back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Elena udrea

Pagini: << 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 12:30

De la: 9am178165, la data 2010-01-31 12:24:08AM REVENIT CUCOANA, DE CE?!!!!!
TI-AM PROMIS CA REVIN LA FIECARE SFARSIT DE LUNA PENTRU A-TI CERE SOCOTEALA EU CETATEANUL ROMAN, PENTRU ACTIVITATEA PROFESIONALA PE CARE AI PRESTAT-O PENTRU LUNA IANUARIE.
DE CE O FAC?!!!!!!!!!!!
PENTRU CA EU SUNT STAPANUL ROMANIEI, IAR MATA ESTI ANGAJATA MEA, NUMITA DE BOC SI DE BASE PENTRU A ACTIONA LA CELE DOUA MINISTERE IN NUMELE MEU, AL CETATEANULUI ROMAN.
SI ACUM DOAMNA SPUNE-MI CARE SUNT REALIZARILE MATALE PENTRU LUNA IANUARIE?
PE CE CANAL SA MA UIT ASTAZI SI LA CE ORA SA VAD BILANTUL ACTIVITATII MATALE PENTRU PRIMA LUNA DIN AN?!!!!!
CE-AI REALIZAT DE LA INCEPUTUL ANULUI SI PANA ACUM, IN AFARA DE PLIMBAREA LA CHISINAU?!!!!!
CU CE ESTE MAI CASTIGAT TURISMUL ROMANESC SI DEZVOLTAREA REGIONALA DE CAND TE-AI INSTALAT MATA MARE MINISTEREASA?!!!!!
HAI, ANUNTA PE CE CANAL SI LA CE ORA DAI RAPORTUL CATRE NATIUNE, SI ASTA URGENT, PANA DESEARA, INTELESU-M-AI?!!!!!!!!!
UITATE PE CANALUL DUNAREA-BUCURESTI LA ORA 24.01,MODERATOR BADEA CARTAN

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 12:53

Hai lasa figurile, prezinta-te la raport!!!!!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 15:57

De la: 9am178165, la data 2010-01-30 13:48:20
De la: 9am178850, la data 2010-01-30 13:39:38
De la: 9am178165, la data 2010-01-30 07:09:34
De la: 9am178850, la data 2010-01-28 15:08:35
De la: 9am178165, la data 2010-01-27 10:34:21
De la: 9am045616, la data 2010-01-27 09:13:33
De la: 9am076753, la data 2010-01-26 19:24:50Ministrul Elena Udrea ia in calcul deschiderea in Romania a unei filiale a legendarului muzeu de arta Guggenheim la Bucuresti sau Cluj Napoca. Acest muzeu a fost creat la initiativa lui Mecena al artelorSolomon Guggenheim. Acesta este un simbol ,al arhitecturii opulente reprezentat in doar cateva metropole de prestigiu a lumii:New Jork,Las Vegas ,Venetia , Berlin.
DUTE SI VEZI MUZEUL TARANULUI ROMAN DIN SIBIU SI AI SA VEZI CA NU TREBUE SA IMITAM PE NIMENI

Sincer, sa stii ca de 4 luni vreau sa ajung acolo mi s-a spus ca e cava deosebit !!!!!!!!!!!!!
Dar acu` as vrea sa stiu ca cauta Udrea si alti ministri la Chisinau dupa base?!!!!
Chiar are ceva serios de facut acolo sau il insoteste pe prezidentiabilul iubit asa intr-o plimbare?!!
Ca mie imi miroase a chiul de la serviciu, asa ca vreau sa aflu cu ce oficiali moldoveni a luat ea legatura si ce a facut in interesul celor 2 ministere !!!!!!!!!

Avem o tara frumoasa cu multe obiective istorice de vizitat..

Elena Udrea incearca sa scoata in evidenta si ceea ce avem prin dezvoltarea turismului.

INVIDIA in ROMANIA este ...imensa...

Eu nu cred ca o persoana normala si decenta are de ce o invidia pe Elena Udrea cu toata bogatia ei!!!!!!!!!!!
In primul rand se coace incet si sigur ca noi toti dealtfel, fara a avea si ea ca toate femeile bucuria de a alinta un bebelus!!!!!!!
Pe de alta parte la faima pe care si-a facut-o, o familie bine inchegata, un cuplu armonios se va feri sa-i adreseze o invitatie in familie fireste impreuna cu sotul dumneaei, pentru ca si-a facut reputatia nu prea onoiranta de persoana periculuasa pentru linistea familiilor!!!!!!!!!!!!!Stiti ce se intampla cand un barbat bea un pahar in plus, si ce sotie are curiozitatea de a-si pune sotul la incercare cat de familist ar fi el?!!!!
Prin urmare eu cred ca aceasta doamna nu are cum sa aiba viata personala, n-o vad sa se intalneasca impreuna cu sotul si cu alte cupluri, practic sa duca o viata fireasca de familie!!!!!!!!!!!!!!
E totusi infantil sa nu poti trece in alta etapa a vietii, parca de la o vreme ar trebui sa inteleaga ca nu mai tine sa se dea o gagica perpetua!!!!!!!!!!!!!!

Daca ai informatii despre viata ei particulara

Eu m-am referit la INVIDIE PROFESIONALA...

Si nu este singura femeie invidiata profesional in aceasta tara...

Multe femei din lume nu au copii....dar au creat si au realizat alte lucruri mult mai importante si merita sa fie admirate....

Te afli in eroare!!!!!!!!!!!!!
Nimic nu este mai important pentru o femeie decat sa creeze viata, mai intreaba si pe altele, daca nu cunosti implinirea prin maternitate, ramai doar o jumatate de femeie toata viata!!!!!!!!!!!!!!!1
Iar invidie profesionala nu simt pentru ca sunt suficient de realizata ca si cariera, eu sunt multumita!!!!!!!!!!!
De alte functii in care sa pozez ca titulara, si sa nu fiu in stare de nici o realizare, sa nu pot bifa nimic, nimic sa nu ateste ca este ideea si opera mea prin care tara are de castigat, nu am nevoie!!!!!!
Nu cred ca sunt atat de simpla in gandire ca saracuta d-na udrea, sa cred ca o simpla numire ma transforma intr-o capacitate.
Abia dupa numire incepe greul, ca trebuie sa bifezi c-am ce-ai prestat prin ministere, si pana acu` nu ne-ai impresionat cu nimic!!!!!!!!!!!

Bafta...

9am173488

8 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 21:46

elena udrea este the best.pentru frustratii/frustratele care posteaza mizerii care nu pot fi dovedite ori comentarii imbecile,mai bine luati o pauza.

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 22:11

De la: 9am173488, la data 2010-01-31 21:46:08 elena udrea este the best.pentru frustratii/frustratele care posteaza mizerii care nu pot fi dovedite ori comentarii imbecile,mai bine luati o pauza.

Daca te referi cumva la postarile 9am178xxx ... , nu te chinui ... ca o sa descoperi ca te certi singura !!!
Ea este intr-un univers paralel ... unde iliescu e Zeus si ea cadana lui ....

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 22:20

De la: 9am173488, la data 2010-01-31 21:46:08 elena udrea este the best.pentru frustratii/frustratele care posteaza mizerii care nu pot fi dovedite ori comentarii imbecile,mai bine luati o pauza.

Buuun, spune-mi o singura realizare a ei ca ministru, nu una de grup, nuuuuu!!!!!!!!!
O realizare excelenta pentru Romania care i se datoreaza exclusiv lui udrea, asta sa-mi spui, si apoi vom discuta serios, de osanale mi-e plin podul ca am auzit destule!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 22:42

Daca ai fi ... om normal ... as putea sa-ti spun multe despre Elena Udrea ...Dar mi-e frica f.f.f.f. tare ... ca o sa-mi racesc gura de pomana....

...Pot in schimb sa-ti comentez o declaratie a unui psd-ist de-al tau marcant... si inrudit cu tine ca si el stie tiganeste.. : Madalin Voicu !
El spunea intr-o emisiune televizata despre Udrea ca aparte toata campania impotriva ei , o sa fie o figura marcanta in viitorul politic al Romaniei !! Spunea asta , observand comportamentul demn , chiar barbatesc si calm in fata afrontului opozitiei !! De aici denota un caracter "bataios " pentru idealurile ei , caci atunci cand ales politica drept viitoarea ei cariera, sigur s-a gandit ca v-a fi un drum greu si anevoios...Cam atat a spus psd-istul asta al tau !!

Iar meritele de care tu te intrebi ca au stat la baza alegerii sale in echipa " de baza " a PDL, nu cred ca esti tu in masura sa le intelegi !!! Si inca nu are ce arata ca nu a guvernat pana acum....THAAAAA !!...
Tu chiar crezi ca un om care a" batut" singur , mai mult din jumate clasa politica a Romaniei , deci constient ca are o mare opozitie in confruntare, si-ar risca pielea ptr. o bucata de p..da ?????... s-o mai puna si ministru???

Dar la ce lupte se dau in creierasii tai arsi de invidie... ce pretentii sa am de la tine????

Nu ti se zbate ochiul stang ??? Hai la nani , ca maine ai treaba si eu te retin....

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 08:25

Meritele tale mandro, realizarile tale la cele doua ministere ma intereseaza, ca de figuri de stil si de alte giumbuslucuri ii fii buna, te dai ministereasa, hai, cu ce te dai mare, pune jos pe masa ce-ai realizat, decarteaza!!!!!!!!!!
Sa te aud ca incepi:
Luna ianuarie: 1. ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

2.???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

3.??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ce-ai pazit doamna luna asta, ai cu ce te lauda, hai spune-ne...............................................................

broscuta_super_verde

1273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 12:43

Un lucru stiu se stie sigur. NU sunt turisti straini iar ai nostri cam pleaca prin alte parti. Prin hoteluri, cel putin in Bucuresti, cam bate vantul. Parem o tara inchisa cel putin deocamdata si daca situatia nu se va debloca in general, nu se va debloca nici in turism. Bate vantul prin majoritatea hotelurilor din Bucuresti. Din ce sa platesti impozite, salarii, etc ? Cum vor rezista cei care nu au bani de intors cu lopata ... din surse colaterale ? Acestia au nevoie de masuri reale de sprijin, de facilitati pentru a trece peste aceasta perioada pur si simplu blocata. Cum sa-si mentina angajatii, cum sa-si mentina afacerea ? S-a gandit cineva ? Dimpotriva, industria ospitaliera a ingrosat randurile somerilor la greu.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 09:40

De la: broscuta_super_verde, la data 2010-02-02 12:43:10Un lucru stiu se stie sigur. NU sunt turisti straini iar ai nostri cam pleaca prin alte parti. Prin hoteluri, cel putin in Bucuresti, cam bate vantul. Parem o tara inchisa cel putin deocamdata si daca situatia nu se va debloca in general, nu se va debloca nici in turism. Bate vantul prin majoritatea hotelurilor din Bucuresti. Din ce sa platesti impozite, salarii, etc ? Cum vor rezista cei care nu au bani de intors cu lopata ... din surse colaterale ? Acestia au nevoie de masuri reale de sprijin, de facilitati pentru a trece peste aceasta perioada pur si simplu blocata. Cum sa-si mentina angajatii, cum sa-si mentina afacerea ? S-a gandit cineva ? Dimpotriva, industria ospitaliera a ingrosat randurile somerilor la greu.
MAI BROSCUTO TU NU AI AUZIT DE ECONOMIA SUBTERANA??? A MURIT TATUCU NEA NICU....SA JOACA TABLI CU FIDEL CASTRU ,DEMOCRATIE INSEAMNA JUNGLA,.....TRGE CONCLUZIIII SI POTI SA......

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 14:58

Ce usor va spalati pe maini cu tatucu nea Nicu. Jungla, nejungla, personal nu pot accepta si intelege cum atatea minti cretze nu sunt capabile sa vina cu solutii ca doar nu au altceva de facut, e principala lor preocupare, teoretic. Ar fi incurajant sa reiasa macar o idee constructiva din noianul de aberatii si greseli pe care le intelegem de atata timp, le acceptam si trecem peste ele cu stoicism. Nici vorba. Sa poti zice, uite a gandit o treaba care rezolva punctual o chestie...., nu stiu, ceva care sa le spele obrazul. Pana la urma e imaginea lor daca lor nu le pasa si se simt bine in pielea lor, asta e, la un moment dat ii luam ca atare si nu ne mai deranjam sa-i contestam, ne intoarcem la legea junglei dupa cum zici. E de bine ? E de rau ? Ceva e sigur, un lucru facut prost, ramane prost facut si se va intoarce impotriva ta la un moment dat in ciuda tuturor spoielilor si butaforiilor de imagine. Pana la urma o fac pe propria raspundere asta nu inteleg. Ulciorul nu merge de multe ori...bla, bla, bla. Ei ne spun ca pot iar noi vedem ca NU pana una alta. Nu suntem insa lipsiti de speranta fiindca stim ca in tara asta exista multi oameni de valoare, avem resurse si potential, din punctul asta de vedere nu suntem deznadajduiti.

All Things Grow With Love
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 15:45

Mizerii dimbovitene despre o doamna de succes prinsa in mrejele unui partid ce colcaie de infractori mai mult sau mai putin dovediti di cauza ca au racolat oameni din justitie [patati]
Politicul roman murdareste tot ce atinge/

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 12:38

Te-au scos toanto incapabilii de procurori, auzi ca se da NUP, pentru ca toanta e prea celebra!!!!!!!!!
Oare pentru ce e celebra? Pentru ca toata lumea i-a vazut lenjeria!!!!!!!!!!
ESTI DIN CE IN CE MAI IEFTINA LENUTO!!!!!!!!!!!!!!

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 01:51

Eu cred ca suntem prea duri cu o singura persoana in conditiile in care e plina tara. Ne-a luat valul si am uitat chestia asta. La ce specimene exista in toata politica romaneasca si de care am uitat cu totul, nu crde ca madam trebuie sa constituie un subiect numai fiindca poarta fusta. Ce sa mai zici de atatia altii, vezi nenea din fruntea ANI si altii ca el prin toate locsoarele. Ma doare capul.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 08:19

Nu te supara, dar udrea nu a vrut sa-si demonstreze nici inteligenta si nici competenta nu neaparat in fata mea, ci a noastra a tuturor.
Daca voia sa demonstreze ca ii pasa de cetatenii Romaniei si pana la urma de propria imagine, ar fi aparut la televizor si ar fi inceput sa ne spuna ce proiecte a demarat in domeniul turismului si care ii sunt rezultatele la dezvoltarea regionala.
Ce vrei sa cred despre ea, cand sfideaza oamenii, si nu prezinta nici un fel de bilant?
Nu trebuie sa o oblige cineva, ci pur si simplu de la ea ar trebui sa vina dorinta de a respecta populatia si a vorbi despre activitatea sa?!!!!!!!!!!!
Mugur Isarescu a murit sau i-a picat vreun fir de par ca ne-a vorbit despre anul 2009 si prognoza pentru 2010?!!!!!!!!!!
Aici greseste guvernul: pare sa nu faca absolut nimic, si nici nu catadicseste sa le spuna fraierilor ce intentioneaza si ce rezultate au in domeniul lor.
Si atunci, de ce sa nu fiu dura cand am tot dreptul sa fiu?!!!!!!!!!!!!!!!!

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 13:17

Asta e clar pentru toata lumea, dar pana la urma daca suntem obiectivi trebuie s-o luam la galeata impreuna cu toti ceilalti. Mi se face parul cret de ceea ce vad prin toate apartatele de stat si partid. Partea buna e ca stim ca exista si oameni printre ei si nadajduim ca la un moment dat roata vietii se va invarti intr-un sens mai potrivit. Daca e sa aruncam o privire in lumea politica de pe afara vom constata ca lucrurile nu stau mai bine ca aici. Tot ce spui tu e adevarat, numai eu stiu de cate ori mi s-a umflat ficatul si cata indispozitie am simtit la minciunile sfruntate si mascarada vazuta. Culmea e ca dau vina pe intoxicatiile presei" desi emanatiile sunt directe nu presa le pune in gura vorbele. Pe ei ii auzim si vedem vorbind sau facand cate ceva si pe asta se bazeaza parerea noastra. Repet insa, nu sunt ei mai prejos ca altii din pacate.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 12:10

Uite, ce-ti spuneam de udrea?!!!!!!!!!!!
Vezi ca-i place linguseala, uite sucevenii daca au lins-o?!!!!!!!!!!!
Le-a dat o groaza de bani pentru reabiliterea cetatii de scaun si niste maruntis pentru sistemul ambulatoriu sucevean, le-a dat!!!!!!!!!!!!!!!!
Acu` nu zic, ca cele doua obiective meritau banii aia, dar pentru Ardeal ce face? Nimic.
Si ardelenii ce fac, sa-i linga pe ministrii maghiari?!!!!!
Aia n-au atatia bani, ca nu le-a lasat PD-L-ul prea mult, si cu mediu, cultura, ce sa facem?
Poate ministrul sanatatii daca ar avea bani ar putea face ceva pentru noi ardelenii, macar pe zona de clinici medicale private la Cluj si Tg. Mures impreuna cu Raed Arafat, ca romanilor din afara arcului extracarpatic li se falfaie de noi.
Noi suntem buni numa` de cotizat la bugetul de stat, ca si asa doua treimi din banii de la buget din Ardeal si Banat merg la Bucuresti.
Si autoritatile centrale au grija sa jupuie bine de acolo, si ia ghiciti cat ne vine inapoi?!!!!!!!!!
Plus ca si cat vine, ajunge in localitatile cu primari PD-L.
Dati-va seama amicii mei cat de bucurosi sunt ardelenii cand vad ca intretin armata de functionari centrali din Bucuresti in primul rand.
Stiti cat produce muzeul de arta Bruckenthal din Sibiu? Enorm!!!!!!!!!!
Si de ce trebuie sa mearga banii aia la Bucuresti? Ca sa se de-a mistocari bucurestenii?!!!!!!!!!

edraelena

6 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 14:02

Pana una alta, Elena Udrea nu si-a aratat decat posetele exorbitante, chilotii si fundul cu niscaiva celulita!
Nu a spus nimic deosebit pabna acum, cu exceptia celebrei ineptii pe care a scos-o probabil din putul gandirii "noi suntem urmasii lui Traian Basescu".
Oare cat poti fi de prost ca sa emiti asemenea oribilitate?

Cu siguranta n-a ajuns ministru folosindu-si capul! Oricine isi poate da seama de asta!

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 20:01

Da draguta,ca sa ajungi in virf trebuie sa dai din coate si din toate,ca pe urma imbatrinesti si -ti creste fundul,te misti mai greu si se ridica altele mai tinere,fara celulita

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 09:52

De la: lasciva1, la data 2010-02-07 20:01:20Da draguta,ca sa ajungi in virf trebuie sa dai din coate si din toate,ca pe urma imbatrinesti si -ti creste fundul,te misti mai greu si se ridica altele mai tinere,fara celulita

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 10:05

Depinde ce inseamna realizare pentru fiecare din noi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De exemplu pentru mine, o slujba prestigioasa, o casa foarte bine organizata, dragostea baietilor mei, sot si fiu cu care sa tragem o joaca macar de 2 ore pe zi, concediul in strainatate intre oameni placuti si zambitori, mi pare cea mai tare realizare!!!!!!!!!!!!!
Sa fiu primita in familii fara sa simt stresul doamnei casei ca i-as putea tulbura caminul, sa stau vara pana la ora 2 din noapte pe terase, cu putin alcool si cu chipsuri, uneori si inghetata, in bratele sotului meu fidel si iubitor mi se pare fericire curata.
Slava Domnului ca nu sufar de ambitii nebune care sa-mi consume toata pofta de viata!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 10:08

De la: 9am178165, la data 2010-02-08 10:05:38Depinde ce inseamna realizare pentru fiecare din noi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De exemplu pentru mine, o slujba prestigioasa, o casa foarte bine organizata, dragostea baietilor mei, sot si fiu cu care sa tragem o joaca macar de 2 ore pe zi, concediul in strainatate intre oameni placuti si zambitori, mi pare cea mai tare realizare!!!!!!!!!!!!!
Sa fiu primita in familii fara sa simt stresul doamnei casei ca i-as putea tulbura caminul, sa stau vara pana la ora 2 din noapte pe terase, cu putin alcool si cu chipsuri, uneori si inghetata, in bratele sotului meu fidel si iubitor mi se pare fericire curata.
Slava Domnului ca nu sufar de ambitii nebune care sa-mi consume toata pofta de viata!!!!!!!!!!!!!!!!
DAR SAMBATA SI DUMINECA PE LA BISERICA LA CATE O SLJBA NU E BAGAT IN RETETA FERICIRII???

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 10:15

Ma rog, de ce nu?!!!!!!!!!!!!!!!
Sincer? Eu pledez pentru comportarea frumoasa, blanda si indatoritoare de zi cu zi, pentru constanta in reactii, asa primim iubire, intelegere si armonie, si sunt sigura ca si Dumnezeu ne iubeste mai mult daca aratam fapte si mai putin ritual!!!!!!!!!
La ce bun o mie de cruci neaparat in public sa ne vada lumea evlavia, si o atitudine acra si respingatoare fata de ai tai!!!!!!!!!!!!!!!
Te miri ca-ti ajunge barbatul alcoolic, pai daca esti asa de rece, ce primesti, raceala si duritati!!!!!!!!!!!!!!
Plus ca poate te mai si inseala!!!!!!!!!!!!!!!
CAUZA SI EFECT, ACTIUNE SI REACTIUNE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gandeste-te, tii tot postul pastelui cu pretul certurilor zilnice? Sotul tau nu s-a casatorit cu o calugarita ci cu o femeia calda si iubitoare care ajunge daca tine post martea si vinerea.

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 19:08

De la: 9am178165, la data 2010-02-08 10:05:38Depinde ce inseamna realizare pentru fiecare din noi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

despre asta este vorba. Se pare ca niciunul de pe aici nu ne-am priceput s-o spunem in cuvinte. E chestie de optiune si predispozitie personala in stabilirea prioritatilor de viata.

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 19:18

Citind ce ati postat imi dau seama ca de-atat de putine lucruri avem nevoie si noi ne complicam atiiiiiit de mult .... incit uitam sa mai fim fericite

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 08:45

De la: rodik_mi, la data 2010-02-08 19:18:29Citind ce ati postat imi dau seama ca de-atat de putine lucruri avem nevoie si noi ne complicam atiiiiiit de mult .... incit uitam sa mai fim fericite
CE SPUI DE O.. ASA DE DIMINEATA

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2010, ora 21:24

Elene Udrea si Radu Mazare, ce cuplu de vis!!!!!!!!!!!!!!!
Pot discuta despre haine, se pot plimba rin cluburi sa dansaze salsa, pot sa se dea cu sareta, cu trotineta, cu calul, cu skiurile.
Mor amandoi dupa vedetism, se pot admira reciproc!!!!!!!!!!!
Haideti sa le dam ideea sa se cupleze, poate o duce mazare pe udrea in Brazilia la carnaval, ca acolo sunt admiratori mai multi!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 11:35

De la: 9am178165, la data 2010-02-10 21:24:37Elene Udrea si Radu Mazare, ce cuplu de vis!!!!!!!!!!!!!!!
Pot discuta despre haine, se pot plimba rin cluburi sa dansaze salsa, pot sa se dea cu sareta, cu trotineta, cu calul, cu skiurile.
Haideti sa le dam ideea sa se cupleze, poate o duce mazare pe udrea in Brazilia la carnaval, ca acolo sunt admiratori mai multi!!!!!!!!!!!

Dece sinteti gelosi?Caut si eu un COCOS mai inimos !

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 12:07

Pai lascivo roaga-te s-o ia mazare pe udrea in Brazilia, si atunci Cocos ramane liber si-l poti ataca si usura de ceva sunatori, ca doara de, asa o fata frumoasa trebuie "pusa in valoare" si asta costa!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 12:25

De la: lasciva1, la data 2010-02-11 11:35:56
De la: 9am178165, la data 2010-02-10 21:24:37Elene Udrea si Radu Mazare, ce cuplu de vis!!!!!!!!!!!!!!!

Dece sinteti gelosi?Caut si eu un COCOS mai inimos !
cauti un cocos maii....pintenat.......

Pagini: << 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Elena Udrea
Mergi la: