Info
x
De ce gay fest, de ce noua dreapta?
|
Letitia_Parvan 21 mesaje Membru din: 9/02/2011 Oras: Braila |
Postat pe: 5 Iunie 2011, ora 23:21
Nu pot sa nu-mi exprim parerea despre Gay Fest. Zilele trecute s-a organizat in Bucuresti vestita parada...
Eu chiar nu inteleg de ce in fiecare an trebuie sa inchidem jumatate din centrul Bucurestiului ca sa ni se aduca aminte ca niste oameni au anumite orientari sexuale. Ok, te inteleg iti place pe invers, dar pana la urma de ce te dai cu chestia asta in specatcol. Argumnetul cu "trebuie sa ne facem cunoscuti" nu mai tine. Astazi, toata lumea accepta intr-un final ca exista si homosexuali printre noi si lesbine, care intr-un final, sa fim sinceri, duc o viata chiar normala, camuflati intr-o societate care tolereaza foarte multe in prezent. In concluzie: pot tolera homosexualtiatea, dar nu pot sa tolerez dorinta unora care profita de pe urma acestor amarati care aleg sa se dea in spectacol cu orientarile lor sexuale. Cat despre Noua Dreapta... Cred cu tarie ca baietii aia care protesteaza doar o data pe an impotriva homosexualitatii (acel lucru pentru care, spun ei: este impotriva firii) sunt o rusine... Daca cu adevarat cred in ceea ce fac, atunci trebuie sa-ti faci simtita prezenta tot timpul, nu sa ajungi sa protestezi doar odata pe an, cand iti mai aduci aminte. Ajung la concluzia in fiecare zi ca totul este praf in ochi si ca suntem idioti cand acceptam sa fim manipulati si dirijati acolo unde vor cativa... Raporteaza abuz de limbaj |
|
nonameman13 618 mesaje Membru din: 15/03/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 01:05
Nu inteleg unde-i manipularea...
Homosexuali s-au uitat prea mult la americani si vor sa se dea in spectacol iar Noua Dreapta sunt niste baietasi care nu au ce face decat scandal... cand la meciuri cand la parade.
"Traieste-ti viata" a devenit cel mai nou viciu...
|
|
rothmans_yuppy 7870 mesaje Membru din: 1/05/2010 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 01:08
De la: Letitia_Parvan, la data 2011-06-05 23:21:24Nu pot sa nu-mi exprim parerea despre Gay Fest. Zilele trecute s-a organizat in Bucuresti vestita parada... |
|
jenomolnar1976 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 08:16
I do not give a damn in legatura cu gay fest, din partea mea fac ce cor.
Dar, cei care simpatizeaza cu Noua Dreapta, simpatizeaza cu cei care au decapitat 20 de oameni in Aita Seaca, simpatizeaza cu xenofoii care vin in orasul meu de ziua mea nationala si vor sa ma convinga ca nu sunt maghiar ci sunt maghiarizat de fapt, cu tampitii care cred ca singura credinta adevarata este ortodoxia si nu exista alte natiuni in tara asta. Vad ca degeaba ne-a pus vestul oglinda in fata. Cred ca mai bine simpatizez cu cei gay decat cu extrenisti de orice fel. Modo Raporteaza abuz de limbaj |
|
adnas 152 mesaje Membru din: 9/10/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 09:03
Poti fi manipulat doar daca asta vrei sau viata ta se rezuma la a urmarii astfel de evenimente,ptr.TV exista telecomanda ,iar pe strada poti ocoli nistre frustrati ,bolnavi ,eu îi IGNOR ,nu-i inteleg si nici nu ma obosesc sa o fac ,atita timp cit nu-mi afecteaza viata.
|
|
venus2509 2390 mesaje Membru din: 27/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 09:26
De la: rothmans, la data 2011-06-06 01:08:39[/quote] te referi la extremisti, nu-i asa?
Raporteaza abuz de limbaj
om
|
|
denimro 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 10:05
De ce observ numai atitudini pasive? de ce toti oamenii au ajuns sa considere ca e normal sa ti-o tragi in...rect... ca sa nu-i spun altfel.de ce niste maimutoi epilati si fara pic de barbatie in ei trebuie sa defileze aroganti prin bucuresti?cateva intrebari care o sa trezeasca bineinteles revolte de genul: ce am eu cu ei sau de ce nu accept ca sunt si altfel de oameni? nu accept pentru ca este impotriva firii.s-au saturat cumva barbatii de femei?nu le mai gasesc interesante?astia nu se pot numi barbati ci fiinte inadaptate social.sa si-o traga in dos pana le-o sta limba pluta in gura ca tot degeaba traiesc pe pamant.scuzati-mi indignarea dar sunt genul de om care de obicei ia atitudine la porcaria asta de viata in care traim
|
|
Razzyy 1194 mesaje Membru din: 19/03/2013 |
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 10:26
De la: catalinarama, la data 2011-06-06 10:05:44De ce observ numai atitudini pasive? de ce toti oamenii au ajuns sa considere ca e normal sa ti-o tragi in...rect... ca sa nu-i spun altfel.de ce niste maimutoi epilati si fara pic de barbatie in ei trebuie sa defileze aroganti prin bucuresti?cateva intrebari care o sa trezeasca bineinteles revolte de genul: ce am eu cu ei sau de ce nu accept ca sunt si altfel de oameni? nu accept pentru ca este impotriva firii.s-au saturat cumva barbatii de femei?nu le mai gasesc interesante?astia nu se pot numi barbati ci fiinte inadaptate social.sa si-o traga in dos pana le-o sta limba pluta in gura ca tot degeaba traiesc pe pamant.scuzati-mi indignarea dar sunt genul de om care de obicei ia atitudine la porcaria asta de viata in care traim pe ei(ele?)....pe mama lor...du-te si ada facaletu`.....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
simplicity 364 mesaje Membru din: 23/09/2010 |
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 10:48
Ce sa spun... 150 de persoane imbracate ca de cabaret, trag o plimbare vesela prin centrul Bucuresti-ului, sustinand dreptul la diversitate... Mare drama! Sa nu ne lasam, manipulati!
Daaa, tre' sa luam atitudine, sa nu mai fim pasivi! Sa le tragem o mama de bataie, sa le bagam barbatia in cap! Si sa-i "adaptam" social. Pentru ca e impotriva firii. Pai ce? Noi femeile nu mai suntem interesante?! Sau barbatii adevarati nu mai pot satisface o femeie?! Noi astia normalii suntem de admirat! Noi nu facem circ, noi ne suportam normalitatea in tacere... |
|
BLA_JENY 229 mesaje Membru din: 6/10/2010 Oras: Tecuci |
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 10:52
Mda astia e pasivi ca nu le pasa, da' la astia aGrEsYvi de ce le-o pasa atata ?
IO'. Nu ma stii ??? Nasooolll !
P.S. IO is nevasta DOMUNUI DECAN AL FACULTATII DE BLAJI(nu.ro)NEOLOGIE. Sa se STIEEE ! Clar ??? + sunt profeSOaRA LA SECtIa de BLAJI+neza.
|
|
Magnet4Idiots 29 mesaje Membru din: 4/05/2011 |
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 10:53
De la: simplicity, la data 2011-06-06 10:48:11 Sa le tragem o mama de bataie, sa le bagam barbatia in cap! Imi pare rau ca trebuie sa te contrazic, dar ei vor barbatia bagata in alta parte!
"Daca anostele randuri pe care le-ai gasit te-au plictisit, consoleaza-te, cititorule, gandindu-te la mine, care a trebuit sa le si scriu." - Heinrich Heine
|
|
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 11:01
De la: JackRabbit, la data 2011-06-06 10:53:15De la: simplicity, la data 2011-06-06 10:48:11 Sa le tragem o mama de bataie, sa le bagam barbatia in cap! Daca reply-ul tau inseamna ca ai umor, nu-mi pare rau ca ma contrazici. Nici daca inseamna ca ai atitudine nu-mi pare rau... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Magnet4Idiots 29 mesaje Membru din: 4/05/2011 |
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 11:09
Umor? Da! M-a amuzat replica citata.
Atitudine? Nu prea! Nu este un subiect care sa ma intereseze si asupra caruia sa merite sa reflectez. Raporteaza abuz de limbaj
"Daca anostele randuri pe care le-ai gasit te-au plictisit, consoleaza-te, cititorule, gandindu-te la mine, care a trebuit sa le si scriu." - Heinrich Heine
|
|
wolyseb 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 11:18
De la: nico_tnt, la data 2011-06-06 10:26:13De la: catalinarama, la data 2011-06-06 10:05:44De ce observ numai atitudini pasive? de ce toti oamenii au ajuns sa considere ca e normal sa ti-o tragi in...rect... ca sa nu-i spun altfel.de ce niste maimutoi epilati si fara pic de barbatie in ei trebuie sa defileze aroganti prin bucuresti?cateva intrebari care o sa trezeasca bineinteles revolte de genul: ce am eu cu ei sau de ce nu accept ca sunt si altfel de oameni? nu accept pentru ca este impotriva firii.s-au saturat cumva barbatii de femei?nu le mai gasesc interesante?astia nu se pot numi barbati ci fiinte inadaptate social.sa si-o traga in dos pana le-o sta limba pluta in gura ca tot degeaba traiesc pe pamant.scuzati-mi indignarea dar sunt genul de om care de obicei ia atitudine la porcaria asta de viata in care traim Si nisipul
|
Fosta membra 9am.ro 1302 mesaje Membru din: 1/01/2010 |
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 11:20
De la: nutritie, la data 2011-06-06 08:16:39I do not give a damn in legatura cu gay fest, din partea mea fac ce cor.
cine spune ce-i normalitatea?
|
|
Cornelia_leia 329 mesaje Membru din: 25/11/2008 Oras: Brasov |
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 11:34
"nutritie" si "ema_J" cei ce nu suporta sa fie romani in Romania in ce categorie ii bagati? ca s-ar parea ca sunt de-ai vostrii....pe ei nu-i considerati extremisti asa-i?
|
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 11:48
De la: catalinarama, la data 2011-06-06 10:05:44De ce observ numai atitudini pasive? de ce toti oamenii au ajuns sa considere ca e normal sa ti-o tragi in...rect... ca sa nu-i spun altfel.de ce niste maimutoi epilati si fara pic de barbatie in ei trebuie sa defileze aroganti prin bucuresti?cateva intrebari care o sa trezeasca bineinteles revolte de genul: ce am eu cu ei sau de ce nu accept ca sunt si altfel de oameni? nu accept pentru ca este impotriva firii.s-au saturat cumva barbatii de femei?nu le mai gasesc interesante?astia nu se pot numi barbati ci fiinte inadaptate social.sa si-o traga in dos pana le-o sta limba pluta in gura ca tot degeaba traiesc pe pamant.scuzati-mi indignarea dar sunt genul de om care de obicei ia atitudine la porcaria asta de viata in care traim Am citit o carte in care se aduceau argumente in ceea ce priveste diferentele dintre femei si barbati si ca de fapt totul e in creier. Se explica si ca atunci cand fetusul este inca in burtica, la un moment al evolutiei sale, primeste un "batch" de hormoni, care detaremina orientarea sexuala a persoanei, pe langa organele sexuale care diferentiaza sexul. Daca acest aport de hormoni este prea mare, la un fetus care are organe sexuale masculine, persoana va fii homosexual, pt ca orientarea sa datorita hormonilor este feminina (e ceva de genul asta, nu imi amintesc f bine explicatia, dar asta era ideea, o sa ma uit sa caut exact mai multe amanunte). Din acest lucru se deduce ca un homosexual este asa fara vina lui, este efectiv modul cum s-a dezvoltat si ar fii nenatural pt el sa fie atras de o femeie. Acum, apare si intrebarea cati din homosexualii declarati sunt intr-adevar din astia adevarati si cati sunt doar dezaxati, persoane cu probleme emotionale. Ceea ce nu mi se pare mie ok este o parada a lor imbracati in nu stiu ce haine fancy sau tocuri, machiaje, pe care nici femeile nu le poarta, poate doar pitzi din cluburi, doar ca sa atraga atentia. Dar nu cunt de acord nici cu cei care protesteaza impotriva lor, asa cum a mai zis cineva pe forum. Cred ca ar trebui mai multa toleranta si echilibru din partea ambelor tabere: homosexualii sa isi vada de treaba lor, sa aiba parada daca asta vor, dar fara atata tam tam, ca nici femeile nu fac parade doar pt faptul ca sunt femei, iar Noua Dreapta sa incerce sa accepte ideea ca sunt si oameni diferiti de ceea ce este normal si ca au dreptul la viata ok la fel ca ceilalti. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 11:50
De la: Cornelia_leia, la data 2011-06-06 11:34:14"nutritie" si "ema_J" cei ce nu suporta sa fie romani in Romania in ce categorie ii bagati? ca s-ar parea ca sunt de-ai vostrii....pe ei nu-i considerati extremisti asa-i? ce-ai cu mine? cand am zis eu de romani?? eu sunt romanca... nu vad legatura cu mesajul tau. am zis doar ca nu simpatizez cu extremistii Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Razzyy 1194 mesaje Membru din: 19/03/2013 |
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 12:04
De la: CapoDiBarba, la data 2011-06-06 11:18:52De la: nico_tnt, la data 2011-06-06 10:26:13De la: catalinarama, la data 2011-06-06 10:05:44De ce observ numai atitudini pasive? de ce toti oamenii au ajuns sa considere ca e normal sa ti-o tragi in...rect... ca sa nu-i spun altfel.de ce niste maimutoi epilati si fara pic de barbatie in ei trebuie sa defileze aroganti prin bucuresti?cateva intrebari care o sa trezeasca bineinteles revolte de genul: ce am eu cu ei sau de ce nu accept ca sunt si altfel de oameni? nu accept pentru ca este impotriva firii.s-au saturat cumva barbatii de femei?nu le mai gasesc interesante?astia nu se pot numi barbati ci fiinte inadaptate social.sa si-o traga in dos pana le-o sta limba pluta in gura ca tot degeaba traiesc pe pamant.scuzati-mi indignarea dar sunt genul de om care de obicei ia atitudine la porcaria asta de viata in care traim ce faci soro cu nisipul?ca n-avem pisici
|
nonameman13 618 mesaje Membru din: 15/03/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 13:12
De la: nutritie, la data 2011-06-06 08:16:39I do not give a damn in legatura cu gay fest, din partea mea fac ce cor. Trebuie sa te corectez doar putin... esti roman cu origini maghiare. Deci ziua ta nationala este cand? Nu inteleg de ce te-ai considera maghiar in Romania si Ungaria e la o aruncatura de bat. Nimeni nu s-ar supara pe tine daca ai zice ca esti maghiar in Ungaria. Raporteaza abuz de limbaj
"Traieste-ti viata" a devenit cel mai nou viciu...
|
|
KNIGHT_31 944 mesaje Membru din: 3/02/2015 Oras: Alba-Iulia |
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 13:32
De la: nico_tnt, la data 2011-06-06 10:26:13De la: catalinarama, la data 2011-06-06 10:05:44De ce observ numai atitudini pasive? de ce toti oamenii au ajuns sa considere ca e normal sa ti-o tragi in...rect... ca sa nu-i spun altfel.de ce niste maimutoi epilati si fara pic de barbatie in ei trebuie sa defileze aroganti prin bucuresti?cateva intrebari care o sa trezeasca bineinteles revolte de genul: ce am eu cu ei sau de ce nu accept ca sunt si altfel de oameni? nu accept pentru ca este impotriva firii.s-au saturat cumva barbatii de femei?nu le mai gasesc interesante?astia nu se pot numi barbati ci fiinte inadaptate social.sa si-o traga in dos pana le-o sta limba pluta in gura ca tot degeaba traiesc pe pamant.scuzati-mi indignarea dar sunt genul de om care de obicei ia atitudine la porcaria asta de viata in care traim UNDE E INCHIZITIA DE ALTA DATA ? SI UN VLAD TEPES, CA DACA TOT LE TREBUIE TEAPA SA LE-O TRAGA DE JOS SI PINA IN GIT
|
KNIGHT_31 944 mesaje Membru din: 3/02/2015 Oras: Alba-Iulia |
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 13:36
De la: nonameman13, la data 2011-06-06 01:05:34Nu inteleg unde-i manipularea... DACA AM FI AVUT ACUM UN CORNELIU ZELEA CODREANU TARA NU AR FI DUS-O ASA DE RAU
|
|
voineaadi 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 13:56
Da, nu acceptati voi, dar in afara de voi, toata lumea accepta
:)) De aia suntem noi "pilon al civilizatiei europene", de pareri puternice ce avem. Mai taceti, ma, astia care veniti din neanerthal! Daca am vorbi fatza in fatza nu atzi mai fi atat de eroi. Va stiti voi care sunteti. V-as arata eu cine cat testosteron are daca m-ati jigni. Fie ca acceptati, fie ca nu, lumea se schimba. Unii raman in urma, altii se adapteaza. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Miguel_4u 1 mesaj Membru din: 27/04/2010 |
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 14:00
Fiecare om are dreptul la VIATA.
|
Oksana_ 1552 mesaje Membru din: 13/06/2010 |
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 16:43
De la: Letitia_Parvan, la data 2011-06-05 23:21:24 nici eu nu ii inteleg pe astia cu dreapta daca ma nastea mama barbat straight,le-as fi urat vant in panze tuturor gay'ilor
|
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 16:52
Mare halitor de mituri este romanul! Inchizitia de alta data!
Tepes si Codreanu! Moamaaa ce tara minunata am fi avut! 2 - 3 "conducatori" absoluti si plini de cruzime si romanii ar fi devenit sfinti, bautori de lapte si miere si mari patrioti. Ei, cum sa nu!
|
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 17:07
De la: nutritie, la data 2011-06-06 08:16:39I do not give a damn in legatura cu gay fest, din partea mea fac ce cor. da' du-te in panonia mea spre vest
|
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 17:09
De la: venus2509, la data 2011-06-06 09:26:41De la: rothmans, la data 2011-06-06 01:08:39 te referi la extremisti, nu-i asa? [/quote]nop, la c.u.r.-isti
|
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 17:17
De la: voineaadi, la data 2011-06-06 13:56:50Da, nu acceptati voi, dar in afara de voi, toata lumea accepta nu se adapteaza, se alapteaza...doar ca de la alt gen de sfarc si nu sunteti 'pilon', doar stati cu el bine infipt
|
Fosta membra 9am.ro 215 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Craiova |
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 17:40
Vor drepturi... legiferarea casatoriei intre ei...
in Olanda e legalizata asta le da dreptul sa infieze copii sau in cazul lesbiencelor tatal natural sa nu aiba drepturi asupra copilului discriminarea... alta problema... orice insucces pe care il are un gay il pune pe seama acestui fapt Sunt convins ca li se vor da drepturi... asa ne impune uniunea europeana... probabil dupa asta vor veni alte minoritati sexuale: zoofilii, sado-maso, pedofilii... a innebunit lumea... stie cineva cati membrii are comunitatea gay in romania? - eu nam gasit o astfel de statistica. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

ca nu le pasa,
de ce le-o pasa atata ?
daca ma nastea mama barbat straight,le-as fi urat vant in panze tuturor gay'ilor