Info
x
Scenarita sau.... imaginatie???
|
Fosta membra 9am.ro 251 mesaje Membru din: 15/07/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 August 2010, ora 16:22
Daca seful imi arunca o privire mohorata dimineata, nu ma gandesc ca a dormit prost. Ci ca am gresit eu cu ceva. Si ca se gandeste sa ma dea afara.
Daca prietena mea ce mai buna nu-mi da nici un semn de viata timp de doua saptamani si cand o apelez pe mess imi arunca un laconic: “Ba, am treaba!”, nu ma gandesc ca ea chiar are treaba. Ci ca ma evita. E suparata pe mine. Si rememorez ultima discutie cu ea sa incerc sa descopar cauza. Am o colega care in ultima vreme e ca raia. Nu pot sa scap de ea cu nici un chip, daca ar putea m-ar urmari si la toaleta. Nu ma gandesc ca fata vrea doar sa se imprieteneasca. Dupa nesfarsite ganduri am ajuns la concluzia ca urmareste ceva. Deci e pe interes! Daca Mr. nu-mi raspunde la telefon, nu inseamna ca e ocupat in acel moment sau ca n-aude telefonul. Ci ca nu vrea sa vorbeasca cu mine. Pe unde umbla? Cu cine? Si exemplele ar putea continua la infinit. Raporteaza abuz de limbaj
Daca o pasarica ti-a soptit ceva.....atunci inseamna ca ai inebunit pentru ca pasarelele nu vorbesc.
|
|
monaco 1609 mesaje Membru din: 13/03/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 4 August 2010, ora 16:27
Lipsa de incredere (in tine)
Ai facut si tu..ce-ai enumerat mai sus...(din cealalta.."barca")..si ...acum..esti suspicioasa..
Raporteaza abuz de limbaj
"necompletat..,necompletat..,fara comentarii pe forum ..."
Daca se simte ..cineva....:
atunci, de ce vrei prieteni aici? Dupa avatar?? Cred ca glumesti...
TRADUCERE : NU colectionarilor de avatare !
|
|
purple 615 mesaje Membru din: 12/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 August 2010, ora 16:29
De la: yuppy013761, la data 2010-08-04 16:22:09Daca seful imi arunca o privire mohorata dimineata, nu ma gandesc ca a dormit prost. Ci ca am gresit eu cu ceva. Si ca se gandeste sa ma dea afara. eu cred ca nu ai suficienta incredere in tine... pt ca din cate povestesti asta reiese.. daca cineva nu-ti poate raspunde la telefon asta inseamna cum ai zis si si tu ca poate e ocupat, atat timp cat nu ai gresit cu nimic de ce sa fie acel om suparat pe tine? te panichezi prea repede si prea mult.. mai bine gandeste lucrurile la rece si fi mai sigura pe tine! toate au o rezolvare in viata asta ( mai putin moartea) si chiar te pricepi la inventat scenarii
Viaþa este o tragedie atunci când e privitã în prim-plan ºi o comedie când o priveºti în plan larg.
|
|
Fosta membra 9am.ro 251 mesaje Membru din: 15/07/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 August 2010, ora 16:43
Spuneti-mi ca voi nu ati avut ganduri negre niciodata
Daca o pasarica ti-a soptit ceva.....atunci inseamna ca ai inebunit pentru ca pasarelele nu vorbesc.
|
|
purple 615 mesaje Membru din: 12/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 August 2010, ora 16:51
De la: yuppy013761, la data 2010-08-04 16:43:04Spuneti-mi ca voi nu ati avut ganduri negre niciodata depinde ce intelegi tu prin ganduri negre... pt mine gand negru inseamna cand cineva este ff bolnav sau este in pericol sau atunci cand chiar am un motiv sa ma ingrijorez... nu asa din orice lucru banal sa fac o mare tragedie
Viaþa este o tragedie atunci când e privitã în prim-plan ºi o comedie când o priveºti în plan larg.
|
|
Postat pe: 4 August 2010, ora 16:55
In momente mai dificile.., se poate intampla asta..., dar daca tine...e ..cam nasol...;
sa iei masuri...pana nu ia altii..
|
|
Oksana_ 1552 mesaje Membru din: 13/06/2010 |
Postat pe: 4 August 2010, ora 18:01
De la: yuppy013761, la data 2010-08-04 16:43:04Spuneti-mi ca voi nu ati avut ganduri negre niciodata Cum sa nu fi avut! Logica ca da. Insa nu in ceea ce ma priveste pe mine, ci erau indreptate spre presupusul pacatos. Am scris presupusul pt ca omul fusese nevinovat , dar asta am aflt-o prea tarziu ca evit micul dezastru Fapta s-a petrecut prin anul intai de facultate , cand eram mai tanara si iute la manie. Din fericire am sesizat ca e un obicei periculos , iar ideea de a ma simti si alta data la fel de penibil m-a determinat sa ma supun unui serios rehab =)) Prin urmare , draga yuppy013761 , solutia ar fi sa o dai in bara rau de tot...dar rauuu..datorita hiperimaginatiei si poate ca te-ai invata minte. La mine a functionat de minune
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 August 2010, ora 18:04
...mda...legea saturatiei..suprasaturatiei...
|
|
|
|
|
DeMayo 229 mesaje Membru din: 3/08/2010 |
Postat pe: 4 August 2010, ora 18:08
Cred ca intr-o masura mai mica sau mai mare fiecare femeie sufera de umpic de scenarita
Nu exista perfectiune, toti suntem atinsi de o oarecare nebunie, salbaticie, neputinta, monstruozitate.....dar cred ca diferenta o face modalitatea in care convietuim cu demonii
|
|
BabyCriss 2181 mesaje Membru din: 16/03/2010 |
Postat pe: 4 August 2010, ora 21:40
De la: yuppy013761, la data 2010-08-04 16:43:04Spuneti-mi ca voi nu ati avut ganduri negre niciodata eu am tot timpul ;)) dar numai in privinta iubitului =))))) Raporteaza abuz de limbaj
Daca ai vointa poti muta si muntii, daca ai creier ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza…
|
|
miss_darine 1799 mesaje Membru din: 26/03/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 August 2010, ora 22:04
De la: yuppy013761, la data 2010-08-04 16:43:04Spuneti-mi ca voi nu ati avut ganduri negre niciodata nope si sincer ma feresc de oamenii negativisti
Raporteaza abuz de limbaj |

Logica ca da. Insa nu in ceea ce ma priveste pe mine, ci erau indreptate spre presupusul pacatos. Am scris presupusul pt ca omul fusese nevinovat , dar asta am aflt-o prea tarziu ca evit micul dezastru
Fapta s-a petrecut prin anul intai de facultate , cand eram mai tanara si iute la manie. Din fericire am sesizat ca e un obicei periculos , iar ideea de a ma simti si alta data la fel de penibil m-a determinat sa ma supun unui serios rehab =)) Prin urmare , draga yuppy013761 , solutia ar fi sa o dai in bara rau de tot...dar rauuu..datorita hiperimaginatiei si poate ca te-ai invata minte. La mine a functionat de minune