Info
x
Chucky
|
Saxon1 850 mesaje Membru din: 18/03/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Martie 2014, ora 04:53
CHUCKY
Cine are copii, sa-i creasca, cine nu, sa nu-i doreasca. Asa se zice pe la noi. N-am inteles niciodata care e faza. De ce sa nu vrem copii? Ok, ne fac probleme, se imbolnavesc, poate nu sunt de valoare ca ceilalti copii din minoritate, dar nu cred ca cineva nu vrea copii. Doar daca e prin natura lui un egoist. Si totusi! Daca copilul e un Chucky? Ce facem? L-am facut pe Chucky, il crestem. Nu putem sa-l abandonam pur si simplu, asa cum mai fac romanasii nostri cei slabi de inger. Problema e ca nici n-ai putea sa-l abandonezi pe copilul Chucky. Nu cred ca Chucky e genul de bebelus care se uita in ochii tai si gangureste pe limba lui: - Nu ma abandona taticule! Nu ma lasa mamico! Eu cred ca tre sa ai mult sange in instalatie sa-l lepezi pe Chucky intr-un tomberon. Tinand cont de antecedente, nu recomand abandonarea lui Chucky. Cei care au incercat asta au avut traume mari. Bebelusii Chucky se credeau in parc si au mancat tomberoanele. Nu stiu foarte sigur dar as vrea sa aflu daca un bebe Chucky se poate depista din timp pe ecograf. Cum un ecograf nu-ti spune chiar cum va arata viitorul copil, cred ca poti sa-ti dai seama daca va fi Chucky sau nu dupa pozitia in burta. Daca toti bebelusii stau cu capul in jos si genunchii la gura, ei bine un bebe Chucky sta cu manutele sub cap si cu picioarele intinse. Pozitia relax! Sau pauza de tigara, cum spun medicii. Deci daca in burta mamei e fum, copilul e sigur un Chucky. Oamenii de stiinta au aflat ca un bebe Chucky are apucaturi bizare cat sta in burta mamei. Fata de ceilalti bebelusi, un bebe Chucky se plictiseste grav. El va cauta orice oportunitate sa faca miscare si va avea dese tentative de a parasi pantecul mamei. Daca la ecograf apare un sac de box sau o haltera, nu e absolut nicio problema. Bebelusii Chucky adora sportul. Nasterea unui Chucky e extrem de usoara. Cand se implinesc cele 9 luni, Chucky iese singur afara si merge cu mamica taras prin maternitate pana la prima masuta de unde ia un bisturiu si-si reteaza singur cordonul ombilical. Cand Chucky nu face asta e clar ca inca e mahmur dupa o betie trasa in ajunul nasterii sale. Dar medicul care asista nasterea trebuie sa fie foarte atent. Cele mai noi cercetari au ajuns la concluzia ca un Chucky mahmur nu trebuie tras de cap ca sa iasa afara. Au fost multe accidente in urma carora medicii au ramas fara degete fiind muscati de bebelusii Chucky treziti brusc din somn. Daca vrei sa trezesti un Chucky, pune-i o melodie de-a lui Salam. Pune melodia, dar fugi! Daca auzi in urma ta tipete si injuraturi plus vase sparte, e clar ca Chucky cel mahmur s-a nascut. Primele luni de dupa nasterea unui Chucky sunt cele mai critice. Puzderia de sfarcuri de pe podeaua maternitatii au aratat ca nu e bine ca bebelusului Chucky sa i se dea san. Cel mai bine e sa i se dea niste mici. Nu conteaza daca pui si mustar dar e absolut interzis sa-i lasi scobitorile la indemana. Intr-una din maternitatile unde s-au nascut bebelusi Chucky, scobitorile au fost gasite in ochii celorlalti copii iar bebelusii Chucky radeau de se spargeau de urletele sarmanilor copii cu scobitori in ochi. In urma unui sondaj de mare anvergura, efectuat pe un esantion de 21500 de mame, 21498 de mame au declarat ca nu vor alapta la san un bebelus Chucky, una a declarat ca ii va da san unui Chucky daca acesta poarta botnita si tot una singura a zis ca-i da ,,ce vrea muschii lui" bebelusului sau. Daca tipa care ar alapta un Chucky prin botnita se pare ca e cat de cat normala la cap, atunci ne-am focusat pe cea care ar alapta un Chucky fara probleme. Femeia nascuse de curand un Chucky asa ca am fost la ea acasa ca sa vedem cum stau lucrurile. Dupa ce ne-a deschis usa si ne-a aratat unde ne putem face cate o cafea, femeia s-a apucat sa-l alapteze pe ranjitul ei bebelus Chucky care maraia de foame intr-un cotet metalic incuiat cu lacatul. Eram cu totii stresati. Chucky se uita cand la noi, cand la ma-sa si maraia ingrozitor. Ma-sa l-a luat din cusca si l-a pus direct la san. Un minut nu s-au auzit decat clifotelile lui Chucky care molfaia tata mamei sale. Ne asteptam la ce era mai rau. Ma-sa facea o baie de multime pe facebook si comenta niste chestii postate de fanii sai, care-i urau sa-i traiasca Chucky-ul si ea sa scape teafara din contactele fizice pe care le avea cu el alaptandu-l. Deodata bebelusul Chucky musca din sfarc. Ma-sa lua foc, il lua de cap si dadu cu el de pamant: - Ia vezi saracule ca te joc in picioare, auzi? Ce? Esti smecher ca tac-tu care nici bani n-are pe el? Sarmanule care arati de parca esti de la second hand, mai musca tu o data si te dau la wc, ma intelegi ce zic? Paradoxal, bebelusul Chucky se potoli de frica lui ma-sa. Aceasta se intoarse brusc catre noi si zise: - Vedeti saraciilor cat de greu e sa cresti un copil in ziua de azi? Ne-am luat asadar ramas bun de la Nikita :)) si ne-am dus in treaba noastra. Am aranjat insa cu mama Chucky-ului sa ne reintalnim la fiecare 2 ani si sa facem un interviu cu ea si de ce nu, chiar si cu copilul ei. Daca ne garanteaza siguranta, evident. Daca Dumnezeu a vrut sa aveti un Chucky, e bine sa nu va impotriviti vointei sale. Mamele posesoare de copii normali nu mai alapteaza ca sa nu-si strice sanii. Mamele posesoare de Chucky, nu vor alapta ca sa nu-si piarda sanii definitiv. Prin urmare, daca ai un Chucky, viziteaza site-ul meu www.allforchucky.ro, unde firma mea vinde produse destinate bebelusilor Chucky, copiiilor Chucky, adolescentilor Chucky, tinerilor Chucky, adultilor Chucky, batranilor Chucky, etc. Avem de toate. De la suzete cu aroma de carne cruda pana la cuie ruginite pe care copiii vostri pot sa si le bata in cap cand se joaca. Cat este mic, bebelusul Chucky nu trebuie rasfatat. Este bine ca parintii sa nu-i ofere tot ce vrea el. Daca vrea sa arunce pe fereastra un copil din bloc, e bine sa inteleaga ca acest lucru il poate face doar duminica si numai dupa ce si-a facut lectiile. Referitor la tigari, eu cred ca un pahar cu vin la masa, maxim doua, nu poate sa dauneze, mai ales daca copilul e in crestere si violeaza vecinele protejat. Daca e clar ca un copil Chucky va aduce probleme, nu mai putin adevarat e ca un Chucky are si avantaje. Haideti sa vedem care sunt problemele si avantajele celor care poseda un copil Chucky: - In primul rand, alocatia pentru un Chucky e mai mare. In loc de lapte praf acesta va primi carne de vita si daca reusiti sa-l faceti sa creada ca pufuletii sunt de mii de ori mai buni decat carnea, atunci v-ati scos! O tineti numai pe gratare. Dar si daca se prinde Chucky ca a fost inselat e bine sa dormiti cu lumina aprinsa si sa puneti curse de animale salbatice in jurul patului inainte sa va culcati. - Cu un Chucky in brate in mijloacele de transport in comun, primiti nu doar un loc, ci toate scaunele din jur, asa ca puteti sa va intindeti picioarele daca vreti. Mai mult decat atat, controlorii nu vor risca sa ia biletul din mana unui copil Chucky. Iar biletul poate sa fie netaxat ca nu cred ca mai intereseaza pe cineva. - Cu Chucky de mana veti merge intodeauna singuri in lift. Chiar daca liftul e plin, cand va urcati si voi el se goleste instantaneu inainte sa apese cineva pe un buton. - Copilul Chucky va fi silit sa invete carte atata vreme cat nimeni nu va vrea sa stea cu el in banca si ca atare nu va avea niciodata dupa cine sa copieze. - Aveti probleme in trafic iar cocalarii va dau frecvent ,,flash-uri" si va claxoneaza abuziv? Puneti pe luneta un stick cu ,,CHUCKY ON BOARD" si se rezolva cu claxoanele, cu flash-urile si cu distanta dintre masini. - Un Chucky insa nu va putea niciodata sa doneze sperma ca sa aibe bani de cheltuiala. Nimeni nu vrea sperma de Chucky. Asa ca un Chucky va stii intotdeauna ce sa faca cu mainile sale ca sa aibe bani. Iar un Chucky va munci si nu se va masturba ca altii :))) - De asemenea, Chucky nu va lucra niciodata in customer service. Nici la o gradinita de copii. Sa zicem ca nici la o cantina, un restaurant, nici la o florarie si nici nu va vinde inghetata. El nu va putea fi doctor oricat de mult va invata. Care dintre voi s-ar lasa operat de hernie sau de apendicita de dr. Chucky? Daca Chucky ar fi preot, ati merge la biserica lui? Chucky va avea din pacate multe usi inchise cand va dori sa se angajeze undeva. Si totusi, cu putina bafta, Chucky ar putea castiga bani frumosi din advertising. In opinia mea, un Chucky s-a mula perfect pe personajul Alin Croitoru, care cerseste de munca la Rosia Montana. De data asta, imaginea lui Chucky ar putea fi folosita de aparatorii zonei Rosia Montana. In clipul respectiv eu l-as pune pe Chucky sa spuna replica: - Salut, sunt Alin Croitoru. Am fost miner de cand ma stiu. Ai mei m-au plamadit in mina iar mama m-a nascut tot acolo. Nu mai pot sa privesc lumina soarelui. Lumea ma ocoleste. M-am obisnuit in intunericul minei unde ortacii, care arata la fel ca mine, nu se sperie de moaca mea. Tot ce vreau e sa muncesc. In Rosia Montana si daca se poate cu cianuri, care mie personal nu mai au ce sa-mi faca. Daca stau sa ma gandesc bine, nici la o reclama la Persil n-ar da rau un Chucky. Parca vad o mama de Chucky cum zice: - De cand Chucky s-a marit si omoara copiii vecinilor, rufele lui sunt mai mereu murdare de sange. Cu un detergent obisnuit, petele de sange ies foarte greu si politia se sesizeaza imediat. De cand vecina mea, doamna Frankenstein, mi-a aratat detergentul minune Persil, viata mea s-a schimbat complet. Acum Chucky poate sa schingiuiasca in voie cainii si pisicile din jur ca rufele lui se curata imediat. Persil! Pisica ta stie ca pe hainele lui Chucky nu vor mai fi dovezi? :)))) Trebuie sa mai spun ca elevul Chucky va avea note mari. Pe merit sau nu prea. Cand unui copil i se cere sa raspunda la o intrebare si el se incrunta si amana raspunsul, toti profesorii vor intelege ca elevul respectiv nu stie: - Stai jos Popescule, nimic nu stii! Te incrunti degeaba ca nu poti sa scoti o vorba. Stai jos! Ai 3 azi! Sa vina mama ta la scoala, auzi? Daca elevul Chucky e intrebat ceva si el se incrunta cum face de obicei, toti profesorii vor da navala sa anticipeze acelasi lucru: - Bravo Chucky! Daca te-ai incruntat e clar ca stii si ca intrebarea mea te-a jignit. Stai jos! 10! Mama ta poate sa nu vina la scoala tot anul. :))) Intr-un fel e bine ca jocurile copiilor de azi nu mai sunt aceleasi cu ale noastre. Noi ne jucam ,,de-a v-ati ascunselea", mai ales noaptea. Era frumos. Ne piteam prin cele mai ascunse jocuri si acolo profitam de fetele cu care ne jucam. Azi n-ar vrea nimeni sa-l caute pe Chucky noaptea. Ma gandesc ca nici restul jocurilor in care ne pupam intre noi nu mai au valabilitate. Nimeni n-o sa vrea sa-l pupe pe Chucky iar cand o face el, o salvare va sfasia linistea cartierului cu sirenele sale. Cand eram eu mic, ai mei nu-mi prea cumparau jucarii asa ca luam si eu ce apucam de prin jucariile copiilor cu care ma jucam. Mai mereu veneau parintii acelor copii la noi acasa si ziceau alor mei: - Buna seara, va rog sa va uitati prin jucariile lui Alexu, poate e si masina de pompieri a baiatului meu. Ieri i-am luat-o si n-o mai gasim. Urla Cristinel prin casa si nu-l putem potoli pana ce nu-i dam masina aia inapoi. In cele mai multe randuri ai mei inapoiau jucariile luate de mine. Daca aveti un Chucky, la usa voastra o sa vina parintii copiilor cu care se joaca el si o sa va roage sa va uitati prin jucariile lui Chucky ca poate acesta a pus acolo ,,din greseala" un nas, sau o urechiusa de-a copilului lor :))) Chucky adolescent! Wow! Parca-l si vad: costum negru, camasa alba, cravata tot neagra, parul frumos si rosu, spalat cu Head & Shoulders Anti-Dandruff, dat pe spate, taieturile de pe fata cusute cu guta groasa pentru prins somn, topor nichelat in mana si o floare rosie la piept...belea de belea! Moartea pasiunii, daca imi permiteti sa folosesc expresia asta. Adolescentul Chucky e cel mai vanat tanar de catre fetele tinere amatoare de senzatii tari. La nunti si la petreceri, lautarii dau dedicatii de genul: ,, Pentru fratele Chucky, traiasca maicuta lui, ca tare stresata o fi fost cand l-a nascut" De asemenea, i se va dedica ,,fara numar, fara numar" melodia aia cu: ,, Nu este pe lumea asta frate ca al meu Si la bine si la rau, e horror-ul meu" Cei mai fericiti parinti vor fi cei care au fetite Chucky. Ele se vor marita si se vor duce dupa barbatii lor. Baietii Chucky in schimb, raman acasa. In plus, ei aduc si nevestele tot acolo. In 9 din 10 cazuri, ei se insoara cu fete Chucky. Daca va bazati pe vorba: ,,ce nu te omoara, te face mai puternic", s-ar putea sa intampinati ceva probleme la traducere. :))) Sa mai spun si ca actorul preferat al copiilor Chucky este cine altul decat Chuck Norris? Asigurati-va din timp ca aveti in casa toata colectia de filme cu lovituri de picior ale lui Chuck Norris si multa bere, ca sa va potoliti copilul cand e nervos. Uneori un film cu Chuck Norris si o bere buna si rece fac mai mult decat cel mai bun whiskey si cea mai buna tigara de foi pentru copilul vostru. V-ati prins ca berea tre sa fie musai...CIUC! :))) Saxon Raporteaza abuz de limbaj
Ma consider exact visul unei nopti de vara al oricarei femei care sta la bloc. Adica RAID, contro mosche e zanzare.
|
|
Bijou_yuppitza_Ta 11 mesaje Membru din: 4/07/2014 |
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 04:30
seamana cu tine.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Bijou_yuppitza_Ta 11 mesaje Membru din: 4/07/2014 |
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 04:35
SA INVIE MORTII, ZIC !! :))))))))))))
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1909 mesaje Membru din: 11/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Iulie 2014, ora 12:52
Hai, sa invie! Bine v-am regasit! ;) Care si pe unde bantuiti, ha? Daphné va aprinde ceva conexiuni ori ma pot culca la loc in hamac? :))))
Bijou, yupitza mea, un bisou pour toi! :) Raporteaza abuz de limbaj
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|