Info
x
Cei de la psd sunt "hungry"
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 22:47
De la: alexandru_revnic, la data 2009-10-09 19:51:44 S� �n�eleg c� alesul este Crin Antonescu?
Nici cl�tita cu br�nz� nu se diferen�iaz� de celelalte cl�tite politice.
G�oaza este un desert preziden�ial.
"Daltonistul de urechi" aude �n "blond�" �i negru. Cine se scoal� "prea" de diminea��, r�m�ne cu "noaptea �n cap".
|
|
alexandru_revnic 115 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 20:32
Cu cateva zile inainte de plecarea PDSR de la putere, am raspuns la INTREBAREA :daca cei de la PDSR sunt HUNGRY. HUNDRY = HUNGURY = FOAMEA tatarilor asezati in campia Panoniei, dupa ce au obosit parjolind totul un calea lor. Iata de ce PDSR, interlopii lui ILIESCU, poti sa le spui HUNGRY adica FOAME DUPA CIOLAN, IMPREUNA CU HUN - GUR - II Cand MAFIA pedeserista a intrat la OS cu Boc ,care este un BOS pe langa marionetele geoana si crin condusi din culise de PAPUSARII: iliescu si tariceanu, persone non grata pentreu oamenii inteligenti, si aplaudati de PROSTME. Culmea este ca acestia sunt cei mai multi pe care se bazeaza demagogia pedeserista. Imi amintesc ca pedeseristii ,ajunsi la ciolan, pe UDMR, la lasat sa moara de HUNGRY, refuzand sa-i ia in arca NEOCOMUNISTA. HUNGURY AU UITAT GESTUL ACESTORA SI AU SARIT ACUM IN BARCA HUNGRY-2, ca re sau intors sa-i salveze, chipurile, dar scopul este ca acum HUNGRY-2 are nevoie de HUNGRY-1, dupa care iar vor fi aruncati din barca hungry-2 EU PERSONAL. LE-AS FACE O FIGURA LA pdsr, DE NU O VOR UITA TOATA VIATA.,DACA AS FII IN LOCUL UDEMERISTILOR. |
|
g2672003 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 20:52
Multi nebuni mai sunt in tara asta... si in special pe net!
|
|
alexandru_revnic 115 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 21:11
HUNGRY = HUN-GAY - R Adevarul este la MI-JL-OC = GAY = JL GAY = MAMA GAYA (LESBIANA = =HOMOSEXUAL HOMO SEXULAL = H -OM -SEX - UAL OM- SEX = OM - 6 (a sta de 6 la furat) = fii soarelui pt. ca sunt rai la frig . 666 = www Eu sunt inceputul si sfarsitul = H (HUNGRY=FOAMEA) si ULA = BISERICA(latina) HUNGRY = YEHUN = IUDEU (ebraica) - GR (GRECCE) Romania este condusa de tigani, greci si evrei(iudei si sioni) = masonerie = zidar = sitar (cine faceau si fac site de cernut faina pt.vanzare?) 666 = greutatea de aur in talati primita anulal de SOLOMON din partea celor ocupati de acesta. SOLOMON = SOLO -MON = SINGUR = MAN = O = SOARE = OM = O OMUL ESTE = O = FIUL SOARELUI O (SOARELE) = OMUL SINGUR = HOMOSEX =OMUL -6 |
|
gcristea 70 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 14:34
De la: winry, la data 2008-10-29 14:18:26am aflat de la surse sigure ca PSD-ul nuu s-a saturat de la celelate madate si vrea sa aiba unul nou in care sa mai vanda restul de 5%din propietatile pe care le mai detine statul (prin intermediul privatizariol frauduloase desigur ,marca iliescu Nu uitati sloganul: "Dormi linistit, FNI te lucreaza" in care mandat i s-a permis lu' "Vantu' " sa faca fondul? aaa, nu va mai amintiti nu, cine era presedinte??? ... Cu surprindere am constatat ca, Johannis Klaus este de fapt Iohanis si a fost implicat in "intermediere de adoptii" prin anii '90. Il vedeam ca pe un "neamt" onest, cinstit dar, dupa dezvaluirile de aseara de la Nasul facute de un jurnalist de investigatie, daca am retinut bine redactor la Justitiarul sau fost??? Declaratiile sunt sustinute de probe audio, video si raspunsuri de la tribunal, politie, parchet ce privesc activitatea lui Iohanis ca primar si, nu doar ca primar. Din doua salarii de profesori ( el si sotia), bugetari si nu la invatamant particular, au reusit sa detina 6 (sase) case? DECI, pnl NE PREGATESTE CEVA IMPREUNA CU PSD, PC SI CELELALTE NATIONALITATI CONLOCUITOARE. CU bOGDAN oLTEANU IN CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL BNR PENTRU A AFLA "REPEDE" CE SUME SE VEHICULEAZA, SI IOHANIS PRIM MINISTRU SI-A ARANJAT "STRUCTURA DE INTERES" POLITIC IN ZONE DE INFLUENTA SI INFORMARE RAPIDA!!! DOAR ASA SE MAI POATE FURA