back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Permise auto

Pagini: << 4 5 6 7 8 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 11:55

buna, sunt andreea am luat si eu permisul de citeva luni aici in italia am facut scoala am luat sala cu 29 de puncte aici sunt 30 de intrebari:d am luat si orasul totul din prima.. miam dat interesul si am invatat nu sunt de acord cu spaga si cu platitul pt k e o responsabilitate foarte mare sa te urci la volan si sa nu stii nimik de capul tau cum fac multi altii si cumpara permisul... in fine as avea o intrebare DACA AM SA REVIN IN ROMANIA PERMISUL E VALABIL SAU TREBUIE SA MAI DAU VREUN EXAMEN ???? Va rog care stie sa-mi raspunda ms mult si bafta tuturor !!

Sandel

271 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 19:40

De la: 9am187014, la data 2010-07-24 11:55:43buna, sunt andreea am luat si eu permisul de citeva luni aici in italia am facut scoala am luat sala cu 29 de puncte aici sunt 30 de intrebari:d am luat si orasul totul din prima.. miam dat interesul si am invatat nu sunt de acord cu spaga si cu platitul pt k e o responsabilitate foarte mare sa te urci la volan si sa nu stii nimik de capul tau cum fac multi altii si cumpara permisul... in fine as avea o intrebare DACA AM SA REVIN IN ROMANIA PERMISUL E VALABIL SAU TREBUIE SA MAI DAU VREUN EXAMEN ???? Va rog care stie sa-mi raspunda ms mult si bafta tuturor !!

E valabil si aici si cu exceptia catorva state gen Insula Pastelui peste tot in lume (E vorba de acordul de la Geneva parca), numai ca in Romania se vor uita cam urat la tine politistii.
Insa in Italia stiu ca sunt 10 intrebari, cu cate 3 variante, la fiecare varianta tre sa zici adevarat sau fals. Ma rog , fiecare cum intelege. E mai usor in Italia, pt ca faci scoala 4 luni sau chiar mai bine, te duci zilnic cate o ora, nu ca la noi intr-o luna ai facut tot, ai timp sa intelegi, tre sa fii prea prost si sa nu-ti dai interesul sa nu iei (cu scuzele de rigoare celor care nu au luat). Si foarte corect mi se pare la ei ca intai iei sala si apoi faci ore de conducere. Nu ca la noi, unde poti sa nu te duci la cursuri de legislatie, da tot te baga la condus si se mira instructorul ca habar n-ai ce sa faci la Oprire sau la trecerea cu calea ferata. Oricum felicitari pt permis, daca stai prin Sardinia poate il si uzi.

Raporteaza abuz de limbaj
Regret ca traiesc in Romania
Fosta membra 9am.ro

834 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 19:45

De la: Sandel, la data 2010-07-24 19:40:45
De la: 9am187014, la data 2010-07-24 11:55:43buna, sunt andreea am luat si eu permisul de citeva luni aici in italia am facut scoala am luat sala cu 29 de puncte aici sunt 30 de intrebari:d am luat si orasul totul din prima.. miam dat interesul si am invatat nu sunt de acord cu spaga si cu platitul pt k e o responsabilitate foarte mare sa te urci la volan si sa nu stii nimik de capul tau cum fac multi altii si cumpara permisul... in fine as avea o intrebare DACA AM SA REVIN IN ROMANIA PERMISUL E VALABIL SAU TREBUIE SA MAI DAU VREUN EXAMEN ???? Va rog care stie sa-mi raspunda ms mult si bafta tuturor !!

E valabil si aici si cu exceptia catorva state gen Insula Pastelui peste tot in lume (E vorba de acordul de la Geneva parca), numai ca in Romania se vor uita cam urat la tine politistii.
Insa in Italia stiu ca sunt 10 intrebari, cu cate 3 variante, la fiecare varianta tre sa zici adevarat sau fals. Ma rog , fiecare cum intelege. E mai usor in Italia, pt ca faci scoala 4 luni sau chiar mai bine, te duci zilnic cate o ora, nu ca la noi intr-o luna ai facut tot, ai timp sa intelegi, tre sa fii prea prost si sa nu-ti dai interesul sa nu iei (cu scuzele de rigoare celor care nu au luat). Si foarte corect mi se pare la ei ca intai iei sala si apoi faci ore de conducere. Nu ca la noi, unde poti sa nu te duci la cursuri de legislatie, da tot te baga la condus si se mira instructorul ca habar n-ai ce sa faci la Oprire sau la trecerea cu calea ferata. Oricum felicitari pt permis, daca stai prin Sardinia poate il si uzi.

Domnule nu sunteti cu legislatia rutiera la zi!
Informati-va inainte de a da sfaturi!Scuze!Cu respect!

Sandel

271 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 20:10

De la: Denis, la data 2010-07-24 19:45:32
De la: Sandel, la data 2010-07-24 19:40:45

Domnule nu sunteti cu legislatia rutiera la zi!
Informati-va inainte de a da sfaturi!Scuze!Cu respect!

Pai zi-mi unde am gresit. Lumineaza-ma.

sergiuchirila73

7 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 14:06

Votați- ma la link urmãtor și va returnez votul

soferderomania.promotor.ro/sergiu37rau

Sandel

271 mesaje

Postat pe: 8 August 2010, ora 19:45

Inca astept sa-mi zica cineva unde am gresit mai sus, ca denis m-a lasat balta

9am247482

4 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2011, ora 17:43

Adevaru ca Poltia isi da silinta mai ales oameni mai maturi din politie de la 30 de ani is sus numi este pacat de societatea noastra de 3 lei rupti pe care o avem si educatia mai slaba de 3 lei pe care o are tara noastra si respect de nimeni si nimic este o jungla de asfalt datorata saraciei lsi ordinarilor din guvern care sunt inradacinati acolo de 30 de ani si au facut cartile cum au putut si oamenilor le dau pastile pe la televizor cu diverse subiecte PENIBILE conform educatiei si necesitatii noastre de cunoastere iar intre timp ei nu is instare macar sa munceasca pentru o lege buna si dau ordonante de guvern cu nemuluita tot in beneficiul lor si in privarea noastra de libertate...solutie situatie extreme in care ne aflam ar fii tot o masura extrema......................................................................impotriva ordinarilor ce ne-au condus 20 de ani.....la fel ca in 89 sau asteptam sa vina altii sa ne rezolve problemele cand deja e prea tarziu pentru noi...............

Eu lucrez in Italia si imi este rusine ca sunt roman chiar am unele momente cand urasc nationalitatea mea si de cele mai multe ori daca interactionez cu o fata niciodata nu recunosc nationalitatea mea daca am vre-un interes "De MOMENT" . :D la varsta de 23 de ani mai ai nevoie....

Cel putin in judetul cluj Politisti de la rutiera isi fac datoria.......am permis de 6 ani si km destui in jur de 300 000

Pagini: << 4 5 6 7 8 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Permise auto
Mergi la: