back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Telefonul meu mobil, stapanul meu?

laurakidgirlie

36 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Iulie 2008, ora 15:43

ma trezesc de dimineata, imi opresc soneria de la telefon, pentru ca nu am ceas desteptator si prefer alarma mobilului, imi verific apeluri si apoi ma duc sa ma spal pe dinti. apoi in timp ce mananc repede si zic sa nu mai deschid pc-ul imi verific mailul de pe telefon. apoi imi bagt castile in urechi si am fugit la munca. pana ajung la birou imi suna telefonul de vreo 5 ori si primesc 2 mesaje. deja devine enervant , nu reusesc sa termin nicio melodie intreaga. am inceput sa-mi urasc telefonul. il opresc si imi pun mp3-ul. dar apoi ma apuca o neliniste...daca se intampla ceva in timpul asta, daca ma cauta cineva important?
maine cred ca o sa imi las telefonul acasa. INCHIS. imi mananca din energia zilnica si imi faci prea multi nervi. nu vreau sa fiu printre miliardele alea de oameni disperati care sufera de nomofobie. maine sunt NO-PHONE !!!
in plus, am citit pe un blog ca oamenii care vorbesc ore in sir la telefon si mai dorm si cu el sub perna sunt mai predispusi l;a cancer...asa ca ce rost are??? fac si riduri de atatia nervi si mai apare si vreo tumoare...nu are rost. :)

Unkle

50 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 29 Iulie 2008, ora 16:06

Nici eu nu-l mai suport!!!! Mi-as dori sa nu mai existe...cu mici exceptii Cine poate rezista o zi fara telefon?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 Iulie 2008, ora 10:48

Il mai inchid si pretind ca nu am mai avut baterie. Da, uneori am asa un chef sa il opresc si sa am liniste! Incercati, macar pt cateva ore.

barna_simon

6 mesaje
Postat pe: 5 August 2008, ora 15:50

Imi URASC mobilul! Pe vremea cand eram mai pustan, imi doream la vederea celor cu mobile prin cafenele sa am si eu unul. Acum, am 3, si le urasc. U am 5 minute de liniste, nici macar in week-end. Iar daca-l inchid ma apuca a fobie teribila, de genul " daca e ceva serios? Daca e vre-o problema......" Telefonul mobil este cea mai invaziva inventie a omului, cea mai privativa de timp liber si de liniste.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 August 2008, ora 02:40

eu am doua telefoane...raspund cand am chef si la cine am chef...le pun pe silent daca nu vreau sa le aud, iar scuza cu nu eram in camera functioneaza de fiecare data. adevarul e ca nu imi pasa nici daca le uit acasa, mi s-a intamplat de multe ori.
telefonul mobil devine o problema doar cand vrei sa fie asa, adica sa raspunzi tot timpul si oricui. asa ca hai nu mai faceti atata caz, asumati-va responsabilitatea. si va promit la toti ca daca se intampla ceva ingrozitor o sa aflati la timp, iar daca il inchideti, in timpul ala, pamantul continua sa se roteasca...PROMIT!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 August 2008, ora 20:23

pai auzi tel mobil.....hmmmmmm.al meu nu stie ce e ala profil general sau loud sau cum s-o mai zice.numa pe silent.si care e treaba daca nu raspund.sami dea o scrisoare(desi nu citesc niciodata asa ceva)
aaa si ce noroc pe mesagerie stiti.telefonul pana la urma e bun la ...la...la atunci cand merg la toiletttte ma plictisesc si il iau cu mine.atunci citesc si eu mesajele(rar raspund) si mai vad care-i treaba cu apelurile.dar ma plictisesc repede si bag un basshunter....bla bla bla.auzi telefon,mai bun pc portabil.nu te deranjeaza asa rau......Ciao (by the way nice emoticons)

Lali

7 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 09:56

La fel ca si laurakidgirlie ma incardez in categoria celor care nu prea pot sta fara tel mobil... Si totusi am apelat si la ' nu eram in camera' sau ' nu mai aveam destula baterie,si oricum dupa ce raspundeam se inchidea tel',ori il inchid si spun ca eram pe undeva la tara unde nu aveam semnal la mobil... Noi am ajuns asa ptr ca am permis ... Nu ne-a aruncat niomeni ceasurile cu alarma din casa,doar ca atunci cand s-a terminat bateria nu am mai cumparat alta. Mie nici ceasurile de mana nu imi merg,sunt doar pentru aspect... De ce ? La ce imi trb atatea ustensile cand in mobil sunt toate? am si ceas,am si alarma, stiu tot timpul ce fac ceilalti care ma intereseaza.. La inceput aveam unul pe cartela reincarcabile si de cate ori aveam nevoie sa sun nu aveam credit,asa ca mi-am luat unul la abonament... Si asa am ajuns sa dau la telefonla fel de multi bani cat dau pe mancare...Si daca il uit acasa sunt nelinistita: daca s-a intamplat ceva si eu nu aflu la timp? Daca ma cauta cineva ptr ceva foarte important si eu nu raspund? Uneori il mai dau pe silent si nu il bag in seama cateva ore,deci incerc sa ma tratez,dar e greu...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 11:30

;;;DA:::!! A fost candva ;;;dependenta;;!!!!!!! Acum ;;raspund ;;cand vreau,,, si gata;;! Nu ma mai ;;stresez;;!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 12:15

De la: marygeo2006, la data 2008-10-11 11:30:27;;;DA:::!! A fost candva ;;;dependenta;;!!!!!!! Acum ;;raspund ;;cand vreau,,, si gata;;! Nu ma mai ;;stresez;;!!
;;;;;;;;Normal;;;;;!!!!!!! Cine se aseamana, se aduna!!!! Trebuia sa te bagi si in seama doar esti prieten cu;;;;;;Azazel;;!!!!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 13:29

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 19:06

DA! DA!

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 10:51

Celularul , este util daca este folosit cu masura si conform destinatiei . daca este folosit in abuz , fara justificare , daca este folosit pentru ascultat manele sau pentru jocuri tampite , este o jucarie pentru debili mintali si un dispozitiv de stors banii de la fraieri ! In plus afecteaza grav sanatatea , iar undele electromagnetice , polueaza !

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 15:21

sa fim seriosi... putem sa ne retragem in paduri oricand, nu e obligatoriu sa locuim in orase si sa vorbim la mobil... chiar nu a devenit obligatoriu prin lege sa purtam telefonul cu noi!

MAMITZA

119 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 20:55

BUNA SEARA, BUCURIILOR ! IACA-TA, ACUM SUNTETI SUPARATI PE TELEFONUL MOBIL ! CA SI CALCULATORUL SAU INTERNETUL - DATORITA CARORA NOI STAM AICI LA O VORBA - SI TELEFONUL MOBIL ESTE UN MIRACOL INVENTAT SI PERFECTIONAT DE OAMENI GENIALI ! SI TOTUL SPRE FOLOSUL SI MAI BINELE NOSTRU ! ACUM PUTEM COMUNICA, DATORITA "MOBILULUI" CU PARINTII NOSTRII, CARE TRAIESC DEPARTE DE NOI, INTR-UN CATUN UITAT DE LUME, DAR NU DE RETELELE DE COMUNICATII ! SI NE BUCURAM ! SI EI, SI NOII ! NU, TELEFONUL MOBIL NU NE ESTE DUSMAN, CI NOI, CU SETARI MULTIPLE - FUNCTIE DE PERFECTIUNEA TELEFONULUI RESPECTIV - IL "SUPRADOTAM" SI DEVINE, LA UN MOMENT DAT, UTIL, DAR NEPRIETENOS, TOCMAI FIINDCA DEPINDEM ATATA DE EL ! EU IMI IUBESC TELEFONUL MOBIL ! ESTE FRUMOS SI DESTEPT ! ASA CUM NU-MI POT UITA OCHELARII ACASA - AM DIOPTRII CU MINUS -, NU-L POT UITA PE EL ! MA BUCURA ORICE APEL SAU SMS PRIMIT ! E LEGATURA MEA INDISPENSABILA CU LUMEA, CU SOTUL, CU COPIII, CU MAMA ! CUM PUTETI SPUNE CA VA ESTE DUSMAN ? DA, SIGUR ESTE UN MIRACOL AL LUMII MODERNE DE CARE CHIAR AVEAM NEVOIE ! NOAPTE BUNA SI NUMAI BINE, TUTUROR !

DDR
robo_sr

11 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 15:32

Oameni bun, sunteti putin cam tensionati. Trimiteti sms la 1261 cu textul TXT PARTY pentru a fugi putin de agitatia cotidiana

Fosta membra 9am.ro

84 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 22:17

Te gandesti la vacanta?
www.taberelemele.ro

Sandel

271 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 09:13

Telefonul mobil este indispensabil, eu nu suport sa plec undeva si sa nu am baterie (nici nu se pune problema sa-l uit ca mi-a intrat in reflex sa l bag in buzunarul stang si pana la usa imi dau seama ca-mi lipseste ceva). Ia ganditi-va ca va afltai pe strada si vedeti pe cineva accidentat, cazut etc si nu e vreo cabina telefonica de la romtelecom ca sa sunati la 112? Ce faceti atunci? Cumva e nevoie de mobil? Ziceti ca va suna toata luema de nu stiu cate ori pe zi, asa e te mai enerveaza ca atunci cand esti fericit cu nevasta mai suna blestematul de telefon, insa daca persoana care te suna are nevoie de tine? Daca nu-ti place debaraseaza-te de el. Evident, eu nu-mi sun decat iubita si familia sa mai vad ce face, in rest doar daca am treaba cu cineva sau cineva ma suna doar pt ce ma ocup eu. Uneori ma plictisesc la metrou, in tren in ratb si ma mai joc pe telefon (nu ascult muzica pe telefon) , ce sa fac cand imi uit cartile acasa?
Parerea mea e ca cine nu-l suporta si nu-i intelege utilitatea sa -l arunce, nu e obligatoriu.

Regret ca traiesc in Romania
Fosta membra 9am.ro

118 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 08:57

Daca nu doriti sa impresionati este simplu. Angajati pe cineva care sa vorbeasca in locul dvs.. Oricum la atatea convorbi trebuie sa existe un profit nu? Daca nu exita atunci vorbiti a proasta si puteti renunta fara probleme toate trei telefoanele. Am auzit ca unii se suna singuri. Gurile rele spuneau ca anii trecuti a fost interzis parlamentrilor sa vorbeasca intre ei la mobil la distanta mai mica de un metru. Cate nu spune lumea.

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 13:48

interesant subiect DAR EU SANT STAPANUL TELEFONULUI MEU EU SANT STAPANUL EL ESTE SLUGA SI CAND NU MA ASCULTA MA ENERVEZ RAU daca cineva declara ca este stapanit de telefonul sau eu cred ca :::::ori este cu capul ori trebuie sa isi angajeze pe cineva sa ai raspunda la telefon .Consider ca simplu fapt ca esti sunat reprezinta ceva in afaceri si in viata sociala a fiecarui om . Aceasta este parerea mea si va doresc sa ,, fi-ti sunati " numai de bine !!!!!!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 14:12

Ce idiotzenii. Esti primul topic la care raspund si cred ca si ultimul. Nu cred, sunt SIGUR ca este ultimul topic la care raspund. Sincer sa fiu m-am plictisit de acest "act de cultura", de acest pseudo act de cultura, care a devenit un loc de intalnire al idiotilor, incultilor si parvenitilor. Voua, posedatilor de telefonul mobil, de problemele homosexualilor, de sfarsitul lumii, de monarhie sau republica, vreau sa va adresez o singura intrebare: "Cate PAGINI, repet, cate PAGINI si nu carti ati citit in ultimele... 6 luni?!" Si nu ma refer la pagini de barfe si "gossip" de cea mai proasta calitate de genul "Can can" sau altele.... Faceti parte din categoria celor care isi mobileaza BIBLIOTECA cu PORTELANURI?! Care isi mobileaza / impodobesc capul cu palarii si ochelari de soare / cal, pentru ca apoi sa ascundeti ca nu aveti nimic in cap? Sa nu remarce cineva?! Si sa va pierdeti actuala pozitie calduta? Sa va fie RUSINE! Stiti cand se folosesc CAPS LOCK?! Cand strigi. Stiti ce e aia democratie? Ca sunteti cetateni EUROPENI? Ca / si cand se scrie "sau" si cand se scrie "s-au"!? Mai stiti... romaneste? Sau numai engleza voastra pocita si franceza de mahala? Ca sa va mascati pospaiala de educatie?! Furculision... Monser... Curat... murdar. Caragiale s-ar rasuci in mormant... RUSINE! Treziti-va!
Nu simt nevoia sa fiu bagat in seama. NU astept raspuns si nu mai citesc idioteniile pe care sunteti liberi sa le debitati in continuare. BASESCU?! L-ati VOTAT! L-am votat si eu si probabil ca o sa il votez in continuare! Si ca sa ma nu mai primesc SPAM-ul si ORORILE voastre de discutii de la 9 am, renunt la cont. Ramaneti cu bine. Va scriu, v-am scris asta, pentru ca imi pasa. Desi ma indoiesc ca 1% din cititori vor intelege ce am vrut sa va spun.

9am064015

7 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 22:31

De la: adina75tm, la data 2008-12-11 15:21:11sa fim seriosi... putem sa ne retragem in paduri oricand, nu e obligatoriu sa locuim in orase si sa vorbim la mobil... chiar nu a devenit obligatoriu prin lege sa purtam telefonul cu noi!

Corect!

Fosta membra 9am.ro

51 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 00:01

BUNA ANTREBARE

Raporteaza abuz de limbaj
9am036961

1 mesaj

Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 00:11

telefonul mobil este un rau necesar trebui sa o recunoastem

IONEL
Prototypa

197 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 21:48

In nici un caz telefonul nu ar putea fii stapanul meu,eu pot trai lejer fara telefonul mobil ...sunt alte lucruri fara de care nu as putea trai

| Varianta pentru tiparire a topicului Telefonul meu mobil, STAPANUL MEU?
Mergi la: