back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

M-am saturat de namol si miros de balta in buc ... prefer praful !!!!

LupTzicnit

486 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2011, ora 03:52

Deschid acest subiect pt ca nu mai pot .... vreau sa fac o petitzie online dar nush unde si cum sincer ... m-am saturat ca zilnic si ca SHOFER si ca PIETON sa indur MLASTINA din bucuresti facuta de PRIGOANA SI ADP ....
Ce mlastina ? SIMPLU .
Cel mai nesimtzit contract cu statul ( nesimtzit in sensul de MULT JEG ) , se ia una mashina cisterna +1 stropitoare montata in fatza , se alimenteaza din minunata si imputzita dambovitza ( MOCA ) si se imprastie sistematic pe strazile din bucuresti.

PLUSURI ? nu cunosc astept comentarii ..

MINUSURI am o lista lunga nu imi vin toate dar incep ....
Mentzionez ca apa este luata din dambovita.asta ca sa nu uitatzi .
1. PUTE A BALTA e infiorator

2. Vara este un abur foarte jenant care la randul lui pute si mai rau

3. Mult NOROI ...da NOROI ,nu se aspira praful nu se SPALA se imoaie JEGUL doar
( prigoana batea cu pumnul in piept ca defapt sunt 2 mashini care circula in pereche una aspira alta uda, nu am vazut in viatza mea asa ceva in buc )

4. aderentza scazuta autovehiculelor ( cunosc motociclisti care au stat prin spitale doar ca se bazau pe fatpul ca e uscat afara si prindeau MOCIRLA !!! )

5. pietoni stropitzi de JEG din cap pana in picioare pt ca drumurile noastre nu au nici o inclinatzie geometrica catre canale ....ci doar geometria BALTZILOR

6. HAZARD BIOLOGIC .... APA DE BALTA imputzita plina de bacterii.... GENIAL

7. e mai personal ... imi spal mashina e SHINY si PAC trec la 5 min dupa o cistarna pacatoasa ... cel din fatza mea imi arunca pe mashina NOROI JEG si eventual un bocanc sau peste sau ce mai pluteste prin draga noasta dambovitza

DE CE AS PLATII EU TAXE LA STAT CA BANII MEI SA FIE VIRATZI ACESTOR CISTERNE PLINE DE KKT ?
cu ce ma ajuta pe mine udatul carosabilului ?

Raporteaza abuz de limbaj
LupTzicnit

486 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2011, ora 03:54

Adaug : GROPILE UMPLUTE DE APA ..... pe care nu le vezi ...dar le simtzi .....

P.S. o planetara la mine e 20mil ....

Daca eram in anglia nu ma plangeam ca deh .... ploua ca asa vrea cristoshelu .... dar sunt in romania si nu vreau " ploaie " zilnic ....

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 1 Aprilie 2011, ora 08:20

intr-un fel te inteleg man,desii nu stau in Buc :) Dar crezi ca esti singurul cu problema asta??? pur si simplu statul nu face nimic si cu asta basta...
Nu este asa usor sa faci o petitie online,pur si simplu pe un site :) nu ti-o va lua nimeni in considerare

Ultima petitie ce am semnat-o a fost recent,daca iti amintesti a fost legea aia tampita cand mamele trebuiau sa renunte la concediu de paternitate sau sa stea doar 1 an acasa dupa ce nasc,in loc de 2...ma rog sunt sigur ca stii despre ce vorbesc :)

Daca vrei asa de mult dute la primaria de unde apartii si vezi ce obtii

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
LupTzicnit

486 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2011, ora 12:05

Cred ca ar trebuii sa ne pisham cu totzi pe langa parlament sa inceapa sa puta si pe la ei .... sincer ...

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 1 Aprilie 2011, ora 12:09

De la: LupTzicnit, la data 2011-04-01 12:05:26Cred ca ar trebuii sa ne pisham cu totzi pe langa parlament sa inceapa sa puta si pe la ei .... sincer ...

pai cand vin in Bucale te ajunt ce zici ?? :)))

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
nonameman13

618 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Aprilie 2011, ora 13:42

LupTzicnit te inteleg perfect, sunt in aceasi situatie. Nu suport sa-mi spal masina si dupa o ploaie ajunge ca si cum nu ar fi fost spalata doua saptamani... asta stand in parcare.

Am avut ocazia ajung in Munchen si ce sa zic nu e curat "luna" dar e CURAT. Imi era rusine sa arunc tigara pe jos... o lasam sa se stinga si cautam un cos repede. Cat despre strazi, nu am vazut jeg ca la noi sa se stranga tot langa bordura lui Videanu.

Fie pana la urma inca un motiv sa iesim in strazi... sau daca nu macar merg pe varianta ta. Un pishu mic pe ei ca sa vada cum e.

"Traieste-ti viata" a devenit cel mai nou viciu...
rothmans_yuppy

7870 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 1 Aprilie 2011, ora 15:59

De la: nonameman13, la data 2011-04-01 13:42:43LupTzicnit te inteleg perfect, sunt in aceasi situatie. Nu suport sa-mi spal masina si dupa o ploaie ajunge ca si cum nu ar fi fost spalata doua saptamani... asta stand in parcare.

Am avut ocazia ajung in Munchen si ce sa zic nu e curat "luna" dar e CURAT. Imi era rusine sa arunc tigara pe jos... o lasam sa se stinga si cautam un cos repede. Cat despre strazi, nu am vazut jeg ca la noi sa se stranga tot langa bordura lui Videanu.

Fie pana la urma inca un motiv sa iesim in strazi... sau daca nu macar merg pe varianta ta. Un pishu mic pe ei ca sa vada cum e.

un pishu mic pentru ei, un kk mare pentru omenire

LupTzicnit

486 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 03:20

....................

asimov

338 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 23:00

Amuzant, ce mai! Mai lupuletzicnit, ai cumva si motive de bucurie in viata ta? Ca vad ca aici, in afara de jeg, namol, mlastina, balta, mocirla si alte alea asemanatoare, nu prea vad ca ai motive de bucurie.
Si, dupa cum spune si nonameman (ca doar gura pacatosului adevar graieste), ii era rusine sa arunce tigara pe strada in Muenchen, de unde deduc simplu ca aici in Romania nu-i este asa rusine.
Ne tot vaicarim din diverse motive si dam vina mereu pe altii, cand, de fapt, schimbarea incepe de la noi. Si chiar modul cum te uiti la lucruri, schimba lucrurile.

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 23:27

De la: asimov, la data 2011-04-06 23:00:55Amuzant, ce mai! Mai lupuletzicnit, ai cumva si motive de bucurie in viata ta? Ca vad ca aici, in afara de jeg, namol, mlastina, balta, mocirla si alte alea asemanatoare, nu prea vad ca ai motive de bucurie.
Si, dupa cum spune si nonameman (ca doar gura pacatosului adevar graieste), ii era rusine sa arunce tigara pe strada in Muenchen, de unde deduc simplu ca aici in Romania nu-i este asa rusine.
Ne tot vaicarim din diverse motive si dam vina mereu pe altii, cand, de fapt, schimbarea incepe de la noi. Si chiar modul cum te uiti la lucruri, schimba lucrurile.

“You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain ”
LupTzicnit

486 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 10:51

De la: asimov, la data 2011-04-06 23:00:55Amuzant, ce mai! Mai lupuletzicnit, ai cumva si motive de bucurie in viata ta? Ca vad ca aici, in afara de jeg, namol, mlastina, balta, mocirla si alte alea asemanatoare, nu prea vad ca ai motive de bucurie.

oO tu esti genul care comenteaza fara sa fie bagat in seama 30min/1ora dupa care tragi linie si totalul tot ZERO este ? chiar e lipsit de noima ceea ce zici ...

Explicam simplul fapt ca la noi se face risipa de BANI pe asa ZISA curatzenie ... cand mai mult namol fac EI .

DOI la mana LUPULETZ E TACTU :))

TREI am o viatza foarte fericita

PATRU te las pe tine SA INCEPI " SCHIMBAREA " si o sa itzi aduc o lopata si o matura sa ma scapi de NAMOLUL aparut din bani publici bani platitzi de mine .

