back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Stie cineva care e muzica adevarata, de valoare? aveti exemple?

Pagini: << 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 20:50

999www.youtube.com/v/IeiT-VUAh5c&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/IeiT-VUAh5c&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 20:51

999www.youtube.com/v/uZQYCsyxgrQ&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/uZQYCsyxgrQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 20:58

999www.youtube.com/v/9toIBCUh4AI&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/9toIBCUh4AI&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 20:59

999www.youtube.com/v/OxloFHO4rFA&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/OxloFHO4rFA&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 21:00

999www.youtube.com/v/g__kKphWAcM&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/g__kKphWAcM&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 21:16

www.youtube.com/v/p7QL46cK7B8&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/p7QL46cK7B8&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Septembrie

147 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 21:45

www.youtube-nocookie.com/v/avCeJnw9WbQ&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3...">www.youtube-nocookie.com/v/avCeJnw9WbQ&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3..." type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405">

Septembrie

147 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 21:51

De la: SEPTEMBRIE, la data 2009-05-11 21:45:12

Septembrie

147 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 21:51

www.youtube-nocookie.com/v/bYRKM5joCoA&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3...">www.youtube-nocookie.com/v/bYRKM5joCoA&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3..." type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405">

Septembrie

147 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 21:57

www.youtube-nocookie.com/v/WenrxFfK_iE&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3...">www.youtube-nocookie.com/v/WenrxFfK_iE&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3..." type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405">

Septembrie

147 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 22:03

www.youtube-nocookie.com/v/0mSHQgpeCbQ&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3...">www.youtube-nocookie.com/v/0mSHQgpeCbQ&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3..." type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"> Imposibil de uitat!

Fosta membra 9am.ro

34 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 23:43

www.youtube.com/v/Orv_F2HV4gk&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/Orv_F2HV4gk&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="320" height="265">

Fosta membra 9am.ro

34 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 23:46

mo="movie" value="www.youtube.com/v/MGDpWsD2Jzs&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/MGDpWsD2Jzs&hl=en&fs=1">

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 08:17

Florinele, mai proaste melodii unguresti nu ai gasit ?

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 11:47

www.youtube.com/v/wmYT79tPvLg&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/wmYT79tPvLg&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340">

Religia este o r�m�i�� a copil�riei inteligen�ei noastre, ea se va stinge pe m�sur� ce adopt�m ra�iunea �i �tiin�a ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 11:54

Si o melodie interesanta, cu gust, a zilelor noastre.

www.youtube.com/v/qZ0FhVZce2o&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/qZ0FhVZce2o&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">

Religia este o r�m�i�� a copil�riei inteligen�ei noastre, ea se va stinge pe m�sur� ce adopt�m ra�iunea �i �tiin�a ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 11:58

Si "englezoaica" mea fovorita cu o melodie placuta.

www.youtube.com/v/laiROGvrWMM&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/laiROGvrWMM&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385">

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:01

Video: Katy Perry - Hot N Cold
images.video.msn.com/flash/soapbox1_1.swf" width="432" height="364" id="7h5kkrte" type="application/x-shockwave-flash" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" pluginspage="macromedia.com/go/getflashplayer" flashvars="c=v&v=2e07530b-998f-4ca6-925f-2f9c8a1c9ca0&ifs=true&fr=msnvideo&mkt=en-GB"><br/><a href="<a href=" http: video.msn.com video.aspx?vid=2e07530b-998f-4ca6-925f-2f9c8a1c9ca0" target="_blank" rel="nofollow" title="Link extern 9am.ro" onclick='_gaq.push([ "_trackEvent", "Forum", "External link exit", "Kudika Forum external link exit", "http%3A%2F%2Fvideo.msn.com%2Fvideo.aspx%3Fvid%3D2e07530b-998f-4ca6-925f-2f9c8a1c9ca0"]);'>video.msn.com/video.aspx?vid=2e07530b-998f-4ca6-925f-2f9c8a1c9ca0</a>" target="_new" title="Katy Perry - Hot N Cold"> <div style="clear:both"></div> </div> <br/> <br/> <div style="border-top:1px solid #CCC; margin-top:20px;"> Religia este o r�m�i�� a copil�riei inteligen�ei noastre, ea se va stinge pe m�sur� ce adopt�m ra�iunea �i �tiin�a ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri. </div> </td> </tr> <tr style="background:url(http://img.9am.ro/images/dev/layout_feature.png) repeat-x bottom left #fff"> <td id="post-222553" valign="top" style="width:120px;"> <span class="forum_username"> Fosta membra 9am.ro </span><br/> <a href="https://www.9am.ro/comunitate/Fosta membra 9am.ro" title="Profilul lui Fosta membra 9am.ro"></a><br/> 16019 mesaje<br/> <span> Membru din: 13/02/2009 <br/> Oras: BUCURESTI</span><br/> </td> <td valign="top"> <div style="border-bottom:1px solid #CCC;"> <div style="float:left; width:300px; line-height:27px;"> Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:10 </div> <div style="float:right; text-align:right; width:200px; margin-top:8px;"> </div> <div class="clearfloat"></div> </div> <br/> <div style="font-size: 14px;"> Simon Cowell: &#39;Susan Boyle faces competition&#39; <div style="clear:both"></div> </div> <br/> <br/> <div style="border-top:1px solid #CCC; margin-top:20px;"> Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost </div> </td> </tr> <tr> <td id="post-222554" valign="top" style="width:120px;"> <span class="forum_username"> Fosta membra 9am.ro </span><br/> <a href="https://www.9am.ro/comunitate/Fosta membra 9am.ro" title="Profilul lui Fosta membra 9am.ro"></a><br/> 16019 mesaje<br/> <span> Membru din: 13/02/2009 <br/> Oras: BUCURESTI</span><br/> </td> <td valign="top"> <div style="border-bottom:1px solid #CCC;"> <div style="float:left; width:300px; line-height:27px;"> Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:10 </div> <div style="float:right; text-align:right; width:200px; margin-top:8px;"> </div> <div class="clearfloat"></div> </div> <br/> <div style="font-size: 14px;"> Simon Cowell: &#39;Susan Boyle faces competition&#39; <div style="clear:both"></div> </div> <br/> <br/> <div style="border-top:1px solid #CCC; margin-top:20px;"> Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost </div> </td> </tr> <tr style="background:url(http://img.9am.ro/images/dev/layout_feature.png) repeat-x bottom left #fff"> <td id="post-222564" valign="top" style="width:120px;"> <span class="forum_username"> Fosta membra 9am.ro </span><br/> <a href="https://www.9am.ro/comunitate/Fosta membra 9am.ro" title="Profilul lui Fosta membra 9am.ro"></a><br/> 1639 mesaje<br/> <span> Membru din: 30/11/-0001 <br/> Oras: Mangalia</span><br/> </td> <td valign="top"> <div style="border-bottom:1px solid #CCC;"> <div style="float:left; width:300px; line-height:27px;"> Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:24 </div> <div style="float:right; text-align:right; width:200px; margin-top:8px;"> </div> <div class="clearfloat"></div> </div> <br/> <div style="font-size: 14px;"> <div style="clear:both"></div> </div> <br/> <br/> <div style="border-top:1px solid #CCC; margin-top:20px;"> </div> </td> </tr> <tr> <td id="post-222566" valign="top" style="width:120px;"> <span class="forum_username"> Fosta membra 9am.ro </span><br/> <a href="https://www.9am.ro/comunitate/Fosta membra 9am.ro" title="Profilul lui Fosta membra 9am.ro"></a><br/> 1639 mesaje<br/> <span> Membru din: 30/11/-0001 <br/> Oras: Mangalia</span><br/> </td> <td valign="top"> <div style="border-bottom:1px solid #CCC;"> <div style="float:left; width:300px; line-height:27px;"> Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:26 </div> <div style="float:right; text-align:right; width:200px; margin-top:8px;"> </div> <div class="clearfloat"></div> </div> <br/> <div style="font-size: 14px;"> <div style="clear:both"></div> </div> <br/> <br/> <div style="border-top:1px solid #CCC; margin-top:20px;"> </div> </td> </tr> <tr style="background:url(http://img.9am.ro/images/dev/layout_feature.png) repeat-x bottom left #fff"> <td id="post-222627" valign="top" style="width:120px;"> <span class="forum_username"> Fosta membra 9am.ro </span><br/> <a href="https://www.9am.ro/comunitate/Fosta membra 9am.ro" title="Profilul lui Fosta membra 9am.ro"></a><br/> 964 mesaje<br/> <span> Membru din: 7/05/2009 <br/> Oras: BUCURESTI</span><br/> </td> <td valign="top"> <div style="border-bottom:1px solid #CCC;"> <div style="float:left; width:300px; line-height:27px;"> Postat pe: 12 Mai 2009, ora 14:20 </div> <div style="float:right; text-align:right; width:200px; margin-top:8px;"> </div> <div class="clearfloat"></div> </div> <br/> <div style="font-size: 14px;"> <div style="clear:both"></div> </div> <br/> <br/> <div style="border-top:1px solid #CCC; margin-top:20px;"> Religia este o r�m�i�� a copil�riei inteligen�ei noastre, ea se va stinge pe m�sur� ce adopt�m ra�iunea �i �tiin�a ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri. </div> </td> </tr> <tr> <td id="post-223141" valign="top" style="width:120px;"> <span class="forum_username"> Fosta membra 9am.ro </span><br/> <a href="https://www.9am.ro/comunitate/Fosta membra 9am.ro" title="Profilul lui Fosta membra 9am.ro"></a><br/> 618 mesaje<br/> <span> Membru din: 30/11/-0001 <br/> </td> <td valign="top"> <div style="border-bottom:1px solid #CCC;"> <div style="float:left; width:300px; line-height:27px;"> Postat pe: 14 Mai 2009, ora 11:38 </div> <div style="float:right; text-align:right; width:200px; margin-top:8px;"> </div> <div class="clearfloat"></div> </div> <br/> <div style="font-size: 14px;"> <div style="clear:both"></div> </div> <br/> <br/> <div style="border-top:1px solid #CCC; margin-top:20px;"> Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion), </div> </td> </tr> <tr style="background:url(http://img.9am.ro/images/dev/layout_feature.png) repeat-x bottom left #fff"> <td id="post-223212" valign="top" style="width:120px;"> <span class="forum_username"> Fosta membra 9am.ro </span><br/> <a href="https://www.9am.ro/comunitate/Fosta membra 9am.ro" title="Profilul lui Fosta membra 9am.ro"></a><br/> 16019 mesaje<br/> <span> Membru din: 13/02/2009 <br/> Oras: BUCURESTI</span><br/> </td> <td valign="top"> <div style="border-bottom:1px solid #CCC;"> <div style="float:left; width:300px; line-height:27px;"> Postat pe: 14 Mai 2009, ora 15:06 </div> <div style="float:right; text-align:right; width:200px; margin-top:8px;"> </div> <div class="clearfloat"></div> </div> <br/> <div style="font-size: 14px;"> <div style="clear:both"></div> </div> <br/> <br/> <div style="border-top:1px solid #CCC; margin-top:20px;"> Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost </div> </td> </tr> <tr> <td id="post-223213" valign="top" style="width:120px;"> <span class="forum_username"> Fosta membra 9am.ro </span><br/> <a href="https://www.9am.ro/comunitate/Fosta membra 9am.ro" title="Profilul lui Fosta membra 9am.ro"></a><br/> 16019 mesaje<br/> <span> Membru din: 13/02/2009 <br/> Oras: BUCURESTI</span><br/> </td> <td valign="top"> <div style="border-bottom:1px solid #CCC;"> <div style="float:left; width:300px; line-height:27px;"> Postat pe: 14 Mai 2009, ora 15:07 </div> <div style="float:right; text-align:right; width:200px; margin-top:8px;"> </div> <div class="clearfloat"></div> </div> <br/> <div style="font-size: 14px;"> <div style="clear:both"></div> </div> <br/> <br/> <div style="border-top:1px solid #CCC; margin-top:20px;"> Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost </div> </td> </tr> <tr style="background:url(http://img.9am.ro/images/dev/layout_feature.png) repeat-x bottom left #fff"> <td id="post-223214" valign="top" style="width:120px;"> <span class="forum_username"> Fosta membra 9am.ro </span><br/> <a href="https://www.9am.ro/comunitate/Fosta membra 9am.ro" title="Profilul lui Fosta membra 9am.ro"></a><br/> 16019 mesaje<br/> <span> Membru din: 13/02/2009 <br/> Oras: BUCURESTI</span><br/> </td> <td valign="top"> <div style="border-bottom:1px solid #CCC;"> <div style="float:left; width:300px; line-height:27px;"> Postat pe: 14 Mai 2009, ora 15:08 </div> <div style="float:right; text-align:right; width:200px; margin-top:8px;"> </div> <div class="clearfloat"></div> </div> <br/> <div style="font-size: 14px;"> <div style="clear:both"></div> </div> <br/> <br/> <div style="border-top:1px solid #CCC; margin-top:20px;"> Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost </div> </td> </tr> <tr> <td id="post-223230" valign="top" style="width:120px;"> <span class="forum_username"> Fosta membra 9am.ro </span><br/> <a href="https://www.9am.ro/comunitate/Fosta membra 9am.ro" title="Profilul lui Fosta membra 9am.ro"></a><br/> 16019 mesaje<br/> <span> Membru din: 13/02/2009 <br/> Oras: BUCURESTI</span><br/> </td> <td valign="top"> <div style="border-bottom:1px solid #CCC;"> <div style="float:left; width:300px; line-height:27px;"> Postat pe: 14 Mai 2009, ora 15:56 </div> <div style="float:right; text-align:right; width:200px; margin-top:8px;"> </div> <div class="clearfloat"></div> </div> <br/> <div style="font-size: 14px;"> <div style="clear:both"></div> </div> <br/> <br/> <div style="border-top:1px solid #CCC; margin-top:20px;"> Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost </div> </td> </tr> <tr style="background:url(http://img.9am.ro/images/dev/layout_feature.png) repeat-x bottom left #fff"> <td id="post-223231" valign="top" style="width:120px;"> <span class="forum_username"> Fosta membra 9am.ro </span><br/> <a href="https://www.9am.ro/comunitate/Fosta membra 9am.ro" title="Profilul lui Fosta membra 9am.ro"></a><br/> 16019 mesaje<br/> <span> Membru din: 13/02/2009 <br/> Oras: BUCURESTI</span><br/> </td> <td valign="top"> <div style="border-bottom:1px solid #CCC;"> <div style="float:left; width:300px; line-height:27px;"> Postat pe: 14 Mai 2009, ora 15:57 </div> <div style="float:right; text-align:right; width:200px; margin-top:8px;"> </div> <div class="clearfloat"></div> </div> <br/> <div style="font-size: 14px;"> <div style="clear:both"></div> </div> <br/> <br/> <div style="border-top:1px solid #CCC; margin-top:20px;"> Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost </div> </td> </tr> <tr> <td id="post-227306" valign="top" style="width:120px;"> <span class="forum_username"> Atahualpa </span><br/> <a href="https://www.9am.ro/comunitate/Atahualpa" title="Profilul lui Atahualpa"></a><br/> 70 mesaje<br/> <span> Membru din: 25/05/2009 <br/> </td> <td valign="top"> <div style="border-bottom:1px solid #CCC;"> <div style="float:left; width:300px; line-height:27px;"> Postat pe: 27 Mai 2009, ora 07:19 </div> <div style="float:right; text-align:right; width:200px; margin-top:8px;"> </div> <div class="clearfloat"></div> </div> <br/> <div style="font-size: 14px;"> <a href="http://hi5.com/friend/account/editProfileCustomization.do" target="_blank" rel="nofollow" title="Link extern 9am.ro" onclick='_gaq.push([ "_trackEvent", "Forum", "External link exit", "Kudika Forum external link exit", "http%3A%2F%2Fhi5.com%2Ffriend%2Faccount%2FeditProfileCustomization.do"]);'>hi5.com/friend/account/editProfileCustomization.do</a> <div style="clear:both"></div> </div> <br/> <br/> <div style="border-top:1px solid #CCC; margin-top:20px;"> </div> </td> </tr> <tr> <td colspan="2"> <div align="center"> </div> </td> </tr> </table> </div> <div class="all_users_page"> <span>Pagini: </span> <a title="Forumul : Stie cineva care e MUZICA ADEVARATA, DE VALOARE? Aveti exemple? - pagina 60 din 59" href="https://www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/19154/Stie-cineva-care-e-MUZICA-ADEVARATA-DE-VALOARE-Aveti-exemple.html"><strong>&lt;&lt;</strong></a> <a title="Forumul : Stie cineva care e MUZICA ADEVARATA, DE VALOARE? Aveti exemple? - pagina 45 din 59" href="https://www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/19154/Stie-cineva-care-e-MUZICA-ADEVARATA-DE-VALOARE-Aveti-exemple/Stie-cineva-care-e-MUZICA-ADEVARATA-DE-VALOARE-Aveti-exemple-pagina-45.html">45</a> <a title="Forumul : Stie cineva care e MUZICA ADEVARATA, DE VALOARE? Aveti exemple? - pagina 46 din 59" href="https://www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/19154/Stie-cineva-care-e-MUZICA-ADEVARATA-DE-VALOARE-Aveti-exemple/Stie-cineva-care-e-MUZICA-ADEVARATA-DE-VALOARE-Aveti-exemple-pagina-46.html">46</a> <a title="Forumul : Stie cineva care e MUZICA ADEVARATA, DE VALOARE? Aveti exemple? - pagina 47 din 59" href="https://www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/19154/Stie-cineva-care-e-MUZICA-ADEVARATA-DE-VALOARE-Aveti-exemple/Stie-cineva-care-e-MUZICA-ADEVARATA-DE-VALOARE-Aveti-exemple-pagina-47.html">47</a> <a title="Forumul : Stie cineva care e MUZICA ADEVARATA, DE VALOARE? Aveti exemple? - pagina 48 din 59" href="https://www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/19154/Stie-cineva-care-e-MUZICA-ADEVARATA-DE-VALOARE-Aveti-exemple/Stie-cineva-care-e-MUZICA-ADEVARATA-DE-VALOARE-Aveti-exemple-pagina-48.html">48</a> <span style="font-weight:bold;">49</span> <a title="Forumul : Stie cineva care e MUZICA ADEVARATA, DE VALOARE? Aveti exemple? - pagina 50 din 59" href="https://www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/19154/Stie-cineva-care-e-MUZICA-ADEVARATA-DE-VALOARE-Aveti-exemple/Stie-cineva-care-e-MUZICA-ADEVARATA-DE-VALOARE-Aveti-exemple-pagina-50.html">50</a> <a title="Forumul : Stie cineva care e MUZICA ADEVARATA, DE VALOARE? Aveti exemple? - pagina 51 din 59" href="https://www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/19154/Stie-cineva-care-e-MUZICA-ADEVARATA-DE-VALOARE-Aveti-exemple/Stie-cineva-care-e-MUZICA-ADEVARATA-DE-VALOARE-Aveti-exemple-pagina-51.html">51</a> <a title="Forumul : Stie cineva care e MUZICA ADEVARATA, DE VALOARE? Aveti exemple? - pagina 52 din 59" href="https://www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/19154/Stie-cineva-care-e-MUZICA-ADEVARATA-DE-VALOARE-Aveti-exemple/Stie-cineva-care-e-MUZICA-ADEVARATA-DE-VALOARE-Aveti-exemple-pagina-52.html">52</a> <a title="Forumul : Stie cineva care e MUZICA ADEVARATA, DE VALOARE? Aveti exemple? - pagina 53 din 59" href="https://www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/19154/Stie-cineva-care-e-MUZICA-ADEVARATA-DE-VALOARE-Aveti-exemple/Stie-cineva-care-e-MUZICA-ADEVARATA-DE-VALOARE-Aveti-exemple-pagina-53.html">53</a> <a title="Forumul : Stie cineva care e MUZICA ADEVARATA, DE VALOARE? Aveti exemple? - pagina 54 din 59" href="https://www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/19154/Stie-cineva-care-e-MUZICA-ADEVARATA-DE-VALOARE-Aveti-exemple/Stie-cineva-care-e-MUZICA-ADEVARATA-DE-VALOARE-Aveti-exemple-pagina-54.html">54</a> <a title="Forumul : Stie cineva care e MUZICA ADEVARATA, DE VALOARE? Aveti exemple? - pagina 59 din 59" href="https://www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/19154/Stie-cineva-care-e-MUZICA-ADEVARATA-DE-VALOARE-Aveti-exemple/Stie-cineva-care-e-MUZICA-ADEVARATA-DE-VALOARE-Aveti-exemple-pagina-59.html"><strong>&gt;&gt;</strong></a> <span id="jump_to_class" style="display: block; float: right;"> <script language="javascript" type="text/javascript">function forum_page_jump(sel){var val=sel.options[sel.selectedIndex].value;if(val>1)document.location.href='https://www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/19154/Stie-cineva-care-e-MUZICA-ADEVARATA-DE-VALOARE-Aveti-exemple/Stie-cineva-care-e-MUZICA-ADEVARATA-DE-VALOARE-Aveti-exemple-pagina-'+val+'.html';else document.location.href='https://www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/19154/Stie-cineva-care-e-MUZICA-ADEVARATA-DE-VALOARE-Aveti-exemple.html';return false;}</script> <strong>Sari la pagina: </strong> <select onchange="return forum_page_jump(this);"> <option value="1">1</option> <option value="2">2</option> <option value="3">3</option> <option value="4">4</option> <option value="5">5</option> <option value="6">6</option> <option value="7">7</option> <option value="8">8</option> <option value="9">9</option> <option value="10">10</option> <option value="11">11</option> <option value="12">12</option> <option value="13">13</option> <option value="14">14</option> <option value="15">15</option> <option value="16">16</option> <option value="17">17</option> <option value="18">18</option> <option value="19">19</option> <option value="20">20</option> <option value="21">21</option> <option value="22">22</option> <option value="23">23</option> <option value="24">24</option> <option value="25">25</option> <option value="26">26</option> <option value="27">27</option> <option value="28">28</option> <option value="29">29</option> <option value="30">30</option> <option value="31">31</option> <option value="32">32</option> <option value="33">33</option> <option value="34">34</option> <option value="35">35</option> <option value="36">36</option> <option value="37">37</option> <option value="38">38</option> <option value="39">39</option> <option value="40">40</option> <option value="41">41</option> <option value="42">42</option> <option value="43">43</option> <option value="44">44</option> <option value="45">45</option> <option value="46">46</option> <option value="47">47</option> <option value="48">48</option> <option value="49" selected="selected">49</option> <option value="50">50</option> <option value="51">51</option> <option value="52">52</option> <option value="53">53</option> <option value="54">54</option> <option value="55">55</option> <option value="56">56</option> <option value="57">57</option> <option value="58">58</option> <option value="59">59</option> </select> </span> <div style="clear:both"></div> </div> <div style="margin: 15px auto; width: 336px;"> </div> | <a rel="nofollow" href="https://www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/19154/print.html" target="_blank" title="Stie cineva care e MUZICA ADEVARATA, DE VALOARE? Aveti exemple? - varianta pentru tiparire">Varianta pentru tiparire a topicului Stie cineva care e MUZICA ADEVARATA, DE VALOARE? Aveti exemple?</a> </div> <div style="float:left;"><div style="width:300px; float:right; text-align:right;"> <form method="post" name="ForumJumper"> Mergi la: <select name="jump_to_forum" id="jump_to_forum"> <option value="1">General</option> <option value="2100">Business</option> <option value="2101">Social</option> <option value="2103">Politica</option> <option value="2104">Sport</option> <option value="2105">LifeStar</option> <option value="2106">International</option> <option value="2107">Incredibil</option> <option value="2112">Auto</option> <option value="2111">Imobiliare</option> <option value="2137">yuppy.ro</option> </select> </form> </div></div> </div> </div> <br class="clearfloat"/> </div> </div> <div class="clearfloat">&nbsp;</div> <div id="footer"> <table cellspacing="0" cellpadding="0" align="center"> <tr> <td style="padding-left:5px;" align="left"> <div class="new_footer"> <div id="ic-footer"> <a href="http://www.internetcorp.ro/" id="ic-logo" title="internetcorp BrandNewMedia" target="_blank"></a> <span class="copyright"><a href="http://www.internetcorp.ro" rel="nofollow" target="_blank">&copy; 2005-2026 Internet Corp SRL</a> Toate drepturile rezervate </span> </div> <div class="footer-links"> <a href="https://www.9am.ro/redactie.html" rel="nofollow">Redactie</a> | <a href="https://www.9am.ro/contact.html" rel="nofollow" id="user_ident_contact">Contact</a> | <a href="https://www.9am.ro/terms.html" rel="nofollow">Termeni si conditii</a> | <a href="https://www.9am.ro/acord.html" rel="nofollow">Acord de Confidentialitate</a> </div> <hr class="thin-separator"/> </div> </td> </tr> </table> </div> </div> </div> <script src="http://9am.count.brat-online.ro/2004/01/survey.js" type="text/javascript"></script> <script type="text/javascript">var _gaq=_gaq||[];_gaq.push(['_setAccount','UA-152994-20']);_gaq.push(['_setDomainName','9am.ro']);_gaq.push(['_trackPageview']);(function(){var ga=document.createElement('script');ga.type='text/javascript';ga.async=true;ga.src=('https:'==document.location.protocol?'https://':'http://')+'stats.g.doubleclick.net/dc.js';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(ga,s);})();</script> <script language="javascript" type="text/javascript">document.bgColor='#f4f4f4';</script> <script>(function(){var scr=document.createElement('script');scr.type='text/javascript';scr.async=true;scr.src='http://img.9am.ro/js/brat_spring_js_1.6/spring.js';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(scr,s);})();</script> <script type="text/javascript">(new Image()).src='//eu-gmtdmp.gd1.mookie1.com/tagr/v1/learn?acid=52&inst=EU&tagid=3703702860&src.rand='+Math.random()+'&src.id=9am';</script> <script src="//tags.crwdcntrl.net/c/5584/cc_af.js"></script></body> </html>