back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Stie cineva care e muzica adevarata, de valoare? aveti exemple?

Pagini: << 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 03:25

... pai asta spuneam si eu Ioana... crezi ca in carti scrie ca profetul mahomed era pedofil??!! Nu am gasit nicaieri!!
Pentru mine e un detaliu suficient!!

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 03:27

De la: Sunny, la data 2009-05-01 03:23:20Ioana.. intra si vezi!! da search islam si pedofilie si te vei convinge!!

irina...pe mine ma intereseaza cine a facut clipurile alea si ce surse a folosit...nu pot sa iau de-a gata orice informatie de pe net...mai ales cand am studiat religia asta...si mai stiu si eu cate ceva despre ea.....
insa...o sa ma uit.....

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 03:33

De la: Sunny, la data 2009-05-01 03:25:25... pai asta spuneam si eu Ioana... crezi ca in carti scrie ca profetul mahomed era pedofil??!! Nu am gasit nicaieri!!

irina...conteaza sursele folosite de aia mai mult decat iti imaginezi....
eu stiu despre mahomed k s-a casatorit cu o vaduva....femeie kr va deveni si primul adept al lui....prima convertita la islam....
mai stiu despre el k si-a casatorit fiik cu un unchi de-al sau...
asta judekta din punctul nostru de vedere este inadmisibil...insa...dak discutam in contextul epocii....lucurile se schimba....
in istorie interpretarile nu sunt asa de usor de facut...trebuie mai intai sa cunosti toata epok,tot contextul pentru a-ti putea forma o parere despre acea lume....si abia apoi poti trece la interpretarea faptelor....

pe mine ma deranjeaza toata ura asta fata de musulmani kr se manifesta acum cu tarie printre oameni....initial s-a spus k sunt teroristi...acum si pedofili...
oricum..verific maine clipurile pe kr le-ai postat.....

numai bine!!!

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 03:33

Pai am pe masa o carte de istoria religiilor pot sa-ti citesc si ce scrie aici.. e totul de bine
Dar ca profetul era pedofil este atestat in cartile lor sfinte!!! El era exemplul!!! Si eu nu am gasit in nici o istorie "detaliul" acesta!!
Si ar mai fi si alte detalii.. in fine.

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 03:35

Da... de vaduva scrie in carti de istoria religiilor!
Dar s-a casatorit apoi cu o fetita de 7 ani!!!! Aisha!
Nu este o minciuna... Informeaza-te!

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 03:37

Profetul,o fi fost,n-o fi fost pedofil dar komeini spune ca pedofilia poate fi iertata sau acceptata,

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 03:38

De la: dora_visinescu, la data 2009-05-01 02:51:15
De la: dark1secret, la data 2009-05-01 02:28:35
De la: dora_visinescu, la data 2009-05-01 02:21:50
De la: mytcor, la data 2009-05-01 02:09:50...S.P. Huntington....CC

No comment!

Ba comment ! Comment !! ca noi nu stim despre ce e vorba..

Ce s� mai comment?! Vreau pace!!!! Nu mai vreau r�zboaie, crime, atrocit��i, boli incurabile...etc!

N-oi vrea tu, da' vor ei..
Sa le spui si musulmanilor ca nu vrei sa mai vb despre asta, peste 20-30 de ani,cand copii tai vor trai in lumea mostenita de la noi, in conditiile in care se apreciaza ca prin 2050, islamul sa fie 50% din populatia Europei si,deci, vor avea drept de decizie egal cu noi..Egal doar in teorie,ptr ca noi ''vrem liniste si sa nu auzim de asa ceva'', in timp ce fundamentalismul salbatic se intrece pe sine in a ne pune capastru.Daca asteptam de la altii sa faca ceva,o sa ramanem cu asteptarea.
Cine nu lupta constant pentru propria libertate, o va pierde.

Mai rau e ca o pierdem si pe a celor care vin dupa noi.

Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 03:40

Dark1,n-ai somn?

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 03:44

Zicea Mytcor sa ne aducem aminte de Zbigniew Brzezinski!

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 03:47

De la: Sunny, la data 2009-05-01 03:13:31
De la: dark1secret, la data 2009-05-01 01:38:37Putina propaganda anti-emigrare si anti-islamica.Business is business

Shlomo, ai voie sa ii fugaresti cu TIR-ul, numai sa nu pui frana pe cap,sa poata fi identificati

Filmuletzul e facut de mine cu Windows Media, so ,imi cer scuze ptr calitate

Sursa mea de informare despre islam:
www.youtube.com/user/lslamslcrestinism

Filmele postate aici mi-au dat cosmaruri si mi-au schimbat radical ideea despre islam.. (ce citeam in carti de istoria religiilor e bullshit!!!)

Il recomand!!!

IslamsiCrestinism e colaboratoarea mea pe YT.Vezi ca are cont si pe Trilulilu,la fel si CatalinZ.Scrie ''Islam' in Trilulilu si ii gasesti imediat. Poti gasi,de asemeni,o multime de materiale la prima mana despre islam pe truthtv si pe MEMRI tv, daca te tine stomacul sa vezi decapitari,fete de 12 ani omorate prin decapitare de propriul tata, baietel de 12 ani incurajat sa decapiteze un om cu un cutit,intr-un cadru festiv, in palestina (saracii palestinieni, decapitau si ei cate ceva..), fete si barbati omorati cu pietre, grupuri de oameni spanzurati in public de macarale,etc,etc etc..Femei batute cu acceptul legii( e legal sa iti bati sotia,ba chiar indicat,spune Sharia ), pedofilie legala,etc etc etc

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 03:55

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-05-01 03:33:22
De la: Sunny, la data 2009-05-01 03:25:25... pai asta spuneam si eu Ioana... crezi ca in carti scrie ca profetul mahomed era pedofil??!! Nu am gasit nicaieri!!

eu stiu despre mahomed k s-a casatorit cu o vaduva....femeie kr va deveni si primul adept al lui....prima convertita la islam....
asta judekta din punctul nostru de vedere este inadmisibil...insa...dak discutam in contextul epocii....lucurile se schimba....
in istorie interpretarile nu sunt asa de usor de facut...trebuie mai intai sa cunosti toata epok,tot contextul pentru a-ti putea forma o parere despre acea lume....si abia apoi poti trece la interpretarea faptelor....

pe mine ma deranjeaza toata ura asta fata de musulmani kr se manifesta acum cu tarie printre oameni....initial s-a spus k sunt teroristi...acum si pedofili...

numai bine!!!

Ti-ai pus vre-un moment problema ca nu ai studiat suficient?
In caz ca ai uitat, la musulmani se poarta haremul,adica mai multe neveste..Mohammed a fost intr-adevar casatorit cu o vaduva f. bogata, de la care a mostenit averea si pozitia sociala.De asemenea,a fost casatorit cu o fetita de 6 (!!!) ani, pe nume Aisha, iar in hadith-urile Aishei de mai tarziu,aceasta spune ca ''profetul'' a ''consumat'' mariajul cand ea a implinit 9 !!!) ani..
Nu din ura vorbim despre asta,ci pentru ca astia vin peste noi,in caz ca n-ai aflat inca,si in urmatorii 30 de ani s-ar putea sa te trezesti mergand la 5 pasi in urma barbatului,batuta mar si acoperita din cap pana in picioare cu o prelata neagra,uitandu-te printr-o gaura la lume,ca un ninja.Sunt convins ca la vremea aia ai sa dai vina pe ''oamenii care n-au facut nimic ca sa opreasca invazia'', doar ca 90% dintre oameni sunt ca tine.Ignora faptele si-i trag inainte cu ''iubiti-va ca fratii'', chiar daca treaba e serioasa si groasa rau,iar ''iubirea de frate'' e numai unilaterala,ca ceilalti au spus clar ce vor.Stai ca revin imediat cu un citat din Khomeini,marele ''om sfant'' al islamului,trebuie sa il traduc intai.

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 03:56

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-05-01 03:44:52Zicea Mytcor sa ne aducem aminte de Zbigniew Brzezinski!

Nici pe asta nu-l stiu.. ..Mi-ati dat material de studiu acum

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 04:06

...www.youtube-nocookie.com/v/Jj5BL-tVIpM&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3...">www.youtube-nocookie.com/v/Jj5BL-tVIpM&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3..." type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="525">

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 04:11

....www.youtube-nocookie.com/v/6YXdoWVbB2w&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3...">www.youtube-nocookie.com/v/6YXdoWVbB2w&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3..." type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="525">

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 04:15

....www.youtube-nocookie.com/v/xqnSsKh19jE&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3...">www.youtube-nocookie.com/v/xqnSsKh19jE&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3..." type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="525">

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 04:17

......www.youtube-nocookie.com/v/BOETaQZSIUI&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3...">www.youtube-nocookie.com/v/BOETaQZSIUI&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3..." type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="525">

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 04:19

....www.youtube-nocookie.com/v/z14btKZQ4V4&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3...">www.youtube-nocookie.com/v/z14btKZQ4V4&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3..." type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="525">

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 04:20

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-05-01 03:33:22

numai bine!!!

Fatwa by Ayatollah Khomeini of Iran.

"A man can marry a girl younger than nine years of age, even if the girl is still a baby being breastfed. A man, however is prohibited from having intercourse with a girl younger than nine, other sexual acts such as foreplay, rubbing, kissing and sodomy is allowed. A man having intercourse with a girl younger than nine years of age has not committed a crime, but only an infraction, if the girl is not permanently damaged. If the girl, however, is permanently damaged, the man must provide for her all her life. But this girl will not count as one of the man's four permanent wives. He also is not permitted to marry the girl's sister."

Fatwa e un fel de ''bula papala'' ,ordin catre toti credinciosii de la seful lor spiritual.

Traducerea e aproximativa,ptr ca nu m-am nascut pe Birmingham Road,coltz cu Parlamentul si e doar ptr eventualitatea ca e cineva care are nevoie de ea.

''Un barbat se poate casatori cu o fata mai tanara de 9 ani , chiar daca fata este inca un prunc fiind inca alaptat. Barbatului, oricum,ii este interzis sa copuleze cu o fetita mai tanara de 9 ani; alte acte sexuale,cum ar fi cele de excitare ( foreplay is a set of intimate psychological and physical acts between two or more people meant to increase sexual arousal - mangaieri,atingeri,saruturi,etc), frecarea, sarutul si sodomia( cu un copil??? ) sunt permise ( !!!!!!!!...).Un barbat care copuleaza cu o fata mai tanara de varsta de 9 ani ( !!! ) nu comite o crima,ci doar o infractiune, daca fata nu sufera vatamari permanente. Daca ,insa,fata sufera vatamari permanente ( !!! mai tanara de 9 ani.. ), barbatul va trebui sa se ocupe de ingrijirea ei toata viata. Dar aceasta fata nu va conta la fel de mult ca una din cele patru sotii permanente. De asemenea, nu i se permite sa se casatoreasca cu sora fetei''

a fost Ayatolahul Khomeini al Iranului, unul dintre cei mai mari scolari ai islamului,ale carui lucrari si carti sunt predate in scolile islamice si care nu numai ca reprezinta o autoritate directa in materie de islam ca sistem social, ci este si un exemplu personal.

Bine ai venit in Islam, Ioana.

Nu ti-ar strica sa citesti cateva pagini din Coran,amintindu-ti permanent ca ei,musulmanii, RESPECTA cu punct si virgula ce scrie acolo, precum si in comentariile adiacente,numite hadith-uri.

Mai studiaza,daca vrei sa stii, sau,cum ar zice un crestin, adevarul te va face liber .. si discutam dupa, altfel e doar o sedinta de bla-bla superficiala

''

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 04:23

Shlomo,vezi ca iti trimit ceva.Uita-te in Mesaje.

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 04:24

...www.youtube-nocookie.com/v/OFA_yAc_870&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3...">www.youtube-nocookie.com/v/OFA_yAc_870&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3..." type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="525">

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 04:30

De la: dark1secret, la data 2009-05-01 03:56:42
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-05-01 03:44:52Zicea Mytcor sa ne aducem aminte de Zbigniew Brzezinski!

Nici pe asta nu-l stiu.. ..Mi-ati dat material de studiu acum
Asta stie multe despre caderea Sahului in Iran,mujahedinii afgani,invazia sovietica in afganistan,probabil si despre cum sa pui un papa polonez...

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 04:33

De la: dark1secret, la data 2009-05-01 04:23:36Shlomo,vezi ca iti trimit ceva.Uita-te in Mesaje.
Da,stiam de practicile astea...imi sunt confirmate chiar de un persan get beget!khomeini reprezinta tot ceea ce poate fi mai rau

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 04:36

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-05-01 04:33:54
De la: dark1secret, la data 2009-05-01 04:23:36Shlomo,vezi ca iti trimit ceva.Uita-te in Mesaje.
Da,stiam de practicile astea...imi sunt confirmate chiar de un persan get beget!komeini reprezinta tot ceea ce poate fi mai rau

Ma apuc de studiu

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 04:39

De la: dark1secret, la data 2009-05-01 04:36:49
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-05-01 04:33:54
Da,stiam de practicile astea...imi sunt confirmate chiar de un persan get beget!komeini reprezinta tot ceea ce poate fi mai rau

Ma apuc de studiu
Ai ce,te asigur!

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 04:39

Eu nu cred ca mai stau,la 8.00 plec la munci!

Septembrie

147 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 09:41

Septembrie

147 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 09:42

De la: SEPTEMBRIE, la data 2009-05-01 09:41:47

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 10:37

SUNNY, DE CE IRINA?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
bella_ghe

2 mesaje
Oras: Calarasi

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 11:27

De la: dagaio, la data 2008-10-31 01:58:54Lumea spune ca "gusturile nu se discuta" . Totusi cand vine vorba de muzica de calitate, cea care a devenit slagar sau hit si oricand o poti reasculta cu placere chiar si dupa multi ani, atunci se creeaza un club destul de numeros in care toti gusta aceeasi valoare si se simt toti extraordinar la ascultarea aceleasi melodii.

Exista insa alte calitati importante care face ca acea muzica sa fie "adevarata".
1. Trebuie sa exprime sentimente, trairi, emotii, sa creeze o anumita atmosfera.
2. Trebuie sa contina un mesaj ce merita exprimat. Acesta poate fi exprimat doar instrumental sau si in cuvinte.
3. Daca are text, cuvintele trebuie folosite in mod poetic, metaforic.
4. Trebuie interpretata de artisti foarte talentati si cu carisma.
5. Trebuie sa apartina unui stil si a unui gen muzical bine determinate.

Exemplele mele sunt in prima faza din muzica usoara romaneasca veche si mai noua:
a) www.trilulilu.ro/voievodul/b726cb656dbbbc
b) www.youtube.com/watch?v=goRhHoB_mvk&feature=related
c) www.youtube.com/watch?v=GxyL5I5AaxI&feature=related
d) www.youtube.com/watch?v=GXgGf-1eIFw&feature=related
e) www.youtube.com/watch?v=eIAvdLfRKtU
f) www.youtube.com/watch?v=Dwqv5n1hug4&feature=related
g) www.youtube.com/watch?v=SMMm4E6C6KA&feature=related
h) www.youtube.com/watch?v=dLbTvglWoZc&feature=related
i) www.youtube.com/watch?v=yduHDLS-b68&feature=related
j) www.youtube.com/watch?v=xmXSWxmaY4E
k) www.youtube.com/watch?v=mu5OlwH5lqg&feature=related
l) www.trilulilu.ro/elenalalla/0ad3dd06c4a773

sunt foarte ............multe care merita ascultate.

Ce parere aveti? Ce exemple aveti? Care sunt piesele care va mangaie sufletul?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 11:27

Xwww.youtube.com/v/kR6TuItuarY&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/kR6TuItuarY&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Pagini: << 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Stie cineva care e MUZICA ADEVARATA, DE VALOARE? Aveti exemple?
Mergi la: