Info
x
Ce naiba sa fac?
|
voinea4george 19 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Martie 2010, ora 10:45
Sunt casatorit de 4 ani,am un baietel de 2 ani,relatia noastra insumeaza 10 ani!Care sunt problemele aparute intre noi:
1.Sunt prea dur(nu intra in discutie partea fizica)cu toate ca ca acesta a fost unul din motivele pentru care m-a placut!Sunt extrem de dur si de exigent in primul rand cu mine,nu imi place sa fac niciun fel de compromis,prefer sa pierd bani sau orice altceva decat sa abdic de la orice principiu care imi guverneaza viata! 2.Muncesc prea mult!Dupa ani in care am lucrat pentru altii pentru remuneratii sub medie,am decis sa imi incep propria afacere!Am 30 de oameni angajati carora incerc sa le asigur o viata cat mai decenta!Incerc sa ii explic sotiei ca toate eforturile mele nu sunt decat rezultatul asumarii unei responsabilitati fata de niste oameni care depind de mine !Sunt ca a doua familie! 3.Motocicleta!Dupa ani de vise am reusit anul trecut sa imi iau un Kawasaki Vulcan!I-am spus ca o sa il cumpar si raspunsul a fost:daca iti iei asa ceva divortam !L-am luat !Aceeasi situatie a fost si cu tatuajul !Situatia noastra financiara mi-a permis anul trecut sa termin casa,am avut dorinta ca baiatul meu sa se joace in curte(personal i-am amenajat locul de joaca,cu leagan tobogan etc),imi place la nebunie sa mesteresc prin curte si sa il am pe cel mic pe langa mine ! 4.Gelozia !Aici lucrurile se complica deoarece sunt reprosurile legate de femei sau gelozia ciudata in legatura cu cel mic !Sa explic :eu deoarece sunt destul de mult timp pe drumuri(sunt inginer constructor)culmea este ca cel mic este mult mai apropiat de mine decat de maica-sa!Se consuma pentru faptul ca pe ea nu o prea asculta in timp ce la mine un singur nu este de ajuns!Se chinuie 30 de minute sa il adoarma in timp ce eu il iau in brate,ii cant si credeti-ma am o voce baritonala dar execrabila muzical adoarme in 2-3 minute ! 5.Germania!Am un partener german cu care am facut cateva lucrari acolo,beneficiarii sunt multumiti,preturile bune,calitatea excelenta,oamenii mei sunt multumiti!Am terminat in '93 liceul si am plecat cu 2 prieteni in podul unui tren,normal ca ilegal,in Germania unde am stat 2 ani dintre care 6 luni am facut inchisoare dupa care m-au expulzat si restrictia a expirat in 2005!Pana in 2005 nu am avut voie in Germania nici macar ca turist!Dar m-am indragostit de Germania,de orasele lor curate,de soselele lor de rigoarea lor!Exista posibilitatea sa ne mutam in Germania,as vrea ca baiatul meu sa creasca intr-o tara curata si cu o societate sanatoasa !Sotia ma nu vrea sa vina eu nu prea as vrea sa mai stau aici !Nici nu vreau sa rup familia ! Un alt repros este ca sunt ca o masina,totul este prea organizat!Ziua mea incepe la 5.30 cand imi fac antrenamentul in mica sala care am amenajat-o la subsolul casei(trecutul meu sportiv este cauza),pregatesc micul dejun pentru nevasta-mea si cel mic (bucataria este un alt hobby)apoi plec la firma!Totul la mine se petrece dupa un progaram strict creionat din ziua anterioara!Poate da sunt prea strict,dar asta nu ma impiedica cand sunt acasa sa ma tavalesc cu cel mic in nisip sau sa dorm in balansoar cu el in brate !Sunt prea dur cand ii duc sotiei mele micul dejun sau ii fac mici cadouri surpriza ??? Problema mea:CE NAIBA SE INTAMPLA??CE NAIBA SA FAC?? Nu mi-am inselat niciodata sotia si nici nu am de gand sa o fac!Am incercat sa vorbim,vad cum toata situatia se duce de rapa si nu pot sa fac mare lucru !Daca divorteaza ma omoara gandul ca as putea sa imi vad copilul la 2 saptamani! Best regards! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1492 mesaje Membru din: 27/08/2009 |
Postat pe: 27 Martie 2010, ora 10:55
e simplu...renunti la oarte din afacere o dai la altul sau in orice alt mod....acasa sotia e nevoita sa tina loc si de tata de multe ori si se pare ca s-a saturat....petreci mai mult timp cu ea..si esti atent la nevoile ei de orice fel incercand sa aveti pasiuni si preocupari comune,,,e pacat de copil zau asa...atata timp cat ai un standard de viata mediu sau usor peste medie....salariu de 1`000 eur pe luna sau mai mult ca propriul tau sef,,,o casa cu curte si loc de joaca ptr urmasi....multumeste-te cu mai putini bani....ai grija sa nu-ti rupi gatul la nervi pe kawasaky ptr ca e motor puternic.....tatuajele se pot scoate daca chiar vrei si treuie....si cam atat...bafta! sa nu cumva sa-mi scrii ca divortati ca atunci inseamna ca vb eu aiurea si am scris aici degeaba....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 27 Martie 2010, ora 11:01
"inseamna ca vb eu aiurea si am scris aici degeaba.... "
indubitabil. Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
Fosta membra 9am.ro 596 mesaje Membru din: 22/03/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Martie 2010, ora 11:03
funie ai? ... bun
sapun? ok ... uita de ele si straduiestete mai mult ... Stiu cum e eu imi vad familia la 3 luni ... inca ma intelege dar ... ma bate gandu sa imi fac un tatuaj ... Raporteaza abuz de limbaj
Nu capul care a creat problema o rezolva ....
|
|
9am_3112 3507 mesaje Membru din: 17/12/2013 |
Postat pe: 27 Martie 2010, ora 11:22
De la: asvreasieu, la data 2010-03-27 11:03:22funie ai? ... bun si sa scrii C A R L A
|
Postat pe: 27 Martie 2010, ora 11:31
inca ma gandesc ....
stai ce am zis??? eu .... gandesc ?????
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 7296 mesaje Membru din: 30/11/2009 |
Postat pe: 27 Martie 2010, ora 11:33
yap!!!!doar la mine te gandesti!
te-asvrea....
|
Postat pe: 27 Martie 2010, ora 11:41
De la: voinea4george, la data 2010-03-27 10:45:30Sunt casatorit de 4 ani,am un baietel de 2 ani,relatia noastra insumeaza 10 ani!Care sunt problemele aparute intre noi: eu sfaturi mai am ...
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 273 mesaje Membru din: 26/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 00:43
mesajul e cam vechi...poate ca intre timp situatia s/a clarificat...dar am citit mesajele acestui topic si nu am regasit printre ele nici unul serios!!...vad ca toate forumurile sunt aproape ...la fel...cand apar chestiuni serioase de discutat nu sare nimeni...dar daca ar fi subiecte legate de abuz de sex...ar sari toata lumea!!!
....ha...ce sa faci?!..doar ai zis ca esti un om foarte disciplinat cu chestiuni riguroase si de ne/clintit....deci simplu...cine nu e cu tine e impotriva ta(eufemistic vorbind)...ca atare...nu/ti iesi din conceptele tale de viatza...si ai shi gasit raspunsul la problema!!!....presupun ca nu ai un caracter slab...ca daca ar fi fost asha nu ai fi ajuns in situatia de viatza povestita de tine...si poate ca nu e cazul sa te schimbi chiar acum!!! Raporteaza abuz de limbaj |

te-asvrea....