Info
x
'la banca sau la camatar?'... mai bine in instanta!
|
tonybetony 35 mesaje Membru din: 5/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 18:53
Am vrut sa cumpar un TV in rate. Am fost indrumat online la CETELEM , o firma care nu stiu a cui e, de cine apartine dar care se ocupa de imprumuturi. Imi trebuiau 700 lei ca sa completez suma. Dupa ce am completat adeverintele si formularele am primit telefoane de la Unicredit si Raiffeisen sa imi propuna credit. Mi s-a spus ca Unicredit nu face credite mai mici de 500 euro. Dar eu nu am nevoie de atatia bani .Prin tehnici specifice de invaluire am fost "convins" sa fac un credit de 1000 euro. Total de plata 1250 euro. Pentru ca am salariul in lei am cerut creditare 1800 ron. Total de plata 2500 ron. Camatarii sunt mici copii pe langa dobanzile de la banci. Pana la urma am imprumutat de la o vecina 700 lei am luat televizorul iar la primul salariu am restituit suma. Astfel am castigat 7 milioane lei. Parerea mea este ca inainte sa faceti imprumutul la banca sa cautati 1001 alte solutii care oricum sunt de departe mult mai rentabile.
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 19:52
Sunt pe lista la Biroul de Credite si fiindca nu am avut solutii de deblocare si stergerea mea de acolo, am apelat cu suuces la PROVIDENT de vreo trei ori, atunci cand am vrut sa mai fac cate ceva care-mi depasea bugetul. Le-am achitat fara probleme la ei sunt un client BUN PLATNIC in timp ce la Biroul de Credit figurez ca RAU PLATNIC in mod iremediabil.
Mama a avut acum un an o incidenta de plata de 500 RON, a sarit plata unei rate, pe care i-a achitat intre timp si a inchis respectivul card. Nu are alte datorii totusi la Biroul de Credit figureaza ca rau platnic fara a mai avea de atunci nici o incidenta de plata. Desi beneficiaza de un venit bun din chirie nu se mai poate imprumuta la banci. Cand vrea ceva extra buget (vezi concediu, dupa concediu, faianta baie, etc) apeleaza de fiecare data la PROVIDENT. La ei e un client BUN PLATNIC. Ciudateniile normelor BNR. De aia au luat viteza parghiile ca au stiut cum sa le "reglementeze".
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Castelana 59 mesaje Membru din: 26/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 28 August 2009, ora 13:49
Am ,,invatat" sa nu am incredere in Banci iar in camatari, nici atat ! Pastrez la loc de cinste o vorba : am bani mananc, nu am bani nu mi-e foame !!! Si asa am reusit sa nu fiu ,,ispitita" de ofertele care de care mai tentante ale bancilor...Incercati si voi !
Cheers
Castelana
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 August 2009, ora 14:01
La banci daca bagi bani in ele, e in regula. Cum scoti, e ceva in neregula.....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 29 August 2009, ora 23:39
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 18:13
Rentrop & Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri iti trimite
astazi - vineri, 23.10.2009 - nr. 657 al newsletterului tau electronic INFOjuridic Articol: Nu mai poti plati ratele la banca? Iata solutia: declari faliment PNL a depus, joi, o initiativa legislativa privind insolventa persoanelor fizice, care permite romanilor aflati in imposibilitatea de a-si plati datoriile la banci sa intre sub protectia tribunalului, iar imprumutul lor sa se reesaloneze pe o perioada de 3 ani, a anuntat deputatul liberal Eugen Nicolaescu. Nicolaescu a precizat ca initiativa legislativa a falimentului personal este o masura de protectie impotriva executarii silite. El a aratat ca initiativa legislativa nu incurajeaza neplata datoriilor, ci da o gura de aer pentru pentru persoanele aflate in situatia de a nu putea plati, oferindu-le o perioada de trei ani pentru a face acest lucru.
|
|
9am115340 35 mesaje Membru din: 10/08/2009 |
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 15:35
De la: allypui2002, la data 2008-10-22 14:52:03Da, suntem de-a dreptul disperati...si am sa va povestesc si de ce...In urma cu 2 ani si jumatate am contractat un credit ipotecar pe 30 de ani a carui rata a fost la inceput de 800 Ron...si am ajuns in prezent dupa doar 2 ani la o rata de aproape 2000 Ron din cauza unei majorari abuzive zic eu a dobanzii...Ce putem face??este evident ca salariile nu au crescut in acest timp proportional cu cresterea ratei...Vom fi pusi in situatia sa ne pierdem casa... Adresati-va urgent unei Imstante pentru a stabili legalitatea cresterii dobanzilor . Pe de alta parte , s-ar putea ca cresterea dobanzilor sa aiba baza legala . Depinde cum ati facut contractul de imprumut . Invocati necunostiintam clauzelor in contract si faptul ca acestea au fost abuzive ( adica fara a fi negaciate direct cu dv.tra la incheierea contractului) ! succes ! |
|
9am168562 23 mesaje Membru din: 4/11/2009 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 19:15
Incredibil dar adevarat
Credeti-ma: am incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul. Eram sceptica, totusi... In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie initiala de numai 60.000 de lei vechi. Imediat m-am gandit [chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie]. Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 10.000 de lei la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 60.000 de lei vechi si 6 timbre? Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 60.000 de lei.(vechi adica 6 ron) Surpriza!... Ghiciti ce s-a petrecut !!! ... Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 370.000 de lei. La sfarsitul celei de-a doua aveam 1.090.000. In a treia saptamana stransesem 25.470.000 de lei! Si banii continua sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 60.000 de lei si cele 6 timbre (Am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la bingo!). Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. Cum?... PASUL 1: Iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele : [M-AM ADAUGAT LA LISTA TA], apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum iei 6 bancnote de 10.000 de lei si pui CATE UNA in FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui FIECARE coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 10.000 de lei. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese: 1)Ciobanu Marius Ctin,iasi,str.profesor ioan simionescu nr 6,bl d1 et 4 ap 3 ,jud iasi 2)Cristea George localitatea Topolog jud. Tulcea 3)Manea Alexandra Raluca; Bucuresti str. Aleea Dobrina nr 6 bl.49C sc. A apt.25. sector 2. 4)Dumitru Aurel Alexandru;jud.Giurgiu;loc.Giurgiu;str.Tineretului;bl.20 6;sc.b;ap.20 5)Zgripcea maria madalina. Strada Alexandru ioan cuza,nr 38 A,calimanesti,judetul VALCEA 6).POPLIUC ION.IASI STR.GRADINARI 12 BLOC E22 SC.A AP.12 PASUL 2: Acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc...). Astfel numarul 6 devine liber: completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 6-A, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri, te excluzi singur din circuit semanind neincrederea. PASUL 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cat mai multe forum-uri/newsgroup-uri(sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului('Copy' din meniul 'Edit'); deschizi un fisier gol cu 'notepad'('File'...'New') si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a ('Edit'...'Paste'); salvezi fisierul cu extensia .txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri.GATA! Felicitari... Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE : MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200! Calcule... Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 50.000 de lei cu numele meu pe pozitia a 6- a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si ei cate 50.000 de lei.Eu primesc astfel 5*5*10.000 de lei = 250.000 de lei si tot asa mai departe.... Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 60.000 de lei si 6 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 10.000 de lei la adresele care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 6-a. Acum publici articolul din nou de MINIM 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe Internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM !! Asa ca iti poti permite 60.000 de lei sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da... Unii au spus "dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?" Ce sanse sunt sa se intample asta cand ZILNIC se alatura 20- 50.000 de useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce ? JUCATI CINSTIT SI CORECT SI VETI AVEA NUMAI DE CASTIGAT!! |
|
|
|
|
Sandel 271 mesaje Membru din: 14/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 00:36
Spunea cineva ca sa nu platim o luna ratele la banci... ar fi foarte bine, dar mai bine pe un an, mai ales bazandu-ne pe legea reesalonarii.. sa lasam bancile fara bani timp de un an de zile
ce efecte ar avea... si bune si rele, dar n-ar fi rau sa incercam, ei au mai mare nevoie de noi decat noi de ei, putem sa ne lipsim un an de zile de un tv nou si altele asemanatoare, dar ei un an de zile fara bani, iesind numai in pierdere...pana cand ne vor acorda credite cu 0,01% dobanda. si ne jucam noi cu ei, nu cum isi bat joc ei de noi acum
Raporteaza abuz de limbaj
Regret ca traiesc in Romania
|
|
9am176739 16 mesaje Membru din: 8/12/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 20:05
sunt in aceiasi situatie....astea-s'regulile'.Platim sau murim
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am176739 16 mesaje Membru din: 8/12/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 20:17
Nuuuuuu...de o mie de ori nuuuu...
Oricum ne-au prins cu imprumuturi cam pe toti,suntem sclavii lor acum pe viata,am cazut in plasa lor si nu mai avem ce face.Sunt criminali si bancile si camatarii. Au urmarit pas cu pas planul lor diabolic de a ne incatusa cu imprumuturi peste imprumuturi,ne-am prins in plasa lor si acum platim.Pana cand?Pana nu vom mai putea plati.Si atunci vor veni(camatarii de la banca) ne vor lua casa si bunurile,probabil nu ne vor azvarlii in strada,dar tot ce e al nostru va devenii al lor. Ei vor traii ca regii si noi ca scavii pt ei,pt o mancare pe zi si pt un pat amarat care a fost al nostru inainte...Asta ne asteapta
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 13:00
De la: klaudium, la data 2008-10-30 17:54:00Domnule draga, Domnule nu sunt in asemenea situatie, suntem la zi cu platile la banca si nu ne simtim inselati pana acum, dar VREAU SA SPUN CA AVETI DREPTATE SA AVETI O ATITUDINE CIVICA. D-lor nu permiteti abuzuri, faceti o reclamatie vis-a-vis de orice institutie va simtiti inselati in care sa precizati termenul in care doriti sa se remedieze problema si precizati ca in caz de nesolutionare va veti adresa la OPC, si instantei competente. Mergeti cu reclamatia la institutia respectiva, cereti nr. de inregistrare, si asteptati sa treaca tremenul pe care dvs, l-ati fixat. In caz ca nu vi se raspunde nimic, adresati-va OPC si INstantei de judecata !!!!!!!!!!!!!! Nu va irositi energia lamentandu-va ci adresati-va forurilor competente, E SINGURA SOLUTIE CIVILIZATA PE CARE O AVETI, NU TIPETELE CA CEI CE VA SUPARA POT CHEMA SI POLITIA!!!!!!!!!!! FITI CIVILIZATI SI FERMI!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
ANGEL_M 19 mesaje Membru din: 24/09/2008 |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 15:20
EU ZIC CA E MAI BINE SA NU AI DE-A FACE NICI CU BANCA SI DOAMNE FERESTE CU MAFIA CAMATARILOR
BANCA TE SOMEAZA LUNA DE LUNA SI IN FINAL PRIN EXECUTOR JUDECATORESC TE OBLIGA SA ACHITI SAU ITI PUNE SECHESTRU PE BUNURI IAR CAMATARII ITI PUN SECHESTRU MAI NOU PE "VIATA"SAU PE "FAMILIE" ...CUM ESTE MAI BINE ? CEL MAI BINE ESTE SA NU AI DATORII INSA STRANGI CUREAUA PANA ITI CAD PANTALONII SAU PLECI IN STRAINATATE LA MUNCA
|
ANGEL_M 19 mesaje Membru din: 24/09/2008 |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 15:24
De la: Sandel, la data 2010-01-14 00:36:40Spunea cineva ca sa nu platim o luna ratele la banci... ar fi foarte bine, dar mai bine pe un an, mai ales bazandu-ne pe legea reesalonarii.. sa lasam bancile fara bani timp de un an de zile
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 3/02/2010 Oras: Craiova |
Postat pe: 13 Martie 2010, ora 22:20
LA BANCA SAU LA CAMATARI DUPA PAREREA MEA E SA MERGI LA CAMATAR PT CA EI ITI SPUN IN FATA CE PLATASTI SAU DACA EXISTA RISCUL SA TI PIERDE CASA SAU CE BUN PUI LA BATAIE .LA BANCA TE DUCI ITI PROMIT CA O SA PLATESTI FOARTE PUTIN SI IN FINAL AJUNGI SATI PIEZI CASA SI MULTE ALTELE ...........PTR. A AVEA INCREDERE IN BANCA IN ZIUA DE AZI TREBUIE SA TE ASIGURI CA AI O ALTA CASA UNDE SA TRAIESTI IN CAZUL IN CARE FACI UN IMPRUMUT SI GIREZI CU LOCUITA EU AM PIERDUT O CASA SI O MASINA PTR NUMAI 30MII EURO ...........EU NU SFATUIESC PE NIMENI SA FACA IN ZIUA DE AZI UN INPRUMUT LA BANCA
|
9am171023 2 mesaje Membru din: 9/11/2009 |
Postat pe: 14 Martie 2010, ora 15:07
DE VREO 2-3 ANI BANCILE ISI FAC DE CAP AU AJUNS CU DODANZI+COMISIOANE STIUTE SAU NESTIUTE DE NOI LA PESTE 40%; SI AU APARUT CAM 16-18 FIRME CARE AU CA OBIECT RECUPERAREA PE SISTEMUL RACHETILOR UCRAINENI .NU FAC ALTCEVA DECAT SA CUMPERE DEBITUL RESTANT DE LA BANCA DEBITOARE DUPA CE AU TOATE INFORMATIILE SI APOI VINE SA EXECUTE DEBITORII PRELUATI DE LA BANCI. TOATE ACESTEA SE INTAMPLA SI SUB SUPRAVEGHEREA INDIRECTA SAU DIRECTA A GUVERNANTILOR CARE DE ANI DE ZILE TREBUIAU SA LEGIFEREZE LEGEA INSOLVENTEI PERDOANELOR FIZICE CAT SI A BANCII NATIONALE CARE ACCEPTA JOCUL MURDAR AL ACESTORA. SI CA SA FIE TACAMUL COMPLET NU LIPSESC SI CEILALTI CAMATARI DE TIP CLAN.
INCEPAND CU LUNA TRECUTA BANCILE TRIMIT SCRISORI PRIN CARE TE INVITA SA MODIFICI CONTRACTUL DE CREDITARE, STIMATI FORUMISTI VE-TI LUA CEA MAI MARE PLASA DEOARECE CONTRACTELE SUNT UNILATERALE (EI ITI IMPUN CONDITIILE FARA A LE ACCEPTA SI PE ALE NOASTRE ) SI MAI MULT DECAT ATAT ORICE CONTRACT SEMNAT ULTERIOR VA INGROAPA DE ZECI DE ORI. DACA ACUM VA MAI PUTETI ADRESA INSTANTEI ; CELE INCHIATE ULTERIOR VA VOR EXECUTA IMEDIAT FARA ACORDUL SAU PLANGEREA PREALABILA A CREDITORULUI. SFATUL MEU CA SI EU AM LUAT TEAPA FERITI-VA DE BANCI CAT PUTETI INDIFERENT DE OFERTELE LOR DULCI SI ATRAGATOARE. CRED CA AR FI BINE SA CUNOASTETI CELE MAI CRIMINALE BANCI EU INCEP PRIMUL : BCR ESTE CEA MAI ESCROACA BANCA Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am182881 3 mesaje Membru din: 7/03/2010 |
Postat pe: 14 Martie 2010, ora 15:46
-BANCILE...ITI IAU SI PIELEA DE PE.....TINE. DOBANZI SI COMISIOANE ASCUNSE DE TE OMOARA. - ASTA REFERITOR LA CLIENTI.
-CA ANGAJATI, CRED CA SE VA INTAMPLA (DACA NU S-A INTAMPLAT PANA ACUM SI S-A TINUT ASCUNS) SA MOARA ANGAJATUL LA LOCUL DE MUNCA. SE ZICE CA SE LUCREAZA 8 ORE, ADICA DE LA ORA 8 LA ORA 18. (ASA STIU SA CALCULEZE CONDUCEREA DE LA RESURSE UNAME). DACA ANGAJATUL ZICE CEVA...II SE RASPUNDE..."VEZI CA SUNT ALTII CARE ASTEAPTA LA USA ANGAJAREA" -SE FAC VERIFICARI DE LA ITM SI ANGAJATII SUNT PUSI SA DEA DECLARATIE PE PROPRIA RASPUNDERE CATE ORE LUCREAZA SI DACA AU PAUZA DE MASA. CAND INTRA INSPECTORUL IN BANCA, PE CHATUL INTERN AL BANCII SE ATENTIONEAZA DE DIRECTOR....ATENTIE CE SCRIETI!!! SARACUL ANGAJAT NU SPUNE ADEVARU CA II ESTE FRICA. DAR DACA AR FI DESTEPTI INSPECTORII TERITORIALI DE MUNCA AR PUTEA SOLICITA INREGISTRARILE CAMERELOR DE SUPRAVEGHERE SI AR VEDEA ADEVARUL! - ASA ESTE LA NOI..SUNTEM DE RASUL LUMII INTREGI. TOTUL S-A DESTABILIZAT, TOTUL S-A VANDUT LA ALTII CA NOUA NU NE TREBUIE - EXEMPLU BCRUL S-A VANDUT LA AUSTRIECI, SA LE PRODUCA LOR MILIARDE DE EURO PROFIT, NOUA NU NE ERA BUN. -ASA SE GANDESTE LA NOI !!!! CU COADA NU CU CAPUL (CU NICI UN CAP) Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

ce efecte ar avea... si bune si rele, dar n-ar fi rau sa incercam, ei au mai mare nevoie de noi decat noi de ei, putem sa ne lipsim un an de zile de un tv nou si altele asemanatoare, dar ei un an de zile fara bani, iesind numai in pierdere...pana cand ne vor acorda credite cu 0,01% dobanda.
sunt in aceiasi situatie....astea-s'regulile'.Platim sau murim
Oricum ne-au prins cu imprumuturi cam pe toti,suntem sclavii lor acum pe viata,am cazut in plasa lor si nu mai avem ce face.Sunt criminali si bancile si camatarii.
Au urmarit pas cu pas planul lor diabolic de a ne incatusa cu imprumuturi peste imprumuturi,ne-am prins in plasa lor si acum platim.Pana cand?Pana nu vom mai putea plati.Si atunci vor veni(camatarii de la banca) ne vor lua casa si bunurile,probabil nu ne vor azvarlii in strada,dar tot ce e al nostru va devenii al lor.
Ei vor traii ca regii si noi ca scavii pt ei,pt o mancare pe zi si pt un pat amarat care a fost al nostru inainte...Asta ne asteapta
BANCA TE SOMEAZA LUNA DE LUNA SI IN FINAL PRIN EXECUTOR JUDECATORESC TE OBLIGA SA ACHITI SAU ITI PUNE SECHESTRU PE BUNURI IAR CAMATARII ITI PUN SECHESTRU MAI NOU PE "VIATA"SAU PE "FAMILIE" ...CUM ESTE MAI BINE ? CEL MAI BINE ESTE SA NU AI DATORII INSA
STRANGI CUREAUA PANA ITI CAD PANTALONII SAU PLECI IN STRAINATATE LA MUNCA