back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Salariile functionarilor publici

Pagini: << 1 2 3 4 5 Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 15:36

Lichidare, lichidare erau sloganurile celor care au acces la putere , in toti anii trecuti. Parca erau dirijati de o forta malefica. Si le-a reusit. Au distrus tot ce le-a stat in putere.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 15:40

De la: nastasemihail, la data 2009-12-10 15:36:23Lichidare, lichidare erau sloganurile celor care au acces la putere , in toti anii trecuti. Parca erau dirijati de o forta malefica. Si le-a reusit. Au distrus tot ce le-a stat in putere.
AU DISTRUS......SI SI-AU IGRASAT CONTURILE LOR

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 15:47

Deja e prea tirziu si sa mai discutam asta. Si a mai fost o distrugere, de data asta in aplauzele idiotilor. Buticadiada. Vreo 200000 buticuri rase din toata tara. Sau poate mai putin. Ca ordin de marime. Daca ar fi fost si acum, cu tot aspectul urit, ar fi luat criza pe sus.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 16:46

Acum cred ca nu mai este nimeni care sa doreasca sa fie functionar public. Veti vedea mai mult in continuare in anul urmator.
Din pacate "Zarurile au fost aruncate" ! Acum nu se mai poate face nimic. Va veni ziua cand multi vor dori sa vina un VADIM si acesta nu va mai putea veni. Deocamdata nu vor trece 6 luni si, in special unii care l-au votat pe candidatul Traian Basescu, isi vor roade unghiile si isi vor frange mainile cu care au introdus buletinul de vot in urna. Am intalnit oameni seriosi care, in mod neasteptat pentru mine, au votat cu acest om care va face mult rau Romaniei si romanilor. Nu va reprosez d-stra nimic, pentru ca nu stiti multe lucruri. Devreme ce alianta PSD + PNL s-au comportat atat de inconstient la loviturile lui Traian Basescu care lovituri puteau fi usor anticipate inca de la demisia lui NICA din Guvernul BOC. Nici macar zambetul sinistru al lui Traian Basescu aruncat ori de cate ori era atacat de adversari sau de reprezentanti massmedia nu l-a citit nimeni. Strategia lui Traian Basescu, de-a dreptul diabolica si neonoranta pentru noi ceilalti dar foarte eficienta pentru el, nu a fost inteleasa nici macar de multi membrii marcanti chiar din PDL. Linistea cu care acesta si-a dus la indeplinire toate actiunile de fraudare nu a fost simtita de multi dintre noi. Marturisesc, cu toate ca eu l-am simtit de mult, ca unele actiuni ale sale m-au surprins si pe mine. Unele dintre acestea inca nu se stiu nici acum si vor fi date in vileag mai tarziu cand acestuia nici nu-i va pasa. Desi Vadim a anticipat in mare parte dimensiunile fraudei nici acesta nu le-a stiut si nu le stie inca pe toate. Chiar daca viitoare lege a alegerilor presidentiale le va anihila aproape in intregime aceste fraude vor putea fi evitate si prin modernizarea sistemului de vot. Vom ramane in istorie insa cu cea mai frauda electorala din lume luata prin prisma strategiei complicate si lipsite de orice transparenta cu care nici macar COSA NOSTRA nu s-ar putea lauda. Aveti rabdare ca veti mai afla multe lucruri si de acum incolo despre acest scrutin atat de nefast pentru romani.

9am109678

49 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 18:23

De la: dandragan70, la data 2008-11-20 09:18:36Da-ti bani la functionarii publici sa stea cat mai mult degeaba,sa aiba de la 2000 lei in sus salarii,iar cei care muncesc cu adevarat si platesc taxe si impozite sa aiba salarii minine , ca asa-i corect.Nu s-ar mai naste un Vlad Tepes sa faca dreptate in tara asta?
Pai asa o fi mai prietene!Dar nu-i baga pe toti bugetarii in aceeasi oala!Sotia mea lucreaza in spital(nu spun unde fiindca ai sa intelegi mai tarziu de ce). Criza de personal este,pilosi sunt destui(adica din aia care nu fac nimic ziua si in tura de noapte dorm de se duc mai odihniti acasa decat cum au plecat),se spala la "rahat"de la cei paralizati in prostie(cei fara pile), una dintre doctorite ar trebui sa fi iesit la pensie dar mai lucreaza,doctorita care cu un milion te tine o saptamana internat(si se fac 3-4 internari/zi),curios e ca nu are copii,nu are pentru cine strange atatia bani,graficul turelor il face tot ea(cu pilele)asa incat sotia mi-a prins doar 3 ture de noapte in ianuarie,o simpla ingrijitoare avand salar mai mare. Si dupa toate astea,4 zile le lucrezi benevol,pt.ca asa i-a dat unui cretin prin cap.Bine,ai si posibilitatea sa nu te duci,dar stii,daca nu esti pilos, ce ar insemna sa te pui in gura cu sleahta asta de ordinari??? Ca drept rasplata,li s-a spus ca din 2010 nu se mai dau bonuri de masa Asa ca ,prietene,calculeaza la salar min.pe economie(infirmiera),scade 4 zile care nu se lucreaza(ba da),mai pune la trei zile spor de noapte si vezi cat iese!! Si asta pt.ca un cretin a vazut ca intr-o primarie se iau bani multi degeaba! Stii care e culmea????? Ca primaria din oras de la noi,angajeaza functionari!! Multumesc pt. intelegere.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 18:38

678 nici cu fetele astea nu-mi este rusine.......Am avut sotia internata la un spital de ortopedie si am saracit..........Pe langa cascavalul pentru doctori si asistente, care au tariful lor mai trebuia sa dau 50000 lei vechi la infirmiera pentru aruncarea continutului la plosca......daca doream sa o si desinfecteze tariful era 100000.. Daca sotia facea ceva de mai multe ori pe zi poti face calculul cat ma costat. Realitatea acesta este !

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
stejerean_vasile

672 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 18:43

De la: acumvotez2009, la data 2010-01-27 18:38:31678 nici cu fetele astea nu-mi este rusine.......Am avut sotia internata la un spital de ortopedie si am saracit..........Pe langa cascavalul pentru doctori si asistente, care au tariful lor mai trebuia sa dau 50000 lei vechi la infirmiera pentru aruncarea continutului la plosca......daca doream sa o si desinfecteze tariful era 100000.. Daca sotia facea ceva de mai multe ori pe zi poti face calculul cat ma costat. Realitatea acesta este !

nasol. nasol. nasol. trebuie pusa bata pe astfel de oameni...asa zisi oameni.

Omerta Vision
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 18:49

Acum se vaita ca salariile au fost diminuate...dar uita sa spuna ca de fapt ei nu traiesc din aceste salarii......Am facut un calcul si o biata infirmiera pleca zilnic cu cel putin 3....400000 mii lei acasa............daca nu sareau la zar nici nu se uitau la pacienti si ai lasau sa stea uzi toata ziulica ! Acesti oameni erau majoritatea imobilizati la pat !!

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
9am109678

49 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 14:39

De la: acumvotez2009, la data 2010-01-27 18:49:12Acum se vaita ca salariile au fost diminuate...dar uita sa spuna ca de fapt ei nu traiesc din aceste salarii......Am facut un calcul si o biata infirmiera pleca zilnic cu cel putin 3....400000 mii lei acasa............daca nu sareau la zar nici nu se uitau la pacienti si ai lasau sa stea uzi toata ziulica ! Acesti oameni erau majoritatea imobilizati la pat !!
Ai vazut tu asya?Pt.ca asa e.Una face treaba,si cand vine apartinatorul,de cele mai multe ori se baga alta la inaintare si ia banii!

9am105330

6 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 13:07

Este o mare discrepanta a salariilor functionarilor publici in sensul ca unii dintre ei au salarii foarte mici.Nu mi se pare legal, moral, echitabil.!.....Sunt indreptatiti sa faca greva!....

9am078756

1 mesaj
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 16:30

NUMAI CINE NU LUCREAZĂ CU PUBLICUL , NU ȘTIE CE SE ÎNTĂMPLĂ ÎN SPATELE CORTINEI ....
LA PRIMA VEDERE PARE SIMPLU ȘI UȘOR ...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 16:35

De la: 9am078756, la data 2010-02-25 16:30:49 NUMAI CINE NU LUCREAZĂ CU PUBLICUL , NU ȘTIE CE SE ÎNTĂMPLĂ ÎN SPATELE CORTINEI ....

Eu nu lucrez cu publicul dar te asigur sincer ca niciodata nu mi-a parut usor si simplu acest lucru.Am vazut la coada azi(la un oficiu postal) tot felul de isterici care jigneau functionarii aiurea doar din cauza ca au avut ei o zi proasta sau ca astea le erau mentalitatile.Functionarii aia au avut asa o rabdare incat m-am gandit ca au o meserie tare nasoala

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 16:38

De la: vaneamarin, la data 2010-02-25 16:35:37
De la: 9am078756, la data 2010-02-25 16:30:49 NUMAI CINE NU LUCREAZĂ CU PUBLICUL , NU ȘTIE CE SE ÎNTĂMPLĂ ÎN SPATELE CORTINEI ....

Eu nu lucrez cu publicul dar te asigur sincer ca niciodata nu mi-a parut usor si simplu acest lucru.Am vazut la coada azi(la un oficiu postal) tot felul de isterici care jigneau functionarii aiurea doar din cauza ca au avut ei o zi proasta sau ca astea le erau mentalitatile.Functionarii aia au avut asa o rabdare incat m-am gandit ca au o meserie tare nasoala
Vanea....te cauta ADMIN,sa-ti dea premiul pentru ROMA....dai o bere inainte sa pleci!!!

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 16:48

De la: symy1, la data 2010-02-25 16:38:25

Vanea....te cauta ADMIN,sa-ti dea premiul pentru ROMA....dai o bere inainte sa pleci!!!

Cred ca am o oarecare sansa sa plec daca ii dau berea Adminului

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 16:58

...există sisteme informatizate interactive, la ce-ți trebuie Vannnea atâți fincționari publici în directă relaționare interumană?....

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 16:58

Pare, dar nu este. Te incarci cu toate energiile negative ce sunt indreptate spre tine si .. refularea e acasa in familie unde ai tai chiar n-au nici o vina ca tu ai avut o zi proasta,

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 16:59

De la: vaneamarin, la data 2010-02-25 16:48:03

....la ce gard ?....

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 17:14

De la: mytcor, la data 2010-02-25 16:59:17
De la: vaneamarin, la data 2010-02-25 16:48:03

....la ce gard ?....
poate tufa???

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 17:14

De la: mytcor, la data 2010-02-25 16:58:30...există sisteme informatizate interactive, la ce-ți trebuie Vannnea atâți fincționari publici în directă relaționare interumană?....

Mytcor,tu esti chiar dus cu pluta nene.. .Cred ca mai bine ai lasa un sistem informatizat interactiv sa posteze in locul tau. La tine este simplu,la fiecare 10 minute o oda aleator aleasa din baza de date catre Base.In alte domenii insa lucrurile sunt mult mai complexe . Bai ,ai citit prea mult Asimov pe bune

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 17:19

De la: vaneamarin, la data 2010-02-25 17:14:40
De la: mytcor, la data 2010-02-25 16:58:30...există sisteme informatizate interactive, la ce-ți trebuie Vannnea atâți fincționari publici în directă relaționare interumană?....

Mytcor,tu esti chiar dus cu pluta nene.. .Cred ca mai bine ai lasa un sistem informatizat interactiv sa posteze in locul tau. La tine este simplu,la fiecare 10 minute o oda aleator aleasa din baza de date catre Base.In alte domenii insa lucrurile sunt mult mai complexe . Bai ,ai citit prea mult Asimov pe bune

...Vannea, lasă-l pe I.Asimov...primitivismul încă-i la mare cutae-n Ro , observ că-l practici cu-nverșunare !...mai lasă-l jos c-ai obosit !

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 19:22

ce aveti cu salariile saracilor oameni .......nu mai platiti contributiile la stat si iam desfiintat

Pagini: << 1 2 3 4 5 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului salariile functionarilor publici
Mergi la: