Info
x
Povestea mai amanuntzita de la fratele lui
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 22:15
salutare tuturor.
eu snt fratele (victimei) si am sa va spun povestea mai amanuntzita: asa sa incepem cu inceputul.... prima data cnd a plecat de la el la un baiat din aceasi comuna unde locuiesc si ei si respectivul la care a plecat a fost cam agresiv a si batuto de citeva ori dupa acea sia cerut scuze fratelui meu pentru a o primi inapoi asta sa intimpla dupa aproximatix 2 luni. ok toate bune si frumoase a primito inapoi si cnd sa aflam era si gravida cu respectivul, a iertato si ia platit avortul.a durat ceva timp casnicia vreo kitiva ani parca nu sar fi intimplat nimik. la un moment dat venea un copil (16 ani) din vecini la fratemeo sal invetze sa lucre pe PC si sa vezio dracie cumnata mea sfinta intretzinea relatzii sexuale cu copilul, ai incarca telefonul ai facea cadouri.....asta sa intimplat acuma aproximativ 4 ani si ia prins si de data asta dar tot a iertato. si acum o luna jumate a duso mama mea pe ia si pe fata lor in Spania in vizita cnd sa vezi dracie sa indrogostit de un marocan :D a inceput sa mearga cu el pe la discoteci sasi petreaca noptiile pina pe la 7..8 dimineatza la el cu pretextul ca merge la el sasi trimita muzica pe telefon... mama mea a incercat sai spuna ca nu e bine bla bla bla da ea a spus ca nu are nimik cu el si ca ea merge unde vrea, sa aflat si acolo ca au avut ceva impreuna ea si marocanul. CE PUTETZI SPUNE ACUMA DESPRE POVESTEA SI INTAMPLARILE FRATELUI MEU? Ar mai merita iertata odata :))? eu imi dau parearea direct: NU cel mai mare posibil NU Raporteaza abuz de limbaj |
|
Piti_ 375 mesaje Membru din: 12/09/2010 |
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 23:00
un love story cu abracadabrante variante de happy ending-uri. pe bune, cool poveste. de bine de rau o sa o accepte din nou. dupa o anumita varsta nu prea iti mai pasa ce face femeia de langa tine(daca au fost astfel de inceputuri) daca tu te-ai reprofilat pe bere,meciuri si alte activitati recreative. da de banuit daca fata era cu sexul in alta parte...asadar fratele tau se reprofilase poate de ceva vreme. a nu se citi prea serios acest mesaj.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1405 mesaje Membru din: 3/08/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 15:52
Zvapaiata femeie..!! Eu spun sa mai faca un efort si sa o ierte.Asa femeie nu trebuie pierduta!!Doar ca PC-ul trebuie sa dispara si franghia sa nu depaseasca pragul casei.
Raporteaza abuz de limbaj
Most people will die without really knowing who they really are...
|
|
ingerul 6 mesaje Membru din: 27/04/2010 Oras: Timisoara |
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 16:21
Esti tare
.Am terminato cu ea
Raporteaza abuz de limbaj |
|
ingerul 6 mesaje Membru din: 27/04/2010 Oras: Timisoara |
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 16:22
De la: ingerul, la data 2010-10-24 16:21:02Esti tare..PT.Pisi Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1405 mesaje Membru din: 3/08/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 19:13
De la: ingerul, la data 2010-10-24 16:22:21De la: ingerul, la data 2010-10-24 16:21:02Esti tare..PT.Pisi Cu cine ai terminat-o?? Parca tu erai fratele..
Raporteaza abuz de limbaj
Most people will die without really knowing who they really are...
|