Info
x
Filozofari - ce se mai intampla in lume
|
gabriel_fratila 411 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 15:08
Plec la tara! Uichend lung,vreme frumoasa, numa buna de mers la tara...
Arunc in porbagaj traistile cu cumparaturi de la market, multe incat sa hranesc o armata flamanda si in curu' gol de plozi ai unor vecini de pe ulita. Le duc din cand in cand haleala ca mi-e mila de ei... cica ma ajuta ma-sa si bunica-sa la treaba... Mai sapa o floare, mai spala un covor, mai ciordesc de prin ograda cate ceva... Nah! Chestii de astea marunte: o cana, o furculita, un prosop... nu mare lucru. Dar cu toate astea mi-e mila de cei trei plozi mucosi si le duc dulciuri, un salam, o paine, o fructa ceva.... Am incercat sa le duc acu un an periute de dinti si pasta dar am renuntat ca a mancat unu din ei tot tubul cu Colgate si a trebuit sa-l arunc in masina si sa-l duc la Urgente. Sa vedeti circ frate, ma-sa urla la el: - Ce mancasi ma fir-ai al dracu' de scoti spume !!!??? - Macai papa de la domnuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!! - Ce papa maaaaa cracanatuleee???!!!!!! Mancasi sapun????? - Nuuuu! De aia din tup cale miloase flumossss!!!!!!!!!!!! Cling! Mi se aprinde beculetu'. Asta mancase pasta de dinti. Ajung in sfarsit la spital in urlete si tipete inconjurat de balonase de spuma ca de cate ori regurgita boracu' se revarsa o avalansa de balonase prin masina. Tot cu circ cobor si intru la urgente. Acolo un doctor simpatiiiiiic de-ncepura sa-mi curga si mie balonase instantaneu ca la borac.... Ii explicitez eu cum sta treaba cu tubul, ii face dom' doctor spalaturi gastrice in urletele isterice ale ma-sii: - Mori fir-ai al dracu de hamesit. Trebuia sa mananci sapunu de dinti! Te saturasi?! Na! Imi da o reteta pentru copchil, mai schimbam doua vorbe zece-noua zeci asa ca na, se plictisea fara pacienti. Imi iau tampitii si plec spre casa avand grija sa trec mai intai pe la farmacie sa cumpar reteta. De atunci am jurat ca nu le mai cumpar ,,stiinta si tehnica'' doar haleala ca aia nu prezinta factori de risc. Amin! Dar sa revin la uichendu asta. Ajung la tara si boracii in drum. Sar inaintea noastra cu clopotei si zurgalai, stiau ei ca vine Mos Craciun, le dau traistile cu prada si le spun sa trimita pe ma-sa la mine ca am treaba cu ea. Vine aia si ce sa veeeeziiii! Ciumafaia bortoasa! A patra oara! Plodul no.4! Dar nu cred ca va zisai bomba cea mai cea. Nici unul din plozi nu are tata! Pe certificate scrie ,,tata necunoscut,,. I-a prasit hahalera cu cine a apucat si pe unde a apucat. Ma uit la ea si zic: - Iar esti bortoasa palalio! Asta cu cine dracu-l polimisi!? - Ei stiu io! - Cine dracu' ti-o tot pune? Ce dracu' ai in tartacuta?! La care asta se uita sleampat la mine si zice: Ei ce te bagi mata daca sunt frumoasa si le place la barbati de mine!? Piei Satana! Imi fac cruce cu limba-n gura, inghit in sec si tac. Las-o in plata Domnului ca unde duc la trei traistile cu pomana duc si la al patrulea. Ce-i treaba mea? Chiar asa! Ma uit zapacit si dezgustat la ciumafaia inconstienta din fata mea. Are doar 23 de ani si patru copii cu patru gene si lant ADN diferit pe latura paterna... Are doar 23 de ani si arata ca la 50. Lalaie si balcaza, slaba ca dracu si cu riduri adanci, stirba si foamfa, tatele ii atarna la buric. O epava ....... Cand te gandesti ca o multime de cupluri de intelectuali renunta sa aiba copii din cauza vremurilor incerte in care traim... Dar nu-i problema, nuuuu, procreaza idiotii. In curand o sa fie un intelectual la 1000 de idioti! Vom deveni o tara de idioti! Ma inspaimanta viitorul! Pe voi nu? O sa ne oblige U.E. sa punem la granite semne. Semne ca alea de circulatie si pe ele o sa scrie ,,Atentie! Tara de idioti!,, Raporteaza abuz de limbaj
Nu ma duce in ispita, gasesc drumul singur. Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj! Pierdut ani, ofer recompensa!
|
|
Fosta membra 9am.ro 632 mesaje Membru din: 14/03/2010 |
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 17:45
Cornele nu te supara,dar avem deja un anglo-SAXON...
....
Raporteaza abuz de limbaj
loading new asshole script..please wait...
|
|
Fosta membra 9am.ro 7296 mesaje Membru din: 30/11/2009 |
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 18:01
tare raaaau!!!!!!!!!!"tara de idioti?"hm!mama prostilor e mereu gravida!!din pacate!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7327 mesaje Membru din: 26/08/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 18:03
tare raaaau!!!!!!!!!!"tara de idioti?"hm!mama prostilor e mereu gravida!!din pacate!! [/quote]'' mama prostilor e mereu gravida!!din pacate!! '' -> asta nu o stiam :D:D
Raporteaza abuz de limbaj
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
|
|
utan_florina 255 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 01:14
De la: Cornel34, la data 2010-06-16 15:08:37Plec la tara! Uichend lung,vreme frumoasa, numa buna de mers la tara... Marin Preda , curat.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1492 mesaje Membru din: 27/08/2009 |
Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 07:12
De la: bog1973, la data 2010-07-04 01:14:57.....observand identite aproape perfecta cu vecinii mei de la tara....care cumpara mobile de la 500 de ron in sus dar cade casa pe ei.....eu tind sa cred ca lumea te include geaba in generatia ctrl+V_ctrl+CDe la: Cornel34, la data 2010-06-16 15:08:37Plec la tara! Uichend lung,vreme frumoasa, numa buna de mers la tara... 2.este bine stiut ca cea mai mare avere sunt copii....asta de zici tu....da da-o in partea ailalta.....atata stie sa faca ea cel mai bine.....cam asa vine in capul ei....ei si ce.....se cresc ei unul pe altul.....doar sa apuc sa-i scot din foame...tipa e o forta a naturii....e posibil ca peste 10 ani actualii puradei sa ciordeasca portofelul copilului tau sau al meu...ajunsi undeva inafara tarii dar cu scopuri deferite toti,,,,,la 25 de ani tipa vecinilor are 2 copii.....ii va face regulat si cu grija....in continuare....ca sa ia cate 800 de ron ajutorul ptr mame.....nush cum s-a invartit fiinta aia.....ca o stiu de mica din 1984,,,,practic toata viata ei.....nu a muncit o zi,,,,,,dar are niste farduri,,,tona de rimel pe gene..... 3.ingurgitarea de pasta de dinti...57-125 ml nu produce efecte foarte grave.....se putea rezova si daca ii provocai reactie regurgitativa.....stii la cabinna cu usa de lem si semiluna....daca copilul e foarte mic si subnutrit....se mai adauge si faptul ca s-ar putea sa fie certati pe acoklo cu sapunul....pot aparea probleme de ordin deshidratare prin efectul purgativ excesiv al componentilor din pasta de dinti......pierdere de electroliti si minerale........apropos..ma-sa de ce nu ii suprevegheaza ce mananca????? e ocupata????? tare?????
|

....