back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Spital szeged - rog informatii

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

9am_303

1 mesaj
Postat pe: 4 Mai 2012, ora 16:11

Noi am fost in szeged acum 2 sapt, printr-o firma de intermediere, MedTour. Ne-am dus orbeste, nu am gasit nimic despre ei pe net. Trebuia sa facem copilului o biopsie cutanata. Pana la urma am primit un diagnostic (in 11 luni de cand umblam cu el prin tara am facut 8 tratamente si copilul tot bolnav era, nimic nu functiona), si nu i-au facut biopsie. Tratamentul merge perfect, suntem in extaz ca in sfarsit cineva a stiut s apuna un diagnostic. Daca totul merge bine pana la sfarsit si nu revin simptomele, nu mai pun piciorul cu copilul in spitalele noastre. Tipa de la agentie s-a purtat extraordinar. Am avut probleme ca am parcat aiurea si ne-au ridicat masina, si ea a umblat cu noi si la farmacie pt medicamente, si la doctor, inclusiv ne-a dus sa ne recuperam masina ca eram pierduti, nu stim ungureste deloc. As recomanda-o oricand, oricui. De costat ne-a costat 150 de euro, din care 50 au mers la dermatoloaga. Nu se compara cu zecile de milioane pe care le-am dta pe tratamente, analize si drumuri in tara, cu consumul nervos, deznadejdea si tot ce-am trait de cand nu e bine copilul.
Sincer, mi-am facut cont special pt ca eu am cautat impresii despre Medtour si n-am gasit nicaieri. Si ne-am dus cu emotii ca a fost drum de 800 km dus-intors, nu stiam sigur daca nu e o prostie, dar nu stiam ce sa mai facem. Deci va recomand cu caldura, in cazul in care aveti nevoie de medici buni, de intermediari, de sfaturi.

9am051113

2 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2013, ora 21:12

De la: 9am_303, la data 2012-05-04 16:11:44Noi am fost in szeged acum 2 sapt, printr-o firma de intermediere, MedTour. Ne-am dus orbeste, nu am gasit nimic despre ei pe net. Trebuia sa facem copilului o biopsie cutanata. Pana la urma am primit un diagnostic (in 11 luni de cand umblam cu el prin tara am facut 8 tratamente si copilul tot bolnav era, nimic nu functiona), si nu i-au facut biopsie. Tratamentul merge perfect, suntem in extaz ca in sfarsit cineva a stiut s apuna un diagnostic. Daca totul merge bine pana la sfarsit si nu revin simptomele, nu mai pun piciorul cu copilul in spitalele noastre. Tipa de la agentie s-a purtat extraordinar. Am avut probleme ca am parcat aiurea si ne-au ridicat masina, si ea a umblat cu noi si la farmacie pt medicamente, si la doctor, inclusiv ne-a dus sa ne recuperam masina ca eram pierduti, nu stim ungureste deloc. As recomanda-o oricand, oricui. De costat ne-a costat 150 de euro, din care 50 au mers la dermatoloaga. Nu se compara cu zecile de milioane pe care le-am dta pe tratamente, analize si drumuri in tara, cu consumul nervos, deznadejdea si tot ce-am trait de cand nu e bine copilul.
Sincer, mi-am facut cont special pt ca eu am cautat impresii despre Medtour si n-am gasit nicaieri. Si ne-am dus cu emotii ca a fost drum de 800 km dus-intors, nu stiam sigur daca nu e o prostie, dar nu stiam ce sa mai facem. Deci va recomand cu caldura, in cazul in care aveti nevoie de medici buni, de intermediari, de sfaturi.

9am051113

2 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2013, ora 21:15

Varog mult daca mai aveti numarul de telefon de la firma care v-a ajutat pe dvs l-as dori si eu. Va rog mult de tot. Cu multumiri.

Raporteaza abuz de limbaj
9am_5320

3 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2015, ora 08:04

Buna,am vazut mesajul tau si m-am gandit sa iti cer sfatul.Am si eu problema la piciorul drept.Am fost la o multime de medici dar ca si la tatal tau,au dat diferite pareri ca ar fi sau a nu fi ceva,cert e ca eu abea mai stau pe picioare,noaptea dorm cu el pe o perna,dimineata e mai ok dar nu se dezumfla de tot,cum pun piciorul jos deja incepe sa se umfle la loc,ba mai rau ,acum de ceva vreme mi se umfla si laba piciorului de nu ma mai pot incalta.Spunemi te rog ai rezolvat ceva cu tatal tau,daca da ajuta-ma si pe mine cu un sfat.Multumesc

9am_5320

3 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2015, ora 08:08

De la: 9am_5320, la data 2015-07-04 08:04:04Buna,am vazut mesajul tau si m-am gandit sa iti cer sfatul.Am si eu problema la piciorul drept.Am fost la o multime de medici dar ca si la tatal tau,au dat diferite pareri ca ar fi sau a nu fi ceva,cert e ca eu abea mai stau pe picioare,noaptea dorm cu el pe o perna,dimineata e mai ok dar nu se dezumfla de tot,cum pun piciorul jos deja incepe sa se umfle la loc,ba mai rau ,acum de ceva vreme mi se umfla si laba piciorului de nu ma mai pot incalta.Spunemi te rog ai rezolvat ceva cu tatal tau,daca da ajuta-ma si pe mine cu un sfat.Multumesc

9am_5320

3 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2015, ora 08:15

PT JULY :SE POATE SA-MI DAI O ADRESA DE E-MAIL MAI EXACT CA ACEASTA ESTE O ADRESA DE SITE SI NU POT SA O ACCESEZ ?
TI-AS FII F RECUNOSCATOARE! TATAL MEU ARE PROBLEME DE 1 AN DE ZILE CU PICIORUL DREPT , E F UMFLAT DE LA GAMBA IN JOS, A FOST IN ARAD SI IN TIMISOARA LA SPITALE DAR NU SE VEDE NICI O AMELIORARE. BA E DIN CAUZA LIMFEI , BA A VARICELOR DAR NU I-AU DAT UN DIAGNOSTIC EXACT IAR ACUM I-A APARUT O ECZEMA DESTUL DE SEVERA. MEDICII LA NOI II DAU CALMANTE PT DURERE NU TRATAMENT......
VA MULTUMESC ANTICIPAT PT INFORMATII SI AJUTOR!

raspunsul meu era referitor la persoana care a scris acest mesaj pentruca am vazut ca si tatal ei are probleme la fel ca mine.In speranta ca le-a gasit o rezolvare sper sa imi raspunda si mie,dar daca mai e cineva care ma poate ajuta,v-as fi rescunoscatoare,de vreo 15 ani ma chinui cu problema asta si am fost la diferiti medici,e din ce in ce mai grav,la inceput era doar chestie inestetica ,era doar umflat,acum luceste si piele si se crapa,mi se umfla pana sus si mai nou si laba piciorului de nu ma mai pot incalta,e groaznic,plus ca ma si doare...va rog daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat.multumesc

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 22 Martie 2016, ora 11:27

bunna , sint din cluj napoca si am fost operat la ambele picoare la 3 ani , asa picorul stîng rotula este deplasata , pina prezent , la dreptul nu se doie sufucient 15 grade dianosticul este RETRACTIE FRIBROASA ÎN EXTENSIE AMBLE PICOARE DENDOANE LUNGITE , DA MERG DESTUL DE BINE , DAR SCOPÂTEZ , AM GRAD DE HANDICAP LOCOMOTOR ACENTUAT , AM 40 ANI , RUGAMINTE MEA E FIND TATA LA DOI COPI I CREDINÞAT DE LEGE PINA LA MAJORAT ,, PE CAZ SOCIAL MAS PUTEA OPERA DACÂ DA CE TREBUIE SA FAC TEL MEU 0747996802 POATE A TREA OPERATIE E BUNA REUSITA DA cu respect astept sa fiu sunat ,,,, pina vara asta sa ajute domnul sa coretez mersul

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Spital Szeged - rog informatii
Mergi la: