Info
x
Clasa politica din romania ....incotro????????
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 18:09
De la: , la data 2008-09-05 10:12:28 Când ești membru 9am din anul 1970, dă-mi voie să refuz citirea oricărui material postat de către tine. Raporteaza abuz de limbaj
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice.
Găoaza este un desert prezidențial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 18:56
Ca agent electoral si postac angajat al Antonescului, mascariciule nu prea iti meriti retributia, mai securici DINU-FLORIN! Daca vei face la fel si in televiziunea lui Patriciu...Faci un mare deserviciu echipei. Faptul ca nu reusesti sa convingi pe nimeni sa iti imbratiseze ineptiile e una, dar ca si pe cei cativa indecisi cu usoare simpatii pentru castratul de Crin reusesti sa ii scarbesti, este o performanta din lunga ta lista de succesuri(!). Motiv pentru care te felicisictir! |
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 16:09
Eu nu am prea mers la vot si multi altii ca mine. N-a functionat asa ca vom incerca varianta de A MERGE LA VOT.
Si fiindca tot ati adus vorba de vot, am sa dau paste unui mesaj postat si pe alte topicuri din dorinta de a-l pune in atentia mai multor abonati ca sa zic asa. Am remarcat recent aparitia unei formatiuni politice care ar corespunde spiritului acestui topic. Deocamdata nu mi-am facut o parere personala dar pot sa dau un copy/paste al unui articol. Sansele lui Remus Cernea de Dan Selaru Romania obiectiva Duminică, 30 august 2009, 10:35 Actualitate | Opinii Remus Cernea, posibilul candidat la Presedintie din partea Partidului Verde, are la o prima vedere sanse nule. Omul e singur, fara un partid in spate, fara bani, prea tanar, prea netuns, cu un discurs prea sofisticat si o ideologie care nu corespunde nici pe departe cu media nationala, e prea de dreapta. In contextul actual ecologia e un moft pentru majoritatea electoratului. Un slogan in limba engleza e de neinteles pentru majoritate, scrie Dan Selaru, pe blogul sau. Mai mult, omul se straduieste sa elimine biserica din stat. In plus, nu exista niciun primar care sa indemne cu ceva ulei, galeti sau mai stiu eu ce populatia rurala la urne in favoarea sa. Nu are nici macar o minima structura prin care sa existe un om care sa-l reprezinte la fiecare sectie de vot. La toate astea se adauga blocajul mediatic la care o sa fie supus, violenta atacurilor care o sa apara si eventualele bube reale din biografie care o sa fie fluturate ca un stindard. Plus lipsa unei echipe profesioniste care sa-l sprijine in deciziile pe care trebuie sa le ia. In cele trei luni pana la alegeri e posibil nici sa nu ajunga vestea candidaturii sale pana la urechile majoritatii electoratului. Sa trecem la atuurile sale. Nu are legatura cu sistemul. E energic, daca te uiti la cate a organizat pana la cei 35 de ani pe care-i are e clar ca ajutat e capabil sa bantuie prin tara. Nu are probleme cu limba engleza. Cat de bun comunicator e, cat de credibil, ce strategie o sa incerce pentru a sparge barajul mediatic, ce strategie are in abordarea contracandidatilor si multe altele raman o necunoscuta. Sa presupunem ca are toate calitatile de care are nevoie la un nivel superior lui Geoana sau Antonescu. Sansa sa este Internetul. Si faptul ca trebuie sa intre in turul doi. Ca sa intre in turul doi are nevoie de 30 de procente din electoratul care participa la vot, sa zicem 45 de procente din intreg electoratul, adica 13.5 procente din total sau 2.4 milioane voturi. Cred ca sunt de ajuns 2 milioane. Asta inseamna ca trebuie sa aduca 2 milioane de cetateni care nu ar veni la vot in lipsa candidaturii sale. Mai multe despre aceasta formatiune gasiti pe www.partidulverde.ro si despre Remus Cernea pe Youtube si Google. Cam atat, nu stiu mai mult.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 16:50
Ei, daca "se straduieste sa elimine si biserica din stat ',inseamna ca are toate sansele....
|
|
9am16526 60 mesaje Membru din: 20/03/2009 |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 17:58
Uitati-va si voi la aceasta postare facuta de roxanika_dev
Nu pun in discutie nesimtirea de a posta astfel de lucruri la un topic care are in discutie tocmai salvarea acestei natii. Eu pun in discutie calitatea Romanului. Ca vrem sau nu vrem ea este o romanca, Ea nici pana la ora actuala n-a invatat absolut nimic din istoria post decembrista '89. Ea nu a inteles nici pana acum ca sunt milioane de oameni care sufera de pe urma acestor" jocuri piramidale" Sa presupunem ca ceea ce a scris" si am castigat 3813 ron(38.130.000lei vechi ) in doar 3 saptamani!!!si voi continua sa fac. " este adevarat, inseamna ca sunt f.multi romani care tot mai viseaza sa se imbogateasca de pe urma acestei excrocherii. Intrebare: Mai credeti in puterea de discernamant a acestui popor? Credeti ca acest popor mai are sanse sa se salveze,atata timp cat el nu invata nimic din cea mai recenta istorie a sa? Daca romanul nu a inteles un lucru atat de banal (jocurile piramidale) si cati au suferit de pe urma aceasta,cum credeti voi c-o sa inteleaga politica asta atat de intortocheata.? Mai credeti in superstitii? |
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 18:09
Partidul Salvarii Nationale
Trebuie sa intre la lucru! |
|
Fosta membra 9am.ro 115 mesaje Membru din: 6/09/2009 |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 19:06
De la: mielusica, la data 2008-10-07 20:30:37 Ma atasez si eu la cele spuse de antevorbitorii mei . Au existat pe parcursul istoriei noatsre momente dar si decade cand exista : educatie, familie, scoala , responsabilitate profesionala si nu programe tampite de TV si NU oameni plin de Bani ( cxare au azi politicieni - Roomii si FotbalistII !0 si un strat mare de nesimtiti , care traiesc din munca altora . Nu ne ajuta nici legile , si nici domnii care au absolvit asa zisul DREP ( la cursurile FF si pe bani si ajung unde ajung ) . Trebuie sa ne mobilizam si sa punem umarul , la ridicare in EU a acestei tari intradevar . ZP |
|
ios 23 mesaje Membru din: 12/06/2009 |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 19:19
fosrte bine zis dar nu stiu cind romanii vor avea curajul sa ia atitudine atunci cind sint injositi,inrobiti,si batjocoriti de altii care se ridica jefuind aceasta tara si zimbind isi zic lideri politici, (acestia ar trebui sa fie cei care ne reprezinta pe noi si care sint dispusi sa faca sacrificii alaturi de popor )
|
|
|
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 19:32
de 20 de ani sintem impartiti in simpatizanti sau membrii ai acestor partide ,, mincandu-ne'' intre noi fara sa vedem traiectoria negativa a traiului nostru,pentru ca nu mergem decit in jos ar trebui sa avcem curajul sa oprim minciuna ,inselatoria,coruptia,indiferenta,mizeria,nesimtirea macar pentru copiii nostri daca pentru noi nu conteaza cum ne traim aceasta singura viata pe care o avem, in greutati , lipsuri si sacrificii sau intr-un trai decent
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 19:38
dar membrii lor de partid cine sunt fratilor? nu tot noi fraierii care ii sustimem sa poata fura aceasta tara?
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 19:48
De la: ios, la data 2009-09-20 19:32:39de 20 de ani sintem impartiti in simpatizanti sau membrii ai acestor partide ,, mincandu-ne'' intre noi fara sa vedem traiectoria negativa a traiului nostru,pentru ca nu mergem decit in jos ar trebui sa avcem curajul sa oprim minciuna ,inselatoria,coruptia,indiferenta,mizeria,nesimtirea macar pentru copiii nostri daca pentru noi nu conteaza cum ne traim aceasta singura viata pe care o avem, in greutati , lipsuri si sacrificii sau intr-un trai decent ...cu exceptia unor catastrofe naturale sau de alta factura, numai un Monarh ar mai putea stopa razboiul Romano-Roman si-ar putea solidariza clasese sociale ROMANESTI pt. atingerea unui ideal comun / morala, demnitate, onoare si respect al fiecaruia fata de fiecare cetatean si-al tuturor fata de ultimul cetatean al tarii. |
|
9am056966 5 mesaje Membru din: 21/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 21:48
Adevarat, ce clasa politica?Formata din inculti BETIVI,hoti etc.Va mai amintiti de C.P.U.N?Mai toti dormeau citeau ziare vorbeau la telefon ,cascau,orice ,ba mai mult ,au interzis sa nu ne mai dea la tv.din sedintele lor sa nu ii mai vedem ce fac.Asta este CLASA NOASTRA POLITICA,
Astazi mai nou ,se cearta precum chiorii care sa apuce CIOLANUL MAI MARE CUM NU VII TU TEPES DOAMNE CA PUNAND MANA PE EI SA-I IMPARTI IN DOUA CETE IN SMINTITI SI IN MISEI !! MIZERABILA CLASA POLITICA.
Nu stiu cum sa ma semnez,asta nu am invatat
|
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 23:24
De la: radita09_telus_net, la data 2009-09-20 18:09:52Partidul Salvarii Nationale Asta suna ca dracu! Nu cumva tu oi fi Iliescu? Lasa-ne mai nea cutare! Au mai salvat si altii tara asta si ne-a luat dracu! |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 10:43
De la: black10131307, la data 2009-09-20 23:24:38De la: radita09_telus_net, la data 2009-09-20 18:09:52Partidul Salvarii Nationale Te referi la cei cinci ani ai lui Basescu in care a fost presedinte jucator?Da,ai dreptate... .Ne-a salvat de a facut totul zob .Spre exemplu a luptat cu PSDul pana l-a adus la putere ,contra coruptiei pana si-a imbogatit toate neamurile ,l-a trimis pe Traian Ungureanu (jurnalist de curte ,cu experienta de la Scanteia ) la Bruxelles sa-i ridice ode pe acolo , a pus un incapabil obedient ca Boc premier sa duca tara de rapa ,l-a pupat un fund pe Bush despre care toata lumea spunea in cor,pe buna dreptate, ca este un idiot ,l-a facut pe Vadim vicepresedinte al senatului ,l-a relansat in Vinerea Mare pe Becalli "pe piata",etc .Ai dreptate Black,imi place cand gandesti inainte sa postezi .
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 11:00
De la: vaneamarin, la data 2009-09-21 10:43:52De la: black10131307, la data 2009-09-20 23:24:38De la: radita09_telus_net, la data 2009-09-20 18:09:52Partidul Salvarii Nationale asta-mi aduce aminte de bancul ala cu vrabiuta peste care o vaca se balega....dar vine o pisica,o scoate de acolo si o maninca ! morala : nu oricine te baga-n rahat iti vrea raul, dupa cum ; nu oricine te scoate,iti vrea binele ! ....mai bine ne lasau "nesalvati " si Romania ar fi fost o Monarhie ; o tara din Europa ,normala si civilizata !
|
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 23:35
Catre ghena sociala....
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 18:32
Ei tocmai pe asta mizeaza, pe dezgustul nostru care cu cat e mai mare cu atat ei se simt mai liberi in arena. Hai la vot ! Oricine in afara de clica actuala.Sa ne facem un cadou de sarbatori. O cutie de cadouuri in care sa punem ALTCEVA care tot e ceva fata de ce am avut pana acum, adica minciuni, hotie, dispret, smecherie ieftina, crime trucate in accidente sau sinucideri.
All Things Grow With Love
|
|
pantera_dacs 9 mesaje Membru din: 16/11/2009 |
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 18:31
Inspre Europa, cu certitudine; Dar noi incotro? Cu ei sau impotriva lor,ca mai an... |
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 00:22
NU EXISTA IN ROMANIA POLITICIENI .EXISTA DOAR INFRACTORI ,CARE ABUZEAZA DE INCREDEREA STAMPILATORILOR,SAU MAI NOU PLATESC EXCURSIONISTI ,SI ii plimba prin judetele vecine din sat in sat sa voteze pentru cel ce da masa,transport,bani de buzunar,bautura,fraierii pun botul ,iar dupa alegeri isi dau cu pumnii in cap,dupa ce se trezesc din betie.
|
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 09:32
De la: , la data 2008-09-02 23:51:51Care"clasa politica"?!!!... Dragi tovarasi,sefu ma desemnat premier.Eu ma sacrific !
|
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 09:36
De la: vaneamarin, la data 2009-09-21 10:43:52Abia acum vom face realizari marete,cind vom fi de aceias culoare si vointa parlamentara,in frunte cu sefuDe la: black10131307, la data 2009-09-20 23:24:38De la: radita09_telus_net, la data 2009-09-20 18:09:52Partidul Salvarii Nationale
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 15:25
De la: NESIMTITUL, la data 2009-12-18 09:36:08De la: vaneamarin, la data 2009-09-21 10:43:52Abia acum vom face realizari marete,cind vom fi de aceias culoare si vointa parlamentara,in frunte cu sefuDe la: black10131307, la data 2009-09-20 23:24:38De la: radita09_telus_net, la data 2009-09-20 18:09:52Partidul Salvarii Nationale in buda cu voi si sa tragem apa
Raporteaza abuz de limbaj |
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 02:15
Daca regele a cerut inapoi toate averile /
Daca marii latifundiari au cerut inapoi mosiile/ Daca marii industriasi au cerut inapoi fabricile si uzinele/ Daca rromii au cerut inapoi aurul furat/ si sa dat inapoi . Pe noi ce ne inpiedica sa cerem punerea in aplicare a legii COJOCARU? poate numai indiferenta sau necunoasterea/
Raporteaza abuz de limbaj |
|
bilbe 409 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 10:45
De la: catalin_tv, la data 2008-08-27 08:59:06Avem oare un viitor bun cu actuala clasa politica? Eu sincer nu cred!!!!! Ce ramane de facut????????? Daca iam trimite pe toti la esafod,am curati Romania Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

In primul rind trebuie sa cunoastem ceva despre care sa vorbim,adica ceva din trecutul apropiat.Dece ?pentru ca orice schimbare noua denatureaza trecutul,asa cum orice invingator rescrie istoria falsificind tracutul si fabricind povesti noi despre cit de capabil este el.
.Ne-a salvat de a facut totul zob .Spre exemplu a luptat cu PSDul pana l-a adus la putere ,contra coruptiei pana si-a imbogatit toate neamurile ,l-a trimis pe Traian Ungureanu (jurnalist de curte ,cu experienta de la Scanteia ) la Bruxelles sa-i ridice ode pe acolo , a pus un incapabil obedient ca Boc premier sa duca tara de rapa ,l-a pupat un fund pe Bush despre care toata lumea spunea in cor,pe buna dreptate, ca este un idiot ,l-a facut pe Vadim vicepresedinte al senatului ,l-a relansat in Vinerea Mare pe Becalli "pe piata",etc .Ai dreptate Black,imi place cand gandesti inainte sa postezi .
adunatura asta scarboasa si penibila de idioti,scelerati,nemernici,escroci,saltimbanci si papagali cu ifose???!!!
Astia nu merita nici macar onoarea de a fi asasinati...ei ar merita sa fie ingropati de vii...si atat.
in buda cu voi si sa tragem apa