back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine pe cine copiaza?

yuppy018641

28 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Decembrie 2011, ora 00:52

Este foarte frustrant sa vezi in fiecare zi "modelele" societatii romanesti cum defapt sunt niste copii nereusite ale celor din afara.

Ma intreb oare, la noi nu exista nici un gram de imaginatie? Noi oare nu avem niciun pic de mandrie?

Vedetele din Romania, cele care influenteaza atatia tineri, sunt defapt fabricate dupa modele importate din afara... si totul pentru "prostimea"care plateste un circ gratuit.

As vrea sa vina o zi atunci cand cei din afara se vor inspira si de la noi, atunci cand noi vom avea ceva de spus si vom fi un exemplu pentru toti.

Doar atunci noi ca si popor vom putea spune ca progresam!

Raporteaza abuz de limbaj
paulvai

9 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2011, ora 09:03

Dorinta ta s-a indeplinit demult pentru ca am fost si suntem sursa de inspiratie pentru multe natii si multe realizari care au impins lumea spre mai bine insa nu la nivel oficial.Atata timp cit ne vom supune la ingradiri cum ar fi dreptul de autor si alte rahaturi menite sa ne dezbine, cat timp vom imbratisa materialul si nu spiritualul, cit timp nu vom avea curajul sa spunem si sa facem totul in numele binelui pe care il simtim in suflet nu in mintile pe care ei ni le infecteaza, atata cat vom uita sa fim oameni nu vom fi nici buni romani si vom prefera sa visam fara sa speram.

LupTzicnit

486 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2011, ora 01:25

Frantza copiaza Germania
vezi
PEUGEOT RCZ VS AUDI TT ( 1999-2006 )

EPIC FAIL !

Fosta membra 9am.ro

51 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2011, ora 15:46

Pana sa fim buni RRRRRRRRRRRomani, sa invatzam sa fim oameni, adik sa depashim regnul animal, cu principii de tipu': "am femei shi bani fac in ciuda la dushmani", deasemenea de depashit shi telenovelele, tabloidele, emisiunile penibile de la tv (incusiv talk showrile care oricum nu duc nicaieri, etc).

yuppy009808

36 mesaje
Postat pe: 24 Decembrie 2011, ora 17:55

mi se pare mie sau tzipa nationalismul in tine?
cred ca cea frustrata esti tu..si mai cred k esti putin invidioasa pe altii care au si gandesc mai mult.
cat despre romani..sa stii k avem valori destule si multe inventii si idei ale unor minti luminate au fost preluate de altii..dar ca sa intelegi acestea,e adevarat k trebuie sa mai citesti si pe alte situri nu numai pe yuppy.
data viitoare,incearca o tema mai documentata si poate vei lua nota 10!

VYP3R

53 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 30 Decembrie 2011, ora 17:43

Si pana sa depasim regnul animal sa invatam sa scriem corect gramatical.

Fosta membra 9am.ro

54 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2012, ora 11:55

De la: yuppy018641, la data 2011-12-21 00:52:19Este foarte frustrant sa vezi in fiecare zi "modelele" societatii romanesti cum defapt sunt niste copii nereusite ale celor din afara.

Ma intreb oare, la noi nu exista nici un gram de imaginatie? Noi oare nu avem niciun pic de mandrie?

Vedetele din Romania, cele care influenteaza atatia tineri, sunt defapt fabricate dupa modele importate din afara... si totul pentru "prostimea"care plateste un circ gratuit.

As vrea sa vina o zi atunci cand cei din afara se vor inspira si de la noi, atunci cand noi vom avea ceva de spus si vom fi un exemplu pentru toti.

Doar atunci noi ca si popor vom putea spune ca progresam!

Noi oamenii am fost lasati de Dumnezeu fiecare unic...in felul sau. Unicitatea ne-o dovedim prin inteligenta, imaginatie creatoare, originalitate etc.
Insa uneori, daca oamenii vad ceva la cei din jur si considera ca acel lucru e bun pentru ei...atunci preiau acel lucru ca atare sau imbunatatesc ceva.
Acuma ce e drept, noi romanii copiazem tot, ca e bun, ca e rau pentru noi...nu mai conteaza la ora actuala. Parerea mea este ca nu progresam asa, nu evoluam, ci din contra asta este pentru noi o involutie.

| Varianta pentru tiparire a topicului Cine pe cine copiaza?
Mergi la: