Info
x
Dece sexul oral practicat de blonde duce la raspindirea sida?
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 10:08
De la: tvikea, la data 2008-12-07 09:21:17Maria nu pe tine te intrebam de AZAZEL ,ci pe funduletul care are lipsa-ntre ghetute.O zi buna ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
aventura 18 mesaje Membru din: 7/12/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 10:30
hai mai fetelor ,mai tineti si voi regim,vin sarbatorile de iarna si iar se mareste dosul
|
|
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 10:37
De la: tvikea, la data 2008-12-07 09:21:17Maria nu pe tine te intrebam de AZAZEL ,ci pe funduletul care are lipsa-ntre ghetute.O zi buna ! |
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 10:49
De la: tvikea, la data 2008-12-07 09:21:17Maria nu pe tine te intrebam de AZAZEL ,ci pe funduletul care are lipsa-ntre ghetute.O zi buna ! ok, multumesc, ..am avut impresia ca mie mi te adresezi...m-am linistit acum, oricum esti simpatic rau!..inca o data mii de multumiri! |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 11:26
S-anunte cineva pe AZA avant, pentru a lua ceva pentru minte,inima, literaura si lipsa dintre ghetute, altfel risca vr-un mai stiu eu "ce" la deschiderea topicului.
|
|
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 12:06
A tunat si-a adunat aici cu imagini postate in avatare de nu mai stii spre care sa privesti mai tare. Culmea e ca la o simpla intrebare legata de sex si blonde cele mai stimulate au fost femeile, si nu asa oricare, ci acelea cu imagine si imaginatie bogata. Eu recunosc ca-s blonda si se pare ca nu-s singura de pe aici.(macar numele meu nu are semnificatii asa evidente).
Se pare insa ca-n, final subiectul zilei a devenit Azazel, toti si toate i se adreseaza si-l atata cu mai multa sau mai putina subtilitate. Care e secretul tau omule? |
|
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 14:41
Pai daca @ aventura-si face promo cu Stancile Afroditeipe avatar, o sa pateasca si AZAZEL ce a patit ZEUS.
|
|
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 15:14
DACA SI GRASANA DE AVENTURA FACE FURORI ,EU MA RETRAG DE PE FORUM. nu din gelozie ,pentru lipsa de echitate
|
|
|
|
|
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 15:28
@cordeluta, treci la tanga !...ca-ti ia "fata" concurenta ...
|
|
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 15:47
va rog frumos, pe mine sa nu ma amestecati aici. eu sunt o fire conservatoare si mai timida. raman la imaginea mea initiala, mai ales ca am un mesaj suav si subtil de dragoste impartasita imprimat. in plus ceea ce e prea evident nu mai stimuleaza imaginea, nu indeamna la visare, nu straneste si cel mai important nu amuza- parerea mea.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 16:40
vai di mini si di mini ...
ma simt luat la...mijloc...dar drept sa va spun imi face nespusa placere...intre ...atatia prieteni ,cel putin declarati,...fundulete incitante ...si ...stanci ale ...(eu le denumesc portocale ...dulci , mai prietene tvikea !) sa fiu ,intr-un fel coplesit cu ...adevarate dragalasenii...nefiind obisnuit cu asemenea gen de manifestari ...la propria-mi adresa . am sa va recompensez (poate) cu o ...poveste ...de viata ...am trait-o pe bune ! deci , acu' cativa ani ,la un inceput de primavara frumoasa ca o rochie de rusalca blonda si cu ochi tulburatori de albastri ,abandonata in voia vantului nebun ,(am sa evit in mod deliberat denumiri de localitati ...si date certe ...) ma indreptam in miez de noapte spre un mare oras ardelean unde trebuia sa apar un amarat intr-un proces cu miza serioasa pt. viitorul lui... sunt un solitar si introvertit notoriu ,in sensul ca singurul mod de existenta agreat si preferat este acela in care eu sunt doar cu mine si cu ...gandurile mele... eram tare obosit ,cu o zi inainte frecventasem sala de forta , stiut fiind ca acolo zecile de tone ridicate la un singur antrenament nu erau simple mofturi , suportasem tarele unor intalniri inevitabile cu unii dintre clientii care nu-mi placeau de loc ...dar oricum in noaptea respectiva la volan ma simteam perfect stapan pe mine si pe nazurile bolidului pe care il conduceam.traversam o padure de foioase ,iar meandrele drumului imi creau in mod inevitabil ,in combinatia obligatorie cu lumina alba a farurilor ,uneori scurte flash-uri in care imi apareau umbre ciudate ,adevarate vedenii ...care parca prefigurau experienta unica , incredibila si ...nebuneasca pe care urma s-o intalnesc la un colt de drum... in principiu cunostem in amanunt soseaua nationala pe care o parcurgeam...la un moment dat ...brusc ...a erupt o ploaie torentiala ...specifica anotimpului si zonei ...senzatia de ireal traita cu putin timp inainte ...fiind de asta dat amplificata abrupt de siroaiele de apa fosforescenta care imi astupau parbrizul si geamurile laterale . plus ca mirosul acela de melci ,alge marine si inca ceva...necunoscut si imperceptibil (poate frica ancestrala cuibarita in gene ?) ,insinuat prin prizele de aer ale masinii ,care imi invadase narile si ...sufletul ,mi-au ascutit la maximum toate simturile ,iar trupul mi-a fost cuprins subit de o sudoare rece si neplacuta ...parca eram un arici in asteptarea atacului ...cobrei ucigase ! am realizat in nelinistea mea evidenta ,ca urma bine cunoscuta curba ,asa zisa a mortii de la km 252 ,unde accidentele mortale se tineau lant ,era vorba de o curba fara vizibilitate in care din orice parte ai fi intrat nu puteai sa intuiesti ce-ti va aparea in fata...am redus instinctiv viteza ,desi la ora aceea , 2-3 in noapte , erau putine sanse (de fapt nesanse) sa intalnesti pe cineva ... si totusi ,la nici 30 m. o silueta de fata , imbracata intr-o simpla si diafana rochita facuta una , din cauza ploii, cu trupul silfid si frumos ,nud in bataia farurilor , imi facea semne disperate sa opresc. Am oprit cam in dreptul ei ,mi-a intrat in masina , dar parca fara sa sesizez zgomotul usii deschise si apoi reinchise... nu sunt labil psihic ,trecusem prin atatea ,in zborul meu de viata de pana atunci , inclusiv vreo doua morti aparente , dar in acel moment am avut senzatia certa de frica oribila ...este ceva de nedescris ...acelasi sentiment il traisem in perioada de adolescenta cand eram un impatimit cititor si fan declarat al povestirilor lui Edgar Allan Poe ... sa va fereasca si ocroteasca azazel de asemenea trairi ! am intrebat-o timid ,ce cauta la ora ceea ...acolo... mi-a raspuns dupa ceva minute de tacere ,ca ii este frig si ,ca a pierdut autobuzul...( ce autobuz ,ce statie ...la ora aceea ...? a fost intrebarea retorica pe care mi-am pus-o fulgerator !). m-a rugat s-o duc pana in satul vecin (ceva mai mult de 2o km.) .cum fata tremura vizibil , fara alte vorbe mi-am luat scurta de piele (de fost pilot militar ) aninata de spatarul scaunului si i-am inveli spatele ud si ...infiorator de rece ... pe parcursul drumului ,intre noi ,dialogul n-a existat de fel ,parca eram in transa si parca ...conversam cu ea in gand...mi-a spus doar ca o cheama Denisa si ca ...a avut 16 ani (!).stiu ca la un moment dat am incercat sa-i deslusesc chipul ,dar in afara unui oval frumos al fetei ,am sesizat doar...ceata ... dupa cca 20 minute am ajuns in satul ei ,mi-a spus sa opresc in fata bisericii (catolice) din centru ,oferta mea sa o duc pana acasa fiind refuzata categoric. a acceptat intr-un tarziu sa-si retina pe umeri scurta mea de piele ,urmand ca la intoarcerea mea de a doua zi s-o caut acasa sa mi-o restituie.mi-a indicat si adresa .parca strada IV -a numarul 16 . dupa un proces ...pierdut ...m-am comportat in fata instantei de judecata ca un incepator dupa o noapte de chef interminabila ... am revenit in satul denisei ,respectiv la dresa indicata , in jurul orelor 19 ...inca era lumina deplina...la bataile mele repetate intr-o poarta dubla cum sunt cele din ardeal a iesit intr-un tarziu un batran ...dar care parca in realitate nu era chiar asa batran ...am intrebat de ...Denisa ... ma privit ciudat ...asa cum privesti un nebun care te intreaba daca l-ai recunoscut in persoana sa pe napoleon ... mi-a raspuns intr-un tarziu ...cu vocea impovarata de durere ca unica lui fetita ,lumina ochilor sai ,fusese ucisa in timp ce astepta autobuzul ,de un sofer beat intr-un accident in urma cu 2 saptamani petrecut chiar in curba ...mortii... nu pot sa va descriu ce a urmat ...am plans amandoi ...m-a dus la cimitirul din deal sa-mi arate mormantul... acolo ,ma cuprins nebunia... alaturi de crucea simpla din lemn de brad cu inscriptia ...aici odihneste...denisa ... scurta mea din piele ...inca pastrand umezeala ploii din ajun ...zacea cuminte ...si frumos impaturita ...de atunci n-am mai imbracat-o ! vreau sa uit tot ...dar uneori ...visez...adevarat cosmar ...o silueta silfida si frumoasa imbracata in doar , siroaie fosforescente de ploaie...iar un chip ascuns de fuioare de ceata parca imi zambeste in ...asteptare ...
si electronica !
|
|
lyly 500 mesaje Membru din: 20/08/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 16:54
AZAZEL a scris:''alaturi de crucea simpla din lemn de brad cu inscriptia ...aici odihneste...denisa ...
scurta mea din piele ...inca pastrand umezeala ploii din ajun ...zacea cuminte ...si frumos impaturita ...de atunci n-am mai imbracat-o ! vreau sa uit tot ...dar uneori ...visez...adevarat cosmar ...o silueta silfida si frumoasa imbracata in doar , siroaie fosforescente de ploaie...iar un chip ascuns de fuioare de ceata parca imi zambeste in ...asteptare .'' O fantoma ! Sunt sigura ca aceasta experienta traita nu o veti uita niciodata . |
|
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 17:21
cordeluto,se zice in popor ca numai femele se urasc intre ele si ca numai barbatii cu burta si chelie prefera grisinile
|
|
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 17:15
AZAZEL vezi ce povesti frumoase se pot scrie pe un topic idiot precum ,,DECE SEXUL........'''POATE SI NAROZII SUNT BUNI LA CEVA !
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 00:17
nu i-mi este clar ,cine se opune la sex oral,barbatii ori femeile ?si dece in Romania a disparut sida ?
|
|
LYLYKAE 309 mesaje Membru din: 11/08/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 07:23
sexul oral,un motiv care desparte cuplurile,o moda straina ce dezbina,scuzabila la animale.Respectul reciproc intr-un cuplu aduce fericire,nefericitii-nefericitele practica sexul oral pentru dezbinarea fericirii.Si boala secolului va fi pe buzele celor neinitiati intr-o lume in descompunere
http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 07:57
De la: tvikea, la data 2008-12-08 17:15:14AZAZEL vezi ce povesti frumoase se pot scrie pe un topic idiot precum ,,DECE SEXUL........'''POATE SI NAROZII SUNT BUNI LA CEVA ! Da, sa deschida teme de genul "Dece sexul oral practicat de blonde duce la raspindirea sida?" Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
blondesa 15 mesaje Membru din: 6/12/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 08:07
JUST ! si cum calea spre perfectiune incepe de la stadiul de NAROD,este indicat din cind in cind sa ne reamintim si de primate,in drumul nostru spre nicaieri
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 08:20
Ce nu inteleg ,este ca toate femeile ,doresc sa fie blonde !
Ce legatura are SIDA cu tendinta femeilor ?Dece barbatii se gindesc numai la sex ?Exista legatura cu ce se spune despre anul 2012 ??
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 11:25
De la: mielusica, la data 2008-12-09 07:23:01sexul oral,un motiv care desparte cuplurile,o moda straina ce dezbina,scuzabila la animale.Respectul reciproc intr-un cuplu aduce fericire,nefericitii-nefericitele practica sexul oral pentru dezbinarea fericirii.Si boala secolului va fi pe buzele celor neinitiati intr-o lume in descompunere[/quote |
|
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 11:27
cordeluta, iubita, femeile nu doresc neaparat sa fie blonde. Barbatii insa da. Au totusi o mica retinere se pare.......legata de ......sida.
|
|
razvankyokushin 288 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 11:46
Azazel... eu nu cred in fantome. inca nu am vazut una. asta nu inseamna ca spun ca minti... l o pveste asa frumos transpusa de tine... nu ma lasa sa te acuz de ceva si nici nu vreau.bravo...!
Cat despre blonde.... cu sexul oral.... si sida... sunteti dobitoci. toti si toate. e hazliu sa faci glume despre blonde... sa razi sau poate sa-ti superi prietena blonda :))) ma abtin de la alte comentarii... ca pierd vremea... si nu ma lasa imaginatia sa creez ceva pe un foc de paie. oricum eu va iubesc! :)) p.s. SIDA nu exterminata din tara... plus ca nici nu prea mai conteaza acum cu libera trecere de la unii la altii! :) grija mare la culoare! |
|
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 20:15
De la: razvankyokushin, la data 2008-12-09 11:46:31Azazel... eu nu cred in fantome. inca nu am vazut una. asta nu inseamna ca spun ca minti... l o pveste asa frumos transpusa de tine... nu ma lasa sa te acuz de ceva si nici nu vreau.bravo...! plagiat ? cu siguranta nu ! doar ca ,il citesc si recitesc pe edgar allan poe de la 10 ani ! (cu old guiness beer !)
si electronica !
|
|
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 17:47
De la: razvankyokushin, la data 2008-12-09 11:46:31Azazel... eu nu cred in fantome. inca nu am vazut una. asta nu inseamna ca spun ca minti... l o pveste asa frumos transpusa de tine... nu ma lasa sa te acuz de ceva si nici nu vreau.bravo...!CUM DE NE FACI DOBITOCI PE TOTI CARE POSTAM PE ACEST TOPIC? ESTI ALTFEL DECIT ..NOI , AI DOVEDIT CA NE INTRECI. POATE NU AI VRUT SA JIGNESTI DAR ASA A IESIT.
|
|
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 19:13
SELEN, Eu o inteleg pe Mielusica intr-un fel.Colega mea prefera sexul oral ,ma alinta ore intregi,are ea talentul ei ca dupa ,(nu mai ejaculez repede)o tin si eu cite o jumate de ora.Acasa nevasta ,haide ma ce faci nu termini!na ca mai murdarit!si cite si mai cite,asa ca Mielusica este ca nevastamea si de aceia a ripostat
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 15:43
De la: razvanalexandru35, la data 2008-12-10 19:13:18 mah baiatule ! nu-mi place sa fac evaluari ,dar tu ,CU SIGURANTA ai niste complexe grave de natura sexuala ; sau esti "mic",sau neputincios , sau onanist . daca n-am dreptate poti sa ma injuri ,nu ma supar ! cat priveste cei 7 ani de acasa ,nu-i ai !
si electronica !
|
|
razvankyokushin 288 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 16:22
De la: tvikea, la data 2008-12-10 17:47:05De la: razvankyokushin, la data 2008-12-09 11:46:31Azazel... eu nu cred in fantome. inca nu am vazut una. asta nu inseamna ca spun ca minti... l o pveste asa frumos transpusa de tine... nu ma lasa sa te acuz de ceva si nici nu vreau.bravo...!CUM DE NE FACI DOBITOCI PE TOTI CARE POSTAM PE ACEST TOPIC? ESTI ALTFEL DECIT ..NOI , AI DOVEDIT CA NE INTRECI. POATE NU AI VRUT SA JIGNESTI DAR ASA A IESIT. acum cand vad ce scrie... imi dau seama ca suna altceva decat ce am vrut eu sa spun. nu faceam referire la VOI care ati scris la topic :) (scuze pt neintelegere)... nu mi-as permite asa ceva. ma refeream la cei pe care ii aveam in minte si care au ceva cu blondele la MODUL REAL si nu in gluma si de data asta il nominalizez sa nu mai creez confuzie : _68 (cu concptia lui cu cimpanzeii si blonde si sida) dca iti mai aduci aminte ti-am si spus bravo la un post ... pe al incputul topicului. :) Iertaciune inca o data pt neintelegere.. chiar nu vreau sa se inteleaga gresit! PLus ca eu iubesc femeile ... (pe toate cu mici exceptii)... fie ele blonde, brunete, roscate...su vopsite cum sunt majoritatea. |
|
parcasviu 111 mesaje Membru din: 26/10/2008 Oras: Targoviste |
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 16:27
bravos baieti !sinteti buni sa intrati in noua coalitie politica,avem si blonde
razvan cred ca are apucaturile lui Base ca prea le spune cu jar...
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 17:20
De la: razvankyokushin, la data 2008-12-11 16:22:03De la: tvikea, la data 2008-12-10 17:47:05De la: razvankyokushin, la data 2008-12-09 11:46:31Azazel... eu nu cred in fantome. inca nu am vazut una. asta nu inseamna ca spun ca minti... l o pveste asa frumos transpusa de tine... nu ma lasa sa te acuz de ceva si nici nu vreau.bravo...!CUM DE NE FACI DOBITOCI PE TOTI CARE POSTAM PE ACEST TOPIC? ESTI ALTFEL DECIT ..NOI , AI DOVEDIT CA NE INTRECI. POATE NU AI VRUT SA JIGNESTI DAR ASA A IESIT. |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 17:24
am observat ca cimpanzeii cind nu sint in stare sa mingiie o femeie,prefera sa se ia de blonde,jignindu-le.
as vrea sa stiu citi dintre papuasii de pe acest forum au pupat o blonda nu mai vorbesc de alceva ca nu va cred in stare cine are curajul este invitatul meu
|
|
|
|

hai mai fetelor ,mai tineti si voi regim,vin sarbatorile de iarna si iar se mareste dosul
Dana P
SELEN, Eu o inteleg pe Mielusica intr-un fel.
razvan cred ca are apucaturile lui Base ca prea le spune cu jar...