back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ipocritul de tariceanu

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

alexandragrin

32 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 11:07

Prim ministrul nostru s-a plans ieri, unor muncitori ai unei fabrici, de salariile profesorilor. A spus ca acestia castiga prea mult...si le-a mai bagat in cap acestora ca salariile profesorilor vin din impozitul lor pe salar. Cum se poate asa ceva?...sa instigi muncitorii impotriva cadrelor didactice! Si in plus Tariceanu cred ca traieste pe o alta planeta si cred ca nu a pus niciodata piciorul in vreo scoala sa vada care sunt de fapt salariile profesorilor. Cand un profesor cu 25 de ani vechime are un salar de 11 milioane...din ce naiba sa traiasca si sa isi intretina familia?....Rusine sa ii fie lui Tariceanu...sa il vad pe el ca traieste cu 11 milioane pe luna si ii cumpara nevestesii masni si chestii...

aveti aici articolul: www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/108666/Salariile-profes...

minerul

50 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 13:46

Da profesorii sint bugetari si la buget banii provin din impozitele pe salarii si taxe si problema salariilor profesorilor se va rezolva,actiunea lui Basescu a fost pentru populism si propaganda electorala dar a esuat ,nu a mai avut priza la populatia naiva care a cam inceput sa inteleaga cum sta treaba cu economia cu inflatia cu scaderea retingului de tara,nu toata lumea a inteles ,mai sint multi prosti care pica in plasa lui Basescu ,Stolojan,Boc&company Cel mai bine de inteles este sa vizionati "Anul 2012,un moment de cumpana pentru omenire-stiri" sa cititi Sintem aici de miliarde de ani

maria_liliana1982

11 mesaje
Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 16:47

un profesor cu 25 de ani vechime are mai mult de 11 milioane mai documenteazate

ASR

88 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 16:54

Un profesor cu 25 ani , dedicat meseriei, are ceva ce nu se mai gaseste:
CULTURA!!!! Noi, cultura o gasim in cancan...sau pe forumul asta !!

ASR

88 mesaje

Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 17:00

Minerul,

ai fost la mineriada? De care parte? Ai luat-o sau ai dat-o?

Bugetul vostru si al nostru e la tariceanu in buzunar ,si la nastase si la Patriciu...si voi si noi ciuciu...dar lasa ca vi da inapoi cand or sa iasa la guvernare !!!

ASR

88 mesaje

Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 17:01

Minerul, cel mai bine ar fi sa te intorci in 2008 ca pana la 2012 mai e...nu cred ca il mai apucam...evident Basescu e de vina!!!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 08:17

Adica si pentru ce spune Tariceanu este de vina tot Basescu, nu ?
Minerul asta e deosebit de nemernic si numai miner nu e !
Eu sunt pentru marirea salariilor profesorilor si pentru eliminarea din sistemul de invatamant a impostorilor, a profesoarelor parasute si a profesorilor betivi.
Nu pricep de ce cand e vorba despre orice, apare unul sau mai multi si incepe sa ne explice ca e de vina Basescu. Ce e Basescu? Tatucul ? Ce ar fi zis alde minerul nostru daca Basescu n-ar fi promulgat legea ?
Tariceannu isi inchipuie ca dupa alegeri tot el va fi prim-ministru ! Asta este ! Altminteri nu se explica de ce este atat de insistent in povestea asta a salariilor profesorilor....

Acum nu e momentul !
va_ciuruim

225 mesaje
Oras: Turnu Magurele

Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 10:23

referitor la marirea salariilor cu 50 % eu dau dreptate lui TARICEANU. Nu poti nenoroci o tara ,sa produci inflatie ,caderea retingului de tara,atitarea sindicatelor ,doar pentru hatirul unuia insetat de putere si dornic de populism.Pobabil ca PDL ul ar gindi la fel daca nu ar fi patronat de Stolojan ,Boc,Blaga si Basescu care sint avizi de putere pentru interesele lor,lasind in aer interesele romanilor.

conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
alexandragrin

32 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 14:43

De la: maria_liliana1982, la data 2008-11-13 16:47:25un profesor cu 25 de ani vechime are mai mult de 11 milioane mai documenteazate

Auzi maria, liliana....tu sa te mai documentezi....Tatal meu este un profesor cu 25 de ani vechime, Gradul 1, sef de catedra, inginer, cu facultate si studii post-universitare....si salarul net (adica in mana...daca nu stii asta) este de 11 milioane.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 15:04

De la: bordura, la data 2008-11-16 10:23:20referitor la marirea salariilor cu 50 % eu dau dreptate lui TARICEANU. Nu poti nenoroci o tara ,sa produci inflatie ,caderea retingului de tara,atitarea sindicatelor ,doar pentru hatirul unuia insetat de putere si dornic de populism.Pobabil ca PDL ul ar gindi la fel daca nu ar fi patronat de Stolojan ,Boc,Blaga si Basescu care sint avizi de putere pentru interesele lor,lasind in aer interesele romanilor.

Prietene uiti ca ministrul ala demis a votat chiar el pentru astfel de salarii laolalta cu toti PNL-istii ? Cu tot parlamentul ?
Camd s-au marit salariile altor bugetari s-a basit tara ? A scazut ratingul ?
Nu vezi ca nu s-au marit salariile si ratingul a scazut deja ? Esti chior sau prost ?

Acum nu e momentul !
vasak000

12 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 14:43

si tariceanu nuh are interese ai ceapa ta...mah astia toti is mafioti cares la conducere zimi unu care are modestie sau ceva de genu.tariceanu are la afaceri de astea...legale:> base la fel ...se plimba cu flota:))

POP
Fosta membra 9am.ro

7 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 08:43

cum nu intelegi de ce?Propaganda electorala...nu au subiecte si hai sa ne legam de profesori..."HAI EU DAU ATAT TU CAT DAI ...?eu sunt din partidul cutare tu din partidul cutare nu dai sau daca vrei sa nu fii votat de ei ca sunt o oaresce masa ...nu da..."cam asa sta trebsoara in tara asta ca dupa ce trece campania se linistesc apele si uita toti TOT ce au promis...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 08:56

Doar el este ipocrit ??? Tare bine am mai sta daca doar un politician roman ar suferi de ipocrizie !!!

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 19:22

Salariile profesorilor , provin din impozite . Din aceeasi sursa provin salariile tuturor bugetarilor si functionarilor publici ( medici , militieni , etc . etc . ) . Salariile profesorilor sunt cu adevarat mult prea mari , in raport cu activitatea prestata si cu eficacitatea muncii . Seriile de semianalfabeti produse de scoala romaneasca in ultimii ani dovedesc acest fapt !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 10:41

daca dl.presedinte n-ar fi vazut un bun motiv de'al sabota pe Tariceanu, s-ar fi opus acestei prostii -sau gluma proasta mai curind - cu 50%marire de salariu ! asa cum a stiut anul trecut sa ceara guvernului dovada surselor cu care va mari pensiile si ca nu se va intra in imposibilitate de plata,asa cum a sustinut , tot asa trebuia sa faca si acum daca masura cu aceeasi masura ! deci chestia cu ipocrizia....o au din plin cu toti ! nici-unul nu-i mai breaz !

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 10:52

tariceanu si patriciu au distrus tara sa ne lase noi votam cum ne dicteaza constiinta adica votam pdl si traian basescu mergeti la vot romani votati oamenii care va vor binele

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 10:58

De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-11-19 10:52:48tariceanu si patriciu au distrus tara sa ne lase noi votam cum ne dicteaza constiinta adica votam pdl si traian basescu mergeti la vot romani votati oamenii care va vor binele

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 11:01

asta era un mesaj de manipulare,nu trebuie sa-l luati in seama,mergeti unde vreti voi,faceti ce vreti voi dar nu uitati ca inca patru ani daca nu puneti stampila bine tot voi veti trai prost

sorin_rus50

37 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 18:38

draga alexandragrin si eu lucrez in sistemul de invatamant si faptul ca tatal tau castiga 11 mil sau 1100 ron e pe fata basm asta poate atat vrea el sa stiti ca are si restul este FSN ( fara stirea nevestei) dar crede ma un maistru fara facultate ci doar cui scoala de maistri castiga peste 1500 ron, asta nu inseamna ca nu sunt de acord cu marirea de salariu de 50% cu toate ca aici intra doar cadrele didactice si auxiliari deci cei din tesa nu intra in aceste mariri si sincer nu cred ca ar putea sa si tina vre un prof ora daca femeile de serviciu ( ingrijitoarele) nu si ar face treaba si sincer nu toti profi merita 50 la suta marire , la unii ar trebui sa le mai taie din sal . crede ma ca stiu ce spun

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 20:40

nu stiu dc nu se investeste mai mult in invatamant...oamenii astia de la putere chiar au nevoie de generatii intregi de analfabeti...ma uit in unele licee din tara si ma apuk groaza....doamne ce generatii vin dupa noi!!! si e adevarat k si profesorii sunt din ce in ce mai slab pregatiti...situatia se prezinta asa....salariile profesorilorsunt extraordinar de mici(in orice scoala si femeia de servici castiga mai mult decat un profesor iesit aqm de pe bancile facultatii)...datorita acestor salarii tinerii refuza sa mai lucreze in invatamant..dupa ce termina facultatea aleg orice alta meserie...la catedra ajung doar cei ce au termimat facultati gen Spiru Haret si alea la ID....cei mai slabi studenti(aia care nu isi gasesc nici un loc de munca aleg in final sa predea k sa traiask si ei din ceva)...si cand ajung la catedra ce constata....nu au voie sa adreseze niciun cuvant jignitor unui elev,dar la randul lor sunt obligati sa tolereze toate injuriile pe kr le primesc,nu au voie sa lase corigenti(k vin parintii la scoala si vb q directorul si dupa aia ii zboara de la catedra pe respectivii profesori)...singurul lucru pe care trebuie sa-l fak este sa asculte timp de 6 ore pe zi insulte ...sa predea o lectie pe kr nu o invata nimeni si sa-i trek pe toti imbecilii clasa...

asa se prezinta situatia si sa nu va asteptati k copiii vostrii kr invata in astfel de scoli sa ajunga niste genii...nici gand!!!!

Rezolvare!!!sa se mareask mult salariile profesorilor...foarte mult....rezultatul va fi acela ca meseria de profesor va fi din ce in ce mai cautata....se vor ridik mult standardele de la care un absolvent este primit in invatamant. actualii studenti se vor intrece sa invete mai mutl k sa ocupe un loc acolo...astfel nu vom mai avea la catedra decat cei mai buni absolventi ai celor mai bune facultati de la noi...deci profesori foarte destepti

De unde ar fi bani?...poi bani sunt ...doar k nu sunt investiti in salariile profesorilor.. se investeste foarte putin in invatamant ...si acei putini bani se duc pe lucrari de 2 lei(cik termopan in scoli park zeci de generatii nu au trait fara)...se vorbea de mineri....si de salariile lor....or munci ei din greu acolo in mina....dar credeti-ma nici munk intelectuala nu e mai simpla(eu ajung la 20 de examene pe sesiune)...si profesorii muncesc din greu...nici u va puteti imagina de cate nopti nedormite e vorba...nopti in care invata...

eu sunt studenta la universitatea bucuresti la facultatea de istorie si de litere...nu vreau sa ma mai laud acum cu ce note am ...problema mea e k dupa ce termin facultatea de istorie vreau sa ma inscriu la master la noi la facultate si in paralel sa si predau(imi doresc f mult sa fiu profesoara si stiu exact c as face q elevii)...dorinta mea nu se va indeplini insa datorita faptului k salariul nu imi va permite sa ma intretin(dar sa mai intretin si cativa copii din el)...asfel o sa aleg alta meserie...iar la catedra in locul meu va ajunge......???

artafengshui

183 mesaje

Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 22:45

>>"IPOCRITUL DE TARICEANU "?! >>>NUUUUUUUUUUUUUU...DARNIC !!! FACU EL CADOU TOV.ILIESCU 1000MP PAMANT IN PRIMAVERII???...FACU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MIE CAND IMI FACE CADOU PAMANTUL MEU DIN TURTURELE SI VINTILA,PAMANT INCA EXISTENT??????????

AMI.
CHIOMPALIUL

360 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 09:39

si securitatea lucreaza si prospera
din cind in cind mai schimba partidul sa nu se erodeze

http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 22:10

aoleu!!!!!!!!!!!!!!!! ce am mai aflat astazi...vorbind cu o profesoara mi-a dezvaluit ceva....ia explicat directoarea k NU ARE VOIE!!!sa lese corigenti sau repetenti ..si avertizat-o sa fie atenta ce note da....adik tre sa dea numai note mari k altfel o zboara din scoala!!!!cik motivatia ar fii k afecteaza astfel prestigiul scolii...vezi Doamne toata lumea trebuie sa stie k aia e o scoala buna unde elevii invata atat de bine si unde se ia numai 10....e posibil asa ceva????????????????????????????????????????????????
realizez insa k aceasta este situatia din toata Romania situatie kr nu se va schimba..ba din contra va deveni si mai grava...nu sunt atia de proasta incat sa nu-mi dau seama k defapt acea directoare nu segandea deloc la prestigiul scolii ....ci doar executa un ordin...pe kr il primise si ea la randul ei de la altcineva....si uite asa unde se ajunge?....la guvern...cei kr ne conduc si ne vor conduce AU NEVOIE DE GENERATII DE ANALFABETI nu de oameni foarte destepti kr sa nu poata fi manipulati usor..
dak s-ar fii gandit la prestigiul scolii le-ar fii spus profesorilor sa fie exigenti sa lase multi repetenti si coriigenti,sa dea note mici cand elevii merita si sa scada nota la purtare...dak parintii ar fii aflat ce se petrece in acea scoala i-ar fii inscris repede pe copii acolofiindk ar afi i avut incredere k acolo chiar se invata...si in cazul in care era extrem de greu sa termini la scoala aceea liceul sau gimnaziul ar fii crescut si prestigiul tau ca persoana...tu ai reusit sa faci ceea ce multi altii nu au putut....tu esti mai destept ,mai muncitor ,mai pus pe invatatura....
dupa 1989 s-a incercat o mare detasare de fostul regim(kr trebuie sa recunoastem a avut si muuuuuuuuuulte parti bune)...pe vremea dictaturii ceausiste numarul celor ce terminau un liceu era foarte mic,iar al ceror care terminau o facultate poate de 100 de ori mai redus....pretextandu-se aceasta detasare de vechiul regim s-a impus k numarul celor care termina o facultate sau unliceu sa fie in continua crestere..deci a scazut calitatea..nimeni nu mai da doi lei pe invtamantul din Romania,iar actualii elevi de liceu sunt printre cei mai prosti din europa....si credeti-ma nu e vina profesorilor...ei sunt doar marionete karora nu li se mai respecta nici demnitatea lor de oameni(tipa aia nu avea voie nici sa scada cu un punct macar nota la purtare a elevilor pe motiv de absente sau alte motive)

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 22:23

aceasta este situatia din Romania in ce priveste invatamantul romanesc!!
rezolvare!!!impunerea unei discipline in scoli...impunerea unor reguli ce nu trebuie incalcate...dak elevii incalca acele reguli sa fie mutati la cele mai slabe scoli(kr vor fii cotate ca atare)...sa nu se mai permita tuturor sa fak liceul ci doar celor care sunt preocupati de invatatura....astfel elevii isi vor da seama ca fara invatatura vor ajunge sa lucreze pe santier( nu k avocati,doctiori,profesori,ingineri etc cum au ajuns astazi toti cei care au terminat facultia gen romano-americana sau spiru haret si nu au trecut niciodata pe acolo)
da e vina guvernului....si implicit a lui tariceanu k tara noastra se duce de rapa si k se va alege praful de ea in scurt timp...dar probabil k si lor le-au impus altii cum sa procedeze in privinta invatamantului de aici...altii care vor sa conduca din umbra romania,sa ne transforme pe toti in sclavi si pentru asta e neaparat nevoie k noi sa fim prosti...aici nu mai gasesc nici o rezolvare...doar ca fieacare parinte sa-i impuna el acasa copilui sau sa invete(sa invete la ce materie vrea el,dar sa invete foarte mult)..astfel planurile distrugere a Rominie vor esua...nu vor mai putea fi realizate fiind k vor intampina o reactie puternik din partea populatiei

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 22:25

si referitor la salariile profesorilor...MURIM CU TOTII DE FOAME pentru ca nu ne putem intretine din ele sau alegem alta meserie

popescuernest

12 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 23:03

Ai perfecta dreptate

Edi
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 18:28

De la: alexandragrin, la data 2008-10-30 11:07:33Prim ministrul nostru s-a plans ieri, unor muncitori ai unei fabrici, de salariile profesorilor. A spus ca acestia castiga prea mult...si le-a mai bagat in cap acestora ca salariile profesorilor vin din impozitul lor pe salar. Cum se poate asa ceva?...sa instigi muncitorii impotriva cadrelor didactice! Si in plus Tariceanu cred ca traieste pe o alta planeta si cred ca nu a pus niciodata piciorul in vreo scoala sa vada care sunt de fapt salariile profesorilor. Cand un profesor cu 25 de ani vechime are un salar de 11 milioane...din ce naiba sa traiasca si sa isi intretina familia?....Rusine sa ii fie lui Tariceanu...sa il vad pe el ca traieste cu 11 milioane pe luna si ii cumpara nevestesii masni si chestii...

aveti aici articolul: www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/108666/Salariile-profes...

Mamaita, lasa tigara aia din plisc daca zici ca ai salariul mic ....
Ca sa te cred.
Si ciocul mai mic.
Si predati-le elevilor ceva, ca sunt mai prosti decat intra in scoala ca ma intreb de ce va platesc atat de bine pentru ce faceti prin scolile alea ...

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 18:48

atotputernicule...vrei sa spui ca elevii sunt prosti din cauza profesorilor?
poi ce sa faca profesorii?
sa le dea ei minte?
e problema elevilor dak vor sa invete sau nu....cum isi astern asa dorm....
insa sunt de acord cu faptul k profesorii ar trebui sa fie mai exigenti la note...am explicat mai sus de ce nu este posibil acest lucru...datorita sistemului.....
atotputernice...ia lamureste-ma si pe mine cu un lucru...anul trecut pdl-ul ,psd-ul si basescu au fost de acord cu marirea salariilor profesorilor cu 50 %....atunci insa se aflau la guvernare liberalii...acum de ce nu s-au marit salariile?...de ce au ramas la fel?...tot din cauza liberalilor?

doruplesea

6 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 12:20

Observ ca , asa cum era prin anii 90, cand vinovati pentru tot ce se-ntampla prost in Romania era Coposu si Ratiu, apetitul romanilor pentru un tap ispasitor nu a scazut.... suntem toti vinovati intr-un fel sau altul pentru starea de fapt existenta: simplul fapt ca nu am reactionat fiecare la locul lui de munca pentru a curma situatiile care nu sunt corecte, ne aduce in postura de vinovati. La revolutia din 89, poporul a fost culpabilizat pentru lipsa de reactie...
Revenind la tema discutiei, Tariceanu are o impresie foarte buna despre el... nu si altii! El a reusit intr-adevar sa faca slalom 4ani printre politicieni si situatii dar asta nu inseamna ca noi l-am apreciat (eu sigur NU), iar acum vrea sa pozeze intr-un om responsabil si ingrijorat de soarta natiei... poate v-a reusii sa-i convinga pe unii dar sper ca oamenii sa-si dea seama ca e un fals... si cei din partidul propriu si-au dat seama ca doar ambitiile lui iau adus in situatia in care se afla...
Salariile profesorilor ... nu sunt mari dar sunt sigure iar unii nu merita nici salariul minim pe economie!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 12:23

De la: doruplesea, la data 2009-03-10 12:20:28 Observ ca , asa cum era prin anii 90, cand vinovati pentru tot ce se-ntampla prost in Romania era Coposu si Ratiu, apetitul romanilor pentru un tap ispasitor nu a scazut.... suntem toti vinovati intr-un fel sau altul pentru starea de fapt existenta: simplul fapt ca nu am reactionat fiecare la locul lui de munca pentru a curma situatiile care nu sunt corecte, ne aduce in postura de vinovati. La revolutia din 89, poporul a fost culpabilizat pentru lipsa de reactie...
Revenind la tema discutiei, Tariceanu are o impresie foarte buna despre el... nu si altii! El a reusit intr-adevar sa faca slalom 4ani printre politicieni si situatii dar asta nu inseamna ca noi l-am apreciat (eu sigur NU), iar acum vrea sa pozeze intr-un om responsabil si ingrijorat de soarta natiei... poate v-a reusii sa-i convinga pe unii dar sper ca oamenii sa-si dea seama ca e un fals... si cei din partidul propriu si-au dat seama ca doar ambitiile lui iau adus in situatia in care se afla...
Salariile profesorilor ... nu sunt mari dar sunt sigure iar unii nu merita nici salariul minim pe economie!
te rog sa vorbesti in numele tau si sa nu mai acuzi in bloc,capisci,mon ami?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ipocritul de Tariceanu
Mergi la: