Info
x
Descoperirea anticristului pe pamant & apocalipsa
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 14:09
Cum credeti ca se va descoperi anticristul pe pamant si ce efect va avea asupra omeniri ? Ce veti face cand nu veti mai putea cumpara sau vinde fara sa aveti semnul fiarei pe mana sau pe frunte ? Aveti solutii ? Daca nu stiti intrebati-ma va stau la dispozitie .....si nu e de glumit....pt ca nimic nu este la intamplare.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
blackpanther 347 mesaje Membru din: 31/03/2009 |
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 15:11
Eu sunt anticristul in varianta feminina....ce sfat imi dai?
Raporteaza abuz de limbaj
Ca sa-ti atingi obiectivele trebuie sa fii un visator…. Asa ca nu mai pierde vremea, trimite totul la naiba si du-te sa te culci !!!
|
|
radhookoo 1009 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 14:46
De la: , la data 2009-07-04 14:09:25Cum credeti ca se va descoperi anticristul pe pamant si ce efect va avea asupra omeniri ? Ce veti face cand nu veti mai putea cumpara sau vinde fara sa aveti semnul fiarei pe mana sau pe frunte ? Aveti solutii ? Daca nu stiti intrebati-ma va stau la dispozitie .....si nu e de glumit....pt ca nimic nu este la intamplare. off topic: ohohoooo de cand doream un post ca asta! Pacat ca si-a sters contu bestiuta angelica postatoare de asemenea commenturi. E pacat pentru ca acu tre sa fiu de 3 ori mai acid ca sa se atace altii.. on topic: Anticristul - concept filozofic inventat de oamenii care nu suporta muzica rock. In general anticristul omoara matze si le arunca la intamplare. Este un om trist. Sta pitit intr-un coltisor, nu-l vede nimeni. Ce efect va avea asupra omenirii? - Efectul de BauBau. RASPUNS: Asadar cand se va descoperi anticristul, il vor descoperi pe BauBau. Se vor raspunde multe intrebari puse in copilaria timpurie. ATENTIE: BauBau triseaza la nu-te-supara-frate! -------------------------------------------- A cumpara sau A vinde - activitate antica de negot. Apare documentata in bancurile cu evrei, desi toata lumea o facea. E ca cu sexul si cu prostituatele. Nu - negatie. Semnul fiarei - 666. Na! esti multumit MA?! 666 666 666 666 666 Hai ca am pangarit si locu' asta sfant. se duce dra.cu' yuppy Pe mana sau Pe frunte - observam ca incearca sa creeze confuzie in intrebare, oferind [meschin de-a dreptul, manipulant pana la dumnezeu si-napoi chiar!] falsa senzatie de alegere. [a cumpara sau vinde, pe mana sau pe frunte]. RASPUNS: 1. Nu ai, nu cumperi ca nu poti ca n-ai semnul fiarei. Sa nu mori de foame si sa te apuci sa furi. 2. Ai, nu vinzi ca nu ai semnu fiarei. N-o sa mori de foame. GTFO! --------------------------- Aveti solutii? RASPUNS: Am niste clor in debara. Da' nu ajuta la mare lucru. -------------------------- Va stau la dispozitie... nu e de glumit ca nimic nu e la intamplare. RASPUNS: CULCAT! DRRREPTI! CULCAT! DRRREPTI! CULCAT! DRRREPTI! CULCAT! DRRREPTI! INAINTEEE MARS! PLUTON MISIONAR LA DRRREAAA-PTA!
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
|