Info
x
Popoarele si obiceiurile lor
|
xcomm_office 4949 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 August 2009, ora 00:56
Recunosc ca ideea mi-a venit cand am citit niste bancuri
Drept urmare o sa citez aceste bancuri ca sa incepem ziua cu bine Astept provincia Un rus - un tovaras. Doi rusi - o celula. Trei rusi - un partid. Un neamt - un soldat. Doi nemti - o armata. Trei nemti - un razboi mondial. Un englez - un gentleman. Doi englezi - un club. Trei englezi - un imperiu cu Regina. Un francez - un bonhomme. Doi francezi - doi indragostiti. Trei francezi - o familie si prietenul familiei. Un italian - un tenor. Doi italieni - o cearta. Trei italieni - Mafia. Un spaniol - un toreador. Doi spanioli - doi conchistadori. Trei spanioli - Inchizitia. Un elvetian - un bancher. Doi elvetieni - o garda. Trei elvetieni - un neamt, un francez si un italian. Un maghiar - un vitez. Doi maghiari - un ceardas. Trei maghiari - nu se poate, al treilea e tigan. Un grec - un palicar. Doi greci - o civilizatie. Trei greci - destui pentru Iliada. Un evreu - un Einstein. Doi evrei - o bomba. Trei evrei - poporul "ales". Un arab - un dreptcredincios. Doi arabi - o moschee. Trei arabi - Jihad. Un chinez - un filozof. Doi chinezi - un zid. Trei chinezi - a, nu, si asa sunt prea multi! Un japonez - un samurai. Doi japonezi - Banzai! Trei japonezi - unul trebuie sa fie Gai-Jin. Un american - un cowboy. Doi americani - un business. Trei americani - un Pentagon. Un roman - un "poet". Doi romani - un caz de coruptie. Trei romani - Eterna si fascinanta Romanie. COMPANIE AMERICANA Ai doua vaci. Vinzi una si fortezi pe cealalta sa produca lapte pentru patru. Esti surprins cand vaca moare. COMPANIE FRANCEZA Ai doua vaci. Faci greva pentru ca doresti sa ai trei vaci. COMPANIE JAPONEZA Ai doua vaci. Le reproiectezi astfel incat sa fie de zece ori mai mici decat o vaca obisnuita si sa produca de douazeci de ori mai mult lapte. Apoi creezi imagini animate inteligente ale vacii, numite Cowkemon si le promovezi la scara globala. COMPANIE GERMANA Ai doua vaci. Le reproiectezi astfel incat sa traiasca 100 de ani, sa manance o data pe luna si sa se mulga singure. COMPANIE BRITANICA Ai doua vaci. Amandoua sunt nebune. COMPANIE ITALIANA Ai doua vaci, dar nu stii unde sunt. Pleci in pauza de pranz. COMPANIE RUSEASCA Ai doua vaci. Le numeri si afli ca ai 5 vaci. Le numeri din nou si afli ca ai 42 de vaci. Le numeri din nou si afli ca ai 12 vaci. Te opresti din numarat vaci si deschizi alta sticla de vodca. COMPANIE ELVETIANA Ai 5000 de vaci, dintre care nici una nu-ti apartine. Facturezi celorlalti cheltuieli de depozitare. COMPANIE INDIANA Ai doua vaci. Te inchini la ele. COMPANIE CHINEZA Ai doua vaci. Ai 300 de oameni care le mulg. Declari somaj zero, productivitate bovina inalta si arestezi reporterul care a publicat cifrele. COMPANIE ROMANEASCA Ai 6 vaci, costuri cat de 10, mulgi doar 3, alergi bezmetic printre ele, mai aduci personal pentru alte 5, dai faliment si dai vina pe bou. P.S.Cele mai misto mi se par "reflexile" referitoare la boborul roman
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 24 August 2009, ora 00:59
nu mai pooooooooooooooot
Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
xcomm_office 4949 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 August 2009, ora 01:01
De la: Haps, la data 2009-08-24 00:59:48nu mai pooooooooooooooot ia pastile de putut daca nu mai poti de la varsta asta
|
d_stefan20 2246 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 16:38
cam ingaduitor cu romanasii...ma asteptam la ceva mult mai grav de genu'
1 roman: valutist 2 romani: bataie-n bar 3 romani: psd ......
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 August 2010, ora 09:23
De la: Spyder, la data 2009-08-24 00:56:19Recunosc ca ideea mi-a venit cand am citit niste bancuri a venit provincia !!! astea mi se par cele mai misto...
Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|