Info
x
Dependenta de droguri - cum si unde ma tratez in romania?
|
Soledad 17 mesaje Membru din: 25/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 13:36
Citesc mesajele voastre si raman fara cuvinte. Sunteti niste oameni absolut minunati si va multumesc din suflet ca existati. As vrea sa vada toata lumea ca nu exista doar rautate in lumea asta. Si tin sa precizez ca voi m-ati ajutat enorm in perioada asta, poate ca am avut momente de cumpana dar cand am citit cateva cuvinte de ale voastre mi-am revenit... E adevarat, e o senzatie minunata sa vezi cum cineva care nici macar nu te cunoaste te sustine si iti vrea binele mai mult decat toti "prietenii" la un loc. Cu riscul de a spune vreo tampenie, recunosc ca intr-un fel ma bucur ca am trecut prin asta pentru ca altfel nu as fi crezut ca exista si nu as fi intalnit niciodata persoane ca voi si cred cu adevarat ca nimic nu este intamplator in viata asta. O sa plec din Bucuresti pentru putin, dupa care o sa plec o perioada si din tara. Dar o sa tinem mereu legatura. Ma simt libera si fericita, simt ca mi-au crescut aripi (nu am baut red bull :P) si vreau sa fac multe lucruri de acum inainte, am atatea planuri, atatea sperante, atat de multa energie pozitiva incat mi-e frica. Mi-e frica sa nu ma trezesc intr-o zi fara lucrurile astea. O sa va urmez sfatul si o sa am grija sa "ma fac bine" dupa care o sa ma gandesc la ce as putea sa fac pentru altii... in clipa asta simt ca asta trebuie sa fac poate e ciudat nu stiu inca, sunt multe lucruri pe care le simt si mi se par noi, lucruri pe care le simteam si inainte dar nu le dadeam importanta... Acum privesc viata cu alti ochi, dar astept ziua aceea in care dupa un somn adanc si dulce de 12 ore sa spun din toata inima Doamne simt ca traiesc din nou!
Ne auzim in curand! |
|
alex_yann 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 14:28
da, cam asa e, cui pe cui se scoate. stiu ca in italia metadona e gratuita daca se administreaza sub supraveghere medicala, dar numai italienilor. ideea e ca doza scade treptat. aveam un prieten care se lasa si mai baga si cate un cui seara sa poata adormi, ca altfel era prea nervos.
important e sa vrei sa te lasi, inainte sa-ti cada dintii si sa te lasa ficatul. nu stiu daca poti obtine sprijin medical in romania, dar cam asta ar fi solutia, metadona, in doze din ce in ce mai scazute, administrate de medic. sa nu-ti fie rusine sa ceri ajutor, amicul meu s-a lasat si cu ajutorul prietenei lui care l-a inteles si l-a sustinut,deci nu te izola, evita doar anturajul drogurilor. nu te poate impiedica nimeni sa te duci sa cumperi, doar vointa ta. inainte sa iesi din casa, uita-te in oglinda si aminteste-ti cum erai.nimeni nu te judeca gresit, doar niste idioti care nu stiu ce inseamna si de care nu trebuie sa tii cont. oricine poate gresi, dar nu repetat, atunci nu mai e greseala, e prostie. mult noroc, suntem alaturi de tine, trebuie sa te tii tare si ai sa reusesti! |
|
Fosta membra 9am.ro 1341 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Dej |
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 15:53
Soledad,indiferent unde ai fi mi-ar place sa mai dai din cind in cind cite un semn de viata sa ne spui ca esti ok.Un gind bun ptr tine va fi tot timpul in sufletul meu.
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 22:33
La multi ani tuturor!
Sper ca v-ati distrat si v-ati simtit bine in perioada sarbatorilor de iarna. Pentru mine au fost cele mai frumoase sarbatori! Va pup sa aveti un 2009 fericit! Stay clean! |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 09:49
La multi ani Soledad.vasix
|
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 15:24
buna....as vrea sa-tzi dau un mik sfat am citit povestea ta si este pacat sa continui asa...nuj dak e de ajutor...dar..incerk sa te ajut....kum ai spus....k nu le-ai spus parintzilor tai?....ai facuth foarte rau deoarece ei trebuia sa afle primi acest calvar prin care treci...ca sa poate sa te ajute....de una singura nu vei reusi.....trebuie sa fi sprijinita.....inteleg ca ai teama aceia...de a nu le spone...crezand ca ai sa-i deezamagesti....daca le explici cum stau lucrurile ...te vor ajuta cu siguranta....si daca te simtzi vinovata n-ai dece....si cath despre acel "prieten".....nici nu se poate numi prieten...si sunth multe clinici in romania....dar pt asta trebuie sa fi ajutat sprijinita de fintzele dragi..precum mama tah si tatal tau....iti urez succes....si sa fi optimista sa treci prin cosmarul prin care-l traiesti ..te pup si ai grija de tine
|
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 15:29
da soledad...vasix are dreptate suntem alaturi de tine si te vom sprijini...asa ca sa nu ne dezamagesti....baftaaaa si ai mareee grija de tine
|
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 16:01
Ma intorc pe ACEST forum doar ptr Soledad.Mesajul meu este simplu:o vreau pe aceasta minunata fetita in viata si fericita.Ptr asta ,ptr dreptul la viata indeosebi sint prezent la orice ora din zi si din noapte.Si asa ar trebui toti sa facem asta.Soledad este printre putinii oameni care au iesit invingatori in lupta cu drogurile.Ptr asta ingenunchez i n fata acestei minunatii a Domnului.Si sper ca stie ca in sufletul meu exista tot timpul o rugaciune ptr ea
|
|
|
|
|
cat_ola 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 15:40
La multi ani tuturor!
Soledad, felicitari! Nu iti pot scrie cat ma bucur cand citesc ca esti bine ... :) Mai intru pe forum, dar din lipsa de cuvinte, ii las pe ceilalti sa iti scrie - eu iti trimit din cand in cand cate un gand frumos - pastreaza-l intr-o cutiuta, si scoate-l cand iti e mai greu! :) Sa vezi ca incet-incet o sa se umple cutiuta de ganduri bune, si sper sa ai nevoie din ce in ce mai rar de ele (adik sa nu iti fie greu never ever). In rest ... ai grija de tine, stay clean, si continua sa iti tii capul sus si sa fii optimista - ce e mai greu a trecut, dar totodata ceea ce e maii greu o sa vina - viata de zi cu zi, cu bune si cu rele ... ai grija sa nu aluneci inapoi! |
|
cpogurs 4 mesaje Membru din: 23/12/2008 Oras: Tulcea |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 23:03
NU iti pierde curajul deja ai facut primul pas te ai destainut noua
am intrat pe google si am aflat o adresa care o sa te ajute sigur acolo afli toate informatiile de care ai nevoie cu adrese si consiliere nu mai sta pe ginduri si intra pe adresa www.laurian.ro/antidrog/fav.htm si ai sa mergi la centru care erte mai aproape de tine .Iti urez sanatate si succes cu ambitie poti sa treci de testul asta al vieti ,tot acolo pe site ai sa afli si adrese ptr internari
|
|
kali13 233 mesaje Membru din: 25/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 21:02
Soledad,
Ai luat droguri pentru ca asa ai vrut tu,asa ca nu mai cere ajutor de la aceste nick-uri pe care nici macar nu le cunosti,nimeni nu ti-a dat droguri fara sa vrei tu sa le iei...ti-ai facut-o cu mana/gura/nasul tau.Pentru ce vrei ajutor? pentru ceva ce tu ai facut cu buna stiinta?.Crezi ca te salveaza cine iti"recomanda remedii"...nu fetitza,ti-ai facut-o singura ,asa ca rezolva-ti singura problema...oricum,nu ai intrebat pe nimeni daca este bine sau rau daca iei/prizezi droguri.
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 21:44
raluca_ilie_2,
Foarte bine i-ai recomandat...numai ca aceasta clinica este in fashia gaza,acolo unde sigur isi va reveni...ce sfaturi dati pentru o persoana care asta isi doreste...sa se drogheze
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 21:48
Soledad,
Mai bine stai tu...chill
|
|
inmandi 58 mesaje Membru din: 11/01/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 15:46
dupa coerenta limbajului si rationamentul bine punctat cu metafore si claritate nu pari drogata,probabil incerci sa nasti discutii despre fenomen,sau stii povestea unei persoane care a patit ce povestesti.
Daca tu esti in ipostaza asta e ok ca ai reusit sa te destainuiesti unor oameni pe care nu-i cunosti ,incearca si cu cineva pe care il stii si care are aplecare spre tine sa te ajute. Sa primesti ajutor MEDICAL concret adreseazate medicilor si te va indruma unde trebuie,exista organizatia antidrog cu un centru de dezintoxicare dar probabil tu esti distribuitor si incerci voalat sa tragi aici alti consumatori cind ai revenit in Romania ai fost indignata ,nu gasesc cuvintul potrivit ,de mizeria din Romania nu de drogurile tale din fiecare zi SUCCES in directia care vrei |
|
Fosta membra 9am.ro 293 mesaje Membru din: 13/01/2009 |
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 21:30
Am citit acest topic si vad c mai exista si oameni buni pe aceasta lume. Sa dai cuiva curaj sa-si infrunte greselile si temerile sau dependentele eu ced ca e ceva frumos si demn de urmat, si demn de admirat. Nu vad insa motivul pt care ai urma spusele unora care ar dori sa te lase sa treci singura prin asta, sau a altora care ar vrea sa iei alte drodguri care la randul lor dau dependenta,cum at fi marihuana sai metadona. Eu stiu ce inseamna sa fii dependent. Nu m-am drogat niciodata, Doamne fereste, dar am fumat (15 ani cam 2 pac. pe zi, am reusit sa ma las), am avut alte dependente de natura psihica si pot sa-ti spun ca a fost destul de greu sa ma las de ele. Azi am o singura dependenta, sunt dependenta de dragoste, dar daca intr-o zi n-o sa-mi priasca sper sa ma pot lasa si de asta.
Te admir ca ai reusit sa treci prin asta si sa nu dai gres pana acum, sper sa o tii tot asa. Viata chiar merita traita chiar si pentru ai admira pe altii sau a admira vointa altora, asta ne ajuta sa devenim noi insine mai puternici. De aceea iti dau un sfat: nu te lua dupa cei care incearca sa-ti strecoare idei izvorate din rautate sau pofta de a te pedepsi pe motiv ca "singura ti-ai facut-o". Toti putem gresi, fiecaruia ni se poate intampla orice, niciodata nu stim ce ne aduce ziua de maine, daca ne pastram insa bruma de intelepciune cu care ne-a inzestrat Dumnezeu putem muta muntii din loc. As vrea sa mai scrii aici, sa stim ce ai mai facut, cm decurg lucrurile si fii sigura ca v-om fi pe aici, cu tine. |
|
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 16:15
Buna tuturor,
Imi cer scuze daca nu am mai scris nimic, sunt plecata de o perioada din tara si nu am acces la internet in fiecare zi. Vreau doar sa va spun ca va apreciez mult pentru tot si sa va multumesc pentru cuvintele de incurajare. Nu incerc doar sa nasc discutii, nu fac parte din vreo organizatie anti-drog, pur si simplu am realizat ca am o problema (cam tarziu, e adevarat, dupa aproape un an) si am cautat ajutor pe forum, la un centru de specialitate, si cu vointa, cuvinte de incurajare si o reteta am reusit sa ies de pe drumul acela care te duce direct spre moarte. Trebuie sa plec dar promit sa revin, sunt cateva persoane cu care vreau sa pestrez leg. |
|
Hotea_M 23 mesaje Membru din: 3/01/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 19:33
Marian,
De obicei nu sunt un tip spart la gura dar, vazand stupefiantul raspuns pe care l-ai dat fetei acesteia, nu ma pot abtine sa nu zic: esti un maaaaare BOU. Prin acest raspuns dovedesti ca faci parte dintre aceia al caror slogan este "noi muncim, nu gandim"; nu stiu daca ai stat un pic sa analizezi situatia acestei fete, pericolul pe care il reprezinta stupefiantele pentru tineri - de fapt sunt convins ca tu stii deja cine e vinovatul : "televizorul, calculatorul, DVD-urile, jocurile video...., - am vazut mai multe comentarii de ale tale si mi-am facut o idee despre felul in care gandesti". Dar raspunsul pe care l-ai dat acestei fete, reprezinta un apogeu al prostiei. Daca nu ai un minimum de informatie in legatura cu un anume subiect, stai naibii pe craca ta si nu spune prostii. |
|
Fosta membra 9am.ro 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 19:45
Pt. marian_bd_rotaru
Mare animal!!! Dupa ce ca esti total pe dinafara, mai esti si cinic. |
|
eurobgb 11 mesaje Membru din: 16/12/2008 |
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 11:41
draga copila,esti de varsta ficei mele,de aceea vreau din toata inima sa te faci bine>Daca vrei vino la Cluj,este un centru de toxicologie in cadrul pshiatriei infantile.Sunt aici medici de nota 10,de omenie,,,,,Spitalul este in cartierul gradini manastur.D-na doctor Felicia ,e conferentiar ,are si ea o fiica tot de varsta ta,o sa puna mult suflet in a te vindeca,important e sa doresti si tu din toata fiinta ta.Iti doresc sanatate si vointa!
|
|
9am006436 2 mesaje Membru din: 6/03/2009 |
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 13:07
Am vazut la tv despre acel tratament faimos despre care se tot vorbeste a ajuns in Romania.Ma refer la metoda reglare neurologica accelerata (ANR=blocarea receptorilor),descoperit de dr. Waismann.Foarte multi consumatori de heroina erau nerabdatori sa se faca si la noi in tara la un pret rezonabil.Pentru detalii accesati www.forad.ro sau la tel. 0213115901.
|
|
9am006436 2 mesaje Membru din: 6/03/2009 |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 13:41
De la: 9am006436, la data 2009-03-06 13:07:52Am vazut la tv despre acel tratament faimos despre care se tot vorbeste in Romania. Ma refer la metoda reglare neurologica accelerata (ANR=blocarea receptorilor),descoperit de dr. Waismann.Foarte multi consumatori de heroina erau nerabdatori sa se faca si la noi in tara la un pret rezonabil.Pentru detalii accesati www.forad.ro sau la tel. 0213115901. |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 13:48
De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-10-30 06:55:40Prin munca .munca l-a creat pe om dar nici lenea sau prostia nu l-au omorat,dovada cea mai vie esti tu
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Castelana 59 mesaje Membru din: 26/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 00:19
Hi! Ai foarte mare dreptate atunci cand ai sus ca totul tine de VOINTA !!! Te poti inchide in casa si arunca cheia pe geam, dar fara vointa nu realizezi nimic.Iti voi povesti o intamplare legata de subsemnata : sunt fumatoare de peste 20 ani dar cu ocazia unui ,,pariu" facut cu toti colegii fumatori din cadrul depart. , nu am fumat o luna. In dimineata cu pricina, primul gand cand m-am trezit a fost : sa vad ce se intampla daca nu fumez astazi...se intoarce lumea cu josu-n sus? se intampla o catastrofa? voi muri? Si nu s-a intamplat nimic, am stat cu pachetul pe masa toata ziua, fara ca macar sa salivez sau sa-mi doresc a fuma ba dimpotriva, simteam de la colegii care nu au putut rezista, ce miros neplacut de tutun vine dinspre ei...si atrecut ziua ! A doua zi la fel insa a descoperit ce gust placu poate avea cafea fara tutun ! A treia zi deja nu-mi mai doream nicio tigara si le-am lasat in camera de fumat pentru cine le-ar fi dorit...si uite asa a trecut o luna fara tutun .Le-am reluat dintr-o prostie: dpdv al sanatatii sunt super ok si cum in cele 5 zile cat satu in Bucuresti nu am nicio alta ,,distractie " - cluburi, petreceri, bauturi - mi-am zis ca nu strica un viciu daca nu-mi afecteaza nimic ! Pentru mine important a fost ca mi-am putut demonstra eu, mie, ce fel de om sunt, ce caracter pot avea, nu pariul conta !This is it...Multa bafta in ceea ce ti-ai propus si incerca sa gandesti cat mai limpede : nu se merita pentru cateva clipe de euforie, sa-ti irosesti banii, sanatatea si chie viitorul .Rezolvarea problemei tine de tine, nu de clinici. Multa noroc si-ti doresc sa reusesti pentru ca esti o persona desteapta care cred ca stie cum si in ce parte sa-si canalizeze energia.
Kiss
Castelana
|
|
Fosta membra 9am.ro 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Giurgiu |
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 18:40
traiasca marihoana
|
|
Hlluz 149 mesaje Membru din: 25/06/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 15:53
Ma bucur pentru Soledad....chiar sincer ma bucur pentru tine.Si eu am probleme.putin asemanatoare cu ale tale...doar ca eu sunt dependenta de somnifere..sufar de insomnie de 15 ani..am ajuns sa nu ma mai ajute medicamentele psihiatrice...dar daca nu le iau,chiar nu dorm de loc...mi s-a intamplat sa nu dorm chiar si sapte zile,sapte nopti consecutiv,era sa mor...am halucinat deja,ceea ce nu ma mira...poate ma puteti ajuta si pe mine...o sa am si eu soarta lui Michael Jakson??
ella
|
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 16:43
in mod sigur cred ca exista o cauza reala care a dus la insomnia ta...a existat ceva ..griji sau stres acumulat care nu te-a mai lasat sa dormi...cred ca trebuie sa tratezi "cauza"..
|
|
Hlluz 149 mesaje Membru din: 25/06/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 07:50
draga Serena,intr-adevar stresul m-a distrus...in copilarie am urmat o scoala foarte severa,apoi facultatea la fel...nici nu terminasem bine,s-a nascut copilasul meu.nu manca bine si era foarte bolnav de cateva ori,de era sa il pierd..acum a crescut,e bine,sanatos...sa-mi revin si eu...am fost la o tipa,ceva bioenergista,dar nu chiar...mi-a spus ca sunt niste factori,care daca ne afecteaza,in 16 secunde se pot imprima in organism pentru o viata intreaga si sa ne distruga incet-incet...ea are o metoda care elimina aceste cauze ca vindecarea sa patrunda in mod natural....am fos de trei ori de atunci la ea,am si terminat tratamentul...mi-a mai zis,ca e foarte important sa stim exact ce misiune avem de implinit in timpul vietii noastre
ella
|
|
9am110668 1 mesaj Membru din: 4/08/2009 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 08:19
De la: ac_milan_stoica, la data 2008-12-01 17:37:13incearca clinica din sibiu ,dar nu asta este solutia ...dupa ce stai akolo cat poti sa rezisti ..ca sa scapi cu adevarat,dupa aia schimba anturajul,intoarcete la prietenii vechi..povesteste-le problema pe care ai avut-o ,nu iti fie frica ca o sa se fereasca de tine sau ca o sa te dezaprecieze (au de ce, dar nu o vor face ) vei mai intalni ca orice om greutati de zi cu zi ,incearca sa treci peste si nu te retrage iar in heroina..cand simti nevoia si numai rezisti...fumeaza niste marijoana te va ajuta sa treci peste sevraj si sa gandesti altfel (pozitiv) tot drog este dar nu creaza asa mare dependenta..nu exista sevraj in primul rand de la marijoana..care asta este cuvantul cel mai greu ca dependent de droguri pe care nu poti sa il depesesti ........david21_2004 (id mess) contacteaza-ma ,te pot ajuta cu raspunsurile la intrebarile tale despre acest subiect... dar stiu ca esti destept!... esti cumva un diler si esti disperat ca pierzi un client?... pentru ce sa te contacteze?... sa-i dai o doza?.... DISPARI de pe site!!!!!!!!!!!!!!! Soledad, nu raspunde la nici o provocare!... esti mai puternica decat ei! |
|
dianacojocaru 1 mesaj Membru din: 21/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 15:11
Buna,nu stiu cat de mult o sa te ajute dar macar e un sfat.Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare cel mai bun prieten al meu face asta si eu incerc sa-l ajut,Cand l-am cunoscut mi-a sp ce face,nu m-a speriat faptul asta si am continuat sa ma intalnesc cu el.A sp ca o sa renunte ceea ce nu a facut-o asta se intampla anul trecut.Stiu tot ce face,m-am gandit sa-i fiu prietena in lucurilea astea ca sa pot sa mi-l apropii si sa pot vb mai multe cu el sa-l fac sa se lase.la inceputul anului am vb lucru asta cu el a sp ca se lasa chiar nu a luat nimic de la inceputul anului l-am lasat sa stea la munte o sapt sa se simta linist,el cand consuma,ma suna si tot timpul vine la mine pt ca stie ca-l tratez bine si se simte in siguranta si e linistit pt ca-i dau o stare de bine.Am vazut tot ce face,nu stiu cat de multa dependenta,incerc sa-l ajut,dar intradevar treb sa fie si vointa si acum incercamsa-l scoatem din cartierul in care sta sa nu mai are acelas anturaj care il influentau sa faca asta.Si m-am confruntat cu o probl de curand ca a venit unul din prietenii lui si i-a dat ceva dar a avut o reiasctie mult mai nasoala de cat stiam eu,de aceea treb sa-l indepartez de acolo.Citeste carte de boli vindecatoare cu uleiuri unde este trecuta si dependenta de droguri.El acum o sa se duca la cineva sa stea si vrea sa ma mut cu el.la ei e o probl ca cand i-au le afecteaza psihicil si mereu mie imi sp ca nu poate sa fie cu mine dar tot la mine vine si tot cu mine ar vrea sa se mute ca sa scape de probl.O sa incep sa-i fac baile si sa-i fac un tratament de exertii,roaga -te mult ca o sa te ajute.Mult succes si sa-mi sp si mie cum e.Poti sa consulti si asistenta de la antidrog
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Justitiarul 119 mesaje Membru din: 15/09/2009 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 18:05
dianacojocaru.............
Tu esti cea care se amageste..nu prietenul tau. Prietenul tau nu mia poate sa se lase de droguri.....dar te umileste in hal fara de hal-pe invocarea ca e drogat...eu iti zic-fati alt prieten. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|