P.S. RETARD .......

asimov

338 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 12:35

oO tu esti genul care comenteaza fara sa fie bagat in seama 30min/1ora dupa care tragi linie si totalul tot ZERO este ? chiar e lipsit de noima ceea ce zici ...

Explicam simplul fapt ca la noi se face risipa de BANI pe asa ZISA curatzenie ... cand mai mult namol fac EI .

PATRU te las pe tine SA INCEPI " SCHIMBAREA " si o sa itzi aduc o lopata si o matura sa ma scapi de NAMOLUL aparut din bani publici bani platitzi de mine .

P.S. RETARD .......
[/quote]

Baiete...astea sunt forumurile, sa-ti dai cu parerea, nu-i asa? Si atunci, nu te deosebeste nimic de mine, in privinta parerilor. Tu o ai pe a ta si ramai cu ea si cu vaicarelile si jignirile, numai ca din mesajul tau nu transpare nicio fericire, asa ca "get a life".
Faptul ca 2-3 forumisti iti canta in struna, asta cred ca e fericirea aia de care vorbesti.
Si sa mai stii ca de munca nu mi-e frica si nici rusine, asa ca stai in continuare pe kurul tau patrat si continua cu vaicarelile tale patetice. Succes!

ser

4151 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 13:23

De la: asimov, la data 2011-04-10 12:35:21oO tu esti genul care comenteaza fara sa fie bagat in seama 30min/1ora dupa care tragi linie si totalul tot ZERO este ? chiar e lipsit de noima ceea ce zici ...

P.S. RETARD .......

Baiete...astea sunt forumurile, sa-ti dai cu parerea, nu-i asa? Si atunci, nu te deosebeste nimic de mine, in privinta parerilor. Tu o ai pe a ta si ramai cu ea si cu vaicarelile si jignirile, numai ca din mesajul tau nu transpare nicio fericire, asa ca "get a life".
Faptul ca 2-3 forumisti iti canta in struna, asta cred ca e fericirea aia de care vorbesti.
Si sa mai stii ca de munca nu mi-e frica si nici rusine, asa ca stai in continuare pe kurul tau patrat si continua cu vaicarelile tale patetice. Succes![/quote]

asimov,fa ceva cu avatarul tau ca ma enerveaza...exista deja un user cu unul asemanator!
...sau sunteti unul si acelasi!

nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
LupTzicnit

486 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2011, ora 02:35

De la: asimov, la data 2011-04-10 12:35:21oO tu esti genul care comenteaza fara sa fie bagat in seama 30min/1ora dupa care tragi linie si totalul tot ZERO este ? chiar e lipsit de noima ceea ce zici ...

P.S. RETARD .......

Si sa mai stii ca de munca nu mi-e frica si nici rusine, asa ca stai in continuare pe kurul tau patrat si continua cu vaicarelile tale patetice. Succes![/quote]

Ba nene ... esti batut cu p..a`n cap ?
Sa reconstituim ...

1." Amuzant, ce mai! " --- / ce slbz vezi tu amuzant in postul meu ? ca statul cheltuie bani ca sa faca jeg .
2." Mai lupuletzicnit, ai cumva si motive de bucurie in viata ta? " ---- / de unde si pana unde esti tu lupuletzi cu mine ? si ce-i cu intrebarea daca am motive de bucurie in viatza ?
3." Ca vad ca aici, in afara de jeg, namol, mlastina, balta, mocirla si alte alea asemanatoare, nu prea vad ca ai motive de bucurie. " ----- / nu citesti POSTU si itzi dai cu parerea asupra vietzii mele ... daca sunt fericit sau nu ...
4. " Si, dupa cum spune si nonameman (ca doar gura pacatosului adevar graieste), ii era rusine sa arunce tigara pe strada in Muenchen, de unde deduc simplu ca aici in Romania nu-i este asa rusine. " ----/// asta e apropo de ? sau care e faza ? si da in ROMANIA ta iubita si imputzita nu vezi un cosh de gunoi cand trebuie si eventual nush care e problema daca arunc un CHISTOC de tzigare in ca..tul unui caine sau unui boschetar ....sau in jegul care predomina .
THEN again ....asta era APROPO DE ? sau te bagi in seama ca sa nu mori prost ?
5. " Ne tot vaicarim din diverse motive si dam vina mereu pe altii, cand, de fapt, schimbarea incepe de la noi. Si chiar modul cum te uiti la lucruri, schimba lucrurile. " ----/ vorbesti ca un adevarat parlamentar ... si pt asta itzi propun sa iesi frumushel pe strada cu maturica si lopetzica si sa faci curatzenie ca eu sa ma mai vaicar pe aici si deh ..... " schimbarea incepe de la noi "
6. JET IN MM

LupTzicnit

486 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2011, ora 02:41

////////// Baiete...astea sunt forumurile, sa-ti dai cu parerea, nu-i asa? Si atunci, nu te deosebeste nimic de mine, in privinta parerilor. Tu o ai pe a ta si ramai cu ea si cu vaicarelile si jignirile, numai ca din mesajul tau nu transpare nicio fericire, asa ca "get a life".
Si sa mai stii ca de munca nu mi-e frica si nici rusine, asa ca stai in continuare pe kurul tau patrat si continua cu vaicarelile tale patetice. Succes! ////
bai baiete...daca forumurile sunt facute pentru a itzi da o parere .... ceea ce eu am facut .... tu de ce vii si te bagi ca prostul in seama si incerci sa imi dovedesti CE ? ca tu numai cu PAREREA nu tzi-ai dat .
Diferentza intre mine si tine e mare . cel putzin fac diferentza intre a da cu parerea , a te plange ca tzara e jegoasa .... si a critica RANDOM oameni pe FORUMURI ceea ce faci tu prin tte posturile tale ( sau esti ala care e batut de femeie acasa si refuleaza pe forumuri ? )
Normal ca din messajul meu nu TRANSPARE nici o fericire pt ca mesajul avea un target care nu este deloc VESEL ( RETARD )
Asa ca un P.S. pt tine .... da ..am curul patrat ... pt ca stau pe bani :))

ser

4151 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2011, ora 08:43

De la: LupTzicnit, la data 2011-04-11 02:41:40*******************************************************
////////// Baiete...astea sunt forumurile, sa-ti dai cu parerea, nu-i asa? Si atunci, nu te deosebeste nimic de mine, in privinta parerilor. Tu o ai pe a ta si ramai cu ea si cu vaicarelile si jignirile, numai ca din mesajul tau nu transpare nicio fericire, asa ca "get a life".
Si sa mai stii ca de munca nu mi-e frica si nici rusine, asa ca stai in continuare pe kurul tau patrat si continua cu vaicarelile tale patetice. Succes! ////
bai baiete...daca forumurile sunt facute pentru a itzi da o parere .... ceea ce eu am facut .... tu de ce vii si te bagi ca prostul in seama si incerci sa imi dovedesti CE ? ca tu numai cu PAREREA nu tzi-ai dat .
Diferentza intre mine si tine e mare . cel putzin fac diferentza intre a da cu parerea , a te plange ca tzara e jegoasa .... si a critica RANDOM oameni pe FORUMURI ceea ce faci tu prin tte posturile tale ( sau esti ala care e batut de femeie acasa si refuleaza pe forumuri ? )
Normal ca din messajul meu nu TRANSPARE nici o fericire pt ca mesajul avea un target care nu este deloc VESEL ( RETARD )
Asa ca un P.S. pt tine .... da ..am curul patrat ... pt ca stau pe bani :))

bani,luptzicnit... hmmm...e clar, a vandut lana de la oi si blana ursului din padure...altfel de unde atatia bani incat sa aiba curu patrat!

nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
asimov

338 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2011, ora 11:16

Deja am ajuns important in ochii tai. 2 raspunsuri de-ale tale pentru unul de-al meu...
Da' stii ce...? O sa-ti raspund altadata, cand vei mai ridica nivelul discutiei.
Pana atunci iti urez numai bine si multa curatenie in calea ta.

| Varianta pentru tiparire a topicului M-am saturat de NAMOL si Miros de balta in buc ... PREFER praful !!!!
Mergi la: