back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Bursa - cand va reveni ?

Play4Fun

6 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 14:28

Menilor ce drak ne facem cu amarata noastra de bursa ?
Exact cand eram pe val si tarisoara noastra mergea bine (economic si bursier) a venit blestemata asta de criza si ne-a lovit exact in moalele capului.

Intrebare intrebatoare: cand is va reveni?

Raporteaza abuz de limbaj
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 14:46

De la: Play4Fun, la data 2009-01-16 14:28:19Menilor ce drak ne facem cu amarata noastra de bursa ?
Exact cand eram pe val si tarisoara noastra mergea bine (economic si bursier) a venit blestemata asta de criza si ne-a lovit exact in moalele capului.

din cate am inteles in vreo 2ani...cam asa ziceau astia din america,ca pe atunci isi va reveni la ei...la noi...cine stie...a fost vreodata bn la noi?:))

z51smart

62 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 15:37

De la: Play4Fun, la data 2009-01-16 14:28:19Menilor ce drak ne facem cu amarata noastra de bursa ?

avem bursa??? , de economia romaneasca am mai auzit dar de bursa...aaaa ca astea doua ar trebui sa fie ca "de" si "ce" ul impreuna....
americanii o iau pe p... si dau cu ea la peste, da'asta isi revine, noi....noi nu avem peste

| Varianta pentru tiparire a topicului Bursa - cand va reveni ?
Mergi la: