Info
x
Ioan gyuri pascu- on noua stea pe cer
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 26 Septembrie 2016, ora 10:34
A plecat dintre noi, s-a alaturat lui Dumnezeu... Sincere condoleante familiei indoliate!
Si-a luat o pauza! Dumnezeu sa Il primeasca la El pentru eternitate! Cerul se imbogateste cu o stea! Steaua lui Ioan Gyuri (Gheorghe) Pascu! www.youtube.com/watch?v=8pcRcM-una4 In memoria noastra va ramane sufletul Divertisului! Nihil sine Deo!
Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 26 Septembrie 2016, ora 10:38
N-o sa-ti ofer ce n-am promis
www.youtube.com/watch?v=D3H2en3yjq4 Nu-ti pot da marea, nu-ti pot da zarea.... ...ti-ofer tacearea si mangaierea... Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Fosta membra 9am.ro 17 mesaje Membru din: 23/08/2016 |
Postat pe: 5 Octombrie 2016, ora 10:51
Cu mamaliga-n geam…
Zdraaaaang-baaaaang, Dang ! Prostia ucide, indiferent cine ai fost, esti sau vei fi ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_17655 329 mesaje Membru din: 28/09/2016 |
Postat pe: 5 Octombrie 2016, ora 14:50
Corect .
Aviz amatorilor de secte , guru , moaste ,vindecari miraculoase si alte prostii !Macar daca s-ar invata ceva din aceasta tragedie ..
Raporteaza abuz de limbaj |

Aviz amatorilor de secte , guru , moaste ,vindecari miraculoase si alte prostii !