back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Etnobotanistii!!!

bbogdanpaul

7 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 25 Februarie 2012, ora 21:05

Salut, desi citesc foarte des comentariile de pe acest forum activitatea mea se rezuma foarte des doar la citit, insa am un subiect despre care as dori sa discut.
Locuiesc intr-o zona in care este deschis un magazin de etnobotanice (sex-shop, smokeshop....etc). Mai pe scurt in acest magazin se vand sub o forma legala si bine camuflata substante halucinogene. Nici unul din acesti consumatori descreierati nu m-au deranjat, desi fac o gramada de galagie stand la coada ca la paine calda in fata magazinului, pana azinoapte cand fratele meu intorcandu-se din oras cam pilit, din momentul in care a coborat din taxi a fost luat la bataie de un grup de consumatori in fata casei unde locuiesc. Si l-au batut asa doar de placere nu l-au deposedat de nimic. Beat fiind si total debusolat nu si-a adus aminte de nici o figura dintre cei care l-au luat la bataie. Cert este ca cei care l-au agresat fizic faceau coada in fata magazinului respectiv. Din momentul in care fratele meu a spus ca nu isi aduce aminte fata agresorilor mi-a venit o idee pe care va rog sa imi raspundeti daca este sau nu buna. De ce sa asteptam sa se faca ceva impotriva acestor consumatori care tot ce fac este sa imbogateasca pe smecheri si sa bata numai din amuzament lumea pe strada? De ce sa nu facem noi ceva? Dece nu putem face o pagina pe un site de socializare sau orice alt site popular in care pur si simplu sa se adauge poze cu cei care cumpara de la aceste magazine produsele respective. ca un fel de "Wall of shame", si asa daca ei nu pot face ceva cu viata lor, desi stiu ca este dreptul fundamental al oricarei persoane sa faca tot ceea ce doreste atata timp cat este legal, dar cred ca punand pozele cu acesti consumatori intr-un loc public cumparand aceste produse ar inlesi intr-o oarecare masura ambundenta consumatorilor. Ar fi vazuti de parinti, cunostinte, colegi de munca, sefi de munca. As dori parerea voastra.

Raporteaza abuz de limbaj
Razzyy

1194 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 17:53

De la: boggdy1, la data 2012-02-25 21:05:32 Salut, desi citesc foarte des comentariile de pe acest forum activitatea mea se rezuma foarte des doar la citit, insa am un subiect despre care as dori sa discut.
Locuiesc intr-o zona in care este deschis un magazin de etnobotanice (sex-shop, smokeshop....etc). Mai pe scurt in acest magazin se vand sub o forma legala si bine camuflata substante halucinogene. Nici unul din acesti consumatori descreierati nu m-au deranjat, desi fac o gramada de galagie stand la coada ca la paine calda in fata magazinului, pana azinoapte cand fratele meu intorcandu-se din oras cam pilit, din momentul in care a coborat din taxi a fost luat la bataie de un grup de consumatori in fata casei unde locuiesc. Si l-au batut asa doar de placere nu l-au deposedat de nimic. Beat fiind si total debusolat nu si-a adus aminte de nici o figura dintre cei care l-au luat la bataie. Cert este ca cei care l-au agresat fizic faceau coada in fata magazinului respectiv. Din momentul in care fratele meu a spus ca nu isi aduce aminte fata agresorilor mi-a venit o idee pe care va rog sa imi raspundeti daca este sau nu buna. De ce sa asteptam sa se faca ceva impotriva acestor consumatori care tot ce fac este sa imbogateasca pe smecheri si sa bata numai din amuzament lumea pe strada? De ce sa nu facem noi ceva? Dece nu putem face o pagina pe un site de socializare sau orice alt site popular in care pur si simplu sa se adauge poze cu cei care cumpara de la aceste magazine produsele respective. ca un fel de "Wall of shame", si asa daca ei nu pot face ceva cu viata lor, desi stiu ca este dreptul fundamental al oricarei persoane sa faca tot ceea ce doreste atata timp cat este legal, dar cred ca punand pozele cu acesti consumatori intr-un loc public cumparand aceste produse ar inlesi intr-o oarecare masura ambundenta consumatorilor. Ar fi vazuti de parinti, cunostinte, colegi de munca, sefi de munca. As dori parerea voastra.

le faci tu...pozele?

bbogdanpaul

7 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 21:55

Da de ce nu le-as face eu pozele? Da le fac! Oricum am deschis subiectul gandindu-ma ca poate are cineva ma poate aproba sau ma poate contrazice intr-un fel. Sau poate altcineva poate veni cu o alta idee.

Razzyy

1194 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 16:47

De la: boggdy1, la data 2012-02-27 21:55:20 Da de ce nu le-as face eu pozele? Da le fac! Oricum am deschis subiectul gandindu-ma ca poate are cineva ma poate aproba sau ma poate contrazice intr-un fel. Sau poate altcineva poate veni cu o alta idee.

atunci fa cateva poze si pune-le aici!

razzvan87

1 mesaj
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 07:10

mars ma de aici cu subiectele tale. fratitu era pilit si la batut lumea aiure, tu te auzi ce spui? ce coincidenta? din cate stiu lumea la bautura siau injughiat nevestele si alte nenorociri. Din cate stiu eu efectele cosumului de droguri sau supradozelor sunt stari de panica, depresii, lesin si asa mai departe. ASA CA daca analizam bine situatia cred ca fratitu cu betia lui a fost ala smardoi si smecher de sia luato pe coaja. A ajuns foarte la moda sa dam vina pe magazinele de vise pentru toate nenorocirile noastre.
Acuma ce o sa faci, de ce nu urli in gura mare sa se interzica alcoolul? de ce nu ai pus problema ca daca nu era beat poate nu isi mai lua bataie. SI cate batai si nenorociri nu se intampla in fiecare zi de la alcool, si mii de accidente mortale rutiere etc.
Vorbiti si voi aiurea ce vedeti la televizor ca turma de oi

9am144701

3 mesaje
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 08:03

Am senzatia ca toti care au raspuns pana acum folosesc etnobotanice . Ce i-ati sarit asa omului in cap ? A propus , n-a dat cu parul ; si-a spus oful .Ce v-ati atacat asa ?

minunatt

3 mesaje
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 09:59

Sunt de acord cu propunerea ta. Este f.buna. Eu am un copil de 15 ani si este adolescent ºi imi este frica sa ma gandesc ca ar consuma asa ceva. Este si la o varsta periculoasa. Si deja fumeaza.
Este o idee f.buna.

Fosta membra 9am.ro

33 mesaje
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 10:11

Da..eu nu zic ca ar fi bune aceste etnobotanice...DAR, betivii, clubbrry s.a.m.d sunt mult, mult mai periculosi decat baietii cu drogurile..:) majoritatea celor care fumeaza, trag pe nas sau ce mai fac ei, sunt chiar inofensivi:)
Asa ca nu , mie nu mi se par un pericol baietii astia!
Mai degraba cei care ies rupti din cluburi!

Parerea mea.

bbogdanpaul

7 mesaje

Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 10:28

Razvan, eu am descris situatia in sine, eu nu amd e unde sa stiu daca cei care stateau si faceau coada la acel magazin erau sau nu deja sub influenta acestor substante. Eu cred ca oamenii care tine au reusit ca aceste substante chimice sa fie promovate in asemenea hal. Si nu stiu daca m-ai inteles cand am spus ca "Nici unul din acesti consumatori descreierati nu m-au deranjat, desi fac o gramada de galagie stand la coada ca la paine calda in fata magazinului". Sincer poate aveai ceva praf pe monitor si ai citit printre randuri vezi ce faci cu nasul! sau poate si tu in timp ce faceai coada s-a ivit ocazia sa treaca prin fata ta cineva care isi vedea de drum si pentru a face sederea ta la coada mai amuzanta faci ceea ce faci. Eu am vazut in fata acestui magazin copii de 12-13 ani pana la oameni care mergeau dimineata la munca.
Nu inteleg de ce se face comparatie intre alcool si substantele acestea chimice facute in nu stiu ce fabrici in china sau pe vas si apoi vandute la copiii care isi amaneteaza bijuteriile sau isi vand totul prin casa pentru a-si face rost de doza necesara? Alcoolul exista de mii de ani, substante stropite chimic pe vas de cand?
Oricum eu voi deschide aceasta pagina pe un site de socializare, cred ca vor aparea ceva comentarii pe baza aceasta, dar ma gandeam ca poate expunandu-mi ideea poate veni altcineva cu o varianta mai imbunatatita, sau poate cu vreo alta idee.
Cand il voi deschide voi posta link-ul pe forum, si cine doreste este bineprimit sa dea cate o etichetare sa vada parintii, colegii sefii si multe alte cunostinte cu ce se ocupa persoanele de langa ei.

Fosta membra 9am.ro

33 mesaje
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 10:43

De la: boggdy1, la data 2012-02-29 10:28:16 Razvan, eu am descris situatia in sine, eu nu amd e unde sa stiu daca cei care stateau si faceau coada la acel magazin erau sau nu deja sub influenta acestor substante. Eu cred ca oamenii care tine au reusit ca aceste substante chimice sa fie promovate in asemenea hal. Si nu stiu daca m-ai inteles cand am spus ca "Nici unul din acesti consumatori descreierati nu m-au deranjat, desi fac o gramada de galagie stand la coada ca la paine calda in fata magazinului". Sincer poate aveai ceva praf pe monitor si ai citit printre randuri vezi ce faci cu nasul! sau poate si tu in timp ce faceai coada s-a ivit ocazia sa treaca prin fata ta cineva care isi vedea de drum si pentru a face sederea ta la coada mai amuzanta faci ceea ce faci. Eu am vazut in fata acestui magazin copii de 12-13 ani pana la oameni care mergeau dimineata la munca.
Nu inteleg de ce se face comparatie intre alcool si substantele acestea chimice facute in nu stiu ce fabrici in china sau pe vas si apoi vandute la copiii care isi amaneteaza bijuteriile sau isi vand totul prin casa pentru a-si face rost de doza necesara? Alcoolul exista de mii de ani, substante stropite chimic pe vas de cand?
Oricum eu voi deschide aceasta pagina pe un site de socializare, cred ca vor aparea ceva comentarii pe baza aceasta, dar ma gandeam ca poate expunandu-mi ideea poate veni altcineva cu o varianta mai imbunatatita, sau poate cu vreo alta idee.
Cand il voi deschide voi posta link-ul pe forum, si cine doreste este bineprimit sa dea cate o etichetare sa vada parintii, colegii sefii si multe alte cunostinte cu ce se ocupa persoanele de langa ei.

Mai Bogdane, nu zice nimeni ca ddrogurile ar fi bune..cu toate ca na un joint din cand in cand nu strica!
Clar fac ravagii aceste etnobotanice, dar am vazut zeci de situatii cu oameni beti care se bateau ,scandaluri s.a.m.d, deci na din punct de vedere al scandalurilor , batailor alcoolu e peste cu mult!!!
Parerea mea vis/a/vis de treaba cu postatu de poze ..wall of shame... nu va schimba nimic!

bbogdanpaul

7 mesaje

Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 11:14

Ok, parerea mea este ca ce este natural si nu face atat rau ba chiar este folosit si in medicina este interzis, iar substantele acestea chimice stropite in fabrici si vandute la "Brutariile" astea care pur si simplu prajesc creierul intr-o forma in care nu te mai recuperezi, pierderi de memorie, paranoia, sunt legale. Cum asa?... Toate acestea vin in timp si se manifesta deja la cei care consuma asa ceva de o perioada. Tot ce fac dependentii este sa umple buzunarele smecherilor care normal ca o mica parte si-o pastreaza in cazul in care apare vreo noua lege pentru a gasi o alta formula magica de a le comercializa sub alta denumire.
Nu stiu daca pot schimba eu singur ceva, poate singura schimbare temporara ar fi anumite amenintari, si nici nu stiu daca este legal ceea ce vreau sa fac, dar fiind in loc public ma gandesc ca este ok. Dar daca aceasta pagina de socializare este vizualizata de un grup de oameni, sunt sigur ca cei care doresc sa aduca o contributie si cred ca pot diminua acest fenomen o pot face etichetandu-i pe cei care fac acest lucru.

bbogdanpaul

7 mesaje

Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 11:40

Si oricum alcoolul mereu consumat exagerat a facut ravagii, dar pentru alcool nici un copil nu a furat din casa doar pentru a-si procura doza necesara, alcoolul poate crea dependenta dar nu la fel de mult cat aceste substante. Si oricum nimeni nu recomanda consumul alcoolului in exces. Dar eu nu inteleg de ce faci comparatie intre alcool si aceste droguri care ar trebui eliminate definitiv?
Pe mine nu ma intereseaza alcoolul pentru ca fiecare dintre noi consuma asa ceva intr-o cantitate mai mica sau mai mare si este o mare diferenta intre a bea un pahar de vin la o masa sau a trage pe nas un plic in care s-a pus nu stiu ce diluant.

Fosta membra 9am.ro

33 mesaje
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 11:58

De la: boggdy1, la data 2012-02-29 11:40:22 Si oricum alcoolul mereu consumat exagerat a facut ravagii, dar pentru alcool nici un copil nu a furat din casa doar pentru a-si procura doza necesara, alcoolul poate crea dependenta dar nu la fel de mult cat aceste substante. Si oricum nimeni nu recomanda consumul alcoolului in exces. Dar eu nu inteleg de ce faci comparatie intre alcool si aceste droguri care ar trebui eliminate definitiv?
Pe mine nu ma intereseaza alcoolul pentru ca fiecare dintre noi consuma asa ceva intr-o cantitate mai mica sau mai mare si este o mare diferenta intre a bea un pahar de vin la o masa sau a trage pe nas un plic in care s-a pus nu stiu ce diluant.

Bai frate, nu ai zis tu ca fractu era beat? nu cred ca te bate cineva degeaba asa, nu cred ca nu a carait fractu ceva !
Am zis eu ca alcoolu e bun|?sau ca etnobotanicele ar fi bune?eu nu stiu despre ce vorbesti tu aici...
Nu vor disparea prea curand, asta e sigur! ca vrei ca nu vrei asta e realitatea! E n-au furat pe dracu, au furat ei ptr. un suc in centru!hai ma ce dracu, nu asta e ideea , tinei aproape, baga un cui cu fiutu, incearca sa il intelegi!vorbeste cu el..nu fa pe politaiu...!
Daca e sa o ia pe nasolale , o ia , cu sau fara etnobotanice!
Eu in clasa a noua bagam cuie prin W.C-uri..pe atunci nu erau etnobotanice, asa ca , nu prea vad cum i-ai putea influenta tu pe tineri, cu poze, pe un forum unde varta medie creca e 30+!!
Oricum multa bafta!

bbogdanpaul

7 mesaje

Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 12:14

Ok, vad ca nu ai inteles ideea, oricum in orice stare ar fi frate-meu nu se leaga de nimeni pe strada pentru ca are bun simt. Faptul ca cineva te ia la bataie de placere pe strada doar stand in fata unui astfel de magazin este altceva. Poate sa fie fratele tau, sora, mama, tatal sau orice alte persoana la care tii, si fiind constient ca s-a intamplat odata si pericolul este mereu acolo, atunci ce ai face? si nu pot sa spun ca este coada doar la magazinul din zona mea, ci este coada la orice alt magazin din tara asta.
Cu cuiele poti sa faci ce vrei nimeni nu te opreste, sa nu crezi ca sunt mai in varsta decat tine. Si pozele nu le postez pe forumul acesta, am preziat ca voi crea o pagina pe un site cunoscut de socializare. Si linkul paginii respective il voi posta aici daca mi se permite.

Fosta membra 9am.ro

33 mesaje
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 12:29

De la: boggdy1, la data 2012-02-29 12:14:32 Ok, vad ca nu ai inteles ideea, oricum in orice stare ar fi frate-meu nu se leaga de nimeni pe strada pentru ca are bun simt. Faptul ca cineva te ia la bataie de placere pe strada doar stand in fata unui astfel de magazin este altceva. Poate sa fie fratele tau, sora, mama, tatal sau orice alte persoana la care tii, si fiind constient ca s-a intamplat odata si pericolul este mereu acolo, atunci ce ai face? si nu pot sa spun ca este coada doar la magazinul din zona mea, ci este coada la orice alt magazin din tara asta.
Cu cuiele poti sa faci ce vrei nimeni nu te opreste, sa nu crezi ca sunt mai in varsta decat tine. Si pozele nu le postez pe forumul acesta, am preziat ca voi crea o pagina pe un site cunoscut de socializare. Si linkul paginii respective il voi posta aici daca mi se permite.

Am inteles frate , ca fractu a luat-o s.a.m.d, nu m-am bucurat de asta, am spus doar ca mi se pare putin cam ciudat sa iei bataie asa pur si simplu..fara sa zici , sa faci nimica, poate erau si aia bauti, numai conteaza, un prieten si-a luat-o in fata usi , pe casa scarii, shit happens , nici nu tu ai inteles ideea cucuiele!! nu mai conteaza..posteaza ce vrei, unde vrei ! bafta!

Notopic

10 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 1 Martie 2012, ora 13:44

Prietene invata-l pe fractu sa bea mai cu masura si... foarte probabil... sa fie mai in banca lui. L-au batut aia asa... ca le-a dat "Buna seara" ?! V-ati invatat sa dati vina pe droguri in secunda 2. Fractu zici ca e baiat cu bun simt a?! Da' vine noaptea rupt de prin cluburi si-l bate lumea gratuit :)) Fa-i frumos o poza lu' fractu ma baiete si pune-o unde vrei tu... Esti convins ca ai dreptul sa pui poza unui necunoscut unde te taie pe tine capul ?! Pai eu te dau in judecata in clipa in care faci tampenia asta si te las in curu gol si pe tine si pe fratiorul tau alcoolic. In plus... mai informeaza-te... mai stai de vorba cu lumea... vezi ce efecte au substantele alea si compara efectele unui joint sau liniute cu efectele alcoolului peste masura. Daca ai putin cap iti e evident care-i aia "nasoala". Sau fa-ti un cui, ia o Cola... da drumu la muzica si trage-n piept sa vezi cum e. Ai cuvantul meu ca o tigare nu-ti face nimic... O sa vezi singurel ce chef de bataie ai dupa ;) Lasa frate oamenii in treaba lor... lasa camera de filmat acasa si educa-ti fratiorul mai bine...

www.notopic1.wordpress.ro
bbogdanpaul

7 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2012, ora 16:06

Esti haios, in primul rand daca era obisnuit sa se lege de lume pe strada poate era si obisnuit cu bataia poate nici nu as mai fi postat nimic pe acet forum. Poate pentru tine ti se pare normal sa mergi pe strada in orice conditie si sa primesti pumni in cap nu? Uite pentru mine nu este normal. Si cu ce consumati voi putin mai intereseaza puteti baga cuie pana va bubuie creierii, fiecare poate sa faca ce doreste, si cum m-ai putea da tu pe mine in judecata si ma lasi si cu curul gol cand nu stii cine sunt sau nu stii cine ti-a facut poza?
Acum vezi de ce acest fenomen a evoluat? pentru ca exista indivizi ca tine care accepta orice doar ca sa fie altfel decat ceilalti, decat restul majoritatii, decat restul plebei. Frate daca vrei sa fumezi ceva fumeaza macar ceva natural nu te du la magazine in care iti toarna substante chimice peste frunze de mar.
Oricum vad ca de judecat stiti sa judecati pe altii imediat dar pe voi v-ati judecat vreodata, domnule "tigare"?

twister87dota

7 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2012, ora 21:17

De la: boggdy1, la data 2012-02-29 10:28:16 Razvan, eu am descris situatia in sine, eu nu amd e unde sa stiu daca cei care stateau si faceau coada la acel magazin erau sau nu deja sub influenta acestor substante. Eu cred ca oamenii care tine au reusit ca aceste substante chimice sa fie promovate in asemenea hal. Si nu stiu daca m-ai inteles cand am spus ca "Nici unul din acesti consumatori descreierati nu m-au deranjat, desi fac o gramada de galagie stand la coada ca la paine calda in fata magazinului". Sincer poate aveai ceva praf pe monitor si ai citit printre randuri vezi ce faci cu nasul! sau poate si tu in timp ce faceai coada s-a ivit ocazia sa treaca prin fata ta cineva care isi vedea de drum si pentru a face sederea ta la coada mai amuzanta faci ceea ce faci. Eu am vazut in fata acestui magazin copii de 12-13 ani pana la oameni care mergeau dimineata la munca.

Tu te auzi?:))
Alcoolul este unul din cele mai periculoase droguri legale. Mai documenteaza-te inainte sa arunci vorbe. Nici chimicalele alea nu's ok, dar sunt de acord cu tipu care zicea ca din cauza lu fractu ca era beat si cine stie ce a zis si-a luat omor, nu ca statea unu la coada sa ia ceva de fumat!

twister87dota

7 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2012, ora 21:20

Tu pana la urma ai cerut pareri. Astea sunt parerile noastre. Nu-ti convine pt ca toti credem ca fractu si-a luat bataie pentru ca era manga si s-a dat viteaz. E ok ideea pana la urma, dar nu o sa faca nimeni asta.

labutzaa2

16 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2012, ora 22:52

sa ti dau id-ul si nr meu de tel k sa iti trim poze cu mn cu tata sormea mama

Razzyy

1194 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2012, ora 10:40

De la: adriano33, la data 2012-03-02 22:52:47sa ti dau id-ul si nr meu de tel k sa iti trim poze cu mn cu tata sormea mama

de ce frate!? ...va schimbati cu totii cartile de identitate?!

Razzyy

1194 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2012, ora 10:42

De la: yuppy001162, la data 2012-02-29 08:03:31Am senzatia ca toti care au raspuns pana acum folosesc etnobotanice . Ce i-ati sarit asa omului in cap ? A propus , n-a dat cu parul ; si-a spus oful .Ce v-ati atacat asa ?

nu cu totii....eu de ex folosesc crema de ghete!

| Varianta pentru tiparire a topicului Etnobotanistii!!!
Mergi la: