Info
x
Locuinte sociale
|
Emyna 30 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 15:04
Este adevarat ca sunt multi care din comoditate nu isi fac o casa, insa cred ca si mai multi sunt cei care chiar nu au nici o posibilitate. trebuie sa recunoastem ca in anii comunismului erau si cateva lucruri bune...unul dintre ele era acela ca se dadeau locuinte pe care foarte multi au apucat sa le cumpere apoi in rate rezonabile. Este cazul multor persoana de acum care au apartament ... cumparat in rate. Pe cand acum ... sa fim seriosi ...si daca ai fi dispus sa iti rupi de la gura si sa strangi cureaua la maxim, si sa fii fara obligatii ... va spun eu ca nu te lasa politica bancilor. Sunt una din multele persoane care au vrut un imprumut ipotecar. Nu pot lua mai mult de 15000 de euro. Ce sa fac cu ei? Sa imi iau o cosmelie? In oraselul in care locuiesc garsonierele sar de 35000!!!!Exorbitant pentru mine. Si este doar un orasel de provincie. Am reusit doar sa fac niste economii ... insignifiante pentru valorile din ziua de azi. Dar in fine,fiecare drum incepe cu primul pas ... sper la mai bine. Pana atunci, bine ca am putere si dorinta de munca...asta conteaza.
|
|
tyty1923 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 17:06
O sa te plictisesti gasindul
tyty
|
|
21goot 103 mesaje Membru din: 16/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 16:54
da la sighetu-m o locuinta sociala din blocuri vechi amenajate costau la mita bani euro , iar acele de a-n-l etc au primit toti care aveau locuinte spun adevarul pt ca eu am apelat si la fost presedinte d- iliescu etc si nimic nu s-a rezolvat nici azi eu stau in chirie , iar aceei nepoti , fii de poliit .... au case au anl si va spun ce vor ei sa faca dupa ce au dreptul la cumparare vor sa le vanda si asa raman si cu bani si cu casa care au declarat pe propria rasp ca nu detin alta locuinta asta face guvernul . imi cer scuze dar mie scarba de tot ce s-e intampla in romania am 6 ani de cand nu merg la vot si asa ar trebui sa facem toata populatia romaniei sa vedem se vor alege intre ei , etc
unde este dreptate , eu am mai scris si in alte forum eu observ ca acesti guvernanti se inteleg cine face cu schimbul a juca o piesa de jah iar noi santem pioni lor telichidati si cu ocelari ca nu vedem adevarul . apoi acel ce a votat mereu cu coruptia stati linistiti ca stau bine si vor vota mereu etc unde sant fondurile publice etc cum se putea ca un analfabet construia blocuri mentinea in forma fabricile iar nici la un an dupa revolutie au dau toate faliment .cum ..............etc astept rasp va multumesc
cristal
|
|
fulgerul1989 133 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 09:40
De la: 9am013721, la data 2009-04-01 16:54:19da la sighetu-m o locuinta sociala din blocuri vechi amenajate costau la mita bani euro , iar acele de a-n-l etc au primit toti care aveau locuinte spun adevarul pt ca eu am apelat si la fost presedinte d- iliescu etc si nimic nu s-a rezolvat nici azi eu stau in chirie , iar aceei nepoti , fii de poliit .... au case au anl si va spun ce vor ei sa faca dupa ce au dreptul la cumparare vor sa le vanda si asa raman si cu bani si cu casa care au declarat pe propria rasp ca nu detin alta locuinta asta face guvernul . imi cer scuze dar mie scarba de tot ce s-e intampla in romania am 6 ani de cand nu merg la vot si asa ar trebui sa facem toata populatia romaniei sa vedem se vor alege intre ei , etc Apeleaza la Basescu ca-i pe fir cu Puiu POpoviciu si Casuneanu
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 15:55
De la: Subredul, la data 2008-10-25 12:32:21Eu mi-am ridicat o casa cu mainile mele si pe banii mei. Mi-a luat 4 ani pana sa ma mut in ea, in doua camere. Si acum lucrez la ea. Am doi copii s-au marit si acum, tot lucrez la casa si pe langa casa. Vor si trebuie sa vrea pentru ca viata merita traita din plin. De ce sa imatraneasca ca niste chitrosi mancandu-si de sub unghii sa-si faca o casa de care vor apuca sa se bucure cu putin inainte de a trece dincolo? De ce sa consideram ca asa e scris cand se poate mai bine cu putina strategie si o buna gospodarire? Stii cum ajung copiiI crescuti de parinti austeri si inrobiti de probleme? Citeste de Mr. Gridgrad si arunca o privire la societatea americama. Au ajuns niste descreierati care isi ucid semenii cu zambetul pe buze. De douazeci de ani incoace se puteau construi macar niste complexe de bungalow-uri sociale daca nu locuinte. Macar un sprijin temporar ar trebui sa oferim celor care au nevoie, altfel cum sa avansezi ? daca nu esti ajutat atunci cand ai nevoie, te duci in jos nu in sus. Si daca tot vorbim de probleme reale, stii ca in tara asta birocratia nu-ti da dreptul la identitate? Nu poti obtine un act de identitate daca nu ai acte de proprietate sau dovada de spatiu. La Politia te obliga sa faci diverse mismasuri ca sa obtii un act de identitate. Cum realizeaza ei o evidenta reala a persoanei cand majoritatea declara domicilii fictive si vin de mana la politie cu persoane dispuse sa le ia fictiv in spatiu contra unor sume de bani? De ce nu e posibil sa obtii un act de identitate daca nu esti proprietar sau posesor al unui spatiu de locuit? Daca esti homeless nu ai dreptul sa ai un act de identitate? Cand am prin un hot care i-a furat bicicleta fiului meu , politia mi-a spus ca nu-l poate aresta fiindca individul nu are act de identitate ? E plin de asa ceva din cauza birocratiei puturoase. Boschetarii nu au acte de identitate si iti pot da in cap cu succes fiindca nu pot fi arestati. Pe scurt, daca nu ai casa nu obtii act de identitate iar daca nu ai act de identitate nu poti sa cumperi sau sa inchiriezi o casa !!! Non-sens dar cui ii pasa????
All Things Grow With Love
|
|
Castelana 59 mesaje Membru din: 26/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 14:57
Hi ! Pile, favorizari sau doar simplu : noroc chior ! Eu sunt din Constanta, si de 3 ani am jobb-ul in Bucuresti, si nu am locuinta de servici...recunosc ca mi-ar ,,cade" foarte bine o asemenea pleasca ( chiar la comun ) deoarece chiria pe care o platesc month by month, este foarte mare si in final cand trag linia ( dupa chenzina ) nu-mi ramane mare lucru, doar confortul de a sta oarecum civilizat
Ma gandesc tot mai des daca se merita efortul sau mai bine sa renunt...
Castelana
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 17:21
De la: moi, la data 2008-07-14 17:41:00Nu stiu voi cum sunteti, da' eu cand aud de miile de locuintele sociale construite de stat pentru tineri nu pot sa ma mai abtin din ras...as vrea sa gasesc un singur cuplu in tot Bucurestiul asta care a obtinut o astfel de locuinta...pe buneeu cunosc un astfel de cuplu,dar banuiesc ca sunt raritate deoarece majoritatea din blocul construit pt.sprijinirea familiilor tinere sunt[din cate imi spuneau ei] ba fii sau fiice de colonei,ba nepoate de parlamentari,ba mai stiu eu a cui amanta sau alte grade de rudenie sau amicitie cu persoane care vremelnic ocupa o functie importanta in statul roman
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 17:22
De la: 9am084266, la data 2009-06-30 14:57:13Hi ! Pile, favorizari sau doar simplu : noroc chior ! Eu sunt din Constanta, si de 3 ani am jobb-ul in Bucuresti, si nu am locuinta de servici...recunosc ca mi-ar ,,cade" foarte bine o asemenea pleasca ( chiar la comun ) deoarece chiria pe care o platesc month by month, este foarte mare si in final cand trag linia ( dupa chenzina ) nu-mi ramane mare lucru, doar confortul de a sta oarecum civilizatastept sa ma contactezi,poate iti ofer ceva convenabil
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
|
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 16:21
Macar niste bungalouri pe la periferie, campusuri, daca nu chiar locuinte adevarate. Tinerii care au job-uri in Bucuresti trebuie ajutati sa se stabileasca cumva. Un sprijin cu caracter tranzitoriu ar fi necesar. Domnilor primari ???
Apropos, vecinilor de pe strada care stau vreo 5 familii cu copii ,in spatii foarte restranse, i-au chemat la primarie in toamna si le-au zis ca le dau apartamente, s-au finalizat niste blocuri si mai au de asteptat numai cheia. Ce fericire pe ei atunci !!! Acum ... asteapta in continuare cheia. Cei care stau in caldiri insalubre sau demolabile nu au mai platit lumina, apa etc si stau fara cele mai elementare conditii. Isi cara apa in bidonase inca din iarna. Fairy taies in mijlocul Bucurestiului !!! Dosarele stau palmate prin sertare de functionari. Domnilor, se asteapta cheille promise! Le-ati deturnat si pe astea ?
All Things Grow With Love
|
|
21goot 103 mesaje Membru din: 16/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 22:30
pt fulgerul ,1989
multumesc nu am nevoie sa apelez la nimeni , eu am scris de la primul mandat a lui dm ilescu etc . mi-am construit eu casa mea ,nu am asteptat de la hoti tari , dar cum in acel moment erau probleme de locuinte si ,nu dispuneam de toata suma pt a cumpara o locuinta am apelat si eu la pt un ANL etc . ,ca si toti functionarii , dar multumesc lui dumnezeu am de toate ,si sper ca in viitor ,guvernul va ajuta persoane cu dificultati ,care au nevoie de aceste ANL . in romania indiferent unde mergi mereu d-ai de un coate goale care doreste sapca ( mita) . eu cu o bursa de studii am plecat din romania .am luptat de una singura dar nu doream sa d-au ceva unui hot din munca mea etc , asa ca dragi romani care doriti sa va realizati un vis faceti-l voi cum puteti ,va multumesc numai bine tuturor
cristal
|
|
9am177593 19 mesaje Membru din: 12/12/2009 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 11:58
ASA ESTE CIND AI PILE ITI EI CASA! DAR SI CU ASA ZILE PILE .CIND ERA TOVARASUL LA PRIMARIE AM DAT LA UN DOMN CONSILIER 7MII SII MIA DAT UN POD LINGA MC DE LA PRIMARIA CAPITALEI,UNDE MAI VENISERA 10 FAMILII SA-SI PRIMEASCA APARTAMENTUL,CA SA VEDETI!
DACA DUMNEZEU ACUM CIND VINE IN LUME,NE VA AJUTA ,SA FACEM UN CONTRACT CU O PERSOANA CARE ARE MAI MULT TEREN LA DISPOZITIE SA NU IL PLATIM CU BANII JOS,VA PROMI CA VETI PUTEA SA STATI FIECARE INTRO CASA LA GATA DECIT SA VA O MOBILATI,CU UN PRET DE MAXIM 550 DE EURO M2,LUCRAM LA UN PROIECT DE 10 000 DE CASE CU O SOCIETATE NON PROFIT,DAR TOT SE BAGA BETE IN ROATE! CA DE CE ESTE PRETUL ASA MIC SI PUTEM SAL FACEM CHIAR MAI MIC! SA LE ARATAM CIT SE FURA DE LA SARACII OAMENI! |
|
9am177593 19 mesaje Membru din: 12/12/2009 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:10
SI INCA CEVA ! AM SA COMPLECTEZ, DACA AVETI CUNOSTINTE CARE AU MAI MULTE HECTARE DE TEREN,SI PUTEM SA AJUNGGEM LA O INTELEGERE OMENEASCA!
PUTEM DEZVOLTA PROIECTE LA CHEIE CU COSTURI DE 350 +TVA EUR=FINISAT LA CHEIE!!!!!!!! POATE CHIAR LA SECTOARELE UNDE LOCUITI! SI TOT CE SE CONSTRUIESTE,VA FI STANDARD,EXTRA IMBUNATATIRI,LE DORITI ?SE PLATESC SEPARAT! |
|
doinitagaza 6 mesaje Membru din: 26/12/2008 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 15:20
si eu am 7 copii, din care 1 student si 4 elevi, dar n am indraznit sa depun acte pentru un anl social pentru ca am vazut cati au primit astfel de locuinte si n au copii deloc sau au cel mult unul , au ambii oti servici si totusi stau la anl, de cele mai multe ori social. sau obtin anl si il inchiriaza!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
wacymihai 10 mesaje Membru din: 9/01/2009 |
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 07:10
Da se mai fac si locuimte sociale Dar si asta este o licenta de coruptie romaneasca
Specificul licentei romanesti de coruptie este ca chiar daca e divulgata si dovedita nimeni nu plateste cumva cel mult vinovatul este dat afara si imediat primeste alt post tot in administratia publica pentru a fi folosit la alte matrapraslucuri CONCRET pe strada POET CERNEA nr 6 sa dat in folosinta un bloc de locuinte sociale in anul 2008 sau repartizat JUMATATE de Ap, restul sant goale Primaria plateste cotele de intretinere, se asteapta sa treaca ani pentru a deveni uitat si a fi repartizat la cine are (P) pile (C) cunostinte *R) relatii Nu conteaza ca sa schimbat administratia amploiatii din primari sant aceiasi noi alesi preiau de la cei vechi asfel de zestre si o folosesc Acum sa facut pe aceasta cale desvaluirea si ce daca NU se va intampla nimic vor avea motive sa justifice NU conteaza ca sar fi putut rezolva inca cateva cazuri Si nu uitati ca tot pe sest se cumpara din piata libera Ap si se repartizeaza fara transparenta |
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 09:05
De la: moi, la data 2008-07-14 17:41:00Nu stiu voi cum sunteti, da' eu cand aud de miile de locuintele sociale construite de stat pentru tineri nu pot sa ma mai abtin din ras...as vrea sa gasesc un singur cuplu in tot Bucurestiul asta care a obtinut o astfel de locuinta...pe bune Tovarasico,Eu m-am descurcat ,am luat casa din Mihaileanu sa o renovez,acum ca am mai tras o pacaleala la romani,vreau sa ma distrez cu Nutzica,ce-mi pasa mie de locuintele sociale,in urmatorii 5 ani vreau sai rasplatesc pe cei care mau ajutat sa mai pacalesc un mandat si sa mai destram ceva partide sa ramina doar PDL ul,ca astia stiu sa fure cu acte
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic� am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 09:12
De la: Emyna, la data 2009-03-28 15:04:32Este adevarat ca sunt multi care din comoditate nu isi fac o casa, insa cred ca si mai multi sunt cei care chiar nu au nici o posibilitate. trebuie sa recunoastem ca in anii comunismului erau si cateva lucruri bune...unul dintre ele era acela ca se dadeau locuinte pe care foarte multi au apucat sa le cumpere apoi in rate rezonabile. Este cazul multor persoana de acum care au apartament ... cumparat in rate. Pe cand acum ... sa fim seriosi ...si daca ai fi dispus sa iti rupi de la gura si sa strangi cureaua la maxim, si sa fii fara obligatii ... va spun eu ca nu te lasa politica bancilor. Sunt una din multele persoane care au vrut un imprumut ipotecar. Nu pot lua mai mult de 15000 de euro. Ce sa fac cu ei? Sa imi iau o cosmelie? In oraselul in care locuiesc garsonierele sar de 35000!!!!Exorbitant pentru mine. Si este doar un orasel de provincie. Am reusit doar sa fac niste economii ... insignifiante pentru valorile din ziua de azi. Dar in fine,fiecare drum incepe cu primul pas ... sper la mai bine. Pana atunci, bine ca am putere si dorinta de munca...asta conteaza. Tovarasa ,ai dreptate si fetele mele o duc rau ,una se chinuie intr-un apartament de 800000 de euro si alta pe la Bruxelles ,mai da si tu cu c.... da din toate ,sa-ti faci parte
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic� am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 11:18
Eu am luat viata inca din adolescenta pe proprii umeri si n-am asteptat nimic nici de la stat si nici castiguri la loterie.
Prin urmare avem o rata luna de 1500 RON pentru un apartament amenajat si pentru masina, si mai avem 14 ani de platit, DACA VOM MAI AVEA UNDE MUNCI!!!!!!!!!! Eu cred deci ca am motive serioase sa ma stresez cu privire la situatia politica si economica a Romaniei. Nu cred ca locuintele sociale sunt solutia, romanii trebuie sa munceasca serios si sistematic pentru a-si face un rost si sa nu mai astepte nimic sa cada din cer, eu am strans luna de luna 45.000 RON TIMP DE 6 ANI FARA SA MA DISTREZ, PE CARE I-AM DEPUS CA AVANS LA BANCA IN 2006. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 12:28
De la: 9am178165, la data 2010-02-04 11:18:01Eu am luat viata inca din adolescenta pe proprii umeri si n-am asteptat nimic nici de la stat si nici castiguri la loterie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 12:44
De la: 9am178165, la data 2010-02-04 12:28:51De la: 9am178165, la data 2010-02-04 11:18:01Eu am luat viata inca din adolescenta pe proprii umeri si n-am asteptat nimic nici de la stat si nici castiguri la loterie. |
|
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 12:54
De la: click_cont, la data 2010-02-04 12:44:25De la: 9am178165, la data 2010-02-04 12:28:51De la: 9am178165, la data 2010-02-04 11:18:01Eu am luat viata inca din adolescenta pe proprii umeri si n-am asteptat nimic nici de la stat si nici castiguri la loterie. |
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 13:25
Majoritatea dintre noi, cand ne-am construit o casa, cand ,,am pus pe picioare ''o firma si cand ne-am achizitionat cate-o masina mai buna , am facut niste eforturi financiare sacrificand alte lucruri cum ar fi concedii de vis, distractii , toalete de la renumite case de moda. si doamne cate nu am visat Nu am descins din familii de regi si conti cu castele-n Spania CA SA AVEM MOSTENIRI SOLIDE . Realizand ce ne-am dorit, sa ne bucuram de ce avem si nu sa ne plangem de rate, de probleme si de sacrificii. Ca altfel , totul a fost aiurea.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 14:16
De la: rodik_mi, la data 2010-02-04 13:25:35Majoritatea dintre noi, cand ne-am construit o casa, cand ,,am pus pe picioare ''o firma si cand ne-am achizitionat cate-o masina mai buna , am facut niste eforturi financiare sacrificand alte lucruri cum ar fi concedii de vis, distractii , toalete de la renumite case de moda. si doamne cate nu am visat Nu am descins din familii de regi si conti cu castele-n Spania CA SA AVEM MOSTENIRI SOLIDE . Realizand ce ne-am dorit, sa ne bucuram de ce avem si nu sa ne plangem de rate, de probleme si de sacrificii. Ca altfel , totul a fost aiurea. Nu ma plang, cu conditia sa le pot plati in continuare, ca la indiferenta guvernului, poti sa te trezesti in strada, dupa ce ai platit deja bancii un numar de ani, s-apoi sa vezi lovitura. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Kadar 4 mesaje Membru din: 15/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Februarie 2010, ora 22:11
De la: 9am178165, la data 2010-02-04 14:16:33De la: rodik_mi, la data 2010-02-04 13:25:35Majoritatea dintre noi, cand ne-am construit o casa, cand ,,am pus pe picioare ''o firma si cand ne-am achizitionat cate-o masina mai buna , am facut niste eforturi financiare sacrificand alte lucruri cum ar fi concedii de vis, distractii , toalete de la renumite case de moda. si doamne cate nu am visat Nu am descins din familii de regi si conti cu castele-n Spania CA SA AVEM MOSTENIRI SOLIDE . Realizand ce ne-am dorit, sa ne bucuram de ce avem si nu sa ne plangem de rate, de probleme si de sacrificii. Ca altfel , totul a fost aiurea. Pai tocmai ai pus punctul pe " i " ...degeaba. Atata timp cat votam si lasam la putere incompetentii, sorry, degeaba... suntem individual competenti. De vina suntem noi ca-i sustinem, nu ei ca ne trag in jos!!! Deschideti ochii romanilor! Raporteaza abuz de limbaj
Kadar
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 14:37
De la: Kadar, la data 2010-02-16 22:11:14De la: 9am178165, la data 2010-02-04 14:16:33De la: rodik_mi, la data 2010-02-04 13:25:35Majoritatea dintre noi, cand ne-am construit o casa, cand ,,am pus pe picioare ''o firma si cand ne-am achizitionat cate-o masina mai buna , am facut niste eforturi financiare sacrificand alte lucruri cum ar fi concedii de vis, distractii , toalete de la renumite case de moda. si doamne cate nu am visat Nu am descins din familii de regi si conti cu castele-n Spania CA SA AVEM MOSTENIRI SOLIDE . Realizand ce ne-am dorit, sa ne bucuram de ce avem si nu sa ne plangem de rate, de probleme si de sacrificii. Ca altfel , totul a fost aiurea. Pai asta tot fac, incerc sa le deschid ochii iubitorilor de PD-L-ei pentru a intelege ce prostie uriasa au facut votandu-l pe securistul de base, nu pentru a le pricinui mustrari de constiinta, ci pur si simplu pentru a pricepe din ce adunatura hulpava de hiene e alcatuit guvernul Romaniei in frunte cu incapabilul sau premier. Ca multi nu-s sanatosi la minte, o dau intr-una cu PSD-ul si cu comunistii de parca PSD-ul ar fi la putere, pun botul de fraieri la textele aiurite ale lui base, sigur nici eu nu ii iubesc pe comunisti, dar, helllllo, cine sta acu` la Cotroceni?!!!!!!!!!!!!!!! TATAL COMUNISTILOR SI AL SECURISTILOR LA GRUPA LUI DE VARSTA!!!!!!!!!!!!!! SI NU TE SUPARA, AU FACUT SI PSD-ISTII ABUZURI IN TRECUT, DAR TICALOSII ASTIA PORTOCALII SUNT GROAZNICI, GATUIESC PENSIONARII, TAIE PENSIILE VIAGERE ALE SPORTIVILOR MEDALIATI, MICSOREAZA SOMAJELE, OMOARA PUR SI SIMPLU POPULATIA, EU ZIC SA NE REVOLTAM SI SA-I AZVARLIM DIN COTROCENI SI DIN PALATUL VICTORIA CA ASTIA NE TERMINA CU FOAMEA!!!!!!!!!!!!!!! ORI EI, ORI NOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
etcetcetc 1 mesaj Membru din: 17/02/2010 |
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 20:50
De la: Castelana, la data 2009-06-30 14:57:13Hi ! Pile, favorizari sau doar simplu : noroc chior ! Eu sunt din Constanta, si de 3 ani am jobb-ul in Bucuresti, si nu am locuinta de servici...recunosc ca mi-ar ,,cade" foarte bine o asemenea pleasca ( chiar la comun ) deoarece chiria pe care o platesc month by month, este foarte mare si in final cand trag linia ( dupa chenzina ) nu-mi ramane mare lucru, doar confortul de a sta oarecum civilizatai mare dreptate...in ceea ce spui..observ pe forumul asta cateva persoane care nu au ce face, si din plictiseala intra pe forumuri ca acestea de care ei nu ar avea nevoie...la multi va este foarte usor sa ziceti sa muncim si sa ne construim o casa...poate voua v-a fost usor cine stie ce posibilitati ati avut, nu toti oamenii isi permit sa-si faca o casa chiar si daca ar munci 4 sau 5 ani incontinuu pentru ea...ganditi-va si voi la un salariu de 10 milioane pe luna cum ar putea cineva sa-si construiasca o casa? ar insemna sa nu mai manance sa nu se mai imbolnaveasca pt a nu mai da banii pe la doctori...sa nu-si mai ia nici macar de incaltat ,,ar insemna sa fim niste roboti fara necesitatiile biologice pe care dumnezeu ni le-a dat si chiar si asa ar fii foarte greu cu 10 milioane pe luna ....altii spun ca locuintele sociale sunt pentru tiganii fara munca ...ar fii bine asa ca m-as lasa de munca numai ca sa primesc si eu o locuinta...locuintele sociale si anl-urile sunt pentru cei cu pile cum s-a mai zis si mai sus...rar se intampla ca cineva sa obtina o astfel de locuinta cinstit...ar trebui sa traiti macar 1 luna de zile ca multi oameni dintre noi care au greutati si n-au unde sa locuiasca...va asigur ca n-ati mai vorbi in felul asta...spuneti unii dintre voi ca noua romanilor ne place sa asteptam sa pice ceva din cer,pai normal ca asteptam sa pice din cer pt ca numai speranta ne-a mai ramas in tara asta...orice ai face si oricat te-ai lupta ca muritor de rand e foarte greu, sau imposibil sa reusesti ceva...romanii nu sunt puturosi cum vi-s-a bagat voua in cap ..asa suntem crescuti sa credem ca suntem intr-o tara de puturuosi...nu e adevarat...noi nu avem locuri de munca si statul ne numeste pe noi puturosi ca sa iasa ei basma curata... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

unde este dreptate , eu am mai scris si in alte forum eu observ ca acesti guvernanti se inteleg cine face cu schimbul a juca o piesa de jah iar noi santem pioni lor telichidati si cu ocelari ca nu vedem adevarul .
Ma gandesc tot mai des daca se merita efortul sau mai bine sa renunt...