Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 12:30
sirius_zegetina
808 mesaje
Oras: Resita
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 00:20
Ce zici, Mytcor, ii spaimos taica Azazel?! Wow... si cand ma gandesc ca nici macar n-am apucat sa-mi slefui gherutele si caninii, ca sa ma "prezant" cum se cuvine la post (nu de-ala negru!) si sa ne confruntam de se cutremura aia mai slabi de inger! Puah, rusine! N-am cu cine! "Marele zmeu" s-a carabanit, a dat bir cu fugitii! Deh, inc-un purtator ilegal de nadragi, nici primu`, nici ultimu`!
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 22:51
De la: mytcor, la data 2009-03-16 19:20:37
De la: AZAZEL, la data 2009-03-16 19:10:42
De la: sirius_zegetina, la data 2009-02-02 17:57:34 Mai, copiii ploii, am citit la viata mea tampenii de mi s-a facut parul cret, mintea damburi si creierul plin de cucuie, dar nici cu-ale voastre de-aici, nu mi-e rusine! Mi s-a mai facut vreo duzina de cucuie pe creier! Cum mama lu` proces verbal reusiti sa transformati un subiect cat de cat serios in ceva derizoriu, de "cinci la doi bani gauriti"?!! Pai, lifting-ul, ca-i mamar sau de alte parti, e gheseftul fiecaruia, dupa cum il tine teschereaua sau dupa cat il duce ganditorul. Chestia cu aspectul fizic si cu increderea-n sine e vrajeala; fii cum te-a facut coana ma-ta si punct; celui caruia ii placi asa cum esti, o.k., jos palaria! e unul care poseda ceva glagorie-n scafarlie si-a observat ca dincolo de "fatada" se-ascunde o minte si-un suflet; aluia de n-a observat-trage-i un sut in partile rusinoase indeobste neexpuse soarelui si ureaza-i: "fa-te mic si mergi la madam ma-ta", pan-o creste indeajuns sa-i vina mintea la cap. Basta!!!
mah fetitza lapovitzei ...
da' zi tu lu' tata azazel ; cam pe unde ti s-a facut paru' cretz ,hai ?
nebunatico, zgubilitico ...ne dai idei si...fiori
Mr.AZAZEL, pan-aci ti-a fost !...ce-o sa-ti pateasca pielea d-aci-ncolo.....numai cel ce stii ca-ti este sef, are sa te mai scape !...
da' de care piele vorbesti matale ,aia la care ma gandesc si eu !?
si electronica !
sirius_zegetina
808 mesaje
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 12:20
In mod sigur, nu, taica; sa-ti explic eu ca o tzara (tzara - ardelenesc = oleaca, un pic) de anatomie umana nu ti-o strica: pielea la care s-a referit Mytcor (si-s de-acord cu el) ii aia de-ti imbraca toata mumia, din crestetul bostanului numit si capatana si pana la unghiile cataligelor, numite si craci; si ca sa-ti "desavarsesc culturnica" - pe-aci, la noi, se mai numeste si botush (na, ca ti-am scris si inglish ca sa nu gresesti pronuntia). Si-ti mai dau un sfat util: nu mai gandi atata "azazeleste", ca faci bubita la "cutiuta" si nu stiu decat un singur vraci la care sa apelezi in caz de... da` ala lucra de regula cu "husqvarna", cu chei fixe ori tubulare, cu surubelnite, cu clicheti si-alte alea... da` daca mataluta te-ncumeti... deh, dup-atata vietuire pe globu` asta numit Pamant, oi fi stiind cat te tin ciolanele...
the_best_beast
5 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 10:27
DO WE REALLY NEED PUSH-UPS ???
Atunci cand incep sa ti se coboare ridicaturile, sa ti se inmoaie tariciunile, si sa ti se scurteze lungiciunile, e semn ca a venit vremea sa te potolesti, sa te aduni de pe drumuri. Devino om serios, cum iti impune varste si uita de push-up-uri !!!
the best beast
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 22:33
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-19 12:20:34 In mod sigur, nu, taica; sa-ti explic eu ca o tzara (tzara - ardelenesc = oleaca, un pic) de anatomie umana nu ti-o strica: pielea la care s-a referit Mytcor (si-s de-acord cu el) ii aia de-ti imbraca toata mumia, din crestetul bostanului numit si capatana si pana la unghiile cataligelor, numite si craci; si ca sa-ti "desavarsesc culturnica" - pe-aci, la noi, se mai numeste si botush (na, ca ti-am scris si inglish ca sa nu gresesti pronuntia). Si-ti mai dau un sfat util: nu mai gandi atata "azazeleste", ca faci bubita la "cutiuta" si nu stiu decat un singur vraci la care sa apelezi in caz de... da` ala lucra de regula cu "husqvarna", cu chei fixe ori tubulare, cu surubelnite, cu clicheti si-alte alea... da` daca mataluta te-ncumeti... deh, dup-atata vietuire pe globu` asta numit Pamant, oi fi stiind cat te tin ciolanele...
mah manca-tzi-ash gura ...aia de jos... da' ce zgubilitica te dai ...
vezi ca mandea (adica io!) am crescut pe la casele de ...copii shi am o cultura si o...intelighentzie de supravietzuire in mine cat cuprinde ! da' de ce te dai fata moshului la mine asha de ...abrupt ?
crezi ca m-ai impresionat ?
afla ca de loc !
creierul lu' azazel este ...valurele valurele cu un cortex de ...milioane .
iar partea de...gios este de marime...+2o. Ai priceput fatuca ?
asha ca, stai in banca ta !
da' io sunt generos shi te pup oricum !
te astept fata la garana. poate poate tzi-o pun ...
si electronica !
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 19:58
Azazel, ai putintica rabdarica, Sirius e plecata sa-si alimenteze aeroplanu' !...
armamentul corespunzator datarii de razbel, l-a primit pe alt topic,...sa vezi tu ce-ai sa pati amu cu dansa !...
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 17:44
De la: mytcor, la data 2009-04-14 19:58:21Azazel, ai putintica rabdarica, Sirius e plecata sa-si alimenteze aeroplanu' !...
armamentul corespunzator datarii de razbel, l-a primit pe alt topic,...sa vezi tu ce-ai sa pati amu cu dansa !...
am ! (rabdare,cat cuprinde).
cat priveste...armamentul ...m'apuca rasu' !?
sa fii iubit amice !
si electronica !
sirius_zegetina
808 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 19:59
Taica Azazele, mai aduna-ti osemintele zdranganitoare si colbuite de pe drumuri si mai hait "zuhaus", ca ti-o fi vremea; nu te mai da fecior ca esti vechi de milenii si-ti cam dardaie mumia. In plus, te-au deplasat de diferential prea multele "ridicaturi de dosuri" si umbli lelea cu capu`n drum si cu profundoru`-n sant, asa ca... sezi bland! Am colti si pt. mumii daca-mi pun mintea, da` nu mi-o pun ca mi-ar fi tarsha sa ma iau de vechituri. Iar de limbaj de pe la case de plozi lasati de mamici cu dambla ... sa fii sanatos, ca nu m-agita de nicio culoare; daca vrei limbaj al dracului ai cam 0 sanse sa fii mai spurcat ca mine, fiindca trupetii cu care-am impartit pita niste ani, nu erau nici tzangai, nici demoisele de pension, nici tocmai spalati des pe dinti, asa ca ia niste apa-n gura ca faci praf! Si mai inchide-o oleaca sa nu tragi curent c-ar fi pacat sa te vad cu falcile umflate. Cat despre tras, ai grija cand umbli prin zona Semenicului, sa nu cumva sa-mi vina vreo idee de "tras", ca te vad numa` alb-negru, de color nu mai poate fi vorba. Profita cat is inca in faza binevoitoare si tine-te de neutru, adicatalea, n-avem nici de bine, nici de rau de-mpartit, ca dac-ai ghinionu` sa ma nimeri cu capsa pusa, nu te mai pupa nimeni intr-o singura bucata, ci pe bucati, ca pe moaste; iti suna bine?
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Oras: Iasi
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 17:14
De la: AZAZEL, la data 2009-04-15 17:44:05[quote
Azazel,unde esti viata mea???????
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 00:42
De la: sirius_zegetina, la data 2009-04-16 19:59:14 Taica Azazele, mai aduna-ti osemintele zdranganitoare si colbuite de pe drumuri si mai hait "zuhaus", ca ti-o fi vremea; nu te mai da fecior ca esti vechi de milenii si-ti cam dardaie mumia. In plus, te-au deplasat de diferential prea multele "ridicaturi de dosuri" si umbli lelea cu capu`n drum si cu profundoru`-n sant, asa ca... sezi bland! Am colti si pt. mumii daca-mi pun mintea, da` nu mi-o pun ca mi-ar fi tarsha sa ma iau de vechituri. Iar de limbaj de pe la case de plozi lasati de mamici cu dambla ... sa fii sanatos, ca nu m-agita de nicio culoare; daca vrei limbaj al dracului ai cam 0 sanse sa fii mai spurcat ca mine, fiindca trupetii cu care-am impartit pita niste ani, nu erau nici tzangai, nici demoisele de pension, nici tocmai spalati des pe dinti, asa ca ia niste apa-n gura ca faci praf! Si mai inchide-o oleaca sa nu tragi curent c-ar fi pacat sa te vad cu falcile umflate. Cat despre tras, ai grija cand umbli prin zona Semenicului, sa nu cumva sa-mi vina vreo idee de "tras", ca te vad numa` alb-negru, de color nu mai poate fi vorba. Profita cat is inca in faza binevoitoare si tine-te de neutru, adicatalea, n-avem nici de bine, nici de rau de-mpartit, ca dac-ai ghinionu` sa ma nimeri cu capsa pusa, nu te mai pupa nimeni intr-o singura bucata, ci pe bucati, ca pe moaste; iti suna bine?
draga me !
io cred ca ma confunzi !
esentiala mea calitate este...intelighentzia...adica un IQ de peste 150 !
si in plus am si...20 cm.acolo unde matale nu ai ...acces !
in concluzie; nu te mai da juvenila cu azazel...ca nu tzine...eu stiu din...start cu cine am de-afa'ce !
eu te respect...pu-te-ai sa fii bunica dar ai refuzat aceasta fericire...
eu nu !
si in plus
daca m-ai vedea cum arat ai pica pe spate !
saru'mana madam'
si electronica !
nastasemihail
47672 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 11:45
Ce discutii interesante!
Cu liftingul mamar cum ramine? Sa nu mor prost.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 12:29
De la: nastasemihail, la data 2009-04-18 11:45:18Ce discutii interesante!
Nastasica, nu-ti mai complica conexiunile neuronale cu-asa ceva !...la ce-ti trebuie sa stii daca n-ai nevoie ?...
gasesti pe pag. 1 un raspuns in versuri adecvat pretentioasei teme !..
Nu vezi ca Mr. AZAZEL a incasat cateva zmetii si-acum a trecut de la tzurca, guie si puia-gaia, la o mica pardida de carling ?
nastasemihail
47672 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 12:32
De la: mytcor, la data 2009-04-18 12:29:51
Nastasica, nu-ti mai complica conexiunile neuronale cu-asa ceva !...la ce-ti trebuie sa stii daca n-ai nevoie ?...
Nu vezi ca Mr. AZAZEL a incasat cateva zmetii si-acum a trecut de la tzurca, guie si puia-gaia, la o mica pardida de carling ?
Eu vreau sa stiu de liftingul mamar. Ca daca mai pronunt cuvintul prea mult pierd sensul intrebarii, precum aia mici care pronunta un cuvint continuu.
Vreau sa-mi explice o fata...
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail
47672 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 12:34
De la: mytcor, la data 2008-11-30 12:59:12..smeceroaselor, nu cumva doriti a redevenii iarasi virgine ?
Virginitatea se reface f simplu.
Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
Oras: Sibiu
Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 13:21
Vad ca mereu romanului ii place sa se departeze de subiect !asa e e el prin constructia lui...DISCUTIA ERA DESPRE LIFTINGA MAMAR nicidecum despre virginitate razboi intre sexe complexe si alte chestiuni ce il afecteaza pe fiecere individ.
Din propria experienta o spun,si recunosc da imi plac decolteurile generoase dar ce te faci cand se dezbraca si unul din sani o ia catre stanga si celalat la dreapta daca sta pe spate?si sunt zbarciti ca la o femeie de 50 de ani dar la varsta de 20? Sincer nu imi plac femeile de 20 si ceva de ani cu sanii mari ce umbla cu bluze mulate si fara sutien si li se vad sanii atarnand catre buric.Mai bine sani mai mici asa cat sa ii poti cuprinde cu mana si fermi decat mari si sa faci duble cu ei.Despre liftingul mamar nu pot sa zic ca nu e bun ca efect vizual .hai sa o recunoastem arata bine si unei femei intotdeauna ii place sa se afiseze sa arate bine sa fie bagata in seama mai ales de cine ii place :)
Din punct de vedere medical e mai complicata problema ....E frumos sa arati bine dar trebuie sa ai grija si de sanatatea ta.Depinde de fiecare femeie in parte eu nu ma pot pronunta pt ele pt ca sunt barbat.Sincer nu i-as da ideea sa faca asa ceva pt mine niciunei femei ca vreau eu sa arate SEXY.Cand fac dragoste cu o femeie nu ma gandesc 100% numai la sanii ei :)
Fosta membra 9am.ro
115 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 16:16
Lifting mamar?!!!.....hmmm!...adica daia se strica asa des ascensoarele la blocuri,pentru ca-si plimba doamnele þîele cu liftul nu?
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Oras: Iasi
Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 16:53
De la: nastasemihail, la data 2009-04-18 12:32:33
De la: mytcor, la data 2009-04-18 12:29:51
Eu vreau sa stiu de liftingul mamar. Ca daca mai pronunt cuvintul prea mult pierd sensul intrebarii, precum aia mici care pronunta un cuvint continuu.
Vreau sa-mi explice o fata...
Eu zic sa asculti mel lu' sexy braileanca, "sunt o fetita tunata" ca o sa intelegi tot.cuvintele sunt de prisos
sirius_zegetina
808 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2009, ora 00:14
Medical vorbind, liftingul mamar prezinta anumite riscuri, ca orice operatie, cu-atat mai mult cu cat e vorba de-un implant al unui corp strain in organism; s-au inregistrat destule cazuri de spargere a balonului de silicon, prin urmare se impune precautie, gasirea unui chirurg cu-adevarat capabil si care mai dispune si de materiale de calitate. Pe de alta parte, fiecare femeie e libera sa aleaga cum vrea sa arate si cum se simte mai bine: naturala - cu partile pozitive ori negative cu care-a fost inzestrata - sau...artificiala, cu ce-a obtinut in urma interventiei cu bisturiul, cheltuind o suma deloc neglijabila si asumandu-si si niste riscuri; cam asta s-ar putea spune despre liftingul mamar. Azazele, mi-e perfect perpendicular pe bordu` de atac cu ce IQ te-a inzestrat la nascare madam ma-ta, dupa cum mi-e la fel de perpendicular ce dimensiuni au diferitele-ti organe. N-am inteles de ce faci atata caz de dimensiunile astea... te nemultumesc pe tine ori te clantane "opozantele" apropos de-nzestrare ori neinzestrare de musai simti nevoia sa-ti "fluturi" podoabele? Esti frustrat ori numa` exhibitionist? Te doare faptu` ca nu-s inca bunica? Pe mine - nu! Asa ca nu te-ngrijora, o veni si vremea aia; si mai afla ca nu pic pe spate ca o farfuza daca vad unu` urat, dupa cum nu pic nici daca vad un Fat-Frumos, priceput-ai?
Fosta membra 9am.ro
115 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2009, ora 18:16
da pina una alta voi femeile cam preferati ''uritul'' daia se si explica de ce tot mai multe femei in ziua de azi ajung la ''vulcanizare estetica''ca sa-si modifice ''carcasa'' care a cam inceput sa iasa din ce in ce mai des cu defecte din fabrica la generatile noi
sirius_zegetina
808 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 11:29
Terente, o fi si nu prea valabil ce spui tu la generatiile mai "noi", depinde ce ce te-ai ostenit sa cunosti - pitipoance ori femei, ca-i oaresce diferenta; eu am preferat "ambalajul" furnizat de coana mama la nascare - nu ca n-ar fi putut arata mai bine, da` dac-asa a iesit... asa sa fie! Si-asa va ramane pana oi da coltu` c-altfel nu m-as mai recunoaste si-ar fi bai mare! Si ca mine mai is si-altele din generatia aia la care voi va uitati cam chiombis, da`... paguba-n ciuperci!
Fosta membra 9am.ro
115 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 14:41
Eu unul prefer un ''ambalaj'' frumos ca prost hai sa fim seriosi nu exista decit aceia care se nasc cu trisomia 21,astfel ca putin caracter moral ,si o buna crestere sa fie la acel ''ambalaj'' frumos si fara defecte si atunci totul este OK....dar pina una alta grija mare trebuie acordata ''prducatorului'' de ambalaje care este de sex masculin (taticul)ca daca acela are si el defecte din fabrica atunci totul este compromis si aproape ca partea feminina(mamica) nici nu mai conteaza daca arata perfect ...pentru ca nu uitati totusi un lucru, voi femeile mosteniti in mare parte caracterele genetice estetice ale ale tatalui (deci tot ce este mai frumos si nobil la ei se defineste mai tirziu la voi)si daca el arata putin mai frumos decit ,atunci va fi rau!, astfel spus daca va pasa putin si de aspectul urmaselor voastre aveti grija cu cine va maritati !
sirius_zegetina
808 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 15:10
Dreptu-i, Terente! Da` ce te faci daca "fatada" nu-i tocma` atragatoare, in schimb ce-i in sufletel si caracteru`-s mai de calitate decat orice exterior spoit cu glet ori alte maclavaisuri? Ca, de regula, voi nu prea stati mult la taifas ca sa descoperiti ce-i dincolo de "vizibil", va intereseaza mai mult ce culoare au dessou-urile mandrei pe care-ati pus geana si nu cat o duce bibilica?!
Dorulet
7896 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 15:50
De la: sirius_zegetina, la data 2009-04-20 15:10:40 Dreptu-i, Terente! Da` ce te faci daca "fatada" nu-i tocma` atragatoare, in schimb ce-i in sufletel si caracteru`-s mai de calitate decat orice exterior spoit cu glet ori alte maclavaisuri? Ca, de regula, voi nu prea stati mult la taifas ca sa descoperiti ce-i dincolo de "vizibil", va intereseaza mai mult ce culoare au dessou-urile mandrei pe care-ati pus geana si nu cat o duce bibilica?!
Cooorrect! Dar sã-i vezi ce-o iau la fugã dacã-ºi dau seama cã "damoazela" este cu 5 minuþele mai intelighentã decât ei....
Le place sã fie "isteaþã" dar sã tacã ºi sã aprobe....nu sã mai ºi gândeascã, mãcar din când-în-când
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
nastasemihail
47672 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 17:26
De la: sirius_zegetina, la data 2009-04-19 00:14:07 Medical vorbind, liftingul mamar prezinta anumite riscuri, ca orice operatie, cu-atat mai mult cu cat e vorba de-un implant al unui corp strain in organism; s-au inregistrat destule cazuri de spargere a balonului de silicon, prin urmare se impune precautie, gasirea unui chirurg cu-adevarat capabil si care mai dispune si de materiale de calitate. Pe de alta parte, fiecare femeie e libera sa aleaga cum vrea sa arate si cum se simte mai bine: naturala - cu partile pozitive ori negative cu care-a fost inzestrata - sau...artificiala, cu ce-a obtinut in urma interventiei cu bisturiul, cheltuind o suma deloc neglijabila si asumandu-si si niste riscuri; cam asta s-ar putea spune despre liftingul mamar. ?
Asta vroiam sa aud.
Atentie mare cu interventiile astea ca au potential cancerigen f mare.
Barbatii potenti nu au nevoie de femei artificiale la tinerete si nema dupa o anumita virsta.
Mai bine puneti-i pe barbati sa faca doar o juma de ora de exercitii fizice sau putintica munca fizica pe zi si se rezolva. Vad orice pe pozitiv.
Daca nici asa nu merge atunci intram in topic.
Fosta membra 9am.ro
115 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 00:04
De la: sirius_zegetina, la data 2009-04-20 15:10:40 Dreptu-i, Terente! Da` ce te faci daca "fatada" nu-i tocma` atragatoare, in schimb ce-i in sufletel si caracteru`-s mai de calitate decat orice exterior spoit cu glet ori alte maclavaisuri? Ca, de regula, voi nu prea stati mult la taifas ca sa descoperiti ce-i dincolo de "vizibil", va intereseaza mai mult ce culoare au dessou-urile mandrei pe care-ati pus geana si nu cat o duce bibilica?!
...Pai am avut si eu parte de una cindva care nu prea avea ''fatada'' frumoasa cam deloc si asta desii era ff desteapta asa cam cum au inceput sa devina femeile de la un timp,avea si caracter si suflet bun..e.t.c...dar sincer imi producea greata era urita cu draci cred ca nici beat mort nu as fi putut s-o sarut sau dar s-o mai iubesc cred ca nici fortat de la spate cu mitraliera ..asa ca vedeti! ,ca tocmai aici nu prea se potrivesc cerintele noastre barbati si femei...voi vreti super destepti fie ei si de virsta cu bunicu sau putin mai uriti decit dracul iar noi vrem ceva care sa placa ochiului pe care s-o iubim s-o adoram(care sa aiba calitati genetice definite prin fizionomie si prognatism )si care sa ne aduca aminte mai tirziu cu placere ca am iubit din dragoste si sentimente nu din ineres..iar inteligenta la femei crede-ma ca pe mine ma cam lasa rece (de regula femeile superinteligente capata si acea slabiciune umana care le face sa fie imorale si lipsite de scrupule si caracter ,desigur treaba asta este existenta si la barbati dar parca la voi e prea din caleafara
necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 12:45
Draga mea! esti complexata ca nu-ti permiti si tu o operatie? cred ca da! eu am implanturi si sunt foarte mandra de ele! nu le-am pus pentru ca aveam sanii foarte mici,i-am pus pentru ca ii vroiam mai mari! iar problema cu,camasile le am si eu,dar exista croitori... si-ti faci camasa cum vrei tu! si intradevar capeti alta incredere in tine cand ai un piept proeminent si atragi si privirile sexului opus,ce e rau in asta???!!!
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 12:50
De la: szaszk, la data 2009-04-21 12:45:52Draga mea! esti complexata ca nu-ti permiti si tu o operatie? cred ca da! eu am implanturi si sunt foarte mandra de ele! nu le-am pus pentru ca aveam sanii foarte mici,i-am pus pentru ca ii vroiam mai mari! iar problema cu,camasile le am si eu,dar exista croitori... si-ti faci camasa cum vrei tu! si intradevar capeti alta incredere in tine cand ai un piept proeminent si atragi si privirile sexului opus,ce e rau in asta???!!!
Unde-o fii Dagaio sa-ti citeasac com-ul !....
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 13:23
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
sirius_zegetina
808 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 13:46
Kinga, nici daca mi-as putea permite operatii estetice cate si-a permis Michael Jackson, tot n-as apela la bisturiu si de-aia nu-s complexata de nicio culoare, ma simt bine-n pielea mea asa cum is. Iar de implantat nu stiu ce parti in plus numa` ca sa aiba la ce se chiori masculii, nici atat nu-mi trebe. Multam fain, oi avea si eu stolu` meu la mansarda, da` barem il tin incuiat acolo, sa nu falfaie altora pe la urechi.