Info
x
sfarsitul lumii
|
LEUL_CRESTIN 35 mesaje Membru din: 1/02/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Septembrie 2011, ora 08:26
Mi s-a cerut sa raspund la o intrebare,pana la urma, fireasca: “ daca va fi si cand va fi sfarsitul lumii”. Dupa calcule foarte laborioase,ma- tematica comportamentului uman m-a condus la o concluzie neasteptata si surprinzatoare: Este cert ca omenirea va avea un sfarsit si pot demonstra acest lucru pe un model matematic. Legea nr. 1. Femeile sunt frumoase,din ce in ce mai frumoase. Cu cat sunt mai frumoase cu atat sunt mai ingrijite,mai pedante,mai cultivate,astfel ca devin si mai frumoase. Legea nr. 2. Din statistica demografica putem demonstra ca femeile frumoase nasc in majoritatea cazurilor fete. Iar fetele sunt intotdeauna mai frumoase decat mamele lor. In randul lor s-a dezvoltat patura femeilor destepte,instruite,pentru care educatia si performanta sunt mai importante decat amorul. Elita femeilor frumoase- pe de o parte, si turma barbatilor “mototoli”- pe de alta parte ,vor accelera procesul de imputinare a speciei umane. Regula nr.3.Barbatii superindustrializati,alergand dupa bani,dupa vile,dupa masini care de care mai „bengoase”nu se mai ocupa de frumoasele lor neveste ci isi petrec timpul intim,nu de putine ori in chefuri si orgii cu secretarele,asistentele si consilierele personale , care,la randul lor, sunt tot mai tinere,corespund criteriilor „femeii matematice”(pieptul proeminent,picioare izvorand din plombe,blonde ca soarele,etc),dar care nu fac copii pentru ca nu sunt maritate.Stapanii lor nu vor sa se lege la cap cu ..o pensie alimentara,..iar dupa cativa ani le schimba.Si asa ajung la 26-28 de ani cand nu le mai ia nimeni,chiar daca ele tot spera. Prapadul nr. 4. Aceasta este patura femeilor in slujba sefilor,care dau totul dar nu le place munca ,instructia,cartea,educatia.Ele se pot si marita cu acei barbati care umbla in tenisi,adidasi,blugins si cu rucsacul pe spate(pe post de geanta diplomat),vor trai tot mai greu si vor sfarsi in mizerie,despartiti,iar eventualele progenituri prin caminele de abandonati. Legea elitei nr. 5.Femeile frumoase (descrise in prima categorie) instruite, educate,elegante isi fac un clan al lor,petrec si se distreaza impreuna,refac matriarhatul,iar cand vor mai multa intimitate, desfatarea femeii fatale, in cel mai mic “grup”posibil(2) ,va insemna amorul in doua pentru ca lesbianismul le sta la indemana. (s-a vazut ca deja este in expansiune). Legea irationalului nr.6.In ceea ce-i priveste pe barbati,homosexualitatea este si mai puternic raspandita si se bat chiar pentru legalizarea ei.In acest fel imperecherea logica si biologica se transforma in clanizarea masculilor si separat a femeilor precum cea a cucilor. Legea faradelegii.7.Concomitent s-a diversificat si productia de instrumente tehnice de falsa satisfactie, care de care mai sofisticate ,dar lumea uita ca ..... femeia gomflabila nu face copii. ........Si uite asa,peste vreo mie - doua de ani,oamenii vor disparea...., ultimele exemplare ramase mancandu-se intre ele.. cea mai buna dovada fiind aceea ca au inceput s-o faca inca de pe acum. Concluzia este ferma si nu lasa loc la comentarii. Aceasta ipoteza este sustinuta si de alti cercetatori ai vietii sociale,dupa cum scrie “The Economist “ din 24 august 2011 sub titlul “Disparitia omenirii tara cu tara”. Potrivit studiului efectuat de jurnalistii britanici, tot mai multe femei din zonele favorizate ale Asiei prefera o viata de celibat, ca urmare a fenomenului de emancipare, coroborat cu plecarea barbatilor la munca in alte zone geografice,salbaticirea si autoizolarea lor.. Drept urmare, rata de fertilizare a scazut intr-un ritm nemaiintalnit si continua accelerat aceasta tendinta.. Acest fenomen a fost observat in alte 83 de tari din lume, unde femeile nu dau nastere la fete, pentru a le inlocui, sau , oricum la fete frumoase si tot mai putine.. De exemplu, in Hong Kong, un grup de 1000 de femei vor naste pe viitor doar 547 de fete. La randul lor, acestea vor da nastere la doar 299 de fete, astfel ca seria continua descendent accelerat si pretudindeni,incat peste 25 de ani, populatia globului va scadea dramatic. Potrivit aceluiasi rationament, se asteapta ca tari precum Japonia, Germania, Italia, ,, Rusia si Spania sa dispara, de asemenea, in mileniul urmator. Chiar si China mai are la dispozitie doar aproximativ 1.500 de ani de existenta, daca tendintele actuale se vor mentine. Potrivit calculelor, Romania va mai dainui putin peste 3.000 de ani, in timp ce recordurile vor reveni Canadei (4.000 de ani),Suediei si Norvegiei (5.000 de ani ) , iar Brazilia va “stinge lumina” peste 6.000 de ani. Fiind intrebat “Cum ar fi barbatii fara femei ?”, Mark Twain a raspuns: “In primul rand fericiti! Apoi putini,……. putini,…… din ce in ce mai putini,…… pana nu vor mai fi deloc!” Mai recent, un reputat actor holyudian,prezent la decernarea premiilor Oscar-2010 , a exclamat :”Sunt atatea femei frumoase aici,incat,cand ma privesc pe mine imi vine sa intru in pamant!”.Consecinta:Barbatii vor intra in pamant(in pesteri),iar femeile vor straluci ca soarele….pana apune. 11.09.2011 - Discutia Cainelui Salbatic cu Euroleul pe internet. Supervizare: Clubul Leilor Liberi 08.09.2011 Raporteaza abuz de limbaj |
|
SER_ 324 mesaje Membru din: 26/08/2011 |
Postat pe: 7 Septembrie 2011, ora 10:15
esti mai jalnica decat pari la prima vedere... toti citesc studiile cercetatorilor britanici, tu ca orice pitipoanca, ce se respecta, citesti studiile efectuate de jurnalistii britanici... pai atunci, sa te satisfaca jurnalistul britanic! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7327 mesaje Membru din: 26/08/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 7 Septembrie 2011, ora 13:51
prea mult de citit... nimic adevarat... :)
Raporteaza abuz de limbaj
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
|
|
Razzyy 1194 mesaje Membru din: 19/03/2013 |
Postat pe: 28 Noiembrie 2011, ora 12:42
daga mea, recent populatia planetei a ajuns la 7 MILIARDE!!!!
CA NU NE MAI INMULTIM E UN LUCRU BUN!!! |
|
LEUL_CRESTIN 35 mesaje Membru din: 1/02/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Noiembrie 2011, ora 17:07
Eu sunt "Leulneimblanzit" si asta insemneaza de sex masculin.Voi nu sunteti in stare sa faceti acordul gramatical minimal nici in cele cateva cuvinte pe care le insailati (de vreme ce ma tratati de sex feminin)?
Imi pare rau ca n-ati priceput ca aici este vorba de o parodie,de o figura de stil cu un important suport stiintific. Eu v-am citit,scrieti si voi ceva sa vad daca puteti formula o fraza.In rest analfabetisme si-mi dau seama ca n-aveti ce face si omorati calculatorul. Va compatimesc si-mi este mila de voi. Cu dispret, Leulneimblanzit Raporteaza abuz de limbaj |
|
Razzyy 1194 mesaje Membru din: 19/03/2013 |
Postat pe: 28 Noiembrie 2011, ora 17:22
de juma` de ora ma uit cum tot corectezi textul de mai sus! ai terminat scriitorule?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
simplicity 364 mesaje Membru din: 23/09/2010 |
Postat pe: 28 Noiembrie 2011, ora 19:22
Neimnblanzit si neatent
La profil apari ca fiind de sex feminin...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
amgiN 264 mesaje Membru din: 3/11/2011 |
Postat pe: 28 Noiembrie 2011, ora 20:42
Hmmm,jurnalisti britanici,un leu neimblanzit cu fata de caine,un sfarsit de lume calculat maTEMatica de sociologi,mii si mii de ani pt stingerea natiilor.Totusi problema ce ne arde pe noi bag io seama din aceasta ecuatie gramaticalo matematica este ca femeile vor devenii toate lesbiene si vor fi un fel forma de Marie Curie cu trup de Jenna Jameson si Heidi Klum...
Greu raspuns cand se va sfarsii lumea..
Raporteaza abuz de limbaj
Orice este are o ratiune de a fi..
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 29 Noiembrie 2011, ora 13:34
........Si uite asa,peste n mii de ani,oamenii vor disparea...., ultimele exemplare ramase mancandu-se intre ele.. cea mai buna dovada fiind aceea ca au inceput s-o faca inca de pe acum. Concluzia este ferma si nu lasa loc la comentarii.
Comentarii vor fi, de aceea ai postat,nu? Deci...Daca toti oamenii ar fi pacifisti si nu ar exista metode de contraceptie, planeta ar deveni supraponderala si, ignorand orice lege a fizicii si a matematicii si a ce vreti voi, s-ar prabusi si la propriu si la figurat! Asa ca, cine a creat si a populat planeta asta (si tot ce se poate celelalte planete cu posibilitati asemanatoare de viata....etc) a avut dreptate cand a creat totul cu dublu sens. Astfel a contat pe libertatea de actionare a fiecarui om individual si in ansamblu, le-a dat capacitati fiecaruia, fara exceptii, ca sa ce? Ca sa se descurce, sa se lupte, sa se manance intre ei daca este cazul, dar sa actioneze!
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
|
Fosta membra 9am.ro 1470 mesaje Membru din: 5/07/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Decembrie 2011, ora 19:13
De la: leulneimblanzit, la data 2011-09-07 08:26:06 De ce ti s-a cerut asta si ti se pare si firesc? Se crede in lumea ta ca esti Dumnezeu? Unde este clubul asta al leilor liberi?Daca tu esti leul neimblanzit, sa inteleg ca te deosebesti de ceilalti? ..daca cei imblanziti sunt liberi, atunci nici nu ma mai intereseaza cine i-a imblanzit, sper ca a facut treaba buna
Am gusturi simple. Mã mulþumesc cu ce-i mai bun. Oscar Wilde
|

esti mai jalnica decat pari la prima vedere... toti citesc studiile cercetatorilor britanici, tu ca orice pitipoanca, ce se respecta, citesti studiile efectuate de jurnalistii britanici... pai atunci, sa te satisfaca jurnalistul britanic!
La profil apari ca fiind de sex feminin...
De ce ti s-a cerut asta si ti se pare si firesc? Se crede in lumea ta ca esti Dumnezeu?
Unde este clubul asta al leilor liberi?