Info
x
Lumea interlopa...
|
barbuflo 5 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 11:05
Nu stiu cati dintre voi ati auzit despre ce s-a intamplat in Calarasi acum 2-3 zile.. O reglare de conturi intre doua clanuri din Calarasi incheiata de 3 focuri de arma trase in plina zi, in centrul orasului. Am inteles ca exista o victima impuscata in zona coloanei vertebrale...
Problema e ca nu e prima oara cand asa ceva se intampla in orasul nostru.. si incepe sa devina ingrijorator lucrul asta. Ce credeti?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 11:10
De la: barbuflo, la data 2009-06-04 11:05:31Nu stiu cati dintre voi ati auzit despre ce s-a intamplat in Calarasi acum 2-3 zile.. O reglare de conturi intre doua clanuri din Calarasi incheiata de 3 focuri de arma trase in plina zi, in centrul orasului. Am inteles ca exista o victima impuscata in zona coloanei vertebrale... Stai linistit, "vestul salbatic" e la Craiova, nu la voi!
Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Fosta membra 9am.ro 660 mesaje Membru din: 9/02/2009 |
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 11:12
si eu am auzit ca sediul central e in Craiova & dupa vine Braila ...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 312 mesaje Membru din: 12/05/2009 |
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 11:14
De la: barbuflo, la data 2009-06-04 11:05:31Nu stiu cati dintre voi ati auzit despre ce s-a intamplat in Calarasi acum 2-3 zile.. O reglare de conturi intre doua clanuri din Calarasi incheiata de 3 focuri de arma trase in plina zi, in centrul orasului. Am inteles ca exista o victima impuscata in zona coloanei vertebrale... Eu am facut liceul in orasul tau...si cunosc destule persoane de genul asta (ii cunosc in sensul ca i-am vazut si am auzit cate ceva despre ei), insa pe vremea aia nu se intamplau lucruri atat de grave, era un orasel linistit...in care mai toti ne stiam din vedere...imi pare rau sa aud ca interlopii au inceput sa faca legea si pe acolo... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 11:16
De la: andaa, la data 2009-06-04 11:12:54si eu am auzit ca sediul central e in Craiova & dupa vine Braila ... Cam asa este, din pacate! Nu pot uita funeraliile nu stiu carui cap al mafiei tiganesti de acum un an sau doi, cand circulatia a fost intrerupta pe arterele principale iar in aer survola un elicopter...
Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|