Info
x
Doctorul aumadoare
|
rotariu_stefan_lucian 811 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 21:56
O parte dintre noi, membrii yuppy, am facut obiectul conversatiei de pe forum rezolvarea unei probleme, idei, conceptii personale.
Acest topic doreste sa evidentieze si o parte mai putin centrata pe noi. Dragi Yuppy, ce ati facut bun pentru o alta persoana in ultima luna... ati salvat pisica cuiva dintr-un incendiu, ati lasat un sofer sa intre de pe un drum fara prioritate pentru ca ar fi astepta inca o ora, ati stat alaturi de un om batran, ati ajutat un copil, ati lasat bonusul de 100 de lei unui/unei colege de serviciu datorita situatiei ei familiare...ati... ati... ati... L.R. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Alice_in_Wonderland 3330 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 22:08
De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2010-01-01 21:56:32 Eu zic ca ce e facut din suflet nu trebuie spus....altfel e un fel de lauda....care nu-si are rostul... Hai mai bine sa dam exemple de oameni care au facut ceva bun...pentru altii... Raporteaza abuz de limbaj |
|
rotariu_stefan_lucian 811 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 22:32
De la: HoneyBunny, la data 2010-01-01 22:08:01De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2010-01-01 21:56:32 Nu este o lauda atat timp cat nu se fac elogii personale si nu se exagereaza cu evidentierea meritului personal. Se pot exprima anumite lucruri si fara a le da o nota de trufie, adica sincer, scurt si la obiect. Dar cred ca e okay si varianta ta cu recunostinte fata de alte persoane. Sa spargem gheata. Recent o formatie rock din Bucuresti, a vizitat penitenciarul Targsor(este destinat exclusiv femeilor-singurul din Romania, e pe langa Ploiesti). Ei au concertat pe 22 decembrie, colinde, melodii mai cunoscute pro-bono in fata a 150-200 de detinute. Mai mult, pentru ca sponsorii anuntati evenimentului erau in suspans si in cele din urma nu au confirmat, acestia si-au inchiriat din bani proprii sonorizarea. Puteau sa se retraga, nu beneficiau de publicitate sau alte moduri de promovare a imaginei lor, dar cu toate astea in loc sa se retraga au crezut in ideea proiectului si s-au implicat mai mult, facand astfel un lucru nobil. L.R. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7554 mesaje Membru din: 24/12/2012 |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 00:54
chestia cu masina o fac frecvent...ca-i las sa intre de pe un drum fara prioritate...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7554 mesaje Membru din: 24/12/2012 |
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 21:42
incerc mereu sa ajut...uneori mi se spune "lasa..nu-ti mai bate tu capul cu problemele mele!"...dar daca pot, de ce nu? Nu cu bani, dar cu o idee, un indemn, un pont, un articol care poate da o speranta, etc...
Raporteaza abuz de limbaj |