Info
x
As dori sa stiu cat costa!
|
reversibl3 3 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: Iasi |
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 06:52
salut.
am avut un accident la strand..destul de grav, au urmat 3 operatii in zona abdominala,arata oribil..imi este rushine , jena sa imi schimb camasha , tricoul,fatza de cineva. Acum...daca este cineva care imi poate spune care sunt costurile unei interventii chirurgicale plastice , postati va rog. O zi buna. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 267 mesaje Membru din: 11/03/2009 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 11:24
costa f. mult si trebuie mai multe operatii si nu merita.Dupa ce operatia se va vindeca perfect,vei face exercitii pt abdomen si o sa-si revina si muschii cum au fost ,v-a ramane doar cicatricile.Gandeste-te la situatia celor cu arsuri la fatza cand i-ti faci complexe. ;)
Raporteaza abuz de limbaj
Ce sa faci!La toti ni`greu!
|
|
SLY 202 mesaje Membru din: 25/01/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 00:30
De la: reversibl3, la data 2008-12-04 06:52:47salut. incearca la cabinetele de specialitate si ti vor spune sigur......insa sa nu te astepti la ceva ieftin si bun, ca nu exista....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Florin_bacalu 88 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 10:39
e o clinica de chirurgie plastica la cluj, parca il cheama Dr Mugea.
www.medestet.ro/home.php poti sa dai un telefon si sa vezi cum stau preturile. oricum o sa te cheme acolo sa vada despre ce este vorba. o consultatie nu costa prea mult. Eu zic ca merita, asta daca ai intre 20-30 de ani, ca te recuperezi mai repede.
|
dorincristea2005 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tecuci |
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 13:03
..." salut.
am avut un accident la strand..destul de grav, au urmat 3 operatii in zona abdominala,arata oribil..imi este rushine , jena sa imi schimb camasha , tricoul,fatza de cineva. Acum...daca este cineva care imi poate spune care sunt costurile unei interventii chirurgicale plastice , postati va rog. O zi buna. " .... Mosule ... a mai fost unul care a vrut sa fie mai frumos ....( D-zeu sa-l odihneasca ! ) .... si miine poimiine il impacheteaza ... daca " functionezi " asa ... zi merci ca totul e bine si mai uita de restul ... " FRUMOSUL SI URITUL EXISTA DOAR IN PLAN SOCIAL " ... zicea T.Arghezi , iar eu ii dau dreptate . Raporteaza abuz de limbaj |
|
magnito 6 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Cluj |
Postat pe: 1 August 2009, ora 12:07
De la: osanu, la data 2009-03-24 11:24:19costa f. mult si trebuie mai multe operatii si nu merita.Dupa ce operatia se va vindeca perfect,vei face exercitii pt abdomen si o sa-si revina si muschii cum au fost ,v-a ramane doar cicatricile.Gandeste-te la situatia celor cu arsuri la fatza cand i-ti faci complexe. ;) Limba noastra-i o comoara... "v-a ramane doar cicatricile" "i-ti faci complexe"