Info
x
Premierul
|
nicu_com26 5 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 09:51
Agitã o foaie, nevãzându-se din fotoliul prea mare pentru un nimeni ºi începu sã citeascã ºirul de definiþii cu care era cât pe ce sã se sufoce bietul pitic: omuleþ mai scurt decât numele-i, embrion, frânturã de omuºor, atât de mic încât corpuºoarele ce pãtrund pe fereastrã odatã cu lumina par cu mult mai mari ca el, trup care împreunã cu milioane de semeni de-ai lui ar putea sã mãsoare orele prin gâtul unei clepsidre, alcãtuire în care piciorul stã cel mai aproape de cap, bucãþicã de carne care începe acolo unde sfârºeºte, linie ce se ghemuieºte într-un punct, împunsãturã de ac, supus cãruia trebuie sã-i vorbeºti cu grijã de teamã ca suflarea sã nu-l spulbere, substanþã aºa de micã încât nu poate avea culoare, scânteiuþã de muºtar, trupuºor ce n-are nici mai mult nici mai puþin decât a avut vreodatã, materie fãrã formã, formã fãrã materie, corp fãrã corp, purã fãpturã de raþiune, nãscocire a minþii menit sã fie atât de mãrunt încât nici o loviturã nu l-ar putea nimeri ca sã-l rãneascã, având putinþã sã fugã prin orice crãpãturicã ºi sã se hrãneascã timp de un an cu un singur grãunte de orz, fiinþã prescurtatã atât de tare, cã niciodatã nu ºtii dacã ºade, stã culcat sau drept, capabil sã se ascundã într-o gãoace de melc, sãmânþã, grãuncior, sâmbur, punct de la i, individ matematic, nulã aritmeticã...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2349 mesaje Membru din: 6/12/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 12:47
Si pentru postarea asta doresti aplauze din partea noastra? Sau... vreun premiu in bani?
Raporteaza abuz de limbaj
tot eu...
|
|
Fosta membra 9am.ro 274 mesaje Membru din: 14/06/2010 Oras: Craiova |
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 23:21
te referi la boc?
Raporteaza abuz de limbaj
diana27
|