Info
x
Dragoste sau relatie de plictiseala
|
diavolos 5 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 19:20
M-am gandit ca mi-ar prinde foarte bine 1-2 pareri din partea voastra.
Povestea noastra incepea acum 4 ani de zile cand neam cunoscut iar din prima zi parca ma indragostisem de ea.Dupa aproximativ 1 an de zile frecventant amandoi 1 grup de prieteni am aflat nevrand ca ea se culca cu unul dintre prieteni.M-am intalnit cu ea ..am discutat problema...si am iertat-o(aici consider ca am facut o greseala).au trecut anii...nu sa mai intamplat nimic...iar anul acesta ma suna intr-o zi si imi spune ca in ultimii ani(de atunci cand am iertat-o) sa mai intalnit cu persoana respectiva si sau mai culcat din cand in cand. Ne-am despartit...am renuntat pe loc la ea fara nici un regret...dar dupa 3 luni de zile parca simt ceva in adancul sufletului ca mai tine la ea...parca as fi ramas atasat de ea. Ma mai sunat sa ne intalnim dar nu am vrut..Nu stiu ce sa fac...mai ales ca drumul meu spre munca trece pe langa blocul ei...si mereu imi aduk aminte de ea... Cateodata parca sunt aerian...numai la ea mi se duce gandul... muncesc..ma distrez..imi okup timpul...dar parca nu o pot uita. Ce sa fac....ajutati-ma va rog ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
MihaelaMi 43 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 12:20
Buna ziua
Povestea ta este una de toate zilele. Tu probabil esti un suflet sensibil. Cu siguranta o iubesti dar eu te inteleg. Oamenii ca mine, ca tine se numesc sentimentali si extrem de sensibili. Tratam dragostea cu inima, nu cu organele genitale. Si nu uita asta. Atunci cand urmaresti indeaproape dragostea este o cauza pierduta. Stt cum este? totul trebuie sa curga de la sine. Cand intervine minciuna oricat de mica ar fi ea, totul s-a dus de rapa. Eu sunt mintita razand si-l iubesc parca mai tare. De ce oare? Tu voiai un raspuns de ajutor. Pot sa-ti spun doar atat. Mobilizeaza-te. Nu stiu cum dar fa-o. Altfel te usuci. Acum cum esti? Raporteaza abuz de limbaj
Mihaela
|
|
rotariu_stefan_lucian 811 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 00:20
dezgropand yuppy din motive de insomnie de weekend, frig afara si ceva lene intelectuala, dai peste tot felul de chestii. inclusiv nenea de aici care fix un raspuns a primit, exact cat a si cerut.
ar fi interesant de urmarit aceste povesti si in timp. banuiesc si sper ca domnul a trecut la alte etape. ce credeti ca face acest domn in acest moment?(intrebare recapitulativa )L.R. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7327 mesaje Membru din: 26/08/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 13:48
De la: diavolos, la data 2008-12-03 19:20:20 M-am gandit ca mi-ar prinde foarte bine 1-2 pareri din partea voastra. Credema k stiu prin ce treci si kum te simti...si eu trec prin aceleasi chestii,amintiri,nu pot sa inteleg dc a facut asta,sunt k capul in nori de multe ori,si am stari de nervozitate,din nimicuri...eu incerck so uit de vreo 5 lunii...am facut mici progrese,dar trb sa-ti spun,ai nevoie de prieteni in momentele astea,iesi k ei,cunoaste persoane noi,poate chiar o fata,iti va fi mai usor credema,trb sa mergem inainte,k bune k rele,timpul dupa kum stii le rezolva pe toate >:D< bft Raporteaza abuz de limbaj
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
|
|
BabyCriss 2181 mesaje Membru din: 16/03/2010 |
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 16:50
nu are niciun rost sa o ierti sau sa accepti sa te mai intalnesti cu ea. a facut-o odata, ai iertat-o. a facut-o si a doua oara.. de ce altceva mai ai nevoie?
Raporteaza abuz de limbaj
Daca ai vointa poti muta si muntii, daca ai creier ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza…
|

)