back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Arbeit macht frei!, dar acum fericirea se află în muncă, dacă o ai!

Baboo

217 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 11:19

Români! Vă ordon să fiți fericiți, că de nu, vă ia mama dracului!
Asta e o chestie de-a lui Țuțea la care am colaborat și eu cu autorul. Chestia originala era cu,,vă ia mama dracului'' și făcea referință la intenția comunismului de a neface fericiți.
Tot la fel se întâmplă dacă îndrazniți să căutați în altă parte fericirea decât în muncă. Că așa 'cea unu' dim dăștepții guvernului.
Și ăsta a colaborat cu autorul: ,,Arbeit macht frei!'' munca te face liber, scria deasupra porții de la intrarea în Aschwitz, iar ăștia au zis că munca trebuie să ne facă fericiți.
Eu cred că atâta vreme cât mai putem să ne fluture tricolorul pe casă, sau la fereastra blocului de ziua națională, putem spune că încă mai avem speranță. Să fiți iubiți și vă rog să mai trăiți cum puteți de bine, fiecare după posibilitățile care v-au mai rămas!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 22:17

sunt disponbil pentru orice, mai putin pentru munca

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 00:21

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
Fosta membra 9am.ro

630 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 00:55

Ma Gogule, eu daca as fi la fel de prost ca tine mi-ar fi frica sa ma trezesc dimineata...

Tu esti constient de prostia in care te scalzi?

De obicei pun deshtu cand ma iscalesc...CU RESPECT DARROM.
Fosta membra 9am.ro

630 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 00:57

Gogule draga, eu nu am pierdut nicio ocazie pentru a demonstra ca sunt un nenorocit dar tu nu ai pierdut nicio ocazie pentru a demonstra ca esti un mare dobitorc...

De obicei pun deshtu cand ma iscalesc...CU RESPECT DARROM.
Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 07:14

De la: darrom, la data 2010-12-02 00:57:36Gogule draga, eu nu am pierdut nicio ocazie pentru a demonstra ca sunt un nenorocit dar tu nu ai pierdut nicio ocazie pentru a demonstra ca esti un mare dobitorc...

Iti dai seama cat conteaza pentru mine parerea ta...cred ca de asta nu voi putea sa lucrez azi si sa dorm la noapte...:P

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
Baboo

217 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 18:06

De la: Haps, la data 2010-12-01 22:17:24sunt disponbil pentru orice, mai putin pentru munca

Fericit sa fii ca nici eu nu rezistam la Aucwitz

Baboo

217 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 18:07

Erată: Auschwitz

| Varianta pentru tiparire a topicului Arbeit macht frei!, dar acum FERICIREA se află în muncă, dacă o ai!
Mergi la: