back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vecini

Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:

9am182893

3 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2010, ora 15:54

Voi astia care aveti probleme cu vecinii care va acuza ca faceti galagie, ar trebui sa va revizuiti putin atitudinea. Ia mai lasati orgoliile copilaresti la o parte, puneti-va in locul unui om care vrea sa se odihneasca de la ora 21 si o sa vedeti ca nu e chiar ca voi. Pote voi sunteti mai tineri, poate voi dormiti ziua sau dracu stie ce aveti/.Oamenii normali dorm noaptea...
AM o ruda in Elvetia, pe bune acolo nu mai scartii tu usi de la dulap sau tropai cu papuci cu toc( ce idioata) nici macar ziua darmite noaptea.DACA ai tras apa dupa ora 22,oo platesti amenzi de faci puscarie cateva zile bune... Acolo este respectat OMUL pt.ca se stie ca lipsa de somn. odihna distruge sanatatea in timp. De aceea sunteti uni dntree voi vai de mama voastra dupa 40-50 de ani. Dormiti noaptea si culcati-va devreme caci asta este sanatatea pentru mai tarziu... Nu mai sufocati lumea din jur cu gesturile voastre nesimtite.
Va recomand sa mergeti in natura si sa va zbenguiti pana cand lesinati sau la discoteci sau stiu si eu... undeva unde sa va consumati energia.
Nu mai pozati in victime tot voi , ca din cauza celor ca voi sunt atatea probleme in blocuri. Luati legea in cauza si studiati-o. O sa vedeti ca incepand cu ora 21 si pana la 8 dimineata trebuie sa pastrati linistea. Orice zgomot sau larma produsa este pasibil de amenda.

MANELISTUL

271 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 7 Martie 2010, ora 16:47

De la: choana, la data 2008-10-23 17:40:49Ce ne facem cu vecinii nebuni conform carora ar trebui sa mergem pe varfuri prin casa si sa vorbim in soapta?
Daca treceti prin aceeasi situatie help me cu un sfat!

Normal oamenii traiesc in case proprietate ,nu in silozuri ca pasarile in colivii.Programul "prima casa "ofera posibilitatea sa-si faca o casa ,dar se duc tot la bloc

Raporteaza abuz de limbaj
9am185064

1 mesaj
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 03:10

(favour_dokie@rediffmail.com)

Hello i am just browsing now in the internet and found out your profile..at (www.9am.ro)
and it captured my intrested i desireded to drop few words to you i am miss favour dokie by name i will like us to hold a very good relationship
with honest.and trust.my dear distance colour can not deny but love matters elot.please i will like you to send an email to my mail (favour_dokie@rediffmail.com).for you to know whom i am
thank you and god bless you
waiting to hear from you soonest

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 07:54

De la: choana, la data 2008-10-23 17:40:49Ce ne facem cu vecinii nebuni conform carora ar trebui sa mergem pe varfuri prin casa si sa vorbim in soapta?

doua boxe de 140w,puse cu fata in jos !!!
Aplica ori maneaua lui minune cu "of viata mea!",ori muzica simfonica!!!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 08:01

De la: 9am182893, la data 2010-03-07 15:54:35Voi astia care aveti probleme cu vecinii care va acuza ca faceti galagie, ar trebui sa va revizuiti putin atitudinea. Ia mai lasati orgoliile copilaresti la o parte, puneti-va in locul unui om care vrea sa se odihneasca de la ora 21 si o sa vedeti ca nu e chiar ca voi. Pote voi sunteti mai tineri, poate voi dormiti ziua sau dracu stie ce aveti/.Oamenii normali dorm noaptea...
AM o ruda in Elvetia, pe bune acolo nu mai scartii tu usi de la dulap sau tropai cu papuci cu toc( ce idioata) nici macar ziua darmite noaptea.DACA ai tras apa dupa ora 22,oo platesti amenzi de faci puscarie cateva zile bune... Acolo este respectat OMUL pt.ca se stie ca lipsa de somn. odihna distruge sanatatea in timp. De aceea sunteti uni dntree voi vai de mama voastra dupa 40-50 de ani. Dormiti noaptea si culcati-va devreme caci asta este sanatatea pentru mai tarziu... Nu mai sufocati lumea din jur cu gesturile voastre nesimtite.
Va recomand sa mergeti in natura si sa va zbenguiti pana cand lesinati sau la discoteci sau stiu si eu... undeva unde sa va consumati energia.
Nu mai pozati in victime tot voi , ca din cauza celor ca voi sunt atatea probleme in blocuri. Luati legea in cauza si studiati-o. O sa vedeti ca incepand cu ora 21 si pana la 8 dimineata trebuie sa pastrati linistea. Orice zgomot sau larma produsa este pasibil de amenda. [/quote
:
sml-happy0044:
CE TE RETINE AICI?....ZBOARA..PUIULE.ZBOARA!!!
www.youtube.com/watch?v=fm-EbK5z7uY&feature=PlayList&p=CD8636476...

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 21:41

De la: mcherciu, la data 2010-04-01 07:54:41

doua boxe de 140w,puse cu fata in jos !!!
Aplica ori maneaua lui minune cu "of viata mea!",ori muzica simfonica!!!

Cunosc mii de cazuri. Stiu ca nu te consoleaza. Nu te lasa terorizata de astfel de psiho pupu. Eu stiu un lucru. Daca esti cu adevarat obosit, seara cazi lat. Dormi si daca se taie lemne cu drujba. daca nu ai ceva cu capul sau nu esti un schimonosit la suflet nu te pot deranja vecinii cu nimic. Daca esti la tine in casa si dai drumul la TV sau altceva nici nu auzi ce se intampla pe la vecini. Concret, sub mine functioneaza un restaurant si am dormit bine merci chiar si cand aveau nunti sau botezuri cu muzica la maxim. Daca esti de buna credinta iti vezi de treaba ta si nu faci un capat de tara din orice. Intelegi ca fiecare dintre noi trebuie sa functioneze, sa fie viu. Eu le raspund vecinilor care fac apel la liniste : Liniste o sa ai destuila in cavou ! Aici esti printre cei vii ! .

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Vecini
Mergi la: