Info
x
Ce este antichristul mai precis?
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 23/12/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 18:17
De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 17:23:25Care din astia 2 da de mincare si care iti ia mincarea de la gura si spune ca ti-o, da...altadata? Fii un pic mai precis te rog. Stim cu totii CINE ne da de mancare. Dar cine ne-o ia de la gura? Ceea ce nu stim este cat de otravitoare uneori poate fi "hrana" ce este in farfuria din fata noastra. Daca vorbim literal sunt aproape 35,615 care mor zilnic din cauze relationate cu lipsa mancarii. Dar din excesul alimentar,v-ati intrebat ? 151,338 mor in lumea intreaga din cauze relationate cu alimentatie excesiva,zilnic. Da stiu,nu va refereați la alimente ci la hrana spirituala? Dar aceste numere se pot transgresa la a vrea sau a avea nevoie. La diferenta dinte una si alta? Crestinismul e rau pentru cei care nu vor limite. Crestinismul este ca un cui in talpa atunci cand vrei sa faci ceea ce-ti place si ceea ce-ti place nu este ceea ce trebuie. Din nou ne intrebam: Este legea buna pentru ca Dumnezeu a lasat-o sau Dumnezeu a lasat-o pentru ca este buna? Si prin lege stii la ce ma refer. La ce e permis si nepermis BINE si RAU moral si imoral. Cum spunea Dostoievski "daca nu exista Dumnezeu totul este permis" Fac apologia la ce ne este permis prin Dumnezeu? Nu ci atrag atentia cat de daunator este nepermisul. Dumnezeu te-a oprit vreodata din excesele tale? Din a fuma a bea a preacurvi a te indestula a strange averile toate la un loc etc etc? Nu cred. N-am vazut pe nimeni sa fie oprit de altceva decat atingerea limitelor excesului: Boala,Infirmitatea,Moartea. Daca El a facut ceva ,a fost sa-ti atraga atentia despre gravitatea acestor actiuni asupra spiritului si corpului. Deci nu Dumnezeu te opreste. Nu iti ia mancarea de la gura ci ti-o da. Dumnezeu orcum ar fi vazut de dv este Dreptate. Dumnezeu este acolo unde cuvantul este cuvant si a spune este a face. Banuiesc atunci ca nu la Dumnezeu v-ati referit cand ati spus ca" iti ia mancarea de la gura si spune ca ti-o da altadata." Stiu pe cineva care promite astfel de lucruri si nu se tine niciodata de cuvant. Dar nu este Dumnezeu pe cine stiu eu ci un biet inger cazut. Si de unde sa dea de mancare un inger cand numai Bunul Dumnezeu are si poate da? De fapt, departe de a fi in stare sa dea de mancare cuiva acest inger se hraneste din superficialitatea noastra. Din frica ,neîncrederea, scepticismul, pasiunile si excesele noastre. Cred ca nu mai are rost sa mai enumãr si cele sapte pacate mortale pentru a va descrie exact ce este pe meniul lui. Pace Noua |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 18:20
Eu vorbeam de mincarea aia care te face sa cresti mare cind esti copil si te face sa traiesti piiina la 150 ani. Nu la ce te referi tu. si nici la aia spirituala. Ca ia vine dupa cea normala. Deci cine ne da de mincare?
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 18:26
Eu vorbeam de Christ si Antichrist. Nu de Dumnezeu.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 18:32
De la: CheRo, la data 2010-01-24 18:17:29De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 17:23:25Care din astia 2 da de mincare si care iti ia mincarea de la gura si spune ca ti-o, da...altadata?
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 18:32
De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:20:41Eu vorbeam de mincarea aia care te face sa cresti mare cind esti copil si te face sa traiesti piiina la 150 ani. Nu la ce te referi tu. si nici la aia spirituala. Ca ia vine dupa cea normala. Deci cine ne da de mincare?Interesant! Nu e nici materiala nici spirituala. Atunci ce e? Unde as putea sa o gasesc? Se vinde pe undeva sau e o reteta "naturista" speciala? Impartiti cu noi acest SECRET va rug in numele tuturor membrilor 9am. Pana la urma cine n-ar vrea sa traiasca 150 de ani? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 18:37
De la: CheRo, la data 2010-01-24 18:32:58Vorbeam de mincare NORMALA. ATIT.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:20:41Eu vorbeam de mincarea aia care te face sa cresti mare cind esti copil si te face sa traiesti piiina la 150 ani. Nu la ce te referi tu. si nici la aia spirituala. Ca ia vine dupa cea normala. Deci cine ne da de mincare?Interesant! Nu e nici materiala nici spirituala. Atunci ce e? Unde as putea sa o gasesc? Se vinde pe undeva sau e o reteta "naturista" speciala? Impartiti cu noi acest SECRET va rug in numele tuturor membrilor 9am. Pana la urma cine n-ar vrea sa traiasca 150 de ani? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 18:53
ahh :( emoticon dezamagit. Si eu care credeam ca e vreun hibrid alimentar nou. Dv vorbeati de fapt de mancarea pe care care o primim de la Dumnezeu. A.k.a Mana Cereasca sau Painea Noastra cea de toate zilele. Acum am inteles. Si apropo raspunzand afirmatiei dv de mai sus Christ e Dumnezeu!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 18:58
Matei7/6
|
|
|
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 19:14
De la: symy1, la data 2010-01-24 18:58:27Stiu si mare ai dreptate dând acest verset. Dar este spus ca "daca tacem pietrele vor striga." Daca vor sa asculte este treaba lor daca vor sa calce in picioare tot nimic nu putem face. In schimb pentru a sfâșia le trebuie un pic mai mult decat au deocamdata :) Au cati lupi nu se ascund sub piele de oaie si cate gazele sub piele de leu? :) Doamne Ajuta Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 19:35
Cel mai precis antichristul este o poveste de speriat oamenii mari...saraci cu duhul !
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 19:54
Chero(???)Dragoste cu de-a sila nu se poate....
Dar vorba ta;ti-ai facut datoria
|
|
9am177703 23 mesaje Membru din: 12/12/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 21:03
De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:37:32De la: CheRo, la data 2010-01-24 18:32:58Vorbeam de mincare NORMALA. ATIT.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:20:41Eu vorbeam de mincarea aia care te face sa cresti mare cind esti copil si te face sa traiesti piiina la 150 ani. Nu la ce te referi tu. si nici la aia spirituala. Ca ia vine dupa cea normala. Deci cine ne da de mincare?Interesant! Nu e nici materiala nici spirituala. Atunci ce e? Unde as putea sa o gasesc? Se vinde pe undeva sau e o reteta "naturista" speciala? Impartiti cu noi acest SECRET va rug in numele tuturor membrilor 9am. Pana la urma cine n-ar vrea sa traiasca 150 de ani? Mancarea normala tot prin credinta o obti!Altfel nu ai curaj nici sa o duci la Gura. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 23:18
De la: 9am177703, la data 2010-01-24 21:03:54De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:37:32De la: CheRo, la data 2010-01-24 18:32:58Vorbeam de mincare NORMALA. ATIT.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:20:41Eu vorbeam de mincarea aia care te face sa cresti mare cind esti copil si te face sa traiesti piiina la 150 ani. Nu la ce te referi tu. si nici la aia spirituala. Ca ia vine dupa cea normala. Deci cine ne da de mincare?Interesant! Nu e nici materiala nici spirituala. Atunci ce e? Unde as putea sa o gasesc? Se vinde pe undeva sau e o reteta "naturista" speciala? Impartiti cu noi acest SECRET va rug in numele tuturor membrilor 9am. Pana la urma cine n-ar vrea sa traiasca 150 de ani? Ce tot vorbeºti omule....eu mãnânc normal...ºi nu cred nimic...pânã la proba contrarie!!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 23:22
De la: 9am177703, la data 2010-01-24 21:03:54bai papleaca,ia roaga-te tu la nea jeshua sau alti infractori biblici sa-ti dea paine si toate cele,sa vedem ti se umple masa de bunatati pana nu muncesti sa le produci,sa obtii bani cu care sa le cumperi si p'orma sa dai fuguta la mall sa le cumperi,nesimtitule sfant care esti tu pe persoana fizicaDe la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:37:32De la: CheRo, la data 2010-01-24 18:32:58Vorbeam de mincare NORMALA. ATIT.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:20:41Eu vorbeam de mincarea aia care te face sa cresti mare cind esti copil si te face sa traiesti piiina la 150 ani. Nu la ce te referi tu. si nici la aia spirituala. Ca ia vine dupa cea normala. Deci cine ne da de mincare?Interesant! Nu e nici materiala nici spirituala. Atunci ce e? Unde as putea sa o gasesc? Se vinde pe undeva sau e o reteta "naturista" speciala? Impartiti cu noi acest SECRET va rug in numele tuturor membrilor 9am. Pana la urma cine n-ar vrea sa traiasca 150 de ani?
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 11:29
Zici ca nu crezi nimic,apoi continui ca mananci normal.Afirmand ca mananci normal,e o afirmare de credinta.De ce?Finca crezi ca mananci normal!
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 11:54
Ce tot vorbeºti omule....eu mãnânc normal...ºi nu cred nimic...pânã la proba contrarie!!
Dora proba va fi JUDECATA....oare vei trece proba???
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 14:43
De la: florinpreda999, la data 2010-01-24 23:22:07De la: 9am177703, la data 2010-01-24 21:03:54bai papleaca,ia roaga-te tu la nea jeshua sau alti infractori biblici sa-ti dea paine si toate cele,sa vedem ti se umple masa de bunatati pana nu muncesti sa le produci,sa obtii bani cu care sa le cumperi si p'orma sa dai fuguta la mall sa le cumperi,nesimtitule sfant care esti tu pe persoana fizicaDe la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:37:32De la: CheRo, la data 2010-01-24 18:32:58Vorbeam de mincare NORMALA. ATIT.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:20:41Eu vorbeam de mincarea aia care te face sa cresti mare cind esti copil si te face sa traiesti piiina la 150 ani. Nu la ce te referi tu. si nici la aia spirituala. Ca ia vine dupa cea normala. Deci cine ne da de mincare?Interesant! Nu e nici materiala nici spirituala. Atunci ce e? Unde as putea sa o gasesc? Se vinde pe undeva sau e o reteta "naturista" speciala? Impartiti cu noi acest SECRET va rug in numele tuturor membrilor 9am. Pana la urma cine n-ar vrea sa traiasca 150 de ani? Aaa, domnu" Florin, asa vezi matale credinta ? E adevarat bre ca mancarea prin munca o obti, dar ca sa poti munci iti trebuie sanatate, noroc sa gasesti de lucru si alti factori care numai Dumnezeu ti le da !
Ticu
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 14:48
De la: Dorulet, la data 2010-01-24 23:18:10De la: 9am177703, la data 2010-01-24 21:03:54De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:37:32De la: CheRo, la data 2010-01-24 18:32:58Vorbeam de mincare NORMALA. ATIT.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:20:41Eu vorbeam de mincarea aia care te face sa cresti mare cind esti copil si te face sa traiesti piiina la 150 ani. Nu la ce te referi tu. si nici la aia spirituala. Ca ia vine dupa cea normala. Deci cine ne da de mincare?Interesant! Nu e nici materiala nici spirituala. Atunci ce e? Unde as putea sa o gasesc? Se vinde pe undeva sau e o reteta "naturista" speciala? Impartiti cu noi acest SECRET va rug in numele tuturor membrilor 9am. Pana la urma cine n-ar vrea sa traiasca 150 de ani? Cum adica "proba contrarie"???? adica pana nu mai mananci normal si atunci crezi ??sau.......??!!!!!!!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 17:52
De la: florinpreda999, la data 2010-01-24 23:22:07De la: 9am177703, la data 2010-01-24 21:03:54bai papleaca,ia roaga-te tu la nea jeshua sau alti infractori biblici sa-ti dea paine si toate cele,sa vedem ti se umple masa de bunatati pana nu muncesti sa le produci,sa obtii bani cu care sa le cumperi si p'orma sa dai fuguta la mall sa le cumperi,nesimtitule sfant care esti tu pe persoana fizicaDe la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:37:32De la: CheRo, la data 2010-01-24 18:32:58Vorbeam de mincare NORMALA. ATIT.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:20:41Eu vorbeam de mincarea aia care te face sa cresti mare cind esti copil si te face sa traiesti piiina la 150 ani. Nu la ce te referi tu. si nici la aia spirituala. Ca ia vine dupa cea normala. Deci cine ne da de mincare?Interesant! Nu e nici materiala nici spirituala. Atunci ce e? Unde as putea sa o gasesc? Se vinde pe undeva sau e o reteta "naturista" speciala? Impartiti cu noi acest SECRET va rug in numele tuturor membrilor 9am. Pana la urma cine n-ar vrea sa traiasca 150 de ani? In anul1999/2000Locuiam in Selba de Puerto Viejo de Limon,cand am plecat din Tara doream doar sa fug de Saracia ce ma ameninta in Romania.Ori-unde nu conta.Pana mi-am facut reclama in Zona aia,am experimentat ce tu numesti Imposibil.A nu-mi lipsi nimic(nici Mincare,nici Imbracaminte[desi Valiza mi-a venit dupa Doua Luni pierdandu-se prin Aeroporturi])desi nu lucram nimic.In scurt timp mi-am facut prieteni ca nu puteam sa mananc cat i-mi ofereau(pentru mine niste straini pana atunci). Uni din ei,pot sa comfirme asta ca inca m-ai tinem legatura(Bine-nteles nu in Romana) Minunile exista Nu le vezi pentru ca nu crezi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
karmen10 47 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 21:39
crist era un luptator pentru pace si impartea iubirea....din prea plinul lui.dar era cam sarac,si nu o avea decit pe magdalena,fata buna sufletista si isteata. anticrist e un tip cu bani, mincinos, perfid...care se bate in final in vorbe cu o multime de doritori care vor sa-i fure averea si sa-i foloseaca mindrete de femei care-i misuna prin case...si-i cam face din vorbe si le promite cite-n lume...dar le ia sufletul...si nu le ramine nimic.
vorbeam si eu asaaa singura Raporteaza abuz de limbaj |
|
stejerean_vasile 672 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bistrita |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 22:00
De la: karmen10, la data 2010-01-25 21:39:46crist era un luptator pentru pace si impartea iubirea....din prea plinul lui.dar era cam sarac,si nu o avea decit pe magdalena,fata buna sufletista si isteata. anticrist e un tip cu bani, mincinos, perfid...care se bate in final in vorbe cu o multime de doritori care vor sa-i fure averea si sa-i foloseaca mindrete de femei care-i misuna prin case...si-i cam face din vorbe si le promite cite-n lume...dar le ia sufletul...si nu le ramine nimic. Raporteaza abuz de limbaj
Omerta Vision
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 22:19
De la: florinpreda999, la data 2010-01-24 23:22:07De la: 9am177703, la data 2010-01-24 21:03:54bai papleaca,ia roaga-te tu la nea jeshua sau alti infractori biblici sa-ti dea paine si toate cele,sa vedem ti se umple masa de bunatati pana nu muncesti sa le produci,sa obtii bani cu care sa le cumperi si p'orma sa dai fuguta la mall sa le cumperi,nesimtitule sfant care esti tu pe persoana fizicaDe la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:37:32De la: CheRo, la data 2010-01-24 18:32:58Vorbeam de mincare NORMALA. ATIT.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:20:41Eu vorbeam de mincarea aia care te face sa cresti mare cind esti copil si te face sa traiesti piiina la 150 ani. Nu la ce te referi tu. si nici la aia spirituala. Ca ia vine dupa cea normala. Deci cine ne da de mincare?Interesant! Nu e nici materiala nici spirituala. Atunci ce e? Unde as putea sa o gasesc? Se vinde pe undeva sau e o reteta "naturista" speciala? Impartiti cu noi acest SECRET va rug in numele tuturor membrilor 9am. Pana la urma cine n-ar vrea sa traiasca 150 de ani? Florine, inclin sa cred ca nu ai citit Biblia decat pe spicuite dar te hazardezi sa-i aduci injurii si numai bibliei ci chiar fiului lui Dumnezeu. Astepti cumva sa te bata Dumnezeu ca sa crezi ca exista? Eu una cred ca i s-a facut mila de tine si inca te mai poate rabda pe fata pamantului dar ai grija, nimeni nu v-a avea mai mult de platit din toata aceasta rafuiala decat tine!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 22:22
De la: click_cont, la data 2010-01-25 22:19:49Nu-l mai judecati, ca a avut o pierdere f mare. De aceea e asa.De la: florinpreda999, la data 2010-01-24 23:22:07De la: 9am177703, la data 2010-01-24 21:03:54bai papleaca,ia roaga-te tu la nea jeshua sau alti infractori biblici sa-ti dea paine si toate cele,sa vedem ti se umple masa de bunatati pana nu muncesti sa le produci,sa obtii bani cu care sa le cumperi si p'orma sa dai fuguta la mall sa le cumperi,nesimtitule sfant care esti tu pe persoana fizicaDe la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:37:32De la: CheRo, la data 2010-01-24 18:32:58Vorbeam de mincare NORMALA. ATIT.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:20:41Eu vorbeam de mincarea aia care te face sa cresti mare cind esti copil si te face sa traiesti piiina la 150 ani. Nu la ce te referi tu. si nici la aia spirituala. Ca ia vine dupa cea normala. Deci cine ne da de mincare?Interesant! Nu e nici materiala nici spirituala. Atunci ce e? Unde as putea sa o gasesc? Se vinde pe undeva sau e o reteta "naturista" speciala? Impartiti cu noi acest SECRET va rug in numele tuturor membrilor 9am. Pana la urma cine n-ar vrea sa traiasca 150 de ani? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 22:36
De la: nastasemihail, la data 2010-01-25 22:22:56De la: click_cont, la data 2010-01-25 22:19:49Nu-l mai judecati, ca a avut o pierdere f mare. De aceea e asa.De la: florinpreda999, la data 2010-01-24 23:22:07De la: 9am177703, la data 2010-01-24 21:03:54bai papleaca,ia roaga-te tu la nea jeshua sau alti infractori biblici sa-ti dea paine si toate cele,sa vedem ti se umple masa de bunatati pana nu muncesti sa le produci,sa obtii bani cu care sa le cumperi si p'orma sa dai fuguta la mall sa le cumperi,nesimtitule sfant care esti tu pe persoana fizicaDe la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:37:32De la: CheRo, la data 2010-01-24 18:32:58Vorbeam de mincare NORMALA. ATIT.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:20:41Eu vorbeam de mincarea aia care te face sa cresti mare cind esti copil si te face sa traiesti piiina la 150 ani. Nu la ce te referi tu. si nici la aia spirituala. Ca ia vine dupa cea normala. Deci cine ne da de mincare?Interesant! Nu e nici materiala nici spirituala. Atunci ce e? Unde as putea sa o gasesc? Se vinde pe undeva sau e o reteta "naturista" speciala? Impartiti cu noi acest SECRET va rug in numele tuturor membrilor 9am. Pana la urma cine n-ar vrea sa traiasca 150 de ani? Nu judec pe nimeni, de unde ai tras concluzia? Cunosc!!!!, dar asta nu-i justifica tampeniile scrise aici. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 03:45
De la: click_cont, la data 2010-01-25 22:36:19Sint de acord. Am avut dovada.De la: nastasemihail, la data 2010-01-25 22:22:56De la: click_cont, la data 2010-01-25 22:19:49Nu-l mai judecati, ca a avut o pierdere f mare. De aceea e asa.De la: florinpreda999, la data 2010-01-24 23:22:07De la: 9am177703, la data 2010-01-24 21:03:54bai papleaca,ia roaga-te tu la nea jeshua sau alti infractori biblici sa-ti dea paine si toate cele,sa vedem ti se umple masa de bunatati pana nu muncesti sa le produci,sa obtii bani cu care sa le cumperi si p'orma sa dai fuguta la mall sa le cumperi,nesimtitule sfant care esti tu pe persoana fizicaDe la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:37:32De la: CheRo, la data 2010-01-24 18:32:58Vorbeam de mincare NORMALA. ATIT.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:20:41Eu vorbeam de mincarea aia care te face sa cresti mare cind esti copil si te face sa traiesti piiina la 150 ani. Nu la ce te referi tu. si nici la aia spirituala. Ca ia vine dupa cea normala. Deci cine ne da de mincare?Interesant! Nu e nici materiala nici spirituala. Atunci ce e? Unde as putea sa o gasesc? Se vinde pe undeva sau e o reteta "naturista" speciala? Impartiti cu noi acest SECRET va rug in numele tuturor membrilor 9am. Pana la urma cine n-ar vrea sa traiasca 150 de ani? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 09:21
Ce pierdere a avut Folrin???
Sper ca nu la parasit Camy ...sau l-au dat afara din partid
|
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 09:31
De la: symy1, la data 2010-01-26 09:21:27Ce pierdere a avut Folrin??? Nu. Si nu e nici gluma. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 09:47
|
|
Fosta membra 9am.ro 391 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 10:40
De la: obliografic, la data 2008-11-23 01:17:55 Anticristul este nu doar un dusman eshatologic al lui Hristos, ci si un fals mântuitor, facator de minuni si profet mincinos. Totodata, dupa cum o demonstreaza varianta "Antecrist“, manifestarea acestuia precede cea de-a doua venire a Mântuitorului.Raul nu este doar un dusman exterior, un tiran sângeros sau o fiara apocaliptica, ci salasluieste în sufletul nostru: acolo trebuie dusa lupta cea mare, o lupta neîncetata, din care putem iesi sfinti sau anticristi.Fiecare sa-si cerceteze constiinta: de este prieten al lumii, sa se schimbe, sa se faca prieten al lui Cristos, sa nu fie cumva Anticrist. Anticristologia devine practic o cufundare a individului în adâncul propriu lui sau inconstient, un exercitiu spiritual, o mistagogie cristica. Toti credinciosii pot sa devina anticristi. ~ ~ ~ ~ ~ Salut ''OBLIOgrafic'', Nu stiu cine esti dar imi place felul in care gandesti! Dumnezeu sa-ti pazeasca pururi sufletul! ~ ~ ~ NU MA INTERESEAZA SUBIECTUL :( Cred ca NICIODATA nu m-a preocupat subiectul de fata, si in nici un caz CINE este Dumnezeu! Asa cum am inteles si am acceptat de la mama mea ca EXISTA DRAGOSTE (chiar si) acolo unde NU SE VEDE - la tatal meu natural ce NU mi-a fost alaturi mai mult de ~5 ori in viata, pana la majorat, deci iata cum un lucru TRIST poate avea O FANTASTICA VALOARE, BUNA, doar noi sa vrem sa vedem ceea ce de la suprafata nu se vede - am acceptat existenta incontestabila a lui Dumnezeu si nici NU i-am cerut ceva sau NU L-am invinovatit de ceva, exact ca si in relatia din totdeauna cu tatal meu natural. Insa atunci cand am avut cu adevarat NEVOIE, ambilor Le-am CERUT AJUTORul, atat tatalui meu natural cat si Lui Dumnezeu, si mi-au fost de un MARE & REAL ajutor amandoi!!! Tatal meu natural a ''rasarit'' si cu bucurie si-a aratat utilitatea invatandu-ma sa conduc cu curaj si CORECT automobilul sau, si astfel am luat carnetul de conducere ''din prima'' - chiar daca nu avusesem masina vreodata si nici apoi nu am avut catva timp bun; de asemenea Dumnezeu, mi-a ascultat RUGA, cand m-am rugat disperata - lasandu-mi complet vointa in mainile Lui Dumnezeu - m-am rugat la o Manastire si la moastele unui sfant de la acea Manastire (Sf. Calinic de la Cernica) pentru ca Dumnezeu sa-mi arate Bunavointa Sa in IERTAREA TUTUROR pacatelor mele de pana atunci, la 35 ani si atunci ca vi crede El de cuvinta, ca SEMN ca mi-a iertat pacatele, sa-mi dea un copil al meu (pierdusem deja 3 sarcinii dorite pana atuncea, dupa un avort provocat initial) SI in mai putin de o luna am avut raspunsul, DA! - caci am si ramas insarcinata si sarcina a fost dusa INCREDIBIL pana la capat in mod absolut natural (cu contractii lunare si o placenta previa). Rugandu-ma din nou de la nasterea copilului meu pana ce acesta implinise 2-3 ani, la ~4 ani abia, am avut un vis: un ''baietel'' (stiam eu in vis) venea spre bratele mele alergand cu bratele deschise si zulufi blonzi ca de soare de undeva dintr-un camp inundat in razele soarelui ce erau amplificate de lanul de grau copt prin care acesta alerga venind spre mine :) Si, iata ca la cca. 2 saptamani de la acel vis, domnul meu vine si spune ''Hai sa avem si un baiat !!!'' Uitasem despre acel vis, si ... iata ca in aceeasi luna am ramas insarcinata si am avut un baiat blond ce primii 3 ani din viata sa NU a avut par ci doar un PUF care la fel ca si genele si sprancenele NU erau ALBE, ci un BLOND TRANSLUCID, foarte deschis, aproapre transparent :) Si in plus, in vis mi se si specificase UN AN (!), anul imediat urmator, anul in care am nascut baiatul, in mijlocul verii (al soarelui) :)) DE CE pierdeti din viata voastra cautand INTUNERICUL, sau sa-l intelegeti? CAUTATI LUMINA Lui Dumnezeu. Cititi Biblia si, CEL MAI IMPORTANT, APLICATI in viata voastra de zi cu zi, si in orice GAND al vostru, INVATATURILE Lui Iisus - IUBIREA - si invataturile date noua de Dumnezeu (cele 10 porunci). V-am dat exemplul meu. Orisicum fiecare alege pentru sine, precum chiar Dumnezeu ne-a lasat posibilitatea ca NOI SA ALEGEM. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 11:09
symy1,
Matei7/6 ------- symy1 bun verset,dar Dumnezeu a dat intelepciune la cei ce au facut calculatorul si aici oamenii lui pot sa marturiseasca.Multa pace. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Matei7/6
Dar vorba ta;ti-ai facut datoria
Aaa, domnu" Florin, asa vezi matale credinta ? E adevarat bre ca mancarea prin munca o obti, dar ca sa poti munci iti trebuie sanatate, noroc sa gasesti de lucru si alti factori care numai Dumnezeu ti le da !