back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Premierul

nicu_com26

5 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 09:51

Agit� o foaie, nev�z�ndu-se din fotoliul prea mare pentru un nimeni �i �ncepu s� citeasc� �irul de defini�ii cu care era c�t pe ce s� se sufoce bietul pitic: omule� mai scurt dec�t numele-i, embrion, fr�ntur� de omu�or, at�t de mic �nc�t corpu�oarele ce p�trund pe fereastr� odat� cu lumina par cu mult mai mari ca el, trup care �mpreun� cu milioane de semeni de-ai lui ar putea s� m�soare orele prin g�tul unei clepsidre, alc�tuire �n care piciorul st� cel mai aproape de cap, buc��ic� de carne care �ncepe acolo unde sf�r�e�te, linie ce se ghemuie�te �ntr-un punct, �mpuns�tur� de ac, supus c�ruia trebuie s�-i vorbe�ti cu grij� de team� ca suflarea s� nu-l spulbere, substan�� a�a de mic� �nc�t nu poate avea culoare, sc�nteiu�� de mu�tar, trupu�or ce n-are nici mai mult nici mai pu�in dec�t a avut vreodat�, materie f�r� form�, form� f�r� materie, corp f�r� corp, pur� f�ptur� de ra�iune, n�scocire a min�ii menit s� fie at�t de m�runt �nc�t nici o lovitur� nu l-ar putea nimeri ca s�-l r�neasc�, av�nd putin�� s� fug� prin orice cr�p�turic� �i s� se hr�neasc� timp de un an cu un singur gr�unte de orz, fiin�� prescurtat� at�t de tare, c� niciodat� nu �tii dac� �ade, st� culcat sau drept, capabil s� se ascund� �ntr-o g�oace de melc, s�m�n��, gr�uncior, s�mbur, punct de la i, individ matematic, nul� aritmetic�...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

2349 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 22 Mai 2010, ora 12:47

Si pentru postarea asta doresti aplauze din partea noastra? Sau... vreun premiu in bani?

tot eu...
Fosta membra 9am.ro

274 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 23:21

te referi la boc?

diana27
| Varianta pentru tiparire a topicului Premierul
Mergi la: