Info
x
Arbeit macht frei!, dar acum fericirea se afl� �n munc�, dac� o ai!
|
Baboo 217 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Sibiu |
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 11:19
Rom�ni! V� ordon s� fi�i ferici�i, c� de nu, v� ia mama dracului!
Asta e o chestie de-a lui �u�ea la care am colaborat �i eu cu autorul. Chestia originala era cu,,v� ia mama dracului'' �i f�cea referin�� la inten�ia comunismului de a neface ferici�i. Tot la fel se �nt�mpl� dac� �ndrazni�i s� c�uta�i �n alt� parte fericirea dec�t �n munc�. C� a�a 'cea unu' dim d�tep�ii guvernului. �i �sta a colaborat cu autorul: ,,Arbeit macht frei!'' munca te face liber, scria deasupra por�ii de la intrarea �n Aschwitz, iar �tia au zis c� munca trebuie s� ne fac� ferici�i. Eu cred c� at�ta vreme c�t mai putem s� ne fluture tricolorul pe cas�, sau la fereastra blocului de ziua na�ional�, putem spune c� �nc� mai avem speran��. S� fi�i iubi�i �i v� rog s� mai tr�i�i cum pute�i de bine, fiecare dup� posibilit��ile care v-au mai r�mas! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 22:17
sunt disponbil pentru orice, mai putin pentru munca
Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
Fosta membra 9am.ro 7327 mesaje Membru din: 26/08/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 00:21
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
|
|
Fosta membra 9am.ro 630 mesaje Membru din: 30/07/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 00:55
Ma Gogule, eu daca as fi la fel de prost ca tine mi-ar fi frica sa ma trezesc dimineata...
Tu esti constient de prostia in care te scalzi? Raporteaza abuz de limbaj
De obicei pun deshtu cand ma iscalesc...CU RESPECT DARROM.
|
|
Fosta membra 9am.ro 630 mesaje Membru din: 30/07/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 00:57
Gogule draga, eu nu am pierdut nicio ocazie pentru a demonstra ca sunt un nenorocit dar tu nu ai pierdut nicio ocazie pentru a demonstra ca esti un mare dobitorc...
De obicei pun deshtu cand ma iscalesc...CU RESPECT DARROM.
|
|
Fosta membra 9am.ro 7327 mesaje Membru din: 26/08/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 07:14
De la: darrom, la data 2010-12-02 00:57:36Gogule draga, eu nu am pierdut nicio ocazie pentru a demonstra ca sunt un nenorocit dar tu nu ai pierdut nicio ocazie pentru a demonstra ca esti un mare dobitorc... Iti dai seama cat conteaza pentru mine parerea ta...cred ca de asta nu voi putea sa lucrez azi si sa dorm la noapte...:P
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 18:06
De la: Haps, la data 2010-12-01 22:17:24sunt disponbil pentru orice, mai putin pentru munca Fericit sa fii ca nici eu nu rezistam la Aucwitz
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 18:07
Erat�: Auschwitz
Raporteaza abuz de limbaj |