citeodata sa-l aduci pe lumea asta. Adica sa mai faci si copii. Ca de fapt asta sint unele as zise posedari. Nevoia de viata.

...stai putin ...."nevoia de viata " ! a cui nevoie ? a unui suflet nedezlegat, nu ? a unui suflet ce bintuie in cautarea unei gazde, prin intermediul caruia sa-si satisfaca nevoiele si dorintele ....deci: aia nu-i posedare ? pe linga toate circiumile ,cimitirele, locurile rau famate, stau ciorchine, doar-doar se "alipesc" de vreunul / vreuna mai slab- foarte slab de Inger si, s-a procopsit, iar sufletul -gazda poate fi anihilat cu desavirsire ....e drept, nu se-ntimpla-n fiecare zi, dar se-ntimpla ! sa fereasca dumnezeu !

Si daca acelui spirit ce bintuie nu-i acorzi dreptul la viata pe calea normala, unde ajungi? La rengarea vietii. Voi chiar nu pricepeti ca acele spirite tinjesc dupa viata terestra. Au nevoie. Iar noi oamenii ii tratam cu suturi in fund.
Probabil ca unele nu au cum sa intre in acea societate umana in acel moment. Nu se pot manifesta . Aceia da, trebuiesc trimisi unde a intarcat mutul iapa.
Nu e teoria mea. E mai degraba completata.
Cine poate duce acele stari de asa zisa posedare, trebuie sa toarne "dracusori".

Mihaile, vorbim despre doua lucruri diferite !
1- acordarea dreptului la viata, asa cum spui tu, sta la baza reintruparii...si .p'asta o neaga @tyculica ! este acceptata ideea ca sufletul ce se pregateste sa reintre in viata terestra, isi aleg timpul,locul, familia, mama ,in conformitate cu karma lor
2- posedarea este intrarea temporara a unui "duh rau " in trupul unui om ,care-l indeamna la lucruri aiuritoare pentru cei care-l cunosc pe cel posedat, declarind fie ca nu-l mai recunosc....fie ca parca-i alt om.....fie ca l-au apucat dracii ! ......de obicei aceste duhuri rele sunt, dupa parerea mea ,exact acei oameni carora ,din varii motive, nu li s-a facut inmormintarea asa cum trebuie....nu s-au respectat ritualurile, care-si au si ele rostul lor bine definit si, nu li s-a facut pomenirea de 3,6,9 zile si urmatoarele pina la an, toate avind ca rost dezlegarea sufletului de corpul sau de carne, intelegerea ca el nu-i totuna cu acel corp....ca el, Sufletul, e cu mult mai mult decit un bot de carne atit de perisabil !ne facindu-se toate acestea, Sufletul ramine prins intre 2 lumi ,chinuindu-se atit el ,cit si pe altii de are ocazia !

9am209003

6 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 19:36

Omul are capacitati multiple si nelimitate,imaginatia stufoasa,uneori suferara de sfrutari care fac sa gindeasca aberant !In afara de PLANETA VIE PAMINT,nu exista alta in UNIVERS ,trebuie sa aparam cu strasnicie PAMINTUL si VIATA.Prea des uitam

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 00:34

De la: 9am209003, la data 2010-07-23 19:36:08Omul are capacitati multiple si nelimitate,imaginatia stufoasa,uneori suferara de sfrutari care fac sa gindeasca aberant !In afara de PLANETA VIE PAMINT,nu exista alta in UNIVERS ,trebuie sa aparam cu strasnicie PAMINTUL si VIATA.Prea des uitam

Asta e decret sau facultativ.
Ma refer la partea a doua.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 00:39

Parerea ei

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 11:20

De la: nastasemihail, la data 2010-07-23 16:16:46Daca aveti chef de patinat pe aici, spuneti ce e cu monolitii de pe Luma. Multi km au aproape toti. Daca sinteti cuminti pun si linkuri. Pe care le stiu toti.
:

sml-confused0006: Monolitii de pe luna sunt rezultatul lovirii dintre luna si diferitel corpuri ceresti !-Asa ca sunt naturali,

Ticu
Fosta membra 9am.ro

1257 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 11:28

De la: Tycu, la data 2010-07-24 11:20:26
De la: nastasemihail, la data 2010-07-23 16:16:46Daca aveti chef de patinat pe aici, spuneti ce e cu monolitii de pe Luma. Multi km au aproape toti. Daca sinteti cuminti pun si linkuri. Pe care le stiu toti.
:

sml-confused0006: Monolitii de pe luna sunt rezultatul lovirii dintre luna si diferitel corpuri ceresti !-Asa ca sunt naturali,

Natural sau,, nenatural''........?

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 11:30

De la: nastasemihail, la data 2010-07-23 16:21:08Era un articol undeva, care spunea ca civilizatiile care scot din ele ceva cu o denumire...machtaba...parca, sint supuse acelor cicluri ce se termina in distrugeri.
Se cam confirma fiindca cei care supravietuiesc in forme asa zis rudimentare, sint populatiile indigene de peste tot. Si la noi.
Nu exista nici macar o singura civilizatie din asta cu pietre puse pe capul oamenilor, care sa fi durat mai mult de citeva sute de ani. Iar noi inca le adulam. Eu mai mult sint curios. Nu am un respect fata de pietre si ruine gigantice.

Domnu mihai, cu tot respectul , nu te uita inspre mine ca eu nu stiu ce sa zic ca nu am inteles nimic ! Stiu ca indigeni inseamna populatia de nationalitate locala dintr-un teritoriu ! ex. In Romania toti cetatenii de nationalitate romana sunt indigeni !!

Ticu
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 11:34

De la: Tycu, la data 2010-07-24 11:30:51
De la: nastasemihail, la data 2010-07-23 16:21:08Era un articol undeva, care spunea ca civilizatiile care scot din ele ceva cu o denumire...machtaba...parca, sint supuse acelor cicluri ce se termina in distrugeri.

Domnu mihai, cu tot respectul , nu te uita inspre mine ca eu nu stiu ce sa zic ca nu am inteles nimic ! Stiu ca indigeni inseamna populatia de nationalitate locala dintr-un teritoriu ! ex. In Romania toti cetatenii de nationalitate romana sunt indigeni !!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 12:01

De la: gabigabi, la data 2010-07-23 19:04:18
De la: nastasemihail, la data 2010-07-23 15:10:15

Si daca acelui spirit ce bintuie nu-i acorzi dreptul la viata pe calea normala, unde ajungi? La rengarea vietii. Voi chiar nu pricepeti ca acele spirite tinjesc dupa viata terestra. Au nevoie. Iar noi oamenii ii tratam cu suturi in fund.
Probabil ca unele nu au cum sa intre in acea societate umana in acel moment. Nu se pot manifesta . Aceia da, trebuiesc trimisi unde a intarcat mutul iapa.
Nu e teoria mea. E mai degraba completata.
Cine poate duce acele stari de asa zisa posedare, trebuie sa toarne "dracusori".

Mihaile, vorbim despre doua lucruri diferite !
1- acordarea dreptului la viata, asa cum spui tu, sta la baza reintruparii...si .p'asta o neaga @tyculica ! este acceptata ideea ca sufletul ce se pregateste sa reintre in viata terestra, isi aleg timpul,locul, familia, mama ,in conformitate cu karma lor
2- posedarea este intrarea temporara a unui "duh rau " in trupul unui om ,care-l indeamna la lucruri aiuritoare pentru cei care-l cunosc pe cel posedat, declarind fie ca nu-l mai recunosc....fie ca parca-i alt om.....fie ca l-au apucat dracii ! ......de obicei aceste duhuri rele sunt, dupa parerea mea ,exact acei oameni carora ,din varii motive, nu li s-a facut inmormintarea asa cum trebuie....nu s-au respectat ritualurile, care-si au si ele rostul lor bine definit si, nu li s-a facut pomenirea de 3,6,9 zile si urmatoarele pina la an, toate avind ca rost dezlegarea sufletului de corpul sau de carne, intelegerea ca el nu-i totuna cu acel corp....ca el, Sufletul, e cu mult mai mult decit un bot de carne atit de perisabil !ne facindu-se toate acestea, Sufletul ramine prins intre 2 lumi ,chinuindu-se atit el ,cit si pe altii de are ocazia !

Gabi, hai sa nu-l mai incurcam pe domnul mihainastase, sa-i spunem adevarul ! Problema cu reantruparea o au numai sectantii bre . Cand la fiintele vii inceteaza biologicul [ mor ] sufletul lor ,sau cunoscuta aura ca tot aia e, se ridica catre cer si Religia spune ca intra in lumea spirituala a lui Dumnezeu ! Aceasta reantrupare nu exista in realitate, , nu a vorbit nici Isus de asa ceva ,El a spus ca sufletele se duc in imparatia Tatalui, si nici o alta dovada nu exista ! Domnita ,"Duh" inseamna puterea plus persoana,si Duh se spune numai satanei si lui Dumnezeu ,nimanui altcuiva ,nici chiar lui Isus ! Da ,intrarea "duhului rau " sa se inteleaga adica numai satana ! Iar faptul ca unele suflete mai aman pe la noi, ca stau intre doua lumi, ca nu li s-au facut pomeni cu ritualuri, sunt basme si inventii !!! Iar acele 3, 6,9 zile sunt alese de oameni ca traditie, obicei si nu de puterea Divina, ca Dumnezeu nu obliga si nu pepseste pe nimeni daca ii face sau nu pomeni mortului !!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 12:06

De la: Gaius_Baltar, la data 2010-07-24 11:28:25
:

:

sml-confused0067: Pai asta vezi si matale bre !,

Ticu
Fosta membra 9am.ro

1257 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 12:54

De la: Tycu, la data 2010-07-24 12:06:21
:

:

Sunteti increzator in tot ceea ce percepeti..................Perceptiile sunt exacte?
Suntem sau nu limitati in perceptii.......Informatiile sunt toate sau nu reale fara sa le atingem forma?

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 13:31

De la: Gaius_Baltar, la data 2010-07-24 12:54:22
De la: Tycu, la data 2010-07-24 12:06:21
:

:

Sunteti increzator in tot ceea ce percepeti..................Perceptiile sunt exacte?
Suntem sau nu limitati in perceptii.......Informatiile sunt toate sau nu reale fara sa le atingem forma?

Da, sunt increzator perceptiile sun exacte,dar ma limitez si la timp adica sunt exacte pana iin secunda asta ,daca vor aparea alte dovezi ca e altfel atunci voi crede in alea ! Da , suntem limitati, nu am atins apogeul ,atingerea apogeului va insemna pericol pentru omenire !!!!

Ticu
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 17:02

aoleu,mai @tycule, cit de INCUIAT poti fi, mai mama ! NIMIC din Universul asta NU se pierde si Nu Moare, mai tycule ! totul e o vesnica REformulare ! vorba lui lavoisier : " nimic nu se pierde, nimic nu se cistiga,totul se transforma " ! si mai, tyculica , budistii, hindusii, zen-budistii sunt SECTANTI , mai ? ai cui ? de la ce religie fac ei abatere ca sa merite cuvintul sectant, cind toata filozofia orientala are jde mii de ani avans fata de crestinism si care, hai sa recunoastem ca a preluat ,ca cea mai tinara aparuta, elemente de la filozofiile si religiile de dinaintea ei ?....daca nici p'asta n-ai inteles-o, imi pare rau : n-ai inteles cum si de ce si ptr. cine au aparut ele ! dar, nici de ce a aparut Crestinismul si a fost nevoie sa vina insusi ISUS pe pamint ca s-o " implementeze ", ca sa zic asaaa, mai modern !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 17:10

Isus a aratat ca moartea poate fi invinsa in timpul vietii. Cam asta a fost semnalul. Am mai scris de vreo 2 ori, dar nici nu mai stiu unde. Stia ca se va naste o religie, dar nu asta vroia. Doar destuparea opamenilor la minte. Si a iesit pe dos, ptr 2000 de ani. De fapt spunea ca va veni intunericul. nu la acesti ani se referea ci la cei dupa anul mortii lui. Tot evul mediu.

Fosta membra 9am.ro

834 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 17:17

Daca EL hotaraste ciclul vietii pe pamant!Suntem sau nu suntem supusi ciclului ;Te nasti,cresti , dezvolti,procreezi ,perpetuezi specia mergi de unde ai venit!Va cheama de-a dreapta LUI!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 17:20

Cam mare dreapta aia a lui.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 17:27

De la: nastasemihail, la data 2010-07-24 17:20:55Cam mare dreapta aia a lui.

devreme ce suntem Unul, nici nu conteaza marimea palmei Lui ! n-ai zis tu ca suntem unul intr-altul ?

Fosta membra 9am.ro

834 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 17:29

Cand ni se naste un ingeras,spunem cam mare vrerea lui?Sau !Da doane un suras nevinovat si fara de cele stiute si nestiute!INGERI!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 19:38

ies acum de pe forum ! va doresc o seara frumoasa ! pe miine !

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 19:45

De la: gabigabi, la data 2010-07-24 17:02:37 aoleu,mai @tycule, cit de INCUIAT poti fi, mai mama ! NIMIC din Universul asta NU se pierde si Nu Moare, mai tycule ! totul e o vesnica REformulare ! vorba lui lavoisier : " nimic nu se pierde, nimic nu se cistiga,totul se transforma " ! si mai, tyculica , budistii, hindusii, zen-budistii sunt SECTANTI , mai ? ai cui ? de la ce religie fac ei abatere ca sa merite cuvintul sectant, cind toata filozofia orientala are jde mii de ani avans fata de crestinism si care, hai sa recunoastem ca a preluat ,ca cea mai tinara aparuta, elemente de la filozofiile si religiile de dinaintea ei ?....daca nici p'asta n-ai inteles-o, imi pare rau : n-ai inteles cum si de ce si ptr. cine au aparut ele ! dar, nici de ce a aparut Crestinismul si a fost nevoie sa vina insusi ISUS pe pamint ca s-o " implementeze ", ca sa zic asaaa, mai modern !

Aoleu sa zic eu ca e de zis , Gabi, doamna Gabi, se stie ca in universul nostru ,tot ce ne inconjoara este format din materie, antimaterie si spirit [ ateii nu cred in spirit ] . Lozinca asta cu nimic nu se pierde , nimic nu se creaza si totul se transforma , este valabila numai la materie si probabil antimaterie , dar nu la spirit si e valabila numai la materia fara viata adica nu s-a creat biologic ! adica nu la vietuitoare. ! In momentul incetarii functiilor biologice a le unei vietati,adica moare, sufletul trece in forma spirituala spune religia , o forma care nu se mai modifica , nu se transforma !Sectantii inseamna o grupare mai mica dintr-o credinta principala ! Budistii , hindusii, nu sunt secte, sunt religii , nu sunt crestini ! Crestinismul a aparut o data cu nasterea lui Isus ,! cam asa stau lucrurile !! doamna Gabi !!

Ticu
Nero_reloaded

736 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 23:01

De la: Tycu, la data 2010-07-24 19:45:11
De la: gabigabi, la data 2010-07-24 17:02:37 aoleu,mai @tycule, cit de INCUIAT poti fi, mai mama ! NIMIC din Universul asta NU se pierde si Nu Moare, mai tycule ! totul e o vesnica REformulare ! vorba lui lavoisier : " nimic nu se pierde, nimic nu se cistiga,totul se transforma " ! si mai, tyculica , budistii, hindusii, zen-budistii sunt SECTANTI , mai ? ai cui ? de la ce religie fac ei abatere ca sa merite cuvintul sectant, cind toata filozofia orientala are jde mii de ani avans fata de crestinism si care, hai sa recunoastem ca a preluat ,ca cea mai tinara aparuta, elemente de la filozofiile si religiile de dinaintea ei ?....daca nici p'asta n-ai inteles-o, imi pare rau : n-ai inteles cum si de ce si ptr. cine au aparut ele ! dar, nici de ce a aparut Crestinismul si a fost nevoie sa vina insusi ISUS pe pamint ca s-o " implementeze ", ca sa zic asaaa, mai modern !

Aoleu sa zic eu ca e de zis , Gabi, doamna Gabi, se stie ca in universul nostru ,tot ce ne inconjoara este format din materie, antimaterie si spirit [ ateii nu cred in spirit ] . Lozinca asta cu nimic nu se pierde , nimic nu se creaza si totul se transforma , este valabila numai la materie si probabil antimaterie , dar nu la spirit si e valabila numai la materia fara viata adica nu s-a creat biologic ! adica nu la vietuitoare. ! In momentul incetarii functiilor biologice a le unei vietati,adica moare, sufletul trece in forma spirituala spune religia , o forma care nu se mai modifica , nu se transforma !Sectantii inseamna o grupare mai mica dintr-o credinta principala ! Budistii , hindusii, nu sunt secte, sunt religii , nu sunt crestini ! Crestinismul a aparut o data cu nasterea lui Isus ,! cam asa stau lucrurile !! doamna Gabi !!

Tycule ... nu te mai fã de râs cu expuneri a unor idei deºarte ... Încearcã sã fii concret în expuneri .... Eºti de un "general" derizoriu - complet - !! .... Te zbaþi în neant ... Nici tu nu ºti în ce sã mai crezi ....
E bine totuºi cã ai un punct de referinþã ....
Mai bine ai susþine teorii în care Vadim e ºef ( unde tu crezi , cã excelezi ... ) ... cã în rest , cazi în derâdere ... De ce ? Pentru cã susþii niºte teorii ... nesusþinute decât de ... biblie ... Cam puþin ... Fad ... ªters .....
Nu þi se pare ???
Lipseºte concreteþea !!! Poþi fi contrazis foooooarte uºor ..... Sau , nu înþelegi nici acest lucru ? ....

9am209073

5 mesaje
Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 04:44

De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-22 18:52:55
De la: cristianvitu, la data 2010-07-22 18:44:34
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-22 18:40:54holly molly !

sexy tanara domnisoara care doreste sa satisfaca dorintele tuturor domnilor generosi!nu ezitati sa ma contactati si veti trai momente de neuitat!domiciliu la client sau la hotel!numar privat sa se abtina! 25 Jul 04:08
0720476656
Email: corinacorina4you@yahoo.com Pret 250L

in deed...holly shit!

... vezi , cã te-aude Tycu .... ºi poate traduce !! Sã vezi ce pogoarã el din cerurui ....

...

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 13:25

De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-24 23:01:40
De la: Tycu, la data 2010-07-24 19:45:11

Tycule ... nu te mai fã de râs cu expuneri a unor idei deºarte ... Încearcã sã fii concret în expuneri .... Eºti de un "general" derizoriu - complet - !! .... Te zbaþi în neant ... Nici tu nu ºti în ce sã mai crezi ....
E bine totuºi cã ai un punct de referinþã ....
Mai bine ai susþine teorii în care Vadim e ºef ( unde tu crezi , cã excelezi ... ) ... cã în rest , cazi în derâdere ... De ce ? Pentru cã susþii niºte teorii ... nesusþinute decât de ... biblie ... Cam puþin ... Fad ... ªters .....
Nu þi se pare ???
Lipseºte concreteþea !!! Poþi fi contrazis foooooarte uºor ..... Sau , nu înþelegi nici acest lucru ? ....

Pe mine nu ma intereseaza ca esti ateu sau sectant , dar retine asta ca .; teoriile pe care le sustine sfanta Biblie, sunt teorii adevarate , crestinesti ,e adevarat ca mai sunt unii care nu le vad si inteleg si incearca cu une absurditati sa ma contrazica ! Eu zic sa lasi absurditatile astea pe care le spui si cauta sa crezi in Dumnezeu ca exista ! P.S. inca nu esti la nivelul unui PRM-ist sa vorbesti de Vadim !!

Ticu
Pagini: << 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului FENOMENE LA LIMITA CUNOASTERII
Mergi la: