Info
x
Incalzirea globala = marea minciuna
|
brealsouL 415 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 25 August 2010, ora 14:27
De curand am dat peste acest documentar, superb, care arata prin interviuri, ce minciuna sfruntata e vraja cu incalzirea globala.
incepand de la 1: 40 incolo (scroll la 1 ora 40 de minute ) www.youtube.com/watch?v=VebOTc-7shU IN aceeasi ordine de idei, mi se frange inima cand vad ca in state sunt politicieni care ii infrunta pe acesti sarlatani , care inca, reprezinta interesulpopulatiei, si nu le permit acestora sa comite asemenea atrocitati, cum se fac pe la noi... la fel, mi se frange inima cand vad ca acolo oamenii ies in strada sa PROTESTEZE IMPOTRIVA UNEI LEGI care le-ar dauna, pe cand pe la noi, lumea inghite si ia palmi, ca asa am fost educati, as fim niste robotei. pt cei care au vreme, merita sa va uitati la acest documentar, pentru ca , chiar daca e vorba de America, si nu de romania, pentru cei care inca nu si au dat seama de mersul lucrurilor in lume, cele ce se ntampla in america, dicteaza viitorul umanitatii, oricat de arogant ar suna pentru dobitocii care nu inteleg, e chiar asa. Raporteaza abuz de limbaj |
|
interzisuN 308 mesaje Membru din: 12/03/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 August 2010, ora 19:50
spune-mi si mie un lucru..daca ai avea putere financiara si politica ai sta tu in fata sau ai sta in umbra?
puterea absoluta corupe in mod absolut,remember... Raporteaza abuz de limbaj |