CEI 5% RAMASI NEATINSI DIN PROPRIETATILE STATULUI. PSD=PSDR=PDSR=FSN=COMUNISM CU FATA UMANA....nu ne trebuie, noi vrem RESPECT!!!! DEMOCRATIE este atunci cand poti face orice cu O SINGURA EXCEPTIE, SA NU FACI NIMIC RAU IMPOTRIVA APROAPELUI TAU!!! De prost gust dar, e dreptul lui Geoana, sa-i multumeasca in fata intregii natiuni romane TOVARASULUI ILIESCU pentru sprijinul acordat!!!!! A fost de-a dreptul BATJOCORITOR sa-i multumeaca!!!! Si ILIESCU le-a mutumit la ROMEXPO MINERILOR DUPA CE "AU PLANTAT FLORI" IN BUCURESTI!!!!! SI-N JUMATATE DE ROMANIE!!!!!!!! SUNTETI INCALIFICABILI TOVARASI, DE-O JOSNICIE DE NEANCHIPUIT, PURA NESIMTIRE!!!! S-au adunat 5 sa faca 65% iar unu' are, singur 35%, cu alte cuvinte imagineaza-te TU ca te bati cu 5 dintre care unul e cat tine iar ceilalti ceva mai mititei, precum Boc in viziunea lor de KK. |
|
Fosta membra 9am.ro 17 mesaje Membru din: 12/05/2009 Oras: Campia Turzii |
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 21:11
Cu cretinismul care te caracterizeaza lagica ta corespunde nivelului tau de gandire,Dai inainte esti de rasul speciei din care faci parte.Sunt curios ce o sa mai debitezi in continuare.Merita sa te analizam,esti un caz RAR.
|
|
gcristea 70 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 14:56
De la: alincaba, la data 2008-12-04 19:05:45deci.... "Haaaloooooooo breeee ca thichetili da mancare daca are firma bani cumpara de nu fac fhoamea anjagatii" Maaaahhhh, da tu nu te uiti pi la tivi mah, sa vezi cum stau mamili cu cu puradeii.... de cu noapte sa depuna actele pentru concediul maternal? Si ca de fiecare data se gaseste un FUNCTIOANR PUBLIC, stiti voi din aia careeee.........si gaseste cate ceva minor lipsa? Si iarasi te pune pe drumuri? Nu vedeti ca din ce in ce mai multi copii se imbolnavesc de la "cornul si laptele" vostru, ca ati dat contractele de furnizare unora care "v-au ajuatat" putin? �Don�le almanahe, goagle si alte asemenea exprimari �academice� �fr�o� 50 de ani a fost tatuca ceausica ce avea cam tot atata scoala cat ai si m�neatale, parca spuneai candva, in urma cu �fr�o� 7-8 ani ca o sa ne arati m�neatale ca o sa faci �fr�o� 5 facultati, ai reusit? Poate sa ajuti la constructia lor ca muncitor necalificat ca altfel slabe sperante. Pe vremea aceea activam in UFD, iar acum de voie de nevoie, pentru a �implini vointa natiunii romane� v-ati unit 5 sa faceti 65% ?! halal unire, daca ar fi facut si Cuza sau Mihai Viteazul precum voi sigur nu aveau sanse! Looolll frate, sa vorbesc pe intelesul tau, ati coalizat cu fostii UFD-isti pe care nu-i inghiteati nici cu o tona de lamaie, hi,hi,hi. Trecand in revista posturile de televiziune am vazut si jalnica m�neatale prestatie, cum care? De la conferinta de presa, nu-ti amintesti? Tara este in cadere libera din punct de vedere economic, iar voua va arde sa incingeti hore. Mi-a trezit o stare de lehamite cand am vazut pnl+psd prin reprezentantii lor �geoana si antonescu�, poate mai erau prinsi in hora si alte �nationalitati conlocuitoare� am schimbat programul, veseli nevoie mare ca TARA ESTE-N DERIVA! Asta am inteles la prima �citire� sa nu credeti ca in paralel cu prima vizionare nu am mers cu interpretarea faptelor reale, inca mai jucati pe �moartea clinica� a celor MAJORITARI!! Intelegeti o data, ei au 35% SINGURI iar voi 65% toti 5 (cinci). Almanahe, daca vrei sa ai soarta predecesorului tau ca pregatire, aaaa si el tot cizmar a fost!!! Iti amintesti? Diferenta intre m�neatale si el este ca el incepuse o pregatire de cizmar si pare ca nu a terminat-o, iar m�neatale.... apropo chiar, ai terminat scoala de cizmarie? Ahaaaaa frateeeeeeeee, daca impartim 65 la 5 (sic) ha,ha,ha..... ia-mparte tu, vezi cat �iti da rezulta� BRAVOOO exact 13% pai vezi de ce sunteti NEREPREZENTATIVI!!! � |
|
9am131544 5 mesaje Membru din: 8/09/2009 |
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 17:12
Nu vezi padurea din cauza copacilor ! Ai idei putine dar fixe ! De ce ar fi furat asa de disperati PD-L-istii voturi ca sa stea la putere ? Ca sa scape bossul lor de dosarele pe care le are si pt a schimba in continuare borduri , sa toarne asfalt prost , sa delapideze bani de la ministere ! Care a furat mai mult a primit cite doua ministere !Mai are bossul un sertar plin cu stele ca sa faca pe toti ciumetii generali , daca trec de partea lui evident .HUOOOOOOOOOO !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
9am056499 2 mesaje Membru din: 20/05/2009 |
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 21:30
esti fraier daca votezi cu PSD
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:20
De la: winry, la data 2008-10-29 14:18:26am aflat de la surse sigure ca PSD-ul nuu s-a saturat de la celelate madate si vrea sa aiba unul nou in care sa mai vanda restul de 5%din propietatile pe care le mai detine statul (prin intermediul privatizariol frauduloase desigur ,marca iliescu |
|
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:21
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
|
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:21
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
|
alex_san 3 mesaje Membru din: 19/12/2009 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 15:51
eu nu sunt PSD-ist dar imi place politica , si chiar sunt foarte atent cui ai voi da votul , eu nu mai cred in povesti de genul nu votati psd ul ca sunt comunisti votati pdl ca ei sunt cei mai sinceri etc , fratilor trezitiva la realitate cel mai mare dusman al poporului nu e psd sau pdl sau pnl ci traian basescu acest manelist care a adunat in jurul lui toate rezidurile din toate partidele voi nu vedeti ca el vrea putere totalitara el vrea sa ne duca spre comunism in campania lui mi-am amintit de ceausescu cum cara oameni ptr congrese cu autobuzele acum dintre toti liderii care sunt eu vad un lider adevarat pe VICTOR PONTA cred ca si pa el o sal faca comunist , mi-e scarba de pdl-isti toti infractorii sau adunat in acest partid care de fapt prin politica lor nu sunt decat niste conunisti ne intostica pa noi cu doctrina lor de dreapta care eu unul nu o vad in nici unul dintre ei .
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 08:11
Pate vrei sa zici ca talharii si mafiotii PD-L sunt mai satui.
Fii serios, astia sunt hiene adevarate, sunt capabili sa fure si oul de sub gaina, pupincuristi basescieni nenorociti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am131544 5 mesaje Membru din: 8/09/2009 |
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 14:54
Doamna , regret ca ai ramas cantonata in propaganda Basesciana , parca ultimii primari arestati sunt de la PDL .Cine sunt cei HUNGRY ? Cei din celelalte partide existente in Romania oare nu au si ei copii ? nu iau facut parlamentari europeni ! Nu iau facut notari cu case de un milion de euro ! Nastase si-a construit casa , nu s-a mutat in strada Mihaileanu ! Va sta in git Dl. Iliescu pt ca spre deosebire de voi este cinstit ,nu si-a tras nici viloaie nici mertanuri nu are aur pe el cit sa il darime !
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 21:32
Stiu si eu ce se intampla?
Hmm, primari PD-L, sa fim seriosi, ca au deranjat niste interese inalte in partidul portocaliu, doar nu crezi ca "justitia infailibila si-a facut ca intotdeauna datoria"!!!! Adica il servesc, fura, fraudeaza la greu pentru base, si acu` ii arunca, nu ca n-ar fi niste pramatii!!!!!!!!!!!! Si eu recunosc ca Iliescu, Nastase, ma rog liderii PSD, sunt oameni mai consecventi, oricum mai respectabili decat un Diaconescu tradator!!!!!!!!!!!!! Talharii adevarati, nu povestile cu urmariri penale rasunatoare, sunt basescu, boc, videanu, berceanu, blaga, si hoata de udrea!!!!!!!!!!!!!! ACESTIA SUNT CEI CE SEACA ZI DE ZI BUGETUL ROMANIEI CONDAMNANDU-NE LA SARACIE. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

) si daca nu era de ajus cica vor respinge legea salarizarii in momentul in care vor intra la putere ca sa sea sigure ca populatia se va mai prosti de pe urma lipsei de profesori in sistem, ca sa ne manipuleze mai usor, deci NU VOTATI PSD