Info
x
Droguri legale vs droguri ilegale !
|
aditzus 63 mesaje Membru din: 4/03/2009 |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 15:34
Ce parere aveti despre legale ?
Sunt alternativa verdelui ilegal ? Eu sunt contra si voi ramane asa tot timpul. de la legale : - devii dependent (Anumite cafenele pun heroina in produsele lor,pt a te face sa te intorci) -sunt chimice -nu sunt studiate pe termen lung - iti distrug personalitatea -iti distrug viata - iti prajesc creierul - devii indiferent cu viata ta ! Ilegale : - se stie totul despre ele -nu dau cancer sau alte boli de genu asta -nu devii dependent Acum ma refer la drogurile usoare , nu cocaina , heroina , mdma sau alte tampenii. Marijuana , hasish , ciuperci. Eu unu le-am incercat si stiu cum sunt , dar nu ma bag la Heroina niciodata , to afraid of myself :)) Astept cu bratele deschise raspunsuri. *am mai pus un post pe forum dar mi-a dat eroare (tocmai dasta ma repet aici)
Raporteaza abuz de limbaj
Fiecare gand , poate deveni un proiect de succes.
SmartProjects(dot)ro
|
|
VlabiouzzZzZ 113 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 01:59
THC is da sh*t! take what earth gave you...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
blaa_yuppy 111 mesaje Membru din: 19/12/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 11:24
un joint din cand in cand mai merge
dar ,in rest nici eu nu is de acord cu nimic .dupa ce ca fumam/ bem alcool / cafea ...(care si astea pt unii ,au creat dependentza ,sa mai bage si dalea ..pai mor astia pe capete .
Raporteaza abuz de limbaj
Caci e mai usor sa fi rau, cand vrei sa fi bun si n-ai cu cine..
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 15:35
Mi se pare un subiect destul de interesant , si vad ca nu prea discuta lumea .... e trist , mai ales ca in ultimele saptamani au murit o gramada de la prafurile astea infecte.
Am testat si eu aceste droguri legale si sunt de tot rahatu , iti paradesc creierul , si cel mai trist este ca pana sa apara legal shop-urie , lumea fuma iarba , din cand in cand , mai des , fiecare cu durerea lui . Dar astia ce s-au apucat de legal shit si-au distrus creierele aiurea si nu prea mai au sanse sa o ia pe drumul cel bun. Inca o data eu sunt ANTI LEGALE mai bine ar face bine statul asta roman sa legalizeze marijuana , asa nu ar mai muri nimeni , pt ca niciodata nu o sa vezi un drogalau de dava ca isi baga Orange Bud la vena :)) Bafta si tineti minte , spuneti nu drogurilor !!!!
SmartProjects(dot)ro
|
|
blaa_yuppy 111 mesaje Membru din: 19/12/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 15:57
De la: aditzus, la data 2010-01-15 15:35:54Mi se pare un subiect destul de interesant , si vad ca nu prea discuta lumea .... e trist , mai ales ca in ultimele saptamani au murit o gramada de la prafurile astea infecte. pai,ce sa faca si ei ? daca alte lucruri mai bune ,nu au ce sa faca .. doar traim in ROMANIA! au inceput astia sa fumeze ca turcii si normal ca mor ,atunci cand nu ai control asupra ta/faptelor tale! anyways,fiecare cu trebusoara lui ...
Caci e mai usor sa fi rau, cand vrei sa fi bun si n-ai cu cine..
|
|
VlabiouzzZzZ 113 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 17:19
Daca nu eram eu topicul ramanea mort, ce bine ma simt...
eu bag ca tiratelul de toate(buruieni fumabile) si legale si ilegale, cand prind ilegale zici ca e craciunul, atunci am cele mai tari tripuri, le urasc pe alea legale din tot sufletul dar bag si d-alea decat nimic si problema e ca sunt prea la indemana, jur mi-as dori din tot sufletul sa le interzica, and they are addictive...very Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8 mesaje Membru din: 10/04/2010 |
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 08:27
1)Te poti abtine de la legale...pur si simplu nu mai mergi pe la Shop.
2)Cred ca toti oamenii care au fumat cel putin o data iarba doresc ca ea sa fie legalizata.Oricum statu roman e de k*t si nu stiu daca o sa mai traiesc sa vad ziua cand Marijuana va fi legala. Love Marijuana.Iarba deschide mintea,parerea mea... P.S: Marijuana nu este DROG. DROGURILE sunt cocaina,heroina,extasy,etc. Marijuana nu provoaca dependenta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
baimuc20 1 mesaj Membru din: 12/09/2010 |
Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 03:24
LIVREZ iarba legala de fumat MOONLIGHT. cine stie cunoaste... 30 RON / 0.25g , rola foitze 7 RON. id: baimuc20.
|
|
|
|
|
Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 01:58
De la: baimuc20, la data 2010-09-12 03:24:59LIVREZ iarba legala de fumat MOONLIGHT. cine stie cunoaste... 30 RON / 0.25g , rola foitze 7 RON. id: baimuc20. ooo bro , as vrea sa nu fi postat asa ceva aici , nu de alta dar nu ma pasioneaza si nu as vrea sa indrum oamenii pe drumuri gresite. asa ca admin ceva stergeti si voi commentu . va rog be natural !!! Raporteaza abuz de limbaj
SmartProjects(dot)ro
|

dar ,in rest nici eu nu is de acord cu nimic .dupa ce ca fumam/ bem alcool / cafea ...(care si astea pt unii ,au creat dependentza ,sa mai bage si dalea ..pai mor astia pe capete .
daca alte lucruri mai bune ,nu au ce sa faca ..
doar traim in ROMANIA!