Info
x
Ti-ai cumpara un mini laptop?
|
Fosta membra 9am.ro 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Arad |
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 21:32
Tocmai m-ati prostit sa cumpar.E ok pt ce fac eu, dar belea mare 700Ron ok, dar urmeaza pushcarie 2 ani la Vodafone, ca platesc lunar 10.70 euro si nici vorba de 3G cu toate ca stau intr-o resedinta de judet intr-un cartier maare. dar poate viteza intre 10kilo si 126Kbps se numeste asa si nu stiu eu, scuzati..am prins si vreo 2 saecunte la 300kbps dar avand in vedere ca s-a intrerupt de mai multe ori nu se pune, ofi asa si in alte retele?Doamne ajuta catre mai bine!
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 21:35
Si alea sunt la abonament de date sau la liber?..ca un al treilea abonament n-as mai lua!
|
|
Fosta membra 9am.ro 152 mesaje Membru din: 21/09/2008 Oras: Timisoara |
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 14:24
Salve! Am promis ca voi reveni cand am un pic de timp liber si iata-ma aici!
Am facut o noua achizitie: un notebook Samsung de 10", cu HDD de 160 Gb, RAM de 1Gb, web, microfon incluse, cititor de SD. Are 3 intrari USB si iesire video. Conexiune wireless si bluetooth. Are Windows XP HE inclus Autonomia 5 ore. L-am cumparat la un pret de 399€. Bineinteles, peste 4-6 luni va costa mult mai putin, poate chiar 100€ mai ieftin. In general sunt multumita de cum functioneaza. Singurul inconvenient ar fi acela ca sistemul Windows XP e mult mai lent decat Linux. A! Tastatura este de dimensiuni mai ... normale, deci se scrie mai usor, fara teama de a bate 2 caractere deodata. Daca vreti informatii in plus, vi le ofer cu placere. Sau... mergeti pe site-ul SAMSUNG
*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !*
*Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.*
*Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia*
*Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent.
Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat.
Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere."
(Serban Milcoveanu)**
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 21:04
da
|
|
ionut_mitnick 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 15:23
windows-ul merge mai incet decat linux pe orice sistem... nu e o problema a laptop-ului. Linuxul are deficienta de a nu putea rula programe de windows (majoritatea producatorilor de soft le-au facut sa ruleze pe windows), dar ca sistem de operare e de 10 ori mai bun (mai rapid, mai stabil, nu consuma atatea resurse, nu ai probleme cu virushi, etc). Vb in cunostinta de cauza, nu mai folosesc windows decat pentru vizionare la TV (prin Tv-Tunner), pentru simplu fapt ca nu am gasit drivere decente pe linux pt tunner. in rest... Linux rulz :P
|
|
sorinkili 1 mesaj Membru din: 26/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 17:32
www.ecumparaturi.ro/calculatoare/27708/notebook_acer_aspire_one_...
Acest model l-am cumparat. Sincer chiar se merita |
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 17:01
CE VA PLACE SA DATI MARI CARE MAI DE CARE MI-ASH LUA NU MI-ASH LUA CE ATITEA ARFE DE INTERNAUTI BAI
|
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 16:57
De ce te comporti ca un ignorant? Eu (cel putin) nu am avut nici pe departe asemenea ganduri si intentii. Dimpotriva, am incercat sa aduc cateva lamuriri celor care cu adevarat sunt interesati de aceste argumente. Si mie mi-au prins bine informatiile postate de altii pe alte site-uri, si m-au ajutat sa cunosc si sa aleg mai bine. Sa inteleg ca te exprimi asa cum de fapt esti tu? Daca asa vezi lucrurile, ma determini sa cred ca tu asta ai face: te-ai lauda... :(
Nu ne cunosti. Atunci cum iti permiti sa ne acuzi de asemenea josnicie?
*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !*
*Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.*
*Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent.
Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat.
Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere."
(Serban Milcoveanu)**
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 19:04
Cand lucrezi intr-un depozit ( sau mai multe:D ) unde pentru evidenta materialelor folosesti DOAR Excel-ul...este perfect. Pe 1 G......ti evidenta la milioane de produse.Categoric as cumpara! Chiar si mai mic decat atat(:d:P=)) ) in rest....Nu conteaza ce are fiecare mai bun! Depinde ce are nevoie fiecare. Eu ...lucrez in SAHARA.Pana acum ...doar mi-am umplut laptopul cu nisip( inevitabil).Asa ca ....prefer sa distrug DOAR 400 DE EURO...dect .....faceti si voi socoteala pana la unul"ADEVARAT" ca sa citez pe cineva.Hai sa aveti multe zile bune si bani sa va cumparati ...tot ce va doriti!
|
|
doinita67 96 mesaje Membru din: 15/11/2008 Oras: Calarasi |
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 14:19
eu am 2 copii cel mic in cls a 12 a si cel mare anul 1 la cibernetica si cel din urma are mare nevoie de un laptop fiindca vine la sapt acasa sa lucreze pe calc dar bugetul cu toata straduinta mea nu permite.calculatorul de acasa la care sa-l dau fiindca si cel mic are mare nevoie de el la anul ne asteapta bacul si invata si el foarte bine in ciuda greutatilor cu care ne confruntam.Numai dumnezeu sa faca un act de caritate sa poata avea si cel mare ca m-a cocosat cu venitul acasa la saptamina banii astia putin pe care-i am parca-i pun la chiuveta asa se duc.Ii dau lui ce trebuie si noi acasa trecem la post cartofi, fasole cartofiori si fasolica.Asta este .In privinta acestui lucru nici nu indraznesc sa visez ca este prea mult oricit de mic ar fi el.
|
|
doinita67 96 mesaje Membru din: 15/11/2008 Oras: Calarasi |
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 14:23
Ii las lui DUMNEZEU nr de tel al meu daca se hotaraste sa faca un act de caritate 0723610758
|
|
Fosta membra 9am.ro 10 mesaje Membru din: 22/11/2008 |
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 22:23
- Da mi-as cumpara daca ar fi mai ieftin cu cel putin 100 euro.
|
|
alina_morosan 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Suceava |
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 20:33
in aproximativ 6 luni vor aparea pe piata niste minilaptopuri in valoare de 100 euro care sunt destinate in special elevilor si studentilor>>
|
|
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 10:25
eu am vazut la magazinele de profil care se ocupa cu laptopuri secondhand ceva la 400 roni in timisoara, cred ca pentium 3
|
|
alina_morosan 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Suceava |
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 14:29
interesant...dar...la noi in Suceava nu am vazut inca asa ceva...
mi-ar placea sa fie si laptopuri second hand in oras la mine poate poate va fi oricum cred ca se merita drumu pana la timisoara ca sa-ti iei un laptop second hand de acolo... |
|
Fosta membra 9am.ro 10 mesaje Membru din: 22/11/2008 |
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 20:04
Pentru "plavanvali" : Recomanda-mi te rog citeva magazine second hand cu laptopuri (din Timisoara). Multumesc anticipat.
|
|
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 14:46
Am si eu un eeePC 701. 4gb HDD, 1Gb RAM(upgrade) si vreau sa zic ca e peste limita asteptarilor mele. Avand in vedere ca se vinde cu XandrOS, am inlocuit sist. de operare cu Windows XP si ruleaza perfect. Acu avantaje si dezavantaje:
Avantaje: intradevar tine pana la 6 ore bateria, nu are HDD ci o memorie virtuala asa ca nu face Bed-uri:), are mai putin de 1 Kg, costa doar in jur de 300€.. plus un HDD extern, o unitate DVD externa etc. Dezavantaje: In primul rand rezolutia e foarte mica 800X480, ii lipseste bluetooth-ul. |
|
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 16:37
Ave! Acum, in comert ( cel putin in Italia, la MEDIAWORLD), un Eee Pc cu diagonala de 7" costa in jur de 180 €. Asa cum zice "bugiardo", sunt avantaje si dezavantaje, ca de altfel si la alte tipuri de notebook sau de PC fixe. Depinde de exigentele fiecaruia. Asa cum va spuneam acum cateva saptamani, am cumparat si un Samsung NP-NC10 cu diganala de 10" care are inclus sistemul Windows XP home ( si cred ca in jur de cateva luni va avea un pret mai scazut cu aprox 100€) si sunt multumita de amandoua. O duminica placuta in continuare tuturor si SARBATORI FERICITE TUTUROR ROMANILOR, oriunde s-ar afla!
(Serban Milcoveanu)**
|
|
cora2011 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Braila |
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 21:25
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dar pretul care e???
|
|
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 18:47
Pretul l-am comunicat deja cu ceva timp in urma, dar nu este o problema sa vi-l spun si acum: Samsung-ul a costat 399 €, iar Asus-ul Eee atunci cand l-am cumparat eu, a costat 299€. Acum, la distanta de aproape 11 luni, pretul la Asus a scazut cu 100€. Pentru acest considerent si pentru altele, cred ca si pretul Samsung-ului in scurt timp va cobora cu aproximativ 100€. Este un mini-notebook destul de bun, indeajuns de performant si nici nu costa mult. In loc sa dati 400€ pentru un PC vechi, eu v-as sugera sa va cumparati acest model, (sau altele similare). Succes in luarea deciziei! Va doresc tuturor un AN NOU FERICIT!
(Serban Milcoveanu)**
|
|
mihalycostas 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tulcea |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 15:56
nu , sunt surogate , se poate compara masina cu trotineta ?
|
|
oharaflo 7 mesaje Membru din: 14/01/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 22:48
un mini laptop este genial dar sa nu luati cu sistemul linux si care are hardul mic tare ,eu am avut un asus care avea doar 8 G de hard si avea si linux in loc de windows deci era ,,jale" nu va sfatuiesc sunt ptr copii dar acum am un samsung la fel de mic dar are 250 G de hard ca sistem are vista si e genial si rezolutia este foarte buna nu deranjeaza deloc la vedere....
|
|
msganea 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 09:40
Nu-mi schimb vaio pe nimic...
cum sunteti, asa primiti...
|
|
Fosta membra 9am.ro 84 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 22:59
Te gandesti la vacanta? Intra pe www.taberelemele.ro
|
|
sorescud 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 21:31
al meu are 1GB RAM, 160 GB HDD, se misca excelent si inca n-am avut probleme cu vederea si ecranul (cam 60-65% din unul normal gen DELL INSPIRON ). E ACER ASPIRE ONE. E la fel de capabil ca DELL, se misca excelent in aplicatii, are 1/3 din greutate lui DELL INSPIRON si e perfect pentru masina, tren, vacante, training-uri , prezentari multimedia. Si incape si in poseta sotiei asa ca il foloseste mai mult ea, eu il iau in deplasari.
|
|
yonex84eu 90 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 20:15
De la: Unkle, la data 2008-09-08 11:04:49PlugIn ne arata ca oferta este ispititoare: noile modele Asus EeePC, MSI Wind, Acer Aspire One si in foarte scurt timp, Dell Inspiron Mini. Ti-ai cumpara un asemenea laptop in locul unuia 'normal'? Da il poti lua oriunde dar totusi sa nu te bazezi numai pe el ca nu este prea bun la lucruri mai serioase.
|
|
miriam_h57 15 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: Timisoara |
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 17:02
am un ASUS EEE. Cu un HDD extern sau un stick de memorie e ok. Al meu e de 4GB. Nu stiu daca sunt deja de 8. Din pacate Windowsul ocupa 80% din spatiul de memorie. Asta e singura lui problema.
|
|
casatopnord 53 mesaje Membru din: 1/02/2009 |
Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 08:27
da am minil laptop cadou de la romtelecom,, clknet e super fain am si unul mai mare dar acesta e finut e o bijuterie felicitari la romtelecom sant multumita de el , o zi grumoasa va doresc la toti de pe acest forum pupicii
|
|
julyanna67tr 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 10:38
Nu cred ca ar fi o alegere inteligenta....ın primul rand nu este practic , nu are dvd , este greu de formatat ºi costisitor....Nu aº spune nu ...nu mi-aº cumpara....Multumesc
|
|
antoniacob 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 17:20
Desigur as cumpara dar la un pret avantajos. Multumesc !
|
|
|
|