back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Schimbarea

Thorallmighty

36 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 22:49

Cum pot sa incep sa spun o poveste deja clasica, dar sa poarte in acelasi timp amprenta mea emotionala. Am si eu un singur prieten pe lumea asta numit Mihai cu care am copilarit de pe la 7-8 ani impreuna. Suntem extraordinar de apropiati, el inseamna pentru mine chiar mai mult decat un frate si eu pentru el la fel, sau cel putin insemnam pana acum 3 ani jumate de cand si-a facut prima lui prietena. Avem amandoi 23 de ani deci poate e de mirare faptul ca e deabea prima lui prietena, el e genul de tip IT, inalt slab mai uratel dar cu un suflet DEOSEBIT. Si-a gasit o fata pe masura lui, cel putin asa mi s-a parut la inceput, i placeau aceleasi lucruri ca si lui, pana si semanau un pic fizic. Trecand peste relatia lor care s-a dezvoltat destul de frumos, a mea cu a lui s-a cam degenerat. Ca sa zic adevarul nu a mai prea existat deloc relatia mea cu el ci a fost relatia mea cu ei. Nu m-a deranjat si am suportat pana cand fata (ea avand 20 de ani) a inceput sa cam faca mofturi cand venea vorba de lucrurile care ne placeau si asa usor usor siesta noastra s-a schimbat dupa ea. Eu nu zic foarte bine iesim toti trei si ca atare toti trebuie sa ne simtim bine, NU, se lasa impresia de multe ori ca ea iese cu noi si mereu el e atent ca ce urmam sa facem este sigur pe placul ei, vrem amandoi sa facem lucrurile ce ne aduceau placere amndurora si VAD pe chipul lui ca si-ar dori si el asta dar isi calca peste tot doar sa fie facut cum vrea ea, iar chestiunea asta devine usor usor foarte iritanta. Hai sa zicem ca si asta e ok dar problema cea mare e urmatoarea, noi inainte ne vedeam zilnic si faceam tot felul de traznai, acuma nu m-am mai vazut cu el deeee.... foarte mult timp, am impresia ca e de ordinul anilor. Mereu cand i sunam sa iesim da era logic iesim toti trei, dar de multe ori il sun sau trimit sms in care i zic "vi la o cafea", la care-mi raspunde ca ei nu pot. Ironia sortii face ca ea merge de multe ori la suc cu colegii sau cu prietenele la targuri de nunta (asta e un exemplu recent) dar noi doi nu avem voie .... sa fim doar noi doi. O sa va dau un exemplu precis de cat de mofturoasa poate fi ca sa ma intelegeti: instr-o seara am mers pe la el (automat ei), ca in multe alte seri noi mai obisnuim sa jucam ceva in retea dat fiind ca au mai multe calculatoare in apartament si am jucat Counter-Strike noi 3 vs. roboti, era pur si simplu de bascalie, o distractie foarte suparata ca am schimbat modul jocului ca pe ea o omorau robotii a comandat (si nu exagerez deloc) sa fie schimbat jocul cum fusese initial, incercase el sa-i spuna ca e doar pentru distractie dar comanda a survenit din nou, la care am schimbat modul jocului si tot nefiind multumita a iesit, stricand toata atmosfera. Eu pot intelege ca suntem mai mari la o adica si trebuie sa fim mai intelepti dar nu cred ca i curge sange albastru prin vene aurii, sincer acuma. Poate ca si el ar trebui sa-si puna prietena la respect (asa cum eu am facut cu a mea fata de el!!!!! asta ma deranjeaza tare), poate ca si eu in calitate de prietenul cel mai bun al lui am obligatia sa il trag un pic de maneca sa-l trezesc din frenezia asta a iubirii?? Nu stiu daca ma puteti ajuta cumva cu ceva sau poate am inebunit eu si trebe sa ma vindec? Apropo am uitat sa mentionez ca ei, cel putin in trebut, sigur i placea de mine, mi-am dat seama cand facuse o gafa, pierduse un caine ce i l-am dat, i-am trimis mesaj sa stea linistita ca se intampla si sa fie fericita, la care primesc raspuns "dar acuma as vrea sa te fac fericit pe tine", i-am raspuns "singurul mod in care tu ma poti face fericit pe mine, e sa ai grija sa fie fericit omul de langa tine" si ea mi-a raspuns ca "wow, intradevar esti un prieten adevarat"... Las comentariile in mainile voastre.

Raporteaza abuz de limbaj
Dan_ID

75 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Februarie 2012, ora 08:02

Get over it! Se intampla mereu ,e timpul sa-ti faci noi prieteni cu care sa iesi la bere ,nu cafea. Cat despre toata telenovela ,ce sa-i faci ,e prima lui prietena ,nu stie cum merg treburile in univers :)

P.S. Nici sa nu te gandesti asa mentionezi prietenului tau faza cu mesajele,nu te-ar ajuta deloc si plus de asta ea te-ar scoate vinovat si ar zice ca ai "imaginatia" prea bogata.

yuppy101048

58 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2012, ora 11:46

prietenul tu este indragostit peste masura de aceasta fetita, ori cat ai incerca sa-l trezești la realitate nu ai sa reușești. Lasa timpul sa le rezolve pe toate. El se va trezi odata. ncearca sa-ți faci alți prieteni.

monaco

1609 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 17 Februarie 2012, ora 13:18

Draga Thor

Ar fi multe de spus; in primul rand ai aceste sentimente fata de prietena amicului tau pentru ca ea a adus schimbarea in vietile voaste.
Fii matur( ai tootusi 23 de ani !..?) si impaca-te cu ideea ca ..."a venit timpul"; pentru prietenul tau, cel putin. Tu inteleg ca "ai pus-o la respect" pe iubita (?) ta. Prietenia cu baiatul era mai puternica...
Cand ai sa intalnesti o fata pe care, CU ADEVARAT, o sa o iubesti, nu vei mai face asta. EA si RELATIA voastra va avea intaietate.
Nu poti sa ai exact aceleasi obiceiuri de holtei, cand formezi un cuplu sentimental...
Faptul ca petreceti mult timp in trei...e cam... destul; in alte cazuri, "mala mujer" , impune ruperea totala de prieteni, caz des intalnit, dar nociv pentru insasi relatia de cuplu. (nu e normal sa-i ceri cuiva o rupere de tot ceea ce era in viata sa,anterior relatiei)
In concluzie.., lasa gelozia si fa-ti viata ta de BARBAT .
(precum Thor cel puternic )

"necompletat..,necompletat..,fara comentarii pe forum ..." Daca se simte ..cineva....: atunci, de ce vrei prieteni aici? Dupa avatar?? Cred ca glumesti... TRADUCERE : NU colectionarilor de avatare !
Thorallmighty

36 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2012, ora 18:45

De la: monaco, la data 2012-02-17 13:18:00Draga Thor

Ar fi multe de spus; in primul rand ai aceste sentimente fata de prietena amicului tau pentru ca ea a adus schimbarea in vietile voaste.
Fii matur( ai tootusi 23 de ani !..?) si impaca-te cu ideea ca ..."a venit timpul"; pentru prietenul tau, cel putin. Tu inteleg ca "ai pus-o la respect" pe iubita (?) ta. Prietenia cu baiatul era mai puternica...
Cand ai sa intalnesti o fata pe care, CU ADEVARAT, o sa o iubesti, nu vei mai face asta. EA si RELATIA voastra va avea intaietate.
Nu poti sa ai exact aceleasi obiceiuri de holtei, cand formezi un cuplu sentimental...
Faptul ca petreceti mult timp in trei...e cam... destul; in alte cazuri, "mala mujer" , impune ruperea totala de prieteni, caz des intalnit, dar nociv pentru insasi relatia de cuplu. (nu e normal sa-i ceri cuiva o rupere de tot ceea ce era in viata sa,anterior relatiei)

Hmmm, interesant. Totusi in viziunea mea eu zic ca nu este normal sa se intample asa ceva, dar deosebit de bine pusa in cuvinte e ideea ce ai exprimat-o mai sus. Bine este prima lui prietena cu siguranta nu va rezista dar ai dreptate in ceea ce zici si cu gelozia, intradevar am avut tente zugravite in sentimentul geloziei dar e cazul sa le las deoparte ;).

Razzyy

1194 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 21:12

De la: Thorallmighty, la data 2012-02-17 18:45:56
De la: monaco, la data 2012-02-17 13:18:00Draga Thor

Hmmm, interesant. Totusi in viziunea mea eu zic ca nu este normal sa se intample asa ceva, dar deosebit de bine pusa in cuvinte e ideea ce ai exprimat-o mai sus. Bine este prima lui prietena cu siguranta nu va rezista dar ai dreptate in ceea ce zici si cu gelozia, intradevar am avut tente zugravite in sentimentul geloziei dar e cazul sa le las deoparte ;).

tu nu simti ca esti in plus?

monaco

1609 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2012, ora 16:07

nico !!!!!!

Asa.. direct..?...

"necompletat..,necompletat..,fara comentarii pe forum ..." Daca se simte ..cineva....: atunci, de ce vrei prieteni aici? Dupa avatar?? Cred ca glumesti... TRADUCERE : NU colectionarilor de avatare !
dasca7737

19 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 30 Martie 2012, ora 08:37

zii prietenului tau ca esti gay..asa va combinati pe viata

roxamad

73 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2012, ora 07:46

Esti prea sentimentalist pentru un barbat! De unde valul asta de sentimente? Unde mai pui ca te si analizezi si pe tine dar si relatia voastra. Lasa-i singuri, nu mai interveni intre ei, trebuie sa treaca singur peste asta. E vorba de arderea etapelor, nu? Cu totii suferim , mai mult sau mai putin, dar nu ne maturizam daca nu luam singuri deciziile necesare!
Cauta-ti si tu pe cineva care sa-ti placa si care sa te tina mai departe de ei! Ma gandeam totusi...nu cumva esti un pic invidios pe el ca nu-si mai imparte timpul doar cu tine? Sau ca a gasit pe cineva care sa-l faca altfel fericit decat o faceai tu?
Lasa-i deci in pace, nu te mai amesteca intre ei, stie el ce are de facut!Indiferent de context, prietenia voastra nu se destrama asa usor!

adnas

152 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Martie 2012, ora 13:18

Stiu ca prietenia dintre barbati esti ceva mai speciala si mai puternica decit a noastra ,a femeilor dar tineretea si primele relatii cu femeile va fac sa va lasati purtati de val,asa ca intelege-l ,lasa-l sa-si consume relatia si timpul isi va spune cuvintul,sau poate nu,si daca nu se simte indepartat de tine ,prietenia voastra a fost doar o biata copilarie,asa ca fa-ti mai multi amici si incearca sa dai greutate cuvintului prieten,nu toti suntem la fel asa ca daca ne consideram prieteni trebuie sa ne acceptam cu bune si rele,nimeni nu este perfect ,multa bafta si putere sa treci peste asta ,esti tinar vezi-ti de viata ta,un pic de egoism nu strica.E atit de frumos afara incit e pacat sa nu profiti de asta si-ti vor venii si gindurile buna .O zi frumoasa ca sufletul tau.

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2012, ora 23:23

mai pe scurt ca nu pot sa citesc atat

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
monaco

1609 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2012, ora 10:08

rezumat:

THORcelputernic e shucarit deoarece pretenu' lui d'o viata si-a gasit o gagica si sta/asculta mai mult cu/de ea decat cu/de el.

kazeboo

54 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2012, ora 14:29

De la: Haps, la data 2012-03-31 23:23:48mai pe scurt ca nu pot sa citesc atat

lucishadow2000

187 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Mai 2012, ora 14:49

De la: Thorallmighty, la data 2012-02-10 22:49:56Cum pot sa incep sa spun o poveste deja clasica, dar sa poarte in acelasi timp amprenta mea emotionala. Am si eu un singur prieten pe lumea asta numit Mihai cu care am copilarit de pe la 7-8 ani impreuna. Suntem extraordinar de apropiati, el inseamna pentru mine chiar mai mult decat un frate si eu pentru el la fel, sau cel putin insemnam pana acum 3 ani jumate de cand si-a facut prima lui prietena. Avem amandoi 23 de ani deci poate e de mirare faptul ca e deabea prima lui prietena, el e genul de tip IT, inalt slab mai uratel dar cu un suflet DEOSEBIT. Si-a gasit o fata pe masura lui, cel putin asa mi s-a parut la inceput, i placeau aceleasi lucruri ca si lui, pana si semanau un pic fizic. Trecand peste relatia lor care s-a dezvoltat destul de frumos, a mea cu a lui s-a cam degenerat. Ca sa zic adevarul nu a mai prea existat deloc relatia mea cu el ci a fost relatia mea cu ei. Nu m-a deranjat si am suportat pana cand fata (ea avand 20 de ani) a inceput sa cam faca mofturi cand venea vorba de lucrurile care ne placeau si asa usor usor siesta noastra s-a schimbat dupa ea. Eu nu zic foarte bine iesim toti trei si ca atare toti trebuie sa ne simtim bine, NU, se lasa impresia de multe ori ca ea iese cu noi si mereu el e atent ca ce urmam sa facem este sigur pe placul ei, vrem amandoi sa facem lucrurile ce ne aduceau placere amndurora si VAD pe chipul lui ca si-ar dori si el asta dar isi calca peste tot doar sa fie facut cum vrea ea, iar chestiunea asta devine usor usor foarte iritanta. Hai sa zicem ca si asta e ok dar problema cea mare e urmatoarea, noi inainte ne vedeam zilnic si faceam tot felul de traznai, acuma nu m-am mai vazut cu el deeee.... foarte mult timp, am impresia ca e de ordinul anilor. Mereu cand i sunam sa iesim da era logic iesim toti trei, dar de multe ori il sun sau trimit sms in care i zic "vi la o cafea", la care-mi raspunde ca ei nu pot. Ironia sortii face ca ea merge de multe ori la suc cu colegii sau cu prietenele la targuri de nunta (asta e un exemplu recent) dar noi doi nu avem voie .... sa fim doar noi doi. O sa va dau un exemplu precis de cat de mofturoasa poate fi ca sa ma intelegeti: instr-o seara am mers pe la el (automat ei), ca in multe alte seri noi mai obisnuim sa jucam ceva in retea dat fiind ca au mai multe calculatoare in apartament si am jucat Counter-Strike noi 3 vs. roboti, era pur si simplu de bascalie, o distractie foarte suparata ca am schimbat modul jocului ca pe ea o omorau robotii a comandat (si nu exagerez deloc) sa fie schimbat jocul cum fusese initial, incercase el sa-i spuna ca e doar pentru distractie dar comanda a survenit din nou, la care am schimbat modul jocului si tot nefiind multumita a iesit, stricand toata atmosfera. Eu pot intelege ca suntem mai mari la o adica si trebuie sa fim mai intelepti dar nu cred ca i curge sange albastru prin vene aurii, sincer acuma. Poate ca si el ar trebui sa-si puna prietena la respect (asa cum eu am facut cu a mea fata de el!!!!! asta ma deranjeaza tare), poate ca si eu in calitate de prietenul cel mai bun al lui am obligatia sa il trag un pic de maneca sa-l trezesc din frenezia asta a iubirii?? Nu stiu daca ma puteti ajuta cumva cu ceva sau poate am inebunit eu si trebe sa ma vindec? Apropo am uitat sa mentionez ca ei, cel putin in trebut, sigur i placea de mine, mi-am dat seama cand facuse o gafa, pierduse un caine ce i l-am dat, i-am trimis mesaj sa stea linistita ca se intampla si sa fie fericita, la care primesc raspuns "dar acuma as vrea sa te fac fericit pe tine", i-am raspuns "singurul mod in care tu ma poti face fericit pe mine, e sa ai grija sa fie fericit omul de langa tine" si ea mi-a raspuns ca "wow, intradevar esti un prieten adevarat"... Las comentariile in mainile voastre.

Nu pot decit sa-ti spun sa fi atent la primele 2 versuri din piesa celor de la take that-back for good care suna asa:
I guess now it's time for me to give up
I feel it's time...
Deci, din pacate prietenul tau e cam prins in mrejele fetei respctive si petrece majoritatea timpului cu ea, asa ca e perfect normal sa nu mai aveti prietenia dinainte. Asta este, chiar daca pare trist, la un momentdat prioritatile si necesitatile se schimba si automat va schimba si natura prieteniei.Cu alte cuvinte, nu mai are rost sa bat apa in piua si, cum i-ti scria cineva inaintea mea, esti cam in plus. Da-le spatiu si tu traieste-ti viata...

un_suflet_timid

8 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2012, ora 22:08

Cunosc si eu persoane care se schimba radical dupa ce intalnesc asa spusa "jumatate" a vietii lor... insa cum raman singure sau intervine o cearta, cauta o vechie cunostinta sa vorbeasca.
Multi vor spune sa renunti la prietenie, insa stiu ca nu e asa usor, e ca o parte din tine ce dispare si simti adesea golul.

alx_bejan

947 mesaje
Postat pe: 13 Mai 2012, ora 10:44

De la: Haps, la data 2012-03-31 23:23:48mai pe scurt ca nu pot sa citesc atat

HAI LA O BERE!!!!

| Varianta pentru tiparire a topicului Schimbarea
Mergi la: