back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Cea mai corupta tara din europa hai se ne gandim la romania

 


 
 
ciprian21deva

2 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Oras: Deva

Postat pe: 15 August 2009, ora 00:42

Cum toti stim in Romania nui nimic corect si deseori va iviti cu probleme chiar daca nu le doriti tot nu scapati de ele.
Cea mai frecventa problema este lipsa banilor . Fie vorba daca nu sunt bani atunci noi romanii nu suntem multumiti deloc si neam obisnuit in ultimul timp mai mult sa tacem.
Salariu este cum este o nesimtire fata de respectul guvernantilor fata de noi populatia , care neam invatat sa ne multumim cu putin ceea ce nui bine.
Iata ce am aflat ceea ce nu are cum sa nu fie adevarat.
Deci este senzational foarte adevarat. Sa incepem si sa vedem si parerile asupra vb mele care leam spus.
Salariu minim pe economie tara noastra poate oferi 800 de euro dar ce se intampla unde se duc banii ?? bani nostri bani care noi trebuie sai avem . Aici intervine monopolul adica firmele foarte mari din romania cam toate dau spaga la guvernanti adica la toti ca toti sunt corupti care au functii inalte. Dau spaga mentinand un salariu de rahat pt ca lor le convine in asa fel sa castige ei f bine. Si politicii nostri traiesc bine. Si mai zi cum se imbogatesc unii peste noapte .
Faza este ca toti sunt si nu se poate face nimic.
Cazul Nastase este unul dintre ele dat fiind faptul ca a fost acuzat ca a luat spaga. Ce se intampla? cum de lau acuzat . E simplu . El lua cel mai mult cascaval si ceilatnti mai putin asa dar ciuda ii mare . Si asa se manca intre ei . Dar ce folos. Cand firmele si companile mari fac legea in romania dand bani multi f multi ca sa mentina nivelul care este acuma. Asta este adevaru si nimic mai mult cine il va intelege va sti ca este integrat intr-un sistem corupt in care noi nu castigam nimic datorita statului .
Ce e defacut mai nimic decat toti sa fie schimbati si sa vina cineva mai dictator gen Vadim sau Becali chiar daca sunt asa nu vor iesi ei chiar daca ii votam fiindca se stie din inainte cine castiga . Noi nu suntem independenti noi Romania suntem condusi de altii care dicteaza ce sa se intample pe aici dar asta este ce sa facem Dumnezeu e sus si ii va pedepsi odata pt totdeauna .
Sa traim bine ca gogosi vom mai manca .

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Cea mai corupta tara din Europa hai se ne gandim la Romania
Mergi la: