back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Diplomele romanesti, recunoscute in ungaria

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 08:12

]Imi iau dirijabil personal si diploma recunoscuta ue si apoi international. Sa mai zica cineva ceva.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

115 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2010, ora 19:32

Recunoasterea diplomelor este ceva normal , dupa mine , la fel si a muncii intr-o tara , in care gasesti un loc de munca agreat de tine in primul rand sau obligat ca nu ai in tara !
PS.
Insa sunt mahnit de unii care plaseaza si aceasta problema in sfera nationalismului ( folosiind cuvinte injositoare la adresa maghiarilor fara vreun motiv !!) E o rusine si o crasa incultura ! De aceea suntev vazuti aa in strainatate .
Hai nu mai lasati sa apara aceste scrieri , ca nu foloseste nimanui chiar in contra !

ZP

blueali208

110 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Martie 2010, ora 23:21

Zoltan,citeste mai atent putin postarile anterioare: cele mai jignitoare cuvinte au fost adresate romanilor de catre "homosapiens"???(ce gluma buna...),dupa care ,este adevarat,au inceput si ai nostrii cu balacareli...
Homo...sapiens, daca esti absolvent de facultate, cum se face ca nu stii sa folosesti cratima??

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2010, ora 14:22

Ramane sa NU mai intru pe 9 AM , de la acest tip de socializare , ca peste tot , sunt jigniri dure , si la adresa lui antrenorului Bela Karoly si , si si -asi putea insira .
Nu trebuie sa ai facultate sau sa fii profesor univ dr . sa ai o relationare cu lumea si sa-ti exprimi normal , dialogand , o parare , o idee , sau o comunicare !
In timpul liber in loc sa te relaxezi , devii mai agitate de la aceste interventii , hai sa zicem ne la locul lor .
Mai ales ca suntem inainte si de sarbatorile de pasti .
Cultura sau net cultura asta e Intrebarea ???
Diferenta intre generatii si educatie din pacate se vede de la o posta .
Viata merge inainte , dar .... pact e asa !!
ZP

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 15:27

www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR

9am128059

1 mesaj
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 20:31

De la: kali13, la data 2009-04-27 21:15:44
De la: kinga_reis, la data 2009-04-22 13:35:19Draga mea! Tu esti ceea care trebuie sa fie impuscata ! Si nu numai! toti cei care au probleme rasiale! in locul tau as fi tacut ,si fi fost mai inteleapta!

Rasiale????? Mai studiaza, eventual rasiste si asta in masura in care, ungurii sunt negrii sau evrei Eu nu ma duelez decat cu o persoana care vorbeste in cunostiinta de cauza. Asa ca lasa arma jos si pune mana pe carte....macar ca sa stii ce vorbesti!

Vad ca habar nu ai ce inseamna "rasial". Daca carti nu citesti, macar documenteaza-te de pe internet, sau ar fi mai bine sa nu scrii despre tema! Dar dupa cum vorbesti sa stii ca esti rasist, si nu conteaza despre ce natiune este vorba, evrei, negri sau unguri.
aaaa...si ai scris o gramada de tampenii, chiar nu observi ca te faci de ras? Cunostinta ta despre istorie, si despre expresiile folosite international sunt false, sau mai bine total gresite. Stiai ca oamenii mai inteligenti vorbesc putin, si nu vorbesc rau in public despre alti? Nu stiai! Eram sigura. Totus acum pot imagina, dupa ce am citit prostiile tale, de ce oamenii din intrega lume cred ca romanii sunt intre primii pe "bad list". Chiar meritam sa fim acolo, din cauza oamenilor ca tine. Esti rusina romaniei!!!

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Diplomele romanesti, recunoscute in Ungaria
Mergi